-
[QUOTE=LordAbizi;1135596]לי
"סיגיליף, תקוף בדחיפה את מונפורנו, ובגלי פסי את ביליף, ולינון, תקוף בשיסוע את ביליף ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו יוצא ודוחף את סיגיליף בזנב ברזל, וסיגיליף משיב בדחיפה. בייליף שולח עלי תער על סיגיליף, וסיגיליף מוציא גלי פסי שעוצרים אותם. לינון משסע את ביליף, סופג גחלת ממונפורנו, סופג חבטת גוף מביליף, ואז רץ אל מונפורנו וחותך אותו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו " תשמש בזנב ברזל ובגחלת על סיגליף"
אני אומר לביליף" שלך עלי טעער וגפן מצליפה- אתה מוציא מהגוף שלך גפנים שמצליפים בלינון "
-
[QUOTE=LordAbizi;1132010]
תמיר
ברכותיי.
גם אני שותף לתקוותך.
--
אתה ניגש לשופטים.
"היינו שלושה שופטים, וכל אחד בדק חלק אחר בקרב שלך" אומר אחד מהם. "אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים שלך. גם פיקאצ'ו וגם הנדוואר נמצאים במצב טוב, ועל כן אני נותן לך 33."
"אני הייתי אחראי על בדיקת עצמת המתקפות שלך," אומר שני מהם, "המתקפות שלך מאומנות היטב, ועל כן אתה תקבל 31".
"אני הייתי אחראי לבדיקת הטקטיקות ותכנון הקרב שלך. זה לא היה מרשים במיוחד, אך מצד שני לורד אביזי מעט הקשה עליך עם משיכת הקרב האינסופית. לכן תקבל 26" אומר השלישי.
"סך הכל הציון הוא 90. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו ניתן להכניס את הציון?" שואל הראשון.[/QUOTE]
:)
---
"פוקדע" אני אומר בקצרה ומושיט לו אותו,מורגל היטב למהלך העניינים.
-
לי
"סיגיליף, רוח תער וגלי פסי על מונפורנו. לינון, מתקפה מהירה ושיסוע על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ לכיוון סיגיליף. סיגיליף גורם לרוח להתנגד לו ולחתוך אותו מעט. מונפורנו מגיע לסיגיליף, ואז חובט בו עם זנבו. סיגיליף שולח גל עיקום במרחב שפוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת מטווח קרוב אל סיגיליף ופוגע. בייליף שולח עלי תער. חלקם פוגעים בלינון, אך אז לינון מאיץ למהירות די גדולה, מגיע אל בייליף ותמנגש בו. בייליף מצליף עם אחת הגפנים שלו בלינון. לינון בסוף משסע את בייליף.
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע שלך ומחבר אותו בכבל Usb למחשב. הוא עושה כמה דברים, ואז מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג שמור כעת בפוקדע שלך באמצעות סיסמא שלנו. אם תהיה בעיה לאלה בליגה עם זה, הפנה אותם אלינו."
-
[QUOTE=LordAbizi;1137236]לי
"סיגיליף, רוח תער וגלי פסי על מונפורנו. לינון, מתקפה מהירה ושיסוע על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ לכיוון סיגיליף. סיגיליף גורם לרוח להתנגד לו ולחתוך אותו מעט. מונפורנו מגיע לסיגיליף, ואז חובט בו עם זנבו. סיגיליף שולח גל עיקום במרחב שפוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת מטווח קרוב אל סיגיליף ופוגע. בייליף שולח עלי תער. חלקם פוגעים בלינון, אך אז לינון מאיץ למהירות די גדולה, מגיע אל בייליף ותמנגש בו. בייליף מצליף עם אחת הגפנים שלו בלינון. לינון בסוף משסע את בייליף.
