-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]טוטודייל מחייך עליך, הוא מסתובב לטורצ'יק מראה לו את הישבןהוא דופק עליו מקפץ ורוקד ומוציא לו לשון!
טיילו מתרגז מאוד.. הוא צולל בכל המהירות עם אס אווירי, לפתע טוטודייל מזנק לאחור ומתחמק ואז חוזר בחזרה לטיילו ושורט אותו שוב ושוב.. ומסיים את זה בקרן בועות.
טיילו נופל על הרצפה, אינו מסוגל להילחם עוד!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"פו..פו..פוקדור צא!"ואומר את המשפט שתמיד חלמתי עליו מאז יצאתי למסע,אזרוק את הפוקדור ואקווה לטוב.
-
[QUOTE=nivX10;806432][COLOR=Teal][U][B]
[U][B]ג'ון:[/B][/U]
אתה קורא למדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, לפתע הלחיים של מאדקיפ מתמלאים ומתפחים.. "מממממדקיייפפ!" הוא צועק ומשחרר את פצצת הבוץ בעצמה רבה!
כדורי הבוץ הגדולים חובטים בפרסיאן בחזקה הוא נופל על הקרקע ומתעלף.
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
"כל הכבוד מאדקיפ" אני אומר למאדקיפ.
"פוקדור צא!" אני צועק וזורק פוקדור על פרסיאן.
-
[QUOTE=nivX10;806432][COLOR=Teal][U][B
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"לעזזל ההיתי כזה קרוב!!" הוא משיב ולחץ את ידך, "תודה על קרב נהדר, אבל שלא יעלה לך לראש אה?.. בפעם הבא תצא המפסיד!" הוא מסיים בצחקוק.
הוא מנופף לך לשלום ויוצא מאזור מרכז הפוקימונים.. לכיוון דרך 002 שממנה הגעת.
"מקווה שעוד נפגש!" אתה ממלמל בלבך..
לפתע אתה שומע"יייאאיייי, ווואייי, סוווף סוףףף!!!" ועוד הרבה שריקות וצעקות, אתה מצליח להרגיש שהם באות ימינה מן מרכז הפוקימונים...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אלה בטח כל המאמנים שהפסידו לו" אמלמל לי בחיוך ואסתכל עליהם בחיוך,אכנס למרכז הפוקימונים וארפא שוב את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=nivX10;806432][COLOR=Teal][U][B
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
שוב ארון קם משתמש בהגנת ברזל ומשם הוא יוצא להפלה, "אותו המהלך בדיוק?" שואל ברוק "הפעם זה לא יעבוד!" מוסיף בחיוך.
"ג'יודוד תתחמק בעזרת גלגול, לאחר מכן תשוב בגלגול וסיים את זה!", ארון מתקרב לג'יודוד ולפתע הוא מתגלגל בזריזות כמו גלגל של מכונית ומתחמק!
ארון נחבט בקרקע קצת אך הוא מתאושש בחזרה בעקבות הגנת הברזל... אתה מבחין בג'יודוד שחוזר במהירות לארון... צריך לפעול מהר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לארון"תחמק מהר ואז זריקת חול ונשיכה על ג'יודוד"
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה פורץ מן השיחים ושואל את הילד, הוא מסדר את משקפיו ומגיב בחיוך "כן, יש לי אותו מאז היה ביצה, ליפני כמה שבועות התחלטי את המסע שלי."
לאחר מכן רוני שואל אותו מה מעשיך כאן "טיילתי לי כאן במטרה לחפש פוקימונים חדשים לצוות שלי.. ואז פגשתי בחור גדול ושרירי שנראה ממש מפחיד." הוא אומר..
"הוא הכריח אותי לערוך איתו קרב והביס אותי ואת הטרטוייג שלי, מאז טרטוייג ואני מתאמנים פה על כדור אנרגיה כדי להתחזק!" הוא מוסיף..
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הוא נוגע בטיילו בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת את טיילו לפוקדור!
הפוקדור נופל על הקרקע ומתחיל להתנדנד... פעם ימינה... פעם שמאלה.. שוב ימינה ושוב שמאלה..
