-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:16 AM
[b] ניתאי
אתה צודק, כשאני טועה אני טועה, וזה קורה לי יותר מדי לאחרונה. לעזאזל עם המטריצות האלה.
--
וורמפל יורה לעבר מגבי ומעיף אותו לעבר וויזמיר, מגבי מנסה לרכז את הכח שלו, והאגרוף פוגע בוויזמיר, אם כי לא בהרבה חזק מאגרוף רגיל. וויזמיר דוחף את מגבי שנמצא לידו [/b][/quote]
"מגבי!,תנסה לחפור מתחת לאדמה ולתקוף אותו בדחיפה מלמטה[אני לא חושב שאני צריך להסביר איזו מתקפה,נכון?]"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:16 AM
[b]
ירין
לחפור זה לא בעיה, אבל לעשות חפירה כמו בסדרה זה לא הגיוני, אי אפשר לחפור כל כך מהר.
"קלפייבל, לכי למקום שבו הוא חופר ולאחר מכן בצעי מרטונום!" קלפייבל מתחילה לעשות מטרונום ומתקרבת למנקי שיבנתיים חופר ונכנס לתוך האדמה. המטרונום מתברר כאקדח מים שנכנס לתוך האדמה, אבל באותו רגע יוצא מנקי שתוקף את קלפייבל. קלפייבל נפגעה מההתקפות.
[/b][/quote]
"כל הכבוד! עכשיו רוץ במעגלים ואז קארטה זעם- תשלב את מתקפת הקארטה עם מתקפת הזעם! ואז עוד אגרופי זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:16 AM
[b] תמיר
הופיפ מסתובב סביב אקדח המים ולבסוף פוגע בפוליוואג שנופל. פוליוואג קופץ ודוחף את הופיפ, וכעת הוא מנסה להשתמש באקדח מים. [/b][/quote]
"תעוף למעלה הופיפ!" אני אומר לו,מכניס את ידי לכיסי במהירות,שולף משם פוכדור וזורק אותו על הפוליוואג
-
מה לעזאזל... דאבל פוסט מוזר ביותר, סליחה.
-
מקס
צ'ארמנדר תוקף שוב ושוב, אל המכות אינן עוצמתיות במיוחד
ספירו מנפנף בכנפיו עוד, והעלים האלה נתלשים, ונראה שהצמח מתחיל להיות רעוע קצת
ניתאי
מגבי מתחיל לחפור למטה וויזמיר רץ אחרי מגבי ונכנס לבור שהוא חופר, ולבסוף אתה רואה את מגבי מועף מהבור ומגבי יוצא אחריו. וויזמיר משתמש בדחיפה
ירין
"קלפייבל, תחתרי למגע!" אומר פול מורפי, קלפייבל רצה אל מנקי ומתחילה להאבק במכות שלו, ולבסוף קלפייבל נותנת מכה למנקי שהודפת אותו אחורה.
תמיר
הופיפ עף למעלה, והפוקדור נזרק לפוליוואג שעדיין מסתכל על הופיפ והוא נכנס. הפוקדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת פוליוואג יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:41 AM
[b] ירין
"קלפייבל, תחתרי למגע!" אומר פול מורפי, קלפייבל רצה אל מנקי ומתחילה להאבק במכות שלו, ולבסוף קלפייבל נותנת מכה למנקי שהודפת אותו אחורה. [/b][/quote]
"עכשיו תשלב בין אגרופי-בעיטות-שריטות זעם בכל הכח!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:43 AM
[b]
תמיר
הופיפ עף למעלה, והפוקדור נזרק לפוליוואג שעדיין מסתכל על הופיפ והוא נכנס. הפוקדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת פוליוואג יעודכן מיד. [/b][/quote]
"יש!לכדתי פוליוואג!" אני אומר בשמחה
"הופיפ,תעוף לגדה השניה ותביא לי את הפוכדור הזה" אני מבקש ממנו,וכשהוא מביא לי אותו,אני מוציא את פוליוואג
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:43 AM
[b] מקס
צ'ארמנדר תוקף שוב ושוב, אל המכות אינן עוצמתיות במיוחד
ספירו מנפנף בכנפיו עוד, והעלים האלה נתלשים, ונראה שהצמח מתחיל להיות רעוע קצת
[/b][/quote]
הבאת לי צ'ארמנדר חלש-_-
הוא לא יודע לעשות כלוםS:
"צ'ארמנדר תמשיך לנסות"
"ספירו, אתה מצליח"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:43 AM
[b] ניתאי
מגבי מתחיל לחפור למטה וויזמיר רץ אחרי מגבי ונכנס לבור שהוא חופר, ולבסוף אתה רואה את מגבי מועף מהבור ומגבי יוצא אחריו. וויזמיר משתמש בדחיפה
[/b][/quote]
ולבסוף אתה רואה את מגבי מועף מהבור ומגבי יוצא אחריו
אני צריך שתגיד לי מי העיף את מי
----------------
וזה אומר שמגבי למד חפירה?
-
כולם
אני מבטל את ההגבלה על המכונים, כי אחרת זה ימשך המווןןןן זמן. כולכם יוכלים להכנס
ירין
"קלפייבל הלחמי בחזרה!" אומר פול מורפי. לאחר קרב ממושך של שריטות אגרופים ובעיטות, מנקי מתחיל להתעייף, וקלפייבל עדיין לא. נראה שהיא אומנה היטב.
