-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 15 2009, 12:17 PM
[b]
[b][u]דניאל:[/u][/b]
אתה מנסה להתקדם אבל הפוקימון עוקב אחריך. אתה מתחיל לרוץ והוא רץ אחריך. אתה נעצר ומסובב להתסכל עליו. הפוקימון ממשיך להתקדם לעברך ונעצר לידך. הוא תופס אותך עם היד שלו ומצביע לעבר אחד העצים. למרבה הפתעתך, כל העצים שסביב העץ נראים בריאים. לעומת זאת, העץ הזה נראה מת- כל עליו נשרו והוא בצבע צהוב.
[/b][/quote]
אני שורק במשרוקית ובודק הם היא תשפיע על העץ
-
[b] [b][u]דודי:[/u][/b]
הפוקדור וגע ברג'יג'יאס ולוכד אותו בתוכו. הפוקדור נופל על הקרקע וממשיך להתנדנד. לבסוף הפוקדור נעצר. לכדת רג'יג'יאס! אתה לא מספיק למצות את השימחה שלך כי אתה קולט שאתה עוד באוויר בגלל שרג'יג'יאס החזיק אותך והוא עכשיו בפוקדור. אתה מתחיל ליפול ואתה צועק כשלפתע מישהו תופס אותך. אתה מביט במושיע שלך ורואה כובע אדום מוכר. אתה מביט בפנים וגם הם מוכרים לך מאוד. "אז אנחנו סוף סוף נפגשים שוב, דודי!" אומר דורון, חבר הילדות שלך. [/b][/quote]
"דורון כמה זמן לא ראיתי אותך! מה קורה רגע אתה ראיתה את מה שקרה כאן"אני אומר ודחוף את הפוקדור של רג'יגאס לכיס
-
[quote][b]
מייק:
פיצ'ו מהנהן בשמחה. הכינוי החדש מוצא חן בעיניו! אתם קמים מהספסל ומתחילים להתקדם. בדרך פיצ'ו מביט בך בשאלה. הוא רוצה לדעת מה תעשו עכשיו
[/b][/quote]
אני אסתכל עליו ואגיד לו:"נלך לעיר גרונוק כדי לנצח את מנהיג המכון."ואחייך אליו.
-
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט משתמש בופק לוהט. בדרך הכדור אש מתפצל לכמה כדורים מפעמים של אש המקיפים את ווידל אבל כיוון שגרוולייט משתמש במתקפה בצורה זו פעם ראשונה, חלק מהכדורים מתנדפים באוויר. רק שני כדורי א נשאר
ים להקיף את ווידל ואז פוגעים בו. ווידל נפגע. השופט אומר: "ווידל לא יכול להל..." ואז נעצר. הוא מביט בווידל בהפתעה וכך גם אתה. ווידל מתחיל לזהור ולהשתנות. כשהוא מפסיק לזהור, אתה רואה שבמקום ווידל, יש עכשיו גולם בצבע ירוק. לגולם יש זוג עיניים שחורות ומין עוקץ בקצהו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa014.png[/img]). הווידל המוזהב של ג'ורג' התפתח לקקונה מוזהב! [/b][/quote]
"דופק לוהט,שוב!"
-
[b][u]ירין:[/u][/b]
כן. תבדוק בדף הראשי
------------------------------------------------------------------------------------------------
לפתע אתה שומע אזעקה חזקה כל כך, עד שכל תושבי העיר אוטמים את אוזניהם. קול אומר בכריזה: "אזהרה- תקיפת פוקימון אפל. אזהרה- תקיפת פוקימון אפל". כל האנשים בעיר מתחילים לצרוח ולברוח. אתה רואה צללית גדולה חולפת במהירות דרך בית אחד. הבית קורס.
ברגע שאתה מתחיל לשרוק העץ מתחיל להשתקם. הגזע שלו משנה גוון לחום ועלים ופירות מתחילים לצמוח עלו במהירות. הפוקימון נראה מאוד שמח. הוא מקפץ ומוחא כפיים וקורא "גלום! גלום!" הפוקימון הזה הוא גלום.
