-
[QUOTE=LordAbizi;1119860]תמיר
כמובן, כשקצב המשחק שואף לאפס, ההבדל בין השחקנים קבוע.
--
"לודיקולו, תקוף בקשר עשב, כדור אנרגיה, וחבטת גוף!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו רץ אל לודיקולו ומכה בו עם הזנב. כשפיקאצ'ו נוחת, לודיקולו שולח קשר עשב וקושר את פיקאצ'ו, ושולח עליו כדור אנרגיה. פיקאצ'ו משתחרר מקשר העשב, ותוקף מהר את לודיקולו. לאחר מכן הוא שולח אליו זרם חשמלי. לודיקולו לבסוף רומס את פיקאצ'ו עם גופו. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.[/QUOTE]
חחח...
אבל אני מניח שאתה צודק...
בחופש אתה תגיב יותר?
-------
"פיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק בכל הכוח,ואז מהירות ומכת זנב!"
אחח,המקוריות...
-
לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. אתה זורק פוקדור על בייליף והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב כמה פעמים ונעצר. לכדת בייליף, יעודכן מיד.
תמיר
אני אשתדל, אבל פשוט זה מדכא אותי לראות כמות כל כך קטנה של רשומים. מצד שני, בחופש אתה תהיה פעיל יותר, ואז בכל פעם יהיו לי בערך שתי תגובות במשחק, ונראה לי שאני לא אהיה מדוכא יתר על המידה בגלל זה.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק חזקה, ולודיקולו שולח כדור אנרגיה. המתקפות מתנגשות ופיקאצ'ו משקיע כח רב שגובר על כדור האנרגיה, מגיע ללודיקולו ופוגע בו. לודיקולו נופל באפיסת כוחות ארצה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את לודיקולו. "לודיקולו אינו יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן."
"לודיקולו, חזור" אומר גרופוס, מחזיר את לודיקולו, "קרב טוב," הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוונך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1121905]לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בבייליף. אתה זורק פוקדור על בייליף והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב כמה פעמים ונעצר. לכדת בייליף, יעודכן מיד.
.[/QUOTE]
אני אומר "יש לכדתי בייליף ". אני מחזיר את מונפרנו לפוכדור של ואז חוזר למפעל צוללות ובודק אם הוא פתוח
-
לי
אתה חוזר למפעל הצוללות. כעת השעה כבר יותר נורמלית, 9 בבוקר. אתה מגיע למפעל ויש שם שומר בכניסה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל נוכח ההתעניינות שלך במקום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1122819]לי
אתה חוזר למפעל הצוללות. כעת השעה כבר יותר נורמלית, 9 בבוקר. אתה מגיע למפעל ויש שם שומר בכניסה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל נוכח ההתעניינות שלך במקום.[/QUOTE]
אני אומר לשומר " הי אני רוצה להיכנס למפעל הצוללות הזה.אז מותר לי להיכנס לפה ?"
-
לי
"מה אתה רוצה למצוא במפעל הצוללות?" הוא שואל בחשדנות ומניח באגביות יד אחת על הנשק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1124727]לי
"מה אתה רוצה למצוא במפעל הצוללות?" הוא שואל בחשדנות ומניח באגביות יד אחת על הנשק.[/QUOTE]
אני אומר לשומר " אל תדאג אני לא טוריסט.אני רק רוצה לעשות סיור במפעל הזה.מה אין לכם כניסה למבקרים ?"
-
לי
"לא... למה נראה לך? אנשים עובדים כאן, לפני שבוע גנבו מכאן איזה צוללת, ואנחנו עדיין מאוד חשדניים, אז אין כניסה חוץ מלעובדים." הוא אומר, עדיין מביט בך במבט חושד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1125561]לי
"לא... למה נראה לך? אנשים עובדים כאן, לפני שבוע גנבו מכאן איזה צוללת, ואנחנו עדיין מאוד חשדניים, אז אין כניסה חוץ מלעובדים." הוא אומר, עדיין מביט בך במבט חושד.[/QUOTE]
אני אומר לאיש " ביסאת לי את היום חיכתי כמה שעות רק בשביל להיכנס למפעל הצוללת הזה ". אני מתחיל לכת לעיר טאוב
-
לי
אתה יוצא מהעיר זאוגוויל לכיוון העיר טאוב. הדרך מלאה שדות בצדדים. במהלך ההליכה שלך אתה פוגש מאמן.
"משעמם לי, אני תקוע כבר כאן מאז 2010, ולא פגשתי אף שחקן. אולי תערוך איתי קרב?" הוא שואל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1125767]לי
אתה יוצא מהעיר זאוגוויל לכיוון העיר טאוב. הדרך מלאה שדות בצדדים. במהלך ההליכה שלך אתה פוגש מאמן.
"משעמם לי, אני תקוע כבר כאן מאז 2010, ולא פגשתי אף שחקן. אולי תערוך איתי קרב?" הוא שואל.[/QUOTE]
אני אומר למאמן " טוב תרצה קרב 3על 3 נגדי? או 2על 2 נגדי ?"
-
לי
"שניים נגד שניים. ביחידים או בזוגות?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1127125]לי
"שניים נגד שניים. ביחידים או בזוגות?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
אני אומר למאמן , בוא קרב זוגות. זה הולך להיות מעניין " .אני מוציא את מונפרנו ואת ביליף לקרב הזוגות ויחכה שהמאמן יוציא את הפוקימנים שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;1121905]
תמיר
אני אשתדל, אבל פשוט זה מדכא אותי לראות כמות כל כך קטנה של רשומים. מצד שני, בחופש אתה תהיה פעיל יותר, ואז בכל פעם יהיו לי בערך שתי תגובות במשחק, ונראה לי שאני לא אהיה מדוכא יתר על המידה בגלל זה.
--
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק חזקה, ולודיקולו שולח כדור אנרגיה. המתקפות מתנגשות ופיקאצ'ו משקיע כח רב שגובר על כדור האנרגיה, מגיע ללודיקולו ופוגע בו. לודיקולו נופל באפיסת כוחות ארצה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את לודיקולו. "לודיקולו אינו יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן."
"לודיקולו, חזור" אומר גרופוס, מחזיר את לודיקולו, "קרב טוב," הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוונך.[/QUOTE]
אני מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור,והולך לכיוונו גם,בחיוך.
-
לי
"צאו, לינון וסיגיליף!" אומר המאמן ומוציא את שני הפוקימונים. "סיגיליף, תקוף בחותך רוח את בייליף, וליינון, צא לשסע את מונפורנו!"
תמיר
אתה מתקדם אל מנהיג המכון והוא לוחץ את ידך ונותן לך את תג המכון.
"זהו תג הפוטוסינתזה של העיר טרגול-מרסה. כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר לך גרופוס.