[quote][b]לורן-
הרוסי משתמש באקדח מים [/b][/quote]"התחמק והשתמש בבועות תוך כדי סיבוב מהיר!"
Printable View
[quote][b]לורן-
הרוסי משתמש באקדח מים [/b][/quote]"התחמק והשתמש בבועות תוך כדי סיבוב מהיר!"
[color=orange]כריס-[/color]
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
[color=blue]עומר-[/color]
אודיש מצליח להתחמק. הוא שואב חיים מסייטר, כשאודיש בא עם דחיפה סייטר מצליח להתחמק. סייטר נפגע בגלל שהוא מורעל וסייטר מעולף.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד.
[color=green]ארתור-[/color]
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף.
[color=brown]ירין-[/color]
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
[color=gray]לורן-[/color]
סטריו מצליח להתחמק. השילוב של הבועות עם הסיבוב מהיר לא הצליח אבל סטריו פגע בהורסי ישירות עם סיבוב מהיר. הורסי נראה תשוש
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 02:53 PM
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד. [/b][/quote]
מטאפוד תשתמש בקור משי על הפה שלו שוב ותשתמש בדחיפה!"
[b] [color=orange]כריס-[/color]
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
[/b][/quote]
"טוב," אני אומר וחוזר אל הסירה.
"נידורן, צאי! השתמשי בעוקץ רעל על הטנטקול הזה!"
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/012butterfree.png[/img]
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה.
[b]
אודיש מצליח להתחמק. הוא שואב חיים מסייטר, כשאודיש בא עם דחיפה סייטר מצליח להתחמק. סייטר נפגע בגלל שהוא מורעל וסייטר מעולף. [/b][/quote]
"יש! עבודה מעולה אודיש!" אני אומר וזורק פוכדור על סייטר
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 03:01 PM
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/012butterfree.png[/img] [/b][/quote]
"באטרפריי כל הכבוד^^" אני זורקת פוקדור על צ'ינצ'או
[b]
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
[/b][/quote]
"טוב, בוא נכנס!" אני אומר ונכנס פנימה
[b] [color=green]ארתור-[/color]
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף. [/b][/quote]
"ייפה מאוד צ'יקורטיה בואי נלכוד אותו צא פוקדור" אני צועק וזורק עליו פוקדור
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 03:01 PM
[b]
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה. [/b][/quote]
"נידורן, השתמשי בבעיטה כפולה כך שהוא יזוז ואקדח המים שלו יחטיא את הסירה!"
סייטר נתפס!
תפסת צ'ינצ'או
אתה נכנס פנימה ורואה זירה גדולה שישנם שלוליות על הרצפה של נוזל סגול וגם הקיר מכוסה חומר סגול.
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! שנתחיל?"
[color=green]ארתור-[/color]
קקניה נתפס
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהוב [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gmagby.jpg[/img] הוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם.
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:13 PM
[b]
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהוב [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gmagby.jpg[/img] הוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם. [/b][/quote]
"אוקיי, פנפי! אני בוחר בך!" אני צועק.
"פנפי, השתמש בגילגול ובסופת חול!"
תפסת צ'ינצ'או [/b][/quote]
אני לוקחת את הפוקדור ומשיכה להתקדם לעיר הבאה
[b] [color=blue]עומר-[/color]
סייטר נתפס! [/b][/quote]
"יש!" אני אומר באושר ואנחנו ממשיכים בדרך מקווה למצוא עוד פוקימון
ההתקפות פוגעות אבל למרות שאמורות להיות חזקות נגד פוקימון אש הם פוגעות כמו מתקפה רגילה. מגבי מתאושש במהירות ומשתמש בלהביור, פנפי נפגע מעט.
את שומעת רעש חזק, זה מגיע מקדימה את ממשיכה בהליכה ורואה אותה. את הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם את יכולה ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון (תפוס כרגע), לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאת חושבת עליה. לאן תבחרי?
הגעת לסוף היער, לנחל. אתה רואה קרבי [img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/098krabby.png[/img]