[b][u]דודי:[/u][/b]
"זה בסדר, ראיתי שתפסת רג'יג'יאס, למעשה-" הוא אומר ושולף פוקדור "גם לי ישש במה להתגאות, אני בוחר בך- רג'יאייס!" הואמסיים וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא פוקימון כחול ומבריק. הנוכחות שלו גורמת לקור כלבים, כאילו אתה נמצא במקום קפא ולא בגרונוק. יש לו נקודות צהובות על המקום בו אמורים להיות פניו וכולו בעצם קרחון גדול עם ידיים, רגליים ושתי "קרניים" בגב ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa378.png[/img]). "מה אתה אומר על הרג'יאייס הזוהר שלי? במקרה גם הוא אגדי." אומר דורון.
[b][u]מייק:[/u][/b]
פיצ'ו נראה שמח והוא מוחא כפיים כפיים וקופץ לך על הכתף. הוא ממש מאושר מזה שהוא כנראה עומד להשתתף בקרב.
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט משתמש שוב בדופק לוהט. הפעם, שישה כדורים מרקדים ומפעמים סביב קקונה והולכים וסוגרים עליו. "קקונה, התקשחות, קדימה" אומר ג'ורג' ברוגע. רגע לפני שקקונה נלכד בדופק הלוהט אתר רואה שעורו הופך למבריק, כאילו הוא עשוי מתכת. כדורי האש פוגעים בקקונה ולוכדים אותו ונראה כאילו חיסלו אותו. אתה שמח אבל כשהאש דועכת, אתה רואה שקקונהאפילו לא ניזוק ועורו עדיין מבריק כמו פלדה.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 15 2009, 08:22 PM
[b]
ברגע שאתה מתחיל לשרוק העץ מתחיל להשתקם. הגזע שלו משנה גוון לחום ועלים ופירות מתחילים לצמוח עלו במהירות. הפוקימון נראה מאוד שמח. הוא מקפץ ומוחא כפיים וקורא "גלום! גלום!" הפוקימון הזה הוא גלום.
[/b][/quote]
אני שורק עוד פעם ומקווה שיבוא עלי פוקימון חזק
-
[quote][b]
מייק:
פיצ'ו נראה שמח והוא מוחא כפיים כפיים וקופץ לך על הכתף. הוא ממש מאושר מזה שהוא כנראה עומד להשתתף בקרב.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת בדרך שבין שתי הערים עם חברי החדש קיקו.
-
[b]
[b][u]כריס:[/u][/b]
"אני מודה לך" אומר מטאנג ואז מתקדם לעבר מגנמייט במהירות ציפורניו סגורות כמו אגרוף והוא מושט קדימה. היד שלו מתחילה לזהוא והיא מוקפת בברקים- הוא משתמש באגרוף רעם! מגנמייט משיב מלחמה בפצצת מגנט מנוגד. שני ההתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ. מטאנג ומגנמייט מושלחים אחורה. [/b][/quote]
"אוקיי מגנמייט, בוא נגמור את זה!" אני צועק.
"פצצת מגנט מנוגד!!!" אני שואג ומצביע על מטאנג.
-
[b] [b][u]דודי:[/u][/b]
"זה בסדר, ראיתי שתפסת רג'יג'יאס, למעשה-" הוא אומר ושולף פוקדור "גם לי ישש במה להתגאות, אני בוחר בך- רג'יאייס!" הואמסיים וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא פוקימון כחול ומבריק. הנוכחות שלו גורמת לקור כלבים, כאילו אתה נמצא במקום קפא ולא בגרונוק. יש לו נקודות צהובות על המקום בו אמורים להיות פניו וכולו בעצם קרחון גדול עם ידיים, רגליים ושתי "קרניים" בגב ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa378.png[/img]). "מה אתה אומר על הרג'יאייס הזוהר שלי? במקרה גם הוא אגדי." אומר דורון. [/b][/quote]
"פשש.... יפה מה עם האיווי שלך שלי כבר אמבראון מה עם שלך" אני אומר ומוציא את אמבראון
-
גרוולייט משתמש שוב בדופק לוהט. הפעם, שישה כדורים מרקדים ומפעמים סביב קקונה והולכים וסוגרים עליו. "קקונה, התקשחות, קדימה" אומר ג'ורג' ברוגע. רגע לפני שקקונה נלכד בדופק הלוהט אתר רואה שעורו הופך למבריק, כאילו הוא עשוי מתכת. כדורי האש פוגעים בקקונה ולוכדים אותו ונראה כאילו חיסלו אותו. אתה שמח אבל כשהאש דועכת, אתה רואה שקקונהאפילו לא ניזוק ועורו עדיין מבריק כמו פלדה. [/b][/quote]
אני מנסה ללמד אותו flame spin=סוג של להביור שמסתובב סביב היריב ומוריד לו כל תור מ2 עד 5 תורות
-----------------------------
"גרולייט,תנסה להשתמש עליו בלהביור ולגרום לאש להסתובב סביבו!"
