-
[QUOTE=LordAbizi;1148442]
תמיר
כשאתה הולך למתחם הפוקיספורט אתה מבחין כבר שדי חשוך בחוץ, אך מכיוון שזה חופש גדול, ואין ביום המחרת "בית ספר", כולם מרשים לעצמם להישאר עוד כמה שעות בחוץ. אתה מגיע למתחם הפוקיספורט. אתה נכנס פנימה. בפנים אתה רואה מספר מסדרונות שמובילים כנראה למקומות משחק שונים, ודלפק מידע, שיש עליו כל מיני עלונים עם מידע.[/QUOTE]
אני הולך למרכז המידע,מסתכל סביבי ומחפש עוד קצת פרטים סביבי,ואז לוקח עלון שנראה לי מעניין וקורא את תוכנו בזריזות.
-
לי
אתה מחכה זמן מה, ואתה רואה לבסוף את האוטובוס מגיע. הוא עוצר ליד התחנה.
תמיר
אתה מעלעל בעלון המידע ומגלה שקיימים סוגי הפוקיספורט הבאים:
1. ג'ודו פוקימונים - בדיוק כמו החוקים של ג'ודו, רק עם פוקימונים. המאמנים נמצאים מחוץ לזירה ואומרים לפוקימונים שלהם מה לעשות. הכניסה מותרת רק לפוקימונים דמויי אדם. במהלך הקרבות מותר לבצע רק מהלכים גופניים ולא מתקפות. (הערה: אני לא בקיא בחוקים של ג'ודו, ככה שאני עלול לכתוב שטויות (אני פשוט אסתכל בויקפדיה ואקווה שאני לא אכתוב שטויות)).
2. כדורגל יבשתי - משחק קבוצתי. משחקים כדורגל על מגרש על היבשה, כשכמה אנשים ביחד מחלקים את כל הפוקימונים שלהם לקבוצות. החוקים כמו של כדורגל. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול ללכת על האדמה. מותר להשתמש בפוקימונים מעופפים, אך כל פעם שהם עם הכדור אסור להם לעוף.
3. כדורגל ימי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בתוך אקווריום. הכדור מלא בגז שמאפשר לו לרחף בתוך המים, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת רק לפוקימונים מסוג מים, וכאלו שיכולים לצלול לזמן ממושך.
4. כדורגל אווירי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בשמים. במקום שערים, יש טבעות שמחרפות באמצעות בלוני הליום. הכדור גם הוא מלא בחומר שמאפשר לו להיות בשיווי משקל באוויר, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול לעוף.
5. תחרות רוכבי הפוקימונים - זירה מעגלית לכמות מסויימת של משתתפים. כל אחד נכנס מקצה אחר. לכל אחד מותר להשתמש בשני פוקימונים - פוקימון אחד רוכב, שעליו יושב המאמן, ופוקימון אחר לוחם. המאמנים והפוקימונים צריכים להתקדם לעבר המטרה שבמרכז, כשהם חייבים להלחם בכל מאמן אחר שהם רואים. מי שהפוקימון הלוחם שלו מפסיד, רשאי להשתמש בקרב גם בפוקימון הרוכב, אבל הוא צריך לקחת בחשבון את זה שהוא עצמו עלול להפגע. הערה: מדי כמה זמן נערכת תחרות גדולה ורצינית של רוכבי פוקימונים בעיר טירגיל.
כל זה נוסף עכשיו להודעה השלישית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1157651]לי
אתה מחכה זמן מה, ואתה רואה לבסוף את האוטובוס מגיע. הוא עוצר ליד התחנה.
