[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 07:00 PM
[b] [b]קיט[/b]
"עכשיו עוף מפה לפני שאני מעיפה אותך לבד"היא צורחת עלייך,ואתה רץ משם במהירות,אתה מגיעה למין פתח סודי שמוביל למערה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני נכנס למערה
Printable View
[b] [b]קיט[/b]
"עכשיו עוף מפה לפני שאני מעיפה אותך לבד"היא צורחת עלייך,ואתה רץ משם במהירות,אתה מגיעה למין פתח סודי שמוביל למערה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני נכנס למערה
[b]
[b]ירין[/b]
בדו תוקף בכדור אנרגייה ופוגע בדריפלבלין כל כך חזק שהוא עף אחורה איזה 8 מטרים אחורה כך שבדו לא מגיע אליו עם אבקת השיתוק,דריפבלין עף אל בדו ותוקף בזמן התעופה בדופק צל מה תעשה??
מצב
דריפבלין32%
בדו67%
[/b][/quote]
תעדכן שאני חייל מתקדם!
-----
"מהר כדור אנרגיה מימי בכל הכח ושוב שאיבה צומחת!ואז נסה להתקרב אליו עם אבקת שיתוק!" אני אומר
[b] [b]מאט[/b]
עוד פעם אותה טעות~!!@!~
~~~~~~~~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך פלי חומק מהם, ותוקף את טרופיוס בציפורן דרקון,טרופיוס נותן לפלי נגיחה כדי להרחיק אותו ואז עף לאוויר,טרופיוס תוקף העלי תער מהאוויר אבל פלי עוצר את העלים בעזרת מאבת הידרו,טרופיוס תוקף בדריכה ונוחת על פלי אך פלי תוקף בקרן על שמחסלת את טרופיוס.מה תעשה ??
מצב של פלי:21%
[/b][/quote]
משאבת הידרו מחסלת עלי תער?מתקפת מים מחסלת מתפקת עשב?!מה נסגר איתך רומה? :o :o
---------------
"טרופיוס,תחזור"אני אומר ומחזיר אותו,"באנירי צאי"אני אומר ומוציא אותה,"תשתמשי בניטור ואז אגרוף חשמל!"אני אומר לה.
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 27 2009, 03:47 PM
[b] [b]ריק[/b]
אתה זורק את הפוכדור על פוצ'יאנה והפוכדור עוצר ישר מה תעשה עכשיו ??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עוד 2 הודעות אני יעדכן שתפסת אותו [/b][/quote]
אני לוקח את הפוקדור וממשיך לעיר הבאה.
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 03:07 PM
[b] [b]ארתור[/b]
אתה הולך בדרך ורואה [img]http://i27.tinypic.com/k1s9vo.png[/img] קטן יושן לו על אחד העצים מה תעשה?? [/b][/quote]
"קטרפי הא?" אומר ואוציא את סנורנט ואגיד לו "אוקיי סנורנט תשתמש באבקת שלג ומיד אחרי זה בנשיכה"
[b]קיט[/b]
אתה בא להיכנס לתוך הפתח כפיתאום אתה רואה שמהחלק העליון יורדות דלתות מכניות וסוגרות את הכניסה ואז יוקדת עו דלת הסוואה מיוחדת מה תעשה נינעלת בחוץ??
[b]ירין[/b]
אתה לא תיהיה בדף של צוות גאלקטיק כי אתה מרגל מאט/יהב הוא עזב את המרגלים והיצטרף אליהם .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדו תוקף בכדװר אנרגייה מימית!! אבל מפספס את הדופק האפל שפוגע לבדו בפנים ומעיף אותו אחורנית כמה מטרים,דריפבלין תוקף באש רפאים אך בדו חומק ותוקף בשאיבה צומחת,ואז באבקת שיתוק שמשתקת את דריפבלין.
[b]מאט[/b]
תקשיב זה שאתה תקוע על סוגים זה לא אומר שמשאבת הידרו שהיא פי 5 יותר חזקה מעלי תער תפסיד לעלי תער בגלל סוגים זה גם קשור בעוצמת המיתקפה וכ'ו וזה כולה עלים שעפים במהירות =0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לופיני יוצאת ותוקפת בניתור ובאגרוף חשמל ובכך מחסלת אותו,טומי מחזיר אותו וצועק:"צאי פלאפי" ומולך ואז יוצאת מהפוכדור [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa180.png[/img] מה תעשה??
[b]ריק[/b]
אתה כבר בעיר הם פשוט היו בכניסה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניכנס לתוך העיר ורואה:מכון פוקימונים,מרכז אימונים,מרכז פוקימונים וחנות לאן תילך.
[b]ארתור[/b]
סנורוט תוקף אותו באבקת שלג ואז בנשיכה, קטרפי מיתעורר ותוקף ביריית משי מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 09:54 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה לא תיהיה בדף של צוות גאלקטיק כי אתה מרגל מאט/יהב הוא עזב את המרגלים והיצטרף אליהם .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדו תוקף בכדװר אנרגייה מימית!! אבל מפספס את הדופק האפל שפוגע לבדו בפנים ומעיף אותו אחורנית כמה מטרים,דריפבלין תוקף באש רפאים אך בדו חומק ותוקף בשאיבה צומחת,ואז באבקת שיתוק שמשתקת את דריפבלין.