-
להפתעתך, במקום פוקימון חזק, על ראשו של גלום נופלת משום מקום אבן עם עלה עליה. אבן עלה! גלום מתחיל לזהור ולגדול. כשהוא מפסיק לזהור אתה רואה שהפרח על ראשו גדל, שהריח המסריח נעלם ושגלום גדל. "ווייפפללווםם!!" קורא הפוקימון. זהו ויפלום!
[b][u]מייק:[/u][/b]
לפתע פיצ'ו קופץ מהכתף שלך. אתה שומע קול של נייר ומסתכל על פיצ'ו. הוא מחזיק מעטפה עם בול ועליה רשום 'מכתב חשוב למייק!'
[b][u]כריס:[/u][/b]
מגנמייט מטוע את פצצת המגנט המנוגד ויורה. הוא פוגע ישירות באפו של מטאנג ומעיף אותו אחורנית. מטאנג נופל מעולף על הקרקע. ניצחת את מטאנג!
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט משתמש בלהביור ומנסה לגרום לאש להסתובב. הוא מאבד עליה שליטה ומטה אותה לאחד העצים. העץ נשרף כליל. גרוולייט נראה מותש מהקרב אבל נשאר לעמוד על שני רגליים. להפתעתך ג'ורג' לא עושה כלום חוץ מלהביט בקקונה.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 15 2009, 08:32 PM
[b] [b][u]כריס:[/u][/b]
מגנמייט מטוע את פצצת המגנט המנוגד ויורה. הוא פוגע ישירות באפו של מטאנג ומעיף אותו אחורנית. מטאנג נופל מעולף על הקרקע. ניצחת את מטאנג! [/b][/quote]
אני שולף פוקדור ריק, מניף את ידי לאוויר וצועק, "פוקדור, צא!" בזמן שאני משיך אותו על מטאנג.
-
גרוולייט משתמש בלהביור ומנסה לגרום לאש להסתובב. הוא מאבד עליה שליטה ומטה אותה לאחד העצים. העץ נשרף כליל. גרוולייט נראה מותש מהקרב אבל נשאר לעמוד על שני רגליים. להפתעתך ג'ורג' לא עושה כלום חוץ מלהביט בקקונה. [/b][/quote]
"אתה מנסה שאני אתיש את הפוקימון שלי בנסיונות חסרי תועלת,אה?" אשאל אותו רטורית ואוסיף "גרולייט,תנוח ותחכה עד שהוא יעשה מהלך"
------------------------
נשאר לעמוד על שתי רגליים?
-
[quote][b]
מייק:
לפתע פיצ'ו קופץ מהכתף שלך. אתה שומע קול של נייר ומסתכל על פיצ'ו. הוא מחזיק מעטפה עם בול ועליה רשום 'מכתב חשוב למייק!
[/b][/quote]
"פיצ'ו איפה מצאת את זה" אני ישאל ואז אקח את המכתב ואקרא את כולו.
-
[b] [b][u]דניאל:[/u][/b]
להפתעתך, במקום פוקימון חזק, על ראשו של גלום נופלת משום מקום אבן עם עלה עליה. אבן עלה! גלום מתחיל לזהור ולגדול. כשהוא מפסיק לזהור אתה רואה שהפרח על ראשו גדל, שהריח המסריח נעלם ושגלום גדל. "ווייפפללווםם!!" קורא הפוקימון. זהו ויפלום!
[/b][/quote]
"ויפלים אתה רוצה להצטרף איתנו למסע?"