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו תשמש באגרוף מאך על לינון ובגחלת על סיגליף" ביליף גפן מצליפה על לינון ועלי ער על סיגליף "
-
לי
"סיגיליף, תקוף במתקפת כנף את מונפורנו, ואז גלי פסי על בייליף. לינון, תקוף בחבטת גוף את ביליף, ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ לעבר לינון ונותן לו אגרוף מאך. לינון נפגע, ואז רץ לביליף וחובט בו עם גופו. ביליף מחזיר ללינון עם מכה עם הגפן שלו.באותו זמן, סיגיליף טס את מונפורנו ומכה בו עם כנפו. מונפורנו נפגע, מתרחק מעט, ואז שולח גחלת אל סיגיליף. בייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף שולח גל של עיקום במרחב ופוגע בביליף. לינון רץ וחותך עם שיניו את מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1138168]לי
"סיגיליף, תקוף במתקפת כנף את מונפורנו, ואז גלי פסי על בייליף. לינון, תקוף בחבטת גוף את ביליף, ובחיתוך את מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ לעבר לינון ונותן לו אגרוף מאך. לינון נפגע, ואז רץ לביליף וחובט בו עם גופו. ביליף מחזיר ללינון עם מכה עם הגפן שלו.באותו זמן, סיגיליף טס את מונפורנו ומכה בו עם כנפו. מונפורנו נפגע, מתרחק מעט, ואז שולח גחלת אל סיגיליף. בייליף שולח עלי תער אל סיגיליף. סיגיליף שולח גל של עיקום במרחב ופוגע בביליף. לינון רץ וחותך עם שיניו את מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף שלי " מונפרנו תשמש תשמש באגרוף מאך על לינון ובאגרוף חשמל על סיגליף.אגרוף חשמל זה פשוט אתה שוטלח אגרוף מלוה בחשמל.ביליף אתה תמש בעלי טער על לינון ותשמש בזנב ברזל על סיגליף"
-
לי
לא, זה ממש לא פשוט. מאיפה בא החשמל?? לפוקימוני חשמל קל להבין את זה, כי יש בהם חשמל, אבל לפוקימוני אש? אין להם חשמל בגוף, אז צריך להסביר איזשהו תהליך של ייצור חשמל, וזה דורש הסבר. ולביליף בכלל יש מספיק זנב כדי לעשות מתקפה כזו?
--
"סיגיליף,השתמש בבלבול על בייליף, ואז בגלי פסי על מונפורנו. לינון, מכת זנב על מונפורנו,וחבטת גוף על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו מתקרב אל לינון ונותן לו אגרוף מאך.לינון מסתובב ומכה עם הזנב שלו במונפורנו. בייליף שולח עלי תער אל לינון ופוגע בו, בזמן שהוא רץ אל סיגיליף ומכה בו (במידת האפשר) עם הזנב. סיגיליף מנצל את הקרבה ומבלבל את בייליף לתוך אשליה. מונפורנו רץ אל סיגליף ונותן לו פשוט אגרוף, וסיגליליף שולח גלים של עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1139468]לי
לא, זה ממש לא פשוט. מאיפה בא החשמל?? לפוקימוני חשמל קל להבין את זה, כי יש בהם חשמל, אבל לפוקימוני אש? אין להם חשמל בגוף, אז צריך להסביר איזשהו תהליך של ייצור חשמל, וזה דורש הסבר. ולביליף בכלל יש מספיק זנב כדי לעשות מתקפה כזו?
--
"סיגיליף,השתמש בבלבול על בייליף, ואז בגלי פסי על מונפורנו. לינון, מכת זנב על מונפורנו,וחבטת גוף על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו מתקרב אל לינון ונותן לו אגרוף מאך.לינון מסתובב ומכה עם הזנב שלו במונפורנו. בייליף שולח עלי תער אל לינון ופוגע בו, בזמן שהוא רץ אל סיגיליף ומכה בו (במידת האפשר) עם הזנב. סיגיליף מנצל את הקרבה ומבלבל את בייליף לתוך אשליה. מונפורנו רץ אל סיגליף ונותן לו פשוט אגרוף, וסיגליליף שולח גלים של עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו.[/QUOTE]
לפי סרבי ביליף יודע
-------------------
אני אומר למונפרנו וביליף" מונפרנו גחלת על סיגליף. ביליף עלי טער על לינון"
-
לי
אה אוקיי.
