-
[QUOTE=Akainu;829720][B][COLOR="Red"]ניר
כן
צ'רמנדאר מתחיל לא לנשום בתוך הרעל.צ'רמנדאר מצשתמש בגחלת ועם הגחלת מעביר אותה לרוזליה.רוזליה נפגעת מהגחלת קשה אך הרעל לא מזיז לה.צ'רמנדאר משתמש בשרנה על רוזליה.רוזליה מתחמקת מהשריטה של צ'רמנדאר.רוזליה משתמש באבקת שינה.הרעל נעלם מהאויר [/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ארמנדר שהאבקה תהיה על הראש שלך תפעיל דחיפה על רוזליה,וגחלת מטווח 0.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
האבקה מגיעה לראשו של צ'רמנדאר.צרמנדאר משתמש בדחיפה על רוזליה ומעביר אליה את האבקת השינה שלה.צ'רמנדאר תוקף מטוח 0 בגחלת את רוזליה.רוזליה לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה ובנוסף נרדמת באמצע הקרב.בגלל האבקת השינה שלה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;829732][B][COLOR="Red"]ניר
האבקה מגיעה לראשו של צ'רמנדאר.צרמנדאר משתמש בדחיפה על רוזליה ומעביר אליה את האבקת השינה שלה.צ'רמנדאר תוקף מטוח 0 בגחלת את רוזליה.רוזליה לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה ובנוסף נרדמת באמצע הקרב.בגלל האבקת השינה שלה[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ארמנדר תפוצץ אותה בגחלות!
תמשיך עד שהיא תתעורר,ואז שריטה הכי חזקה שלך!
-
[quote=Akainu;829660][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יוצא מאיצטדיון והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא לך אותם.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ורואה ספינה שעמדת לשוט אל מחוז העשב[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני כבר רוצה לראות למרק כבר את הפוקימונים החדשים והישנים שלי, אבל עדיין הסגל חסר פוקימון אופל שאני רוצה למצוא, נקווה שאני ימצא אותו".
-
[quote=Akainu;829660][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין תופס את הזנב של דרטיני ומעיף אותו באויר בחוזקה.דרטיני מתנגש באדמה ונפגע קשה.קומבסקין יורה גחלת על דרטיני.דרטיני לא מספיקה להתחמק מהגחלת.ומובסת בקרב.דרטיני הובסה בקרב[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד קומבסקין" אצעק באושר
"עכשיו! פוכדור צא!" אצעק ואזרוק פוכדור על דרטיני
'קדימה...קדימה תיתפס' אחשוב
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את פוכדור וזורק על דרטיני.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את דרטיני.הפוכדור זז ימיננה ומשאלה ונלכד.ברכותי לכדת דרטיני יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצא מהרמרכז הפוקימונים ועולה על הספינה למחוז העשב.כעבור חצי אתה מגיע למחוז העשב אתה יורד מהספינה ופוגש את מרק שותפף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]ניר
צ'רמנדר תוקף את רוזליה בגחלת ומביס אותו .רן מחזיר את רוזליה לפוכדור שלה ואומר לך"אפשר לפגוש את סופרמן שלך פליז?"
[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;830411][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יוצא מהרמרכז הפוקימונים ועולה על הספינה למחוז העשב.כעבור חצי אתה מגיע למחוז העשב אתה יורד מהספינה ופוגש את מרק שותפף[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "שלום מרק, לא ראיתי אותך הרבה זמן, השישייה שלי השתנת מאוד, הנה אני יראה לך, צאו כולם!" ואני מוציא את כל הפוקימונים שלי.
-
[quote]
לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור.הקרן קרח מקפיאה את הבור ולא נותנתנת לאיינפרימפ לצאת מן הבור הזה.איינפרימפ משתמש בלהבויר.הלהביור ממיס את הקרח.איינפרימפ יוצא מהבור.איננפרימפ תוקף בגלגל להבה את פאליגאטור[/quote]
"פאלי משאבת הידרו בכל הכוח על גלגל הלהבה" אני צועק
"ואז תשתמש בזנב אקווה ללא הפסקה על אינפריימפ"
-
[QUOTE=Akainu;830411][B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את פוכדור וזורק על דרטיני.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את דרטיני.הפוכדור זז ימיננה ומשאלה ונלכד.ברכותי לכדת דרטיני יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצא מהרמרכז הפוקימונים ועולה על הספינה למחוז העשב.כעבור חצי אתה מגיע למחוז העשב אתה יורד מהספינה ופוגש את מרק שותפף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]ניר
צ'רמנדר תוקף את רוזליה בגחלת ומביס אותו .רן מחזיר את רוזליה לפוכדור שלה ואומר לך"אפשר לפגוש את סופרמן שלך פליז?"
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן" אני אומר לו.
אני צועק הכי חזק שאני יכול: "שלגון! הצילו תוקפים אותי סטאראפטורים!
בוא תעזור לי בבקשה!."