.[/QUOTE]
אני עולה עליו ומתישב על כיסא פנוי.אני אחכה עד שיגיע לתחנה הבאה שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;1157651]
תמיר
אתה מעלעל בעלון המידע ומגלה שקיימים סוגי הפוקיספורט הבאים:
1. ג'ודו פוקימונים - בדיוק כמו החוקים של ג'ודו, רק עם פוקימונים. המאמנים נמצאים מחוץ לזירה ואומרים לפוקימונים שלהם מה לעשות. הכניסה מותרת רק לפוקימונים דמויי אדם. במהלך הקרבות מותר לבצע רק מהלכים גופניים ולא מתקפות. (הערה: אני לא בקיא בחוקים של ג'ודו, ככה שאני עלול לכתוב שטויות (אני פשוט אסתכל בויקפדיה ואקווה שאני לא אכתוב שטויות)).
2. כדורגל יבשתי - משחק קבוצתי. משחקים כדורגל על מגרש על היבשה, כשכמה אנשים ביחד מחלקים את כל הפוקימונים שלהם לקבוצות. החוקים כמו של כדורגל. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול ללכת על האדמה. מותר להשתמש בפוקימונים מעופפים, אך כל פעם שהם עם הכדור אסור להם לעוף.
3. כדורגל ימי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בתוך אקווריום. הכדור מלא בגז שמאפשר לו לרחף בתוך המים, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת רק לפוקימונים מסוג מים, וכאלו שיכולים לצלול לזמן ממושך.
4. כדורגל אווירי - כמו כדורגל יבשתי, אך המשחק הזה מתבצע בשמים. במקום שערים, יש טבעות שמחרפות באמצעות בלוני הליום. הכדור גם הוא מלא בחומר שמאפשר לו להיות בשיווי משקל באוויר, לא לעלות ולא לנפול. ההשתתפות מותרת לכל פוקימון שיכול לעוף.
5. תחרות רוכבי הפוקימונים - זירה מעגלית לכמות מסויימת של משתתפים. כל אחד נכנס מקצה אחר. לכל אחד מותר להשתמש בשני פוקימונים - פוקימון אחד רוכב, שעליו יושב המאמן, ופוקימון אחר לוחם. המאמנים והפוקימונים צריכים להתקדם לעבר המטרה שבמרכז, כשהם חייבים להלחם בכל מאמן אחר שהם רואים. מי שהפוקימון הלוחם שלו מפסיד, רשאי להשתמש בקרב גם בפוקימון הרוכב, אבל הוא צריך לקחת בחשבון את זה שהוא עצמו עלול להפגע. הערה: מדי כמה זמן נערכת תחרות גדולה ורצינית של רוכבי פוקימונים בעיר טירגיל.
כל זה נוסף עכשיו להודעה השלישית.[/QUOTE]
*תגיד,איזה פרסים נשארו שלא קיבלתי?אני יכול לפתח פוקימון?*
----
אם יש לי פרס לפיתוח פוקימון,אני משתמש בו כדי לפתח את גאביט,ומשתמש בו ובסקיפלום לתחרות רכיבה,ורושם אותנו.
אם לא,אני רושם את הראקרוס לתחרות הג'ודו(ואל תדאג,גם אני לא מבין בזה משהו...)
-
לי
אני מניח שגם היית צריך לכתוב שאתה משלם, אבל מה זה משנה.
--
אתה יושב באוטובוס והוא נוסע זמן מה, והתחנה הראשונה בה האוטובוס נעצר היא מחלף טאוב, שזה עדיין מחוץ לטאוב.
תמיר
הכל כתוב בדף הראשון. לכמות המתקפות הלא טריוויאליות יש להוסיף 1, להתפתחויות 1, ולפוקימונים 1. (זאת כי המשחק חגג יום הולדת 2).
הפוקימונים שלך יתפתחו כשתוציא אותם. סקיפלום בכלל במרכז הפוקימונים...
--
אתה לא צריך להרשם, אתה פשוט הולך בהתאם לשילוט לזירה של תחרות רוכבי הפוקימונים. אתה רואה שם כמה אנשים שמחכים.
