-
[QUOTE=Akainu;826249][B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר עוד לא למדה תותח חשמל.אלקטויר משתמשת במסך אור ומגנה עליך ועל הפוקימונים שלך ממספרי האיקס של האינטו.צ'רמנדאר יורה גחל על הנמלים.אחת הנמלות נפגעת ומובסת בקרב.פיפטר קופצת ומשתמש בראש ברזל.4 האינו האחרות מתחמקות מזה.ארון משתמש בדחיפה על הנמלות.אך לא מזיז להם הם מסוג פלדה וחרק.הינטו שנשארו משתמשות בגילוטינה על פוקימונך[/COLOR][/B][/QUOTE]
כדור חשמל ותותח חשמל זה אותו הדבר,רק 2 צורות תרגום שונות.
---------------------------------------------------------------------------
אלקטיוויר שוב מסך אור.
עכשיו פינסיר,צא!
צ'ארמנדר קפוץ על פינסיר
פינסיר קפוץ לגובה מטורף באוויר ותשתמש במכת קרן! ותסתובב בו זמנית
צ'ארמנדר גחלת,מכת קרן בוערת שיוצא ממנה גחלת!
אלקטיוויר אגרוף אש.
פיופיטר נקמה.
-
[COLOR=Red][B]ניר
אה לא ידעתי טוב
אלטויר משתמשת במסך אור.המסך האר מגן עליך ועל הפוקימונים שלך מהגיליטינה של האינטו.פינסיר קופץ לגובה ומשתמש במכת קרן.צ'רמנדאר משתמשבגחלת על הקרן של פינסיר.ויוצר מכת קרן גחלת.אלקטויר משתמש באגרוף אש.פיפטר נקמה.האינטו מנסים להתחמק מהמכות האלו אך לא מצליחים וכולם מובסים בקרב.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;826297][COLOR=Red][B]ניר
אה לא ידעתי טוב
אלטויר משתמשת במסך אור.המסך האר מגן עליך ועל הפוקימונים שלך מהגיליטינה של האינטו.פינסיר קופץ לגובה ומשתמש במכת קרן.צ'רמנדאר משתמשבגחלת על הקרן של פינסיר.ויוצר מכת קרן גחלת.אלקטויר משתמש באגרוף אש.פיפטר נקמה.האינטו מנסים להתחמק מהמכות האלו אך לא מצליחים וכולם מובסים בקרב.[/B][/COLOR][/QUOTE]
יופי כולם,זה היה נהדר! אגיד
אני זורק פוקדור על אחד האינטואים,בתקווה שהיה לו קורים כדי שאתפוס את כל השאר.
-
[COLOR=Red][B]ניר
קורים?
אתהה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על אחד האינטו.הפוכדור לוכד את אחד האינטו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונפתח מחדש.לא לכדת אינטו[/B][/COLOR]
-
רשת,איך שלא קוראים לזה!
----------------------------
אני יורק על האינטו,וממשיך לחפש את אבא דרגונייט.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה יורק על האינטו והם לא עושים לך שום דבר.אתה וכל הפוקימונים שלך כולל דרטיני ממשיכים ללכת וגם לחפש את אבא דרגוניט.אתה רואה בן אדם שנראה כך [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWYacon.png[/IMG]ניגש אליך ואומר לך"אני השריף של דרך 3.תגיד אתה מנסה לגנוב את הדרטיני הזות?טוב תעצור בשם החוק נראה שאתה גונב פוקימון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826385][B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה יורק על האינטו והם לא עושים לך שום דבר.אתה וכל הפוקימונים שלך כולל דרטיני ממשיכים ללכת וגם לחפש את אבא דרגוניט.אתה רואה בן אדם שנראה כך [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWYacon.png[/IMG]ניגש אליך ואומר לך"אני השריף של דרך 3.תגיד אתה מנסה לגנוב את הדרטיני הזות?טוב תעצור בשם החוק נראה שאתה גונב פוקימון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
ואני עוד שחררתי אותך ממעצר...
------------------------------------------
אלקטיוייר מסך אור כדי שנשמור מרחק!
אני אומר לשריף:
"ניסיתי לתפוס את דרטיני אחרי שהיא הובסה,זרקתי עליה פוקדור והיא לא נתפסה
אז אני רוצה ללכת למקום אחר ולנסות לתפוס אותה שוב,ברור?"