-
[quote=Akainu;830411][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את פוכדור וזורק על דרטיני.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את דרטיני.הפוכדור זז ימיננה ומשאלה ונלכד.ברכותי לכדת דרטיני יעודכן[/COLOR][/B]
[/quote]
"ישש! תפסתי דרטיני!" אצעק
אני יחזיר את קומבסקין לפוכדור שלו אחייך אליו ויגיד:
"כל הכבוד חבר עשית עבודה טובה אני גאה בך" ואחייך
אני אלך ואקח את הפוכדור של דרטיני אסתכל עליו ויחשוב לעצמי
'אני חושב שהגיע הזמן לראות אותך'
"דרטיני צא החוצה!" ואזרוק את הפוכדור של דרטיני באוויר
"נעים מאוד דרטיני אני אדם ואני המאמן שלך אני חושב שאני ואתה ניהיה צוות מעולה" אגיד בחיוך
ואחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ואמשיך לדרכי
-
[COLOR=DarkRed][B]אדם
אתה לוקח את הפוכדור של דרטיני ומוציא אותו מהפוכדור שלו.דרטיני יוצא מהפוכדור שלו.דרטיני שמח להכיר אותך.דרטיני חוזר לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע שלך.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לדרך 4"
[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
אתה צועק שלגון יבוא ויציל אותך.הבזק אור מגיע משום מקום ומגיע שלגון.רן נדהם משלגון ומכוחות העל שלו.רן מתעלף מרוב התרגשות.שלגון אומר לך"נו ניר התחרט?לגבי החלטתך.ולמה רקראת לי לעזרה אין פה סטרפטארורים אפילו.יש פה רק ילד[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו על גלגל הלהבה של אינפרימפ.התנגשות יוצרת אדים חמים באויר.פאליגאטור מיד תוקף בזנבאקוה את אינפרימ.אינפרימפ נפגעקשה מהזנהאקוה של פאליגאטור.אינפרימפ משתמשבאגרופי מאך על פאליגאטר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מוציא את ששת פוימוניך בשביל להראות למרק עד כמה פוקימיניך התחזקו.כול הפוקימונים יוצאים מהפוכדורים שלהם.מרק נדהם איך שהפוקימונים התפתחו לך מהר ואומר לך"מזל טוב אני רואה שהתחזקת.אז רוצע להמשיך במסע שלנו ביחד?"[/B][/COLOR]
-
[quote=Akainu;832304][COLOR=darkred][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח את הפוכדור של דרטיני ומוציא אותו מהפוכדור שלו.דרטיני יוצא מהפוכדור שלו.דרטיני שמח להכיר אותך.דרטיני חוזר לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע שלך.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לדרך 4"[/COLOR][/B]
[/quote]
'יופי אני חושב שהגעתי' אחשוב
ואני אתחיל להתקדם לעבר דרך מס' 4
-
[QUOTE=Akainu;832304][COLOR=DarkRed][B]אדם
אתה לוקח את הפוכדור של דרטיני ומוציא אותו מהפוכדור שלו.דרטיני יוצא מהפוכדור שלו.דרטיני שמח להכיר אותך.דרטיני חוזר לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע שלך.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לדרך 4"
[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
אתה צועק שלגון יבוא ויציל אותך.הבזק אור מגיע משום מקום ומגיע שלגון.רן נדהם משלגון ומכוחות העל שלו.רן מתעלף מרוב התרגשות.שלגון אומר לך"נו ניר התחרט?לגבי החלטתך.ולמה רקראת לי לעזרה אין פה סטרפטארורים אפילו.יש פה רק ילד[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו על גלגל הלהבה של אינפרימפ.התנגשות יוצרת אדים חמים באויר.פאליגאטור מיד תוקף בזנבאקוה את אינפרימ.אינפרימפ נפגעקשה מהזנהאקוה של פאליגאטור.אינפרימפ משתמשבאגרופי מאך על פאליגאטר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה מוציא את ששת פוימוניך בשביל להראות למרק עד כמה פוקימיניך התחזקו.כול הפוקימונים יוצאים מהפוכדורים שלהם.מרק נדהם איך שהפוקימונים התפתחו לך מהר ואומר לך"מזל טוב אני רואה שהתחזקת.אז רוצע להמשיך במסע שלנו ביחד?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
הוא רצה לראות אותך,וכן
אני רוצה שתבוא איתי,אבל למה שלחתה מולי את הדרגוניירים?
-
[quote=Akainu;832304][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ששת פוימוניך בשביל להראות למרק עד כמה פוקימיניך התחזקו.כול הפוקימונים יוצאים מהפוכדורים שלהם.מרק נדהם איך שהפוקימונים התפתחו לך מהר ואומר לך"מזל טוב אני רואה שהתחזקת.אז רוצע להמשיך במסע שלנו ביחד?"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בטח, אבל יש לי פוקימון אופל שאני רוצה לתפוס לפני שממשיכים, קוראים לו זורא או זוראק, פגשתי את הפוקימון הזה בקרב מול סטיבן, ניצחתי אותו גם ואנחנו מתקדמים למכון השלישי".
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו על גלגל הלהבה של אינפרימפ.התנגשות יוצרת אדים חמים באויר.פאליגאטור מיד תוקף בזנבאקוה את אינפרימ.אינפרימפ נפגעקשה מהזנהאקוה של פאליגאטור.אינפרימפ משתמשבאגרופי מאך על פאליגאטר שלך
[/quote]
תקפיא את רגליו בעזרת קרן קרח לאדמה ואז משאבת הידרו