"הו יופי, אתה באת להשתתף ברוכבי פוקימונים? בדיוק חסר לנו אחד!" אומר אחד מהם. יש שם ארבעה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1162400]לי
אני מניח שגם היית צריך לכתוב שאתה משלם, אבל מה זה משנה.
--
אתה יושב באוטובוס והוא נוסע זמן מה, והתחנה הראשונה בה האוטובוס נעצר היא מחלף טאוב, שזה עדיין מחוץ לטאוב.
.[/QUOTE]
אני נשאר באוטובוס עד שיעצור בעיר טאוב
-
לי
אתה ממשיך לנסוע זמן מה, עד שהאוטובוס מגיע לתחנה המרכזית בטאוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1171431]לי
אתה ממשיך לנסוע זמן מה, עד שהאוטובוס מגיע לתחנה המרכזית בטאוב.[/QUOTE]
אני יורד מהתחנה ואז הולך למרכז הפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=LordAbizi;1162400]
תמיר
הכל כתוב בדף הראשון. לכמות המתקפות הלא טריוויאליות יש להוסיף 1, להתפתחויות 1, ולפוקימונים 1. (זאת כי המשחק חגג יום הולדת 2).
הפוקימונים שלך יתפתחו כשתוציא אותם. סקיפלום בכלל במרכז הפוקימונים...
--
אתה לא צריך להרשם, אתה פשוט הולך בהתאם לשילוט לזירה של תחרות רוכבי הפוקימונים. אתה רואה שם כמה אנשים שמחכים.
"הו יופי, אתה באת להשתתף ברוכבי פוקימונים? בדיוק חסר לנו אחד!" אומר אחד מהם. יש שם ארבעה.[/QUOTE]
אוקיי,אז אני רוצה לפתח את גאביט לגארצ'ומפ(למרות שיהיה לי יותר ארוך לרשום את השם שלו עכשיו,אבל וואטאבר)
ואני יודע שהוא במרכז ההפוקימונים,אבל חשבתי שנרשמים,ולכן תכננתי להרשם ואז להוציא אותו.
-----
"כן," אני אומר "אבל אני צריך לקחת את אחד הפוקימונים שלי ממרכז הפוקימונים,אתם יכולים לחכות עד שאחזור?" אני שואל,וכאשר הם עונים לי אני הולך לקחת את סקיפלום,חוזר,ואם הם חיכו לי אני מוציא את גארצ'ומפ וסקיפלום ויושב על גבו של גארצ'ומפ.
-
לי
אתה יורד בתחנה, מוצא את מרכז הפוקימונים, ונכנס לתוכו.
תמיר
אה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ולוקח חזרה את סקיפלום (אם כי היית צריך להוציא משהו במקומו. למרות שאם אתה זוכר, לפי חוק אסור להחזיק יותר מ-6 פוקימונים ללא היתר מיוחד ממשרד הפוקימונים, אבל אף אחד לא יעשה לך שום דבר אם הוא לא תופס אותך. אז אם אתה רוצה להוציא מישהו, תגיד ואז זה כאילו הוצאת אותו אז.)
אתה חוזר למתחם והם עדיין חיכו לך. אתה מוציא את גאביט וסקיפלום. אור סגול אלוהי פוגע בגאביט ומפתח אותו לגרצ'ומפ. אתה בא לשבת על גרצ'ומפ אך אז אחד מהם אומר:
"לא, אתה לא סתם יושב עליו, אלא משתמש באוכף מבין אלו שיש שמה." הוא אומר ומצביע על מקום שבו יש כמה אוכפים. (אגב, על ידי זה שאתה בוחר לשבת על גרצ'ומפ, אתה למעשה אומר שהפוקימון הלוחם יהיה סקיפלום. רק לוודא שאתה מודע לזה).
-
[QUOTE=LordAbizi;1175222]לי
אתה יורד בתחנה, מוצא את מרכז הפוקימונים, ונכנס לתוכו.