--
"סיגיליף, תכוון את הגחלת אל ביליף עם הרוח, ולינון, צא לתקוף את מונפורנו עם שיסוע!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגליף, מחלקן ונפגע, ואת חלקן הוא שולח אל בייליף. עודף הפעולות על סיגיליף גורם לו לשבור את האשליה על בייליף. בייליף נפגע מחלק מהגחלת. בייליף שולח עלים אל לינון ופוגע בו. לינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. לינון מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1141313]לי
אה אוקיי.
--
"סיגיליף, תכוון את הגחלת אל ביליף עם הרוח, ולינון, צא לתקוף את מונפורנו עם שיסוע!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגליף, מחלקן ונפגע, ואת חלקן הוא שולח אל בייליף. עודף הפעולות על סיגיליף גורם לו לשבור את האשליה על בייליף. בייליף נפגע מחלק מהגחלת. בייליף שולח עלים אל לינון ופוגע בו. לינון מגיע אל מונפורנו ומשסע אותו. לינון מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למנונפרנו " אגרוף מאך על לינון.ביליף עלי טער על סיגליף "
-
[QUOTE=LordAbizi;1137236]
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע שלך ומחבר אותו בכבל Usb למחשב. הוא עושה כמה דברים, ואז מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג שמור כעת בפוקדע שלך באמצעות סיסמא שלנו. אם תהיה בעיה לאלה בליגה עם זה, הפנה אותם אלינו."[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר ולוקח את הפוקקדע אלי.
אני נפרד מהם,ואז הולך ל...
*לאן אני בעצם הולך?
מה אמרת שיש כאן,שאמרתי לך שאני אלך לשם?שכחתי...*
-
לי
"סיגיליף, דחיפה על בייליף, ולינון, נשיכה על מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו עם האגרוף. לינון מגיב ונושך את מונפורנו. בינתיים בייליף שולח את העלים שלו על סיגיליף, וסיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
פוקיספורט. מידע בהודעה השלישית. אתה רשאי להתעלם מ"הרשימה" שיש שם, כי כבר הספקתי לשכוח את השמות המקוריים של זה.
--
אתה יוצא ברוב פאר מהמכון, עם הפוקדע באמתחתך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1142524]לי
"סיגיליף, דחיפה על בייליף, ולינון, נשיכה על מונפורנו." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו עם האגרוף. לינון מגיב ונושך את מונפורנו. בינתיים בייליף שולח את העלים שלו על סיגיליף, וסיגיליף מתקרב אל בייליף ודוחף אותו. בייליף מתחיל להתעייף.
תמיר
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו אגרוף אש על סיגליף,אגרוף מאך על לינון,ביליף עלי טער על סיגליף וחבטת גוף על לינון"
-
לי
"לינון, חבטת גוף על ביליף, וחיתוך על מונפורנו. סיגיליף, גלי פסי על מונפורנו, ורוח תער על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל סיגיליף ונותו לו אגרוף אש. בתגובה סיגיליף משגר גלי עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו. מונפורנו מתקרב אל לינון, בזמן שבייליף יורה על סיגיליף. מונפורנו נותן אגרוף גם ללינון. לינון חותך עם שיניו את מונפורנו. ביליף פוגע בסיגיליף. סיגיליף משגר רוח שפוגעת בביליף. ביליף ולינון רצים זה לעבר זה ומתנגשים בחבטת גוף. סיגיליף מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1145513]לי
"לינון, חבטת גוף על ביליף, וחיתוך על מונפורנו. סיגיליף, גלי פסי על מונפורנו, ורוח תער על בייליף." אומר המאמן. מונפורנו רץ אל סיגיליף ונותו לו אגרוף אש. בתגובה סיגיליף משגר גלי עיקום במרחב שפוגעים במונפורנו. מונפורנו מתקרב אל לינון, בזמן שבייליף יורה על סיגיליף. מונפורנו נותן אגרוף גם ללינון. לינון חותך עם שיניו את מונפורנו. ביליף פוגע בסיגיליף. סיגיליף משגר רוח שפוגעת בביליף. ביליף ולינון רצים זה לעבר זה ומתנגשים בחבטת גוף. סיגיליף מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו וביליף" ביליף עלי טער על סיגליף. מונפרנו אגרוף אש על לינון"