[/b][/quote]
"יופי עכשיו כדור אנרגיה מימי בכל הכח ואז נסה לדחוף אותו בחוזקה!" אני אומר
[b] [b]קיט[/b]
אתה בא להיכנס לתוך הפתח כפיתאום אתה רואה שמהחלק העליון יורדות דלתות מכניות וסוגרות את הכניסה ואז יוקדת עו דלת הסוואה מיוחדת מה תעשה נינעלת בחוץ?? [/b][/quote]
"שמי שנעל את הדלת יפתח אותה!" אני צועק ודופק על הדלת,מנסה למשוך תשומת לב ממשיהו
[b]
[b]מאט[/b]
תקשיב זה שאתה תקוע על סוגים זה לא אומר שמשאבת הידרו שהיא פי 5 יותר חזקה מעלי תער תפסיד לעלי תער בגלל סוגים זה גם קשור בעוצמת המיתקפה וכ'ו וזה כולה עלים שעפים במהירות =0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לופיני יוצאת ותוקפת בניתור ובאגרוף חשמל ובכך מחסלת אותו,טומי מחזיר אותו וצועק:"צאי פלאפי" ומולך ואז יוצאת מהפוכדור [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa180.png[/img] מה תעשה??
[/b][/quote]
משתגיד.
~~~~~~~~~~~
"לופיני חזרי"אני אומר ומחזיר אותה,"האונדור מוכן?תרוץ אליו ובאותו זמן ריצה תקוף בגחלת וכשתגיע תתקוף בניב אש ואז בכרסום!"אני אומר לו
[b] [b]ארתור[/b]
סנורוט תוקף אותו באבקת שלג ואז בנשיכה, קטרפי מיתעורר ותוקף ביריית משי מה תעשה?? [/b][/quote]
"סנורנט תתחמק ואז אבקת שלג"
בהתחלה חשבתי שאתה חבר אבל טעיתי
על זה שחפרתי עם המשחק שלי זה לא אומר שאתה צריך לרדת עליו
ביקשת שאני יצא מהמשחק בכבוד אז הינה מה אני חושב:
המשחק בסדר
אתה הכנסת לי את המלים לפה ומה שקרה שאתה התחלתה לרדת לרמה נמוכה
אני מאחל לך בהצלחה במשחק שלך ושיגע רחוק
אני פורש מהמשחק
אני מקפיא תמשחק לשבוע נא לא להגיב
המשחק חזר אחרי ההקפאה.
מחר יהיה אוונט [לא 100% 60% שיהיה אוונט]
אני לא ידעכן בימי א-ד בין השעות 7:20 ל16:00 וביום ה' אני לא יעדכן בין 7:20 ל15:20
המשכים :
[b]ירין[/b]
בדו תוקף בכדור אנרגייה מימית שפוגע בדריבלין בחוזקה.דריפבלין עדיין משותק,בדו קופץ לכיוונו של דריפלין ותוקף בהיתקלות שמעיפה את דריבלין לאוויר.דריבלין משתחרר מהשיתוק ותוקף בדופק צל עוצמתי שמיתקדם במהירות צומה לכיוונו של בדו מה תגיד לבדו לעשות??
מצב
בדו 36%
דריבלין13%
[b]קיט[/b]
אף אחד לא עונה לך,אתה מנסה לידפוק על הדלת,ואחרי כמה דקות של דפיקה היד שלך כואבת מאד אתה מנסה לחפש כפתור סודי או משהו כזה ולךא מוצא כלום כפיתאום מישהוא צועק:"אתה שם עצור אל תזוז,מה אתה חושב שאתה עושה בידיוק??" מה תעשה??
[b]מאט[/b]
האונדור רץ אל אבר פלאפי אך היא תוקפת בחפירה ,ואז ניכנסת לבור.האונדור תוקף בגחלת אל החור אך כלום לא קורה מה תגיד לאונדור לעשות??
מצב
100% לשניהם.
[b]ארתור[/b]
סנורטנט מנסה לחמוק אך בגלל שהוא מאד איטי לא מצליח והוא כולו מתכסה בחוטי משי שקושרים אותו ולא נותנים לו לזוז הקטרפי קופץ מהעץ בעזרת חוטי המשי ואז פיתאום הוא מתחיל ליזהור באור לבן ובימקום קטרפי מופיע שם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/11.png[/img] גדול וחחזק שתוקף בהיתקלות קשיחה[שילוב של היתקלות וקשיחות]שמעיפה את סנורנט 4מטרים לגובה מטפוד עומד ליתקוף עוד פעם בהיתקלות קשיחה מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 4 2009, 01:17 PM
[b] המשחק חזר אחרי ההקפאה.
מחר יהיה אוונט [לא 100% 60% שיהיה אוונט]
אני לא ידעכן בימי א-ד בין השעות 7:20 ל16:00 וביום ה' אני לא יעדכן בין 7:20 ל15:20
[b]קיט[/b]
אף אחד לא עונה לך,אתה מנסה לידפוק על הדלת,ואחרי כמה דקות של דפיקה היד שלך כואבת מאד אתה מנסה לחפש כפתור סודי או משהו כזה ולךא מוצא כלום כפיתאום מישהוא צועק:"אתה שם עצור אל תזוז,מה אתה חושב שאתה עושה בידיוק??" מה תעשה?? [/b][/quote]
"מנסה לצאת מהמקום הזה" אגיד ואסתובב לראות מי מדבר איתי
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 4 2009, 01:17 PM
[b]
[b]מאט[/b]
האונדור רץ אל אבר פלאפי אך היא תוקפת בחפירה ,ואז ניכנסת לבור.האונדור תוקף בגחלת אל החור אך כלום לא קורה מה תגיד לאונדור לעשות??
מצב
100% לשניהם.
[/b][/quote]
"תשלח גחלת אל הבור ואז תתחיל לירות להביור על האדמה"אני צועק לו