.[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה" שלום תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אני אגיש לה לתפוכדורים שלי שבתוכם הפוקימונים שלי
-
לי
"אין בעיה." היא אומרת, לוקחת את הפוקדורים, מכניסה אותם למכונה המפורסמת, וכעבור זמן מה מחזירה לך אותם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178732]לי
"אין בעיה." היא אומרת, לוקחת את הפוקדורים, מכניסה אותם למכונה המפורסמת, וכעבור זמן מה מחזירה לך אותם.[/QUOTE]
ני אומר לה" תודה רבה לך" אני יוצא מהמרכז והולך למכון העיר
-
[QUOTE=LordAbizi;1175222]
תמיר
אה.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ולוקח חזרה את סקיפלום (אם כי היית צריך להוציא משהו במקומו. למרות שאם אתה זוכר, לפי חוק אסור להחזיק יותר מ-6 פוקימונים ללא היתר מיוחד ממשרד הפוקימונים, אבל אף אחד לא יעשה לך שום דבר אם הוא לא תופס אותך. אז אם אתה רוצה להוציא מישהו, תגיד ואז זה כאילו הוצאת אותו אז.)
אתה חוזר למתחם והם עדיין חיכו לך. אתה מוציא את גאביט וסקיפלום. אור סגול אלוהי פוגע בגאביט ומפתח אותו לגרצ'ומפ. אתה בא לשבת על גרצ'ומפ אך אז אחד מהם אומר:
"לא, אתה לא סתם יושב עליו, אלא משתמש באוכף מבין אלו שיש שמה." הוא אומר ומצביע על מקום שבו יש כמה אוכפים. (אגב, על ידי זה שאתה בוחר לשבת על גרצ'ומפ, אתה למעשה אומר שהפוקימון הלוחם יהיה סקיפלום. רק לוודא שאתה מודע לזה).[/QUOTE]
אה.
מקסימום יתפוס אותי "פקח" או כל דבר אחר,ויתן לי קנס,הרי אמרת שיש לי מספיק כסף כדי לשלם על כל מיני דברים שאני צריך...
ואני מודע גם מודע לעניין,זה הפוקימון שבחרתי D:
----
אני הולך לכיוון האוכפים,מסתכל עליהם ומנסה להבין איך לעזאזל זה קשור(תרתי משמע) לגב של גארצ'ומפ,ואז אני לוקח אחד שנראה לי מתאים לצורה ולגובה של גא'צומפ וגם לצורה שלי,ומנסה בצורה קצת כושלת לחבר את האוכף.כשאני מסיים,אני שואל אותם האם קשרתי את האוכף בסדר על גבו של גארצ'ומפ.
-
לי
אתה יוצא מהמרכז, והולך למכון של העיר. לבסוף אתה מגיע למגדל רדיו גבוה מאוד. אתה רואה שלט ובו כתוב:
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: הינריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'"
וכמובן יש שומר שעוצר אותך מיד ומבקש לעשות לך בדיקה בטחונית ולשאול לאיזו מטרה באת.
תמיר
יש לך מספיק כסף לכל "צורך מעשי". לשלם קנס על החזקת יותר מדי פוקימונים זה לא צורך מעשי.
--
אתה לוקח אוכף שמתאים לגראצ'ומפ, ומצליח לקשור את זה איכשהו אליו, ואתה מתיישב עליו. השאר מסמנים לך שזה נכון. אתה יורד גראצ'ומפ ואתם הולכים לזירה. יש שם מפה. זו זירה מעגלית ויש לה מספר כניסות. "אוקיי, שכל אחד יתפוס כניסה וזהו. אני עכשיו אפעיל שעון עצר, ובעוד שתי דקות כשכולם יהיו בשערים שלהם השערים יפתחו ונוכל להתחיל." אומר אחד מהםונשאר ליד קיר עם צג שבו הוא מפעיל שעון עצר שהמשחק יתחיל בעוד שתי דקות.