-
[quote=Akainu;837258][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא מהפוכדור שלך את קומבסקין לקרב.השומר מוציא מן הפוכדור שלו [IMG]http://veekun.com:81/dex/media/black-white/232.png[/IMG] את דונפן.השומר אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב?"[/COLOR][/B]
[/quote]
'דונפן הוא מסוג אדמה אז מתקפות לחימה יעזרו לי בקרב הזה' אחשוב
"קומבסקין תתחיל את הקרב עם בעיטת מגה!" אתעק
ואצביע על דונפן
-
[quote=Akainu;836249][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס משתמש ביד אחד אגרוף ממוקד וביד השניה שבירת לבנים על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מהשילוב של הרקרוס ונפגע.זוארק שולח כדור צל לעבר הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מזה ואז תשתמש בשבירת לבנים בשתי הידיים שלך בכל הכוח שלך כדי שנתפוס אותו".
-
[quote=Akainu;837258][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על דופק האופל של דסקלופ.הדופק האופל הופך לקפוא.מנצ'לקאס משתמש במטרנום והמטרנום יוצא סופת עלם.דסקלופ לא מצליח להתחמק מסופת העלים של מנצ'לקאס ונפגע קשה.דסקלופ מובס בקרב.סטיבן מחזיר את דסקלופ לפוכדור שלו.2 0 לך[/COLOR][/B][/quote]
"הוא חזק" אני מחמיא לדסקלופ ומחזיר את מאנצ'לאקס "צא לוקסיו"
--
רשמתי לוקסיו והתכוונתי למפותח של שינקס, פשוט אני לא זוכר איך קוראים לו..
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור משתמש בזנב אקוה על אינפרימפ.איינפרמיפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פאליגאטור משתמש בגלישה על אינפרימפ.אינפרימפ לא מתחמק מזה ונפגע קשה.אינפרימפ כבר נראה ממש תשוש[/quote]
רוץ אל אינפריימפ תתפוס אותו תטיח אותו בריצפה ואז תפוצץ עליו משאבת הידרו
-
[QUOTE=Akainu;826230][B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמצש במכת עצם ומסיט את אגרוף החשמל של אלקטויר לשמיים.ריולו משתמש באגרוף שאיבה ונותן לאלקטויר תאגרוף בבטן.ריולו שואב קצת מהכוח של אל קטויר.אלקטויר משתמש בארגוף אש ופוגע מכה ישירה בריולו.ריולו עומד להפסיד בקרב.אלקטויר עומד לפגוע בריולו עם אגרוף ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו עונה לך"מונ מונ מונ" הוא מתחיחל לקפוץ מאושר.אתה מבין שהוא רוצה להמשיך להילחם.סטיבן אומר"זו תהי טעות להשאיר את מונפרנו לק'רב הזה.תבין בעוד רגע למה.צא בלסטיוז שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/9.png[/IMG]בלסטויז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אלקטויר שולחת את הזרועות שבגב שלה כדי לתפוס את דרטיני.דרטיני לא מצליח להימלט ונתפס על ידי הזרועות של אלקטויר.ארון שולך פצצת בוץ אל האדמה שקרובה לדרטיני.האדמה הופכת לבוץ ודרטיני תקוע בה.פינסיר וארון לא זוכרים את תרגיל האם ותכונית האם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא פוכדור ומנו יוצא פולויאג שלך.פולויאג יורה אקדח מים על יוטרי של דנטו.דנטו אומר ליוטרי"תתחמק ואז אחרי ששתחמק נשיכה על פולויאג שלו"יוטרי מתחמק מהאקדח המים של פולויאג ורץ אל פולויאג במטרה לנשוך אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אולי אני יעשה את זה
קומבסקין קופץ לגובה ומתצחמק מהזעם דרקון של דרטיני.קומבסקין משתמש ויורה גחלת אדירה אל דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזנב דרקון על קומבסקין שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר מהר את מונפרנו ומוציא את טורטרה ואומר לו לתקוף בעלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו ומוציא את טוטרה. לקרב.טוטרה משתמש בעלי טער על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.בלסטויז משתמש במשאבת הידרו על טורטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור רץ אל איינפרימפ ותופס אותו חזק.פאליגאטור מטיח אותו על האדמה.איינפרימפ נפגע קשה מהמלך הזה.פאליאטור תוקף במשאבת הידרו את איינפרימפ.איינפרימפ לא מצליח להתחמק מובס בקרב.סטיבן מחזיר את אינפרימפ לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו.ומוציא את לוקסיו מהפוכדור שלו.סטיבן מוציא מהפוכדור שלו את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/324.png[/IMG] טורקול.טורקול תוקף בלהביור את לוקסיו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
