לי
"לינון, נשוך את מונפורנו, וסיגיליף, דחוף את ביליף!" אומר המאמן. ביליף שולח עלים אל סיגיליף. סיגיליף מסיג את בייליף ודוחף אותו. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו אגרוף בוער, ולינון בתגובה נושך את מונפורנו. לינון נראה ממש עייף, ומונפורנו מתחיל להתעייף.
Printable View
לי
"לינון, נשוך את מונפורנו, וסיגיליף, דחוף את ביליף!" אומר המאמן. ביליף שולח עלים אל סיגיליף. סיגיליף מסיג את בייליף ודוחף אותו. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו אגרוף בוער, ולינון בתגובה נושך את מונפורנו. לינון נראה ממש עייף, ומונפורנו מתחיל להתעייף.
[QUOTE=LordAbizi;1146461]לי
"לינון, נשוך את מונפורנו, וסיגיליף, דחוף את ביליף!" אומר המאמן. ביליף שולח עלים אל סיגיליף. סיגיליף מסיג את בייליף ודוחף אותו. מונפורנו רץ אל לינון ומכה בו אגרוף בוער, ולינון בתגובה נושך את מונפורנו. לינון נראה ממש עייף, ומונפורנו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" מונפרנו אגרוף מאך על לינון וגחלת על סיגליף.ביליף עלי טער על לינון"
לי
"סיגיליף, גלי פסי על בייליף, ודחיפה על מונפורנו. לינון, מכת זנב על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ונותן לו אגרוף מאך. סיגיליף נע לעבר מונפורנו ודוחף אותו. בייליף שולח עלי תער אל לינון שמתקרב ונותן לו מכה עם הזנב. מונפורנו שלח גחלת על סיגיליף, ששולח גלי עיקום במרחב לביליף, וכל המעורבים נפגעים. בייליף נראה ממש עייף.
[QUOTE=LordAbizi;1147325]לי
"סיגיליף, גלי פסי על בייליף, ודחיפה על מונפורנו. לינון, מכת זנב על בייליף!" אומר המאמן. מונפורנו רץ אל לינון ונותן לו אגרוף מאך. סיגיליף נע לעבר מונפורנו ודוחף אותו. בייליף שולח עלי תער אל לינון שמתקרב ונותן לו מכה עם הזנב. מונפורנו שלח גחלת על סיגיליף, ששולח גלי עיקום במרחב לביליף, וכל המעורבים נפגעים. בייליף נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו" ביליף תאגור כוחות ותקוף בעלי טער את סיגליף.מונפרנו גחלת על סיגליף,זנב ברזל על לינון"
[QUOTE=LordAbizi;1142524]
תמיר
פוקיספורט. מידע בהודעה השלישית. אתה רשאי להתעלם מ"הרשימה" שיש שם, כי כבר הספקתי לשכוח את השמות המקוריים של זה.
--
אתה יוצא ברוב פאר מהמכון, עם הפוקדע באמתחתך.[/QUOTE]
אה תודה...
========
אני הולך למתחם הפוקיספורט,נרגש,בלי לדעת למה לצפות...
לי
"לינון, קו הגנה אחרון! סיגיליף גלי פסי על מונפורנו!" אומר המאמן. לינון מתחיל לרוץ בפראות והולם בשני הפוקימונים שלך, עד שהוא חוטף מכת זנב ממונפורנו, ומשתטח על הרצפה באפיסת כוחות. בה בעת, ביליף ומונפורנו תקופים ביחד את סיגיליף, וסיגיליף מגיב בגלי פסי שפוגעים במונפורנו. "לינון, חזור!" המאמן מחזיר אותו. סיגיליף נראה ממש עייף.
תמיר
כשאתה הולך למתחם הפוקיספורט אתה מבחין כבר שדי חשוך בחוץ, אך מכיוון שזה חופש גדול, ואין ביום המחרת "בית ספר", כולם מרשים לעצמם להישאר עוד כמה שעות בחוץ. אתה מגיע למתחם הפוקיספורט. אתה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה מספר מסדרונות שמובילים כנראה למקומות משחק שונים, ודלפק מידע, שיש עליו כל מיני עלונים עם מידע.