אתה מסתכל בריכוז רז על הפוקדור והמצח שלך מזיע קצת, עוברות בראשך מחשבות "זה הפוקימון הראשון שאתפוס?", "אני יצליח בכלל?"
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע טיילו עדיין בפנים!!
~תפסת טיילו~
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, ומגיש אותם לאחות ג'וי ויושב בצד לחכות.. בנתיים אתה שם לב שצעקות נמשכות!
אתה מחכה עוד כמה דקות לקחת את הפוקימונים ולאחר מכן יוצא להתבונן מקרוב!
שם אתה מבחין במכון העיר ובאחד השופטים שקורא במגפון "מכון פתוח כרגע למתחרים ולקהל.. בואו בהמונותויכם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
אתה מוציא את צ'רמנדר החוצה, הוא רץ לעבר סטיליקס תוך כדי להביור בלהביור, הלהביור פוגע חזק בסטיליקס בעקבות היותו פוקימון פלדה..
צ'רמנדר מנסה לשלב חבטה אך סטיליקס מקדים אותו ושולח אותו כמו טיל אל אחד הסלעים באמצעות זנב בזרל!
צ'רמנדר מצליח לקום אחריי כמה רגעים, אך הוא מסוחרר.. סטיליקס יוצא בחפירה!
[/COLOR] [B][COLOR=DarkRed]מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
אתה זורק את הפוקדור לעבר פרסיאן, הוא נוגע בפרסיאן בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת אותו לפוקדור!
הפוקדור נופל על הקרקע ומתחיל להתנדנד... פעם ימינה... פעם שמאלה.. שוב ימינה ושוב שמאלה..
אתה מסתכל בריכוז רז על הפוקדור והמצח שלך מזיע קצת, עוברות בראשך מחשבות "זה הפוקימון הראשון שאתפוס?", "אני יצליח בכלל?"
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע פרסיאן עדיין בפנים!!
~תפסת פרסיאן~
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B]
ארון עומד איתן הואמ חכה לרגע הנכון ואז מתחמק וקופץ הצידה, ג'יודוד נעצר בזריזות ויוצא לאגרוף ממוקד אך ארון מקדים אותו הוא תוקף בזריקת חול..
עכשיו עיניו של ג'יודוד מחוסות חול והוא אינו יכול לפתוח אותן, הוא משתמש שוב ושוב בזריקת לבנים ואגרוף ממוקד אך לא מצליח למצוא את ארון!
ארון מחייך עליך ומסמו לך שהוא מסמן את הקרב, הוא נתפס על ראשו של ג'יודוד בנשיכה מטלטל אותו קצת ומשליח אותו אל רצפת הזירה.
"ג'יודוד אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הראשון הוא לי!" אומר השופט ומניף דגל לכיוונך!
לאחר מכן ברוק מוציא את גרבלר ושואל "אתה ממשיך עם ארון או מחליף פוקימון?"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;806869][COLOR=Teal][U][B
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, ומגיש אותם לאחות ג'וי ויושב בצד לחכות.. בנתיים אתה שם לב שצעקות נמשכות!
שם אתה מבחין במכון העיר ובאחד השופטים שקורא במגפון "מכון פתוח כרגע למתחרים ולקהל.. בואו בהמונותויכם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"המכון הראשון" אומר לי ואוציא את טורקול מהפוכדור "קדימה טורקול,בוא נראה מה יש שם" אומר לו ואלך איתו,אשאר קרוב אליו
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הוא נוגע בטיילו בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת את טיילו לפוקדור!
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע טיילו עדיין בפנים!!
~תפסת טיילו~
[b]איך תגיב?[/b][/color][/quote]"יש!!עשיתי את זה!"אשאג משמחה.:"צא טיילו הראה לי את כוחך!"אוציא אותו.
-
[QUOTE=nivX10;806869][COLOR=Teal][U][B]
ארון עומד איתן הואמ חכה לרגע הנכון ואז מתחמק וקופץ הצידה, ג'יודוד נעצר בזריזות ויוצא לאגרוף ממוקד אך ארון מקדים אותו הוא תוקף בזריקת חול..