הררוס מתחמק מגדור הצל של זוארק.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים עם שתי ידיו.זוארק גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.זוארק רץ אל הרקרוס בשיסוע לילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
קומבסקין רץ אל דונפן ומשתמש בעיטת מגה עליו.דונפן מתחמק מזה עם גילגול.דונפן משתמש בגילגול על קומבסקין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
צ'רמנדאר רץ אל לוקריו ומחליק בין הרגלים שלו.צ'רמנדאר משתמש בדחיפה על ראשו של לוקריו.לוקריו נפגע קשה מזה.צ'רמנדאר יורה גחלת לעבר לוקריו.לוקריו גם מזה נפגע.לוקריו משיב במכת עצם על צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;838282][B][COLOR=olive]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הררוס מתחמק מגדור הצל של זוארק.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים עם שתי ידיו.זוארק גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.זוארק רץ אל הרקרוס בשיסוע לילה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהשיסוע לילה ואז תשתמש לסיום באגרוף ממוקד בשבירת לבנים בכל הכוח שלך כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס מתמש לסיום באגרוף ממוקד עם שבירת לבנים.זוארק לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.זוארק לא מותר להפסיד בקרב ולא נכנע בקלולת.למרות פצעיו זוארק תוקף בדופק אפל את הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;838365][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס מתמש לסיום באגרוף ממוקד עם שבירת לבנים.זוארק לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.זוארק לא מותר להפסיד בקרב ולא נכנע בקלולת.למרות פצעיו זוארק תוקף בדופק אפל את הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהדופק אפל שלו ואז תשתמש כדי לסיים עם זה בשבירת לבנים בשני ידיים כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק מדופק האפל של זוארק ונפגע קשה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על זוארק.זוארק כבר תשוש ולא מתחמק מזה ונפגע קשה.זוארק כבר תשוש מאוד מהקרב.מרק אומר"זות הזדמנות שלה חיכת קדימה"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;838377][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס לא מצליח להתחמק מדופק האפל של זוארק ונפגע קשה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על זוארק.זוארק כבר תשוש ולא מתחמק מזה ונפגע קשה.זוארק כבר תשוש מאוד מהקרב.מרק אומר"זות הזדמנות שלה חיכת קדימה"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול ובהתלהבות: "צא פוכדור!" וזורק את הפוכדור אל עבר זורארק הזה.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק פוכדור על זוארק שנצע קשה מהרב.הפכדור מכניס אליו את זוארק ומתחיל להתננד.הפוכדור זז ימינה ושמאלה ושוב ימינה ושמאלה ואז נעצר.לכדת זוארק.הפוכדור נשלח אל המעבדה של פרופסור בירץ'.יש לך 7 פוקימונים כרגע[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;838386][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק פוכדור על זוארק שנצע קשה מהרב.הפכדור מכניס אליו את זוארק ומתחיל להתננד.הפוכדור זז ימינה ושמאלה ושוב ימינה ושמאלה ואז נעצר.לכדת זוארק.הפוכדור נשלח אל המעבדה של פרופסור בירץ'.יש לך 7 פוקימונים כרגע[/COLOR][/B][/quote]
אני שואל את מרק: "איזה פוקימון לשלוח אל הפרופסור?, אני צריך את זורארק בשישייה שלי אז איזה לשלוח לפרופסור?".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"שלח את הפוקימון הכי חלש שלח למעבדה של הפרופסור.וזה אלקיד.תאמן את אלקיד מאוחר יותר במסע שלך.בקיצור תשלח את האלקיד שלך למעבדה של בירץ' ובקומו יבוא הזוארק שחלמת שהיה בישישה שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;838401][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"שלח את הפוקימון הכי חלש שלח למעבדה של הפרופסור.וזה אלקיד.תאמן את אלקיד מאוחר יותר במסע שלך.בקיצור תשלח את האלקיד שלך למעבדה של בירץ' ובקומו יבוא הזוארק שחלמת שהיה בישישה שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לו: "סבבה, אני יקח את אלקיד אל הפרופסור", ואז אנחנו מחפשים מקום להחליף פוקימונים אצל הפרופסור.