-
[QUOTE=LordAbizi;1128496]לי
"צאו, לינון וסיגיליף!" אומר המאמן ומוציא את שני הפוקימונים. "סיגיליף, תקוף בחותך רוח את בייליף, וליינון, צא לשסע את מונפורנו!"
.[/QUOTE]
אני אומר למוהפרנו וביליף " תחמקו מהמתקפות האלו. מונפרנו גחלת על סיגלי,. בייליף עלי טער על לינון "
-
לי
סיגיליף שולח רוח עזה וחדה שפוגעת בבייליף, ולינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. ביייליף שולח עלים חדים לעבר ליינון, פוגע בו, ומרחיק אותו ממונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בסיגיליף.
"סיגיליף, תקוף בגלי פסי את מונפורנו, וליינון, השתמש בחבטת גוף על בייליף!" אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130143]לי
סיגיליף שולח רוח עזה וחדה שפוגעת בבייליף, ולינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. ביייליף שולח עלים חדים לעבר ליינון, פוגע בו, ומרחיק אותו ממונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בסיגיליף.
"סיגיליף, תקוף בגלי פסי את מונפורנו, וליינון, השתמש בחבטת גוף על בייליף!" אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו " ביליף חבטת גוף על לךינון.תקפוץ גבוה ותסיט את הגוף דלך אליו.מונפרנו תחמק ותשלח גחלת לסיגליפ ואגרוף מאך תשמש עליו "
-
לי
ביליף ולינון נעים זה לעבר זה, ומתנגשים וחובטים זה בזה, ונהדפים אחורה. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף שיורה גלים של עיקום המרחב. הגלים הודפים את הגחלת, אך נותנים למונפורנו די זמן כדי להתקרב אל סיגיליף ולהכות בו עם אגרוף המאך.
"סיגיליף, תקוף דחיפה על בייליף. אם נשלחת לעברך גחלת, השתמש במשב רוח כדי לכוון אותה על בייליף. לינון, תקוף בחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130778]לי
ביליף ולינון נעים זה לעבר זה, ומתנגשים וחובטים זה בזה, ונהדפים אחורה. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף שיורה גלים של עיקום המרחב. הגלים הודפים את הגחלת, אך נותנים למונפורנו די זמן כדי להתקרב אל סיגיליף ולהכות בו עם אגרוף המאך.
"סיגיליף, תקוף דחיפה על בייליף. אם נשלחת לעברך גחלת, השתמש במשב רוח כדי לכוון אותה על בייליף. לינון, תקוף בחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף " תחמקו לאחר מכן מונפרנו תשתמש באגרוף מאך את לינון ואתה ביליף עלי טער וחבטת גוף את סיגליף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1128496
תמיר
אתה מתקדם אל מנהיג המכון והוא לוחץ את ידך ונותן לך את תג המכון.
"זהו תג הפוטוסינתזה של העיר טרגול-מרסה. כעת, גש לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר לך גרופוס.[/QUOTE]
בלית תגובה מוצלחת יותר,אני אומר לו תודה,לוקח את התג והולך לשופטים.
-----------
אחרי הבגרות בהיסטוריה,החופש שלי מתחיל רשמית עכשיו.
בתקווה להתקדם הרבה בחופש הזה,וסוף סוף לגרד קצת מידע על העלילה המסתורית הזאת שלך...
-
לי
מונפורנו מנסה לברוח מהמתקפה של לינון אך לינון מגיע ראשון וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מגיב באגרוף מאך ופוגע בלינון. סיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו, ולאחר מכן שולח עלים חדים אל סיגליף ופוגע בו, ולאחר מכן קופץ לדחוץ אותו.
"סיגיליף, רוח תער על מונפורנו, ולינון, השתמש בשיסוע על בייליף!" אומר המאמן.
תמיר
ברכותיי.
גם אני שותף לתקוותך.
--
אתה ניגש לשופטים.
"היינו שלושה שופטים, וכל אחד בדק חלק אחר בקרב שלך" אומר אחד מהם. "אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים שלך. גם פיקאצ'ו וגם הנדוואר נמצאים במצב טוב, ועל כן אני נותן לך 33."
"אני הייתי אחראי על בדיקת עצמת המתקפות שלך," אומר שני מהם, "המתקפות שלך מאומנות היטב, ועל כן אתה תקבל 31".
"אני הייתי אחראי לבדיקת הטקטיקות ותכנון הקרב שלך. זה לא היה מרשים במיוחד, אך מצד שני לורד אביזי מעט הקשה עליך עם משיכת הקרב האינסופית. לכן תקבל 26" אומר השלישי.
"סך הכל הציון הוא 90. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו ניתן להכניס את הציון?" שואל הראשון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1132010]לי
מונפורנו מנסה לברוח מהמתקפה של לינון אך לינון מגיע ראשון וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מגיב באגרוף מאך ופוגע בלינון. סיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו, ולאחר מכן שולח עלים חדים אל סיגליף ופוגע בו, ולאחר מכן קופץ לדחוץ אותו.