[QUOTE=LordAbizi;1148442]לי
"לינון, קו הגנה אחרון! סיגיליף גלי פסי על מונפורנו!" אומר המאמן. לינון מתחיל לרוץ בפראות והולם בשני הפוקימונים שלך, עד שהוא חוטף מכת זנב ממונפורנו, ומשתטח על הרצפה באפיסת כוחות. בה בעת, ביליף ומונפורנו תקופים ביחד את סיגיליף, וסיגיליף מגיב בגלי פסי שפוגעים במונפורנו. "לינון, חזור!" המאמן מחזיר אותו. סיגיליף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר לביליף ומונפרנו " יפה הצלחתם להביס את לינון.עכשיו נותר להביס רק את סיגליפ.טוב ביליף עלי טער על סיגליפ.מונפרנו גחלת על סיגליפ.יאלה גמרו אותו"
לי
"סיגיליף, השתמש ברוח תער על שינהם!" אומר המאמן. סיגיליף, בילי, ומונפורנו שולחים ביחד את המתקפות שלהם שמתנגשות בחזקה, וכל אחד מהצדדים נפגע. מונפורנו נראה ממש עייף, אך בייליף כורע בחוסר כח.
[QUOTE=LordAbizi;1149617]לי
"סיגיליף, השתמש ברוח תער על שינהם!" אומר המאמן. סיגיליף, בילי, ומונפורנו שולחים ביחד את המתקפות שלהם שמתנגשות בחזקה, וכל אחד מהצדדים נפגע. מונפורנו נראה ממש עייף, אך בייליף כורע בחוסר כח.[/QUOTE]
אני מחזיר את ביליף לפוכדור שלו ואומר למונפרנו " הכול תלוי בך.תשלח גחלת ואז זנב ברזל על סיגליף"
טוב היום יום השנתיים למשחק.
די ציפיתי אבל לא התכוננתי ליום הזה ככה שאין לי נאום.
אני מניח שאני צריך עוד שחקנים...
בכל מקרה, שניכם מקבלים התפתחות, פוקימון ומתקפה לא טריוויאלית.
מזל טוב.
לי
"סיגיליף, דחיפה!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף. סיגילף נפגע ודוחף חזרה את מונפורנו. מונפורנו מגיב בזנב ברזל, וסיגיליף קורס מטה.
"טוב זה מספיק. סיגיליף חזור." המאמן מחזיר את סיגילף. ונעלם.
[QUOTE=LordAbizi;1151042]טוב היום יום השנתיים למשחק.
די ציפיתי אבל לא התכוננתי ליום הזה ככה שאין לי נאום.
אני מניח שאני צריך עוד שחקנים...
בכל מקרה, שניכם מקבלים התפתחות, פוקימון ומתקפה לא טריוויאלית.
מזל טוב.
לי
"סיגיליף, דחיפה!" אומר המאמן. מונפורנו שולח גחלת אל סיגיליף. סיגילף נפגע ודוחף חזרה את מונפורנו. מונפורנו מגיב בזנב ברזל, וסיגיליף קורס מטה.
"טוב זה מספיק. סיגיליף חזור." המאמן מחזיר את סיגילף. ונעלם.[/QUOTE]
מזל טוב שהמשחק ישרוד לעוד הרבה שנים
אפשר להשתמש בהתפחות לפתח לי את מונפרנו?
--------------------------------------------------
אני אומר למונפרנו" היית טוב עכשיו תחזור לפוכדור שלך ". אני מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו ומיך ללכת לעבר העיר הבאה
לי
אפשר, אבל אני לא בטוח שכדאי לך. הוא נלחם בהרבה יחסית קרבות והוא עלול להתפתח בקרוב.
--
אתה ממשיך להתקדם זמן מה בדרך, ואתה מוצא קקניה.
[QUOTE=LordAbizi;1153426]לי
אפשר, אבל אני לא בטוח שכדאי לך. הוא נלחם בהרבה יחסית קרבות והוא עלול להתפתח בקרוב.
--
אתה ממשיך להתקדם זמן מה בדרך, ואתה מוצא קקניה.[/QUOTE]
טוב אז אשמור תפרס
------------------------------------
אני אתעלם קניה ואמשיך בדרכי
לי
אתה ממשיך ללכת, ואתה מבחין בכביש המהיר שהלכת במקביל אליו כל הזמן. אתה רואה שיש תחנת אוטובוס איפשהו, ועל השלט כתוב שמגיע כאן אוטובוס 474 שעובר במרכז טאוב.
[QUOTE=LordAbizi;1154548]לי
אתה ממשיך ללכת, ואתה מבחין בכביש המהיר שהלכת במקביל אליו כל הזמן. אתה רואה שיש תחנת אוטובוס איפשהו, ועל השלט כתוב שמגיע כאן אוטובוס 474 שעובר במרכז טאוב.[/QUOTE]
אני יושב בתחנת אוטובוס ומחכה לקו 474 שיוביל אותי למרכז טאוב