-
[quote=Akainu;824029][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גרוטל מנסה להתחמק מטיפוס הסלעים של זוארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גרוטל תוקף בעלי טער את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.גרוטל רץ אל זוארק בטיפוס סלעים.זוארק גם משתמש בטיפוס סלעים.גרוטל וזוארק עומדים להיתנגש זה בזה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תשתמש בעלי טער כפולים בהמשך לטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח את זורארק".
-
[quote]לוקאס
ריולו משתמצש במכת עצם ומסיט את אגרוף החשמל של אלקטויר לשמיים.ריולו משתמש באגרוף שאיבה ונותן לאלקטויר תאגרוף בבטן.ריולו שואב קצת מהכוח של אל קטויר.אלקטויר משתמש בארגוף אש ופוגע מכה ישירה בריולו.ריולו עומד להפסיד בקרב.אלקטויר עומד לפגוע בריולו עם אגרוף ברק[/quote]
"תסובב מכת עצם כדי ליצור מגן ולעצור את האגרוף ולאחר מכן תן לו מטר של אגרופי שאיבה כדי להתיש אותו סופית" אני צועק לריולו
אני חושב אחרי המתקפה של ריולו אני מוציא את גלייסקור לקרב(למה מחקת לגלייסקור את הגיליוטינה)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
פאליגאטור מונפרנו ריולו וגליסקור
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר משתמשת במסך אור השריף אומר לך"הסיפור שלך בכלל לא הגינוי אתה יכול לתפוס את דרטיי כן ועכשיו ובשבילמה לכת למקום אחר.לפי מה שנראה 100% שתתפוס דרטיני במצב שלה עכשיו.אבל ברור שכל זה שקר אחד גדול.טוב ניר בוא אחרי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;826484][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
פאליגאטור מונפרנו ריולו וגליסקור
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אלקטויר משתמשת במסך אור השריף אומר לך"הסיפור שלך בכלל לא הגינוי אתה יכול לתפוס את דרטיי כן ועכשיו ובשבילמה לכת למקום אחר.לפי מה שנראה 100% שתתפוס דרטיני במצב שלה עכשיו.אבל ברור שכל זה שקר אחד גדול.טוב ניר בוא אחרי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך קרוב אל השריף,והולך איתו 5 מטרים.
אני מחכה שהוא יתקרב אלי,ואז אני דוקר אותו בלב.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך עם השריך 5 מטרים ואז שוולף את הסכין ועומד לדקור אותו.אך מישהו מחזיק את ידך.אתה מסוב את הראש ואתה רואה שזה השריף.עצר אותך מלדקור אותו.אתה לא מבין מה קורה איך זה שיש פה שני שריפים.השריף השני נעלם ביחד עם הסכין שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;826484][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל ממשיך לרוץ ולנהשתמש בטיפוס בלעים.ובו בזמן להישתמש בעלי טער על זוארק.זוארק לא מתחמק מעלי הטער ונפגע קשה.הטיפוס הסלעים של גרוטל שלך ושל גרוטל זוארק מתנגש זה בזה.ויוצר מסךף עשן שבו לא רואים כלום.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "אני לא רואה מה קרה שם, מי ניצח בסוף?" ואני מחכה שהעשן יתפזר מהר כדי לדעת מה קרה.
-
[QUOTE=Akainu;826544][B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך עם השריך 5 מטרים ואז שוולף את הסכין ועומד לדקור אותו.אך מישהו מחזיק את ידך.אתה מסוב את הראש ואתה רואה שזה השריף.עצר אותך מלדקור אותו.אתה לא מבין מה קורה איך זה שיש פה שני שריפים.השריף השני נעלם ביחד עם הסכין שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
הדביל הזה לקח לי את הסכין?! לא!!!! עם מה אני אחתוך עגבניות עכשיו?!
-----------------------------------------------------------------------------------
אני שואל את השריף:
"תגיד לאן אתה לוקח אותי?"
-
[COLOR=Red][B]ניר
השריף אומר לך"אתה תגלה זות בעוד מס' דקות וגם תגלה איך נהיה לי כפיל שלקח תסכין שאיתה ניסת לרצוח אותי".אתה והשריף מגיעים לביקתה קטנה.השריף נכנכס וגם אתה נכסנס לביקתה.הביקתה היתה חשוכה..אך השריף הדליק תאור ואתה מבחין שביקתה יש מכשירים מוזרים שאף לא ראית.השריף אומר לך"שמי שלגון ואני שריף. את זה אתה יודע כבר.תרצה לדעת עוד עלי ומה זה המקום הזה?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.זוארק עדין עומד על הזירה אך פצוע חלקית מהקרב האחרון שלו נגד גרוטל .אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"[/B][/COLOR]