מקס
בנוגע למתקפות האש, כשהוא יבין את העקרון של השימוש באש, כל המתקפות כבר יבואו בהנפת אצבע, ולגבי מתקפת הזנב, זה דורש תרגול, אתה לא יכול לצפות ממנו מיד להצליח. מה גם שרשום על הפוקדור של צ'ארמנדר "אין להחזיר פוקדור זה למעבדה, אלא במקרה שהוא נאבד"
--
ספירו ממשיך ולבסוף הצמח נעקר. צ'ארמנדר תוקף עוד קצת ואתה רואה שחלק נשחק מעט
תמיר
הופיפ עף לצד השני, לוקח את הפוקדור ומרחף אליך. אתה מוציא את פוליוואג והוא מסתכל אליך בציפייה למשהו לא מוגדר במיוחד (התעלם מזה, אבדתי כבר כל קשר ביני לבן אדם)
ניתאי
אוי לא, זה שוב קורה, אני קרוב יותר להתחרפנות מאי פעם. מגבי העיף את וויזמר, וזה אומר שמגבי יכול לחפור, אם אתה רוצה תחשיב את זה ככה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 10:59 AM
[b] כולם
מקס
בנוגע למתקפות האש, כשהוא יבין את העקרון של השימוש באש, כל המתקפות כבר יבואו בהנפת אצבע, ולגבי מתקפת הזנב, זה דורש תרגול, אתה לא יכול לצפות ממנו מיד להצליח. מה גם שרשום על הפוקדור של צ'ארמנדר "אין להחזיר פוקדור זה למעבדה, אלא במקרה שהוא נאבד"
--
ספירו ממשיך ולבסוף הצמח נעקר. צ'ארמנדר תוקף עוד קצת ואתה רואה שחלק נשחק מעט
[/b][/quote]
"ספירו כל הכבוד! קח מנוחה" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור
"צ'ארמנדר, עכשיו זה הזמן שלך, תן את ההכי חזק שלך!"
-
[b]
ירין
"קלפייבל הלחמי בחזרה!" אומר פול מורפי. לאחר קרב ממושך של שריטות אגרופים ובעיטות, מנקי מתחיל להתעייף, וקלפייבל עדיין לא. נראה שהיא אומנה היטב.
[/b][/quote]
אנני יודע שאם אני יחזיר אותו עוד פעם זה לא יגמר לעולם\תגמור לי אותם תוך שניה
---------
"מנקי נסה שוב חפירה ואז ברגע שהיא מתקרבת לבור תצא מהצד השני ותשתמש באגרופי משולבים בשריטות זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:59 AM
[b] כולם
תמיר
הופיפ עף לצד השני, לוקח את הפוקדור ומרחף אליך. אתה מוציא את פוליוואג והוא מסתכל אליך בציפייה למשהו לא מוגדר במיוחד (התעלם מזה, אבדתי כבר כל קשר ביני לבן אדם)
[/b][/quote]
*יש!~*
"אתה מוכן לעזור לי לנצח במכון?" נאי שואל אותו בחיוך ובודק בפוקדע את ההתקפות שלו
-
[b] כולם
ניתאי
אוי לא, זה שוב קורה, אני קרוב יותר להתחרפנות מאי פעם. מגבי העיף את וויזמר, וזה אומר שמגבי יכול לחפור, אם אתה רוצה תחשיב את זה ככה [/b][/quote]
הגבלת מכונים?
---------------
"מגבי,תנסה שוב להוציא אש מהפה,אבל הפעם תנסה לפזר אותה לחלקיקים קטנים[גחלת]"
-
מקס
צ'ארמנדר מהנהן ומכה בסלע מספר פעמים והוא נשחק עוד קצת
ירין
האינטואיציה שלך נכונה.
--
"קלפייבל, התרכזי וכשאת מרגישה שהוא מתקרב השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל עומדת שם בעוד שמנקי חופר, ואז הוא יוצא מהאדמה ומספיק לפגוע בקלפייבל מספר פעמים, ואז היא משתמשת באגרוף ממוקד. העייפות של מנקי גוברת
תמיר
אתה פותח את הפוקדע ואתה מריץ את השאלה של איזה מתקפה פוליוואג יכול ללמוד, אבל אז אתה מקבל שגיאות והמסך של הפוקדע כותב לך
Unhandled Exception -- ImpossibleQuestionToPokedexException ועוד פירוט רב שמאיפה התגלגלה השגיאה. השגיאה אומרת שהפוקדע לא יכול לענות על איזה מתקפות יש לפוקימון הספיציפי, אלא רק המתקפות שהוא יכול ללמוד באופן כללי, וזה רשימה די ארוכה.
ולגבי פוליוואג הוא מסתכל עליך, בוהה קצת באוויר ובסוף מהנהנן.
ניתאי
ההגבלה היא שרק שחקן אחד יכול לאתגר את המכון כל פעם, והיא לא קיימת יותר.
--
מגבי מנסה לירות חלקיקי אש מפיו, ויוצאים חלקיקי אש אך הם קטנים ביותר ונעלמים. וויזמר רץ להשתמש בדחיפה.