"סיגיליף, רוח תער על מונפורנו, ולינון, השתמש בשיסוע על בייליף!" אומר המאמן.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לביליף" תחמקו. ביליף עלי טעק על סיגליף.מונפרנו גחלת על לינון "
-
לי
סיגליף מתחיל בלשלוח רוח תער על מונפורנו. מונפורנו זז הצידה אך בכל זאת נפגע. לינון מתחיל להתקרב אל ביליף. מונפורנו שולח גחלת לכיוון לינון. לינון רץ מהר יותר אל בייליף ומשסע אותו, ומונפורנו בטעות פוגע קצת גם בבייליף עם הגחלת (גם לינון נפגע). בסוף ביליף שולח עלים חדים אל סיגיליף ופוגע בו.
"סיגליף, השתמש בבלבול על מונפורנו. לינון, תקוף בנגיחה את בייליף." אומר המאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133131]לי
סיגליף מתחיל בלשלוח רוח תער על מונפורנו. מונפורנו זז הצידה אך בכל זאת נפגע. לינון מתחיל להתקרב אל ביליף. מונפורנו שולח גחלת לכיוון לינון. לינון רץ מהר יותר אל בייליף ומשסע אותו, ומונפורנו בטעות פוגע קצת גם בבייליף עם הגחלת (גם לינון נפגע). בסוף ביליף שולח עלים חדים אל סיגיליף ופוגע בו.
"סיגליף, השתמש בבלבול על מונפורנו. לינון, תקוף בנגיחה את בייליף." אומר המאמן.[/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי , תחמקו מהתקפות שלהם.מונפרנו תשמש בחפירה ואז אתה וביליף כנסו לבור.תצאו מהבור ותפתיעו אותם בהתקפות שלכם: מונפרנו תפתיע את לינון בזנב ברזל.בייליף תפתיע את סיגליף בעלי טער "
-
לי
מונפורנו מנסה לברוח, אך סיגיליף מספיק להינעל על המוח שלו, וכולא אותו באשליה. מונפורנו הולך לאחד העצים ומנסה לחפור באותו, ומכיוון שזה בלתי אפשרי לחפור בעץ, אינו מצליח. בינתיים לינון רץ אל בייליף ונוגח בו, ובייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף נפגע, אך הוא עדיין מצליח להחזיק את האשליה על מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133585]לי
מונפורנו מנסה לברוח, אך סיגיליף מספיק להינעל על המוח שלו, וכולא אותו באשליה. מונפורנו הולך לאחד העצים ומנסה לחפור באותו, ומכיוון שזה בלתי אפשרי לחפור בעץ, אינו מצליח. בינתיים לינון רץ אל בייליף ונוגח בו, ובייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף נפגע, אך הוא עדיין מצליח להחזיק את האשליה על מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף "ביליף תקוף את סיגליף בחבטת גוף כדי שהוא יבטל את האשליה השולטת במונפרנו.לאחר מכן עלי ער על לינון.מונפרנו תשמש בזנב ברזל על סיגליף"
-
לי
"לינון, נסה להגן על סיגיליף מפני בייליף. אם תכשל, תקוף בחבטת ראש את מונפורנו. סיגיליף, אם האשליה נשברת, תקוף ברוח תער אך בייליף." אומר המאמן. בייליף מתחיל לנוע לכיוון סיגיליף, ולינון יוצא לתקוף את בייליף. בייליף מבצע הטעיה, עוקף את לינון, מגיע אל סיגיליף ודוחף אותו. בינתיים לינון רץ אל מונפורנו וחובט בו עם הראש. האשליה של סיגיליף נשברה. בייליף שולח עלים חדים לכיוון לינון. לינון מחלקם נפגע, אך מחלקם מתחמק כך שהם פוגעים במונפורנו. מונפורנו רץ אל סיגיליף ומכה בו עם הזנב. סיגיליף שולח רוח חזקה אל בייליף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1134079]לי
"לינון, נסה להגן על סיגיליף מפני בייליף. אם תכשל, תקוף בחבטת ראש את מונפורנו. סיגיליף, אם האשליה נשברת, תקוף ברוח תער אך בייליף." אומר המאמן. בייליף מתחיל לנוע לכיוון סיגיליף, ולינון יוצא לתקוף את בייליף. בייליף מבצע הטעיה, עוקף את לינון, מגיע אל סיגיליף ודוחף אותו. בינתיים לינון רץ אל מונפורנו וחובט בו עם הראש. האשליה של סיגיליף נשברה. בייליף שולח עלים חדים לכיוון לינון. לינון מחלקם נפגע, אך מחלקם מתחמק כך שהם פוגעים במונפורנו. מונפורנו רץ אל סיגיליף ומכה בו עם הזנב. סיגיליף שולח רוח חזקה אל בייליף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " תשמש בזנב ברזל על סיגליף וגחלת על לינון ". אני אומר לביליף " תחמק מהרוח החזקה.תשמש בעלי טער על סיגליף ובחבטת גוף על לינון "
-
לי
"סיגיליף, תקוף בדחיפה את מונפורנו, ובגלי פסי את ביליף, ולינון, תקוף בשיסוע את ביליף ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו יוצא ודוחף את סיגיליף בזנב ברזל, וסיגיליף משיב בדחיפה. בייליף שולח עלי תער על סיגיליף, וסיגיליף מוציא גלי פסי שעוצרים אותם. לינון משסע את ביליף, סופג גחלת ממונפורנו, סופג חבטת גוף מביליף, ואז רץ אל מונפורנו וחותך אותו.