עכשיו עיניו של ג'יודוד מחוסות חול והוא אינו יכול לפתוח אותן, הוא משתמש שוב ושוב בזריקת לבנים ואגרוף ממוקד אך לא מצליח למצוא את ארון!
ארון מחייך עליך ומסמו לך שהוא מסמן את הקרב, הוא נתפס על ראשו של ג'יודוד בנשיכה מטלטל אותו קצת ומשליח אותו אל רצפת הזירה.
"ג'יודוד אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הראשון הוא לי!" אומר השופט ומניף דגל לכיוונך!
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לברוק,ממשיך תקרב עם ארון"
-
[QUOTE=nivX10;806869][COLOR=Teal][U][B]
אתה זורק את הפוקדור לעבר פרסיאן, הוא נוגע בפרסיאן בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת אותו לפוקדור!
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע פרסיאן עדיין בפנים!!
~תפסת פרסיאן~
[/COLOR][/QUOTE]
"יש, כל הכבד מאדקיפ!" אני אגיד.
'עכשיו הגיע הזמן להמשיך ליעד הבא' אני חושב לעצמי ומתחיל ללכת.
-
[QUOTE=nivX10;806869][COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה פורץ מן השיחים ושואל את הילד, הוא מסדר את משקפיו ומגיב בחיוך "כן, יש לי אותו מאז היה ביצה, ליפני כמה שבועות התחלטי את המסע שלי."
לאחר מכן רוני שואל אותו מה מעשיך כאן "טיילתי לי כאן במטרה לחפש פוקימונים חדשים לצוות שלי.. ואז פגשתי בחור גדול ושרירי שנראה ממש מפחיד." הוא אומר..
"הוא הכריח אותי לערוך איתו קרב והביס אותי ואת הטרטוייג שלי, מאז טרטוייג ואני מתאמנים פה על כדור אנרגיה כדי להתחזק!" הוא מוסיף..
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הוא נוגע בטיילו בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת את טיילו לפוקדור!
~תפסת טיילו~
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מוציא את צ'רמנדר החוצה, הוא רץ לעבר סטיליקס תוך כדי להביור בלהביור, הלהביור פוגע חזק בסטיליקס בעקבות היותו פוקימון פלדה..
צ'רמנדר מנסה לשלב חבטה אך סטיליקס מקדים אותו ושולח אותו כמו טיל אל אחד הסלעים באמצעות זנב בזרל!
צ'רמנדר מצליח לקום אחריי כמה רגעים, אך הוא מסוחרר.. סטיליקס יוצא בחפירה!
[/COLOR] [B][COLOR=DarkRed]מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
~תפסת פרסיאן~
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לרוץ כדי שסטיליקס לא יצליח לבגוע בו
ואחרי זה אני אומר לו שסטיליקס יוצא תתקוף אותו שוב בלהביור
ואני גם אומר לו שהוא יכול לנצח אותו
-
[quote=nivX10;806869][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה פורץ מן השיחים ושואל את הילד, הוא מסדר את משקפיו ומגיב בחיוך "כן, יש לי אותו מאז היה ביצה, ליפני כמה שבועות התחלטי את המסע שלי."[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן רוני שואל אותו מה מעשיך כאן "טיילתי לי כאן במטרה לחפש פוקימונים חדשים לצוות שלי.. ואז פגשתי בחור גדול ושרירי שנראה ממש מפחיד." הוא אומר..[/COLOR]
[COLOR=teal]"הוא הכריח אותי לערוך איתו קרב והביס אותי ואת הטרטוייג שלי, מאז טרטוייג ואני מתאמנים פה על כדור אנרגיה כדי להתחזק!" הוא מוסיף..[/COLOR]
[B][COLOR=teal]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
'איש שרירי וגדול מעניין מי זה יכול להיות' אחשוב
"מה אתה אומר?! אתה רוצה אולי לערוך נגדי קרב?" אשאל בחיוך
-
[quote=nivX10;806432][COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"אל דאגה.." הוא אומר בקריצה, "התחרות רק בעוד יומיים יש לנו זמן לטייל, ללמוד את המקום ולהנות קצת.." הוא ממשיך בעוד הוא מצחקק לו...
אתם מתקדמים ולפתע אתם שומעים מבין העצים "כדור אנרגיה, עוד פעם נוספת!" אתם מתקדמים לשם בשקט ועומד מאחריי אחד השיחים.
אתם מציצים בזהירות ורואים ילד קטן עם חולצה צהובה ומשקפיים[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iin2zvczmmjm.png[/IMG][/URL] שמנסה לאמן את הטרטוייג שלו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/jiim2y0ngmwv.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Teal]
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
שוב ארון קם משתמש בהגנת ברזל ומשם הוא יוצא להפלה, "אותו המהלך בדיוק?" שואל ברוק "הפעם זה לא יעבוד!" מוסיף בחיוך.
"ג'יודוד תתחמק בעזרת גלגול, לאחר מכן תשוב בגלגול וסיים את זה!", ארון מתקרב לג'יודוד ולפתע הוא מתגלגל בזריזות כמו גלגל של מכונית ומתחמק!
ארון נחבט בקרקע קצת אך הוא מתאושש בחזרה בעקבות הגנת הברזל... אתה מבחין בג'יודוד שחוזר במהירות לארון... צריך לפעול מהר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"לעזזל ההיתי כזה קרוב!!" הוא משיב ולחץ את ידך, "תודה על קרב נהדר, אבל שלא יעלה לך לראש אה?.. בפעם הבא תצא המפסיד!" הוא מסיים בצחקוק.
הוא מנופף לך לשלום ויוצא מאזור מרכז הפוקימונים.. לכיוון דרך 002 שממנה הגעת.
"מקווה שעוד נפגש!" אתה ממלמל בלבך..
לפתע אתה שומע"יייאאיייי, ווואייי, סוווף סוףףף!!!" ועוד הרבה שריקות וצעקות, אתה מצליח להרגיש שהם באות ימינה מן מרכז הפוקימונים...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
אתה קורא לעברו בהערות הגנאי האלה, לפתע הוא נעצר ומתחיל לצחוק "כןן בטחח, בנתיים הסנדקוויל שלך הוא זה שנפל כמו גולם!".. ואז ממשיך בדרכו!
אתה ממהר להחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם מחכה לך מולי (עם שכחת תסכל בעדכון שלך בעמוד 22-23)..
"איך הלך?" היא שואלת בחיוך קצת חושש.. אתה משיב לה שהפסדת בקצת עצבות, "אמרתי לך, הוא חזק מידי, אתה לא ההית מוכן!"
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
באטרפרי משתמש ברוח כסופה בכל הכוח.. שתי המתקפות נלחמות זו בזו הוא מעט קצת את פעימת הדרקון אך סטיליקס שולח עוד אחת ומחזק את הקודמת!
פעימת הדרקון עוברת דרך הרוח הכסופה ומפוצצת את באטרפרי, הוא נופל על הרצפה מעולף...
"באטרפרי אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הזה הוא סטיליקס!" קורא השופט ומרים דגל לטובת ברוק.
"עכשיו זה תיקו, במי תבחר עכשיו?!" שואל ברוק בסקרנות..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
טוטודייל מחייך עליך, הוא מסתובב לטורצ'יק מראה לו את הישבןהוא דופק עליו מקפץ ורוקד ומוציא לו לשון!
טיילו מתרגז מאוד.. הוא צולל בכל המהירות עם אס אווירי, לפתע טוטודייל מזנק לאחור ומתחמק ואז חוזר בחזרה לטיילו ושורט אותו שוב ושוב.. ומסיים את זה בקרן בועות.
טיילו נופל על הרצפה, אינו מסוגל להילחם עוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
לא הבנתי אותך.. אז אתה בורח או עומד מולו? תכתוב בפרטי ואני יערוך את העדכון.
- - - - - - - - - - - - -
...
[/COLOR]
אתה קורא למדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, לפתע הלחיים של מאדקיפ מתמלאים ומתפחים.. "מממממדקיייפפ!" הוא צועק ומשחרר את פצצת הבוץ בעצמה רבה!
כדורי הבוץ הגדולים חובטים בפרסיאן בחזקה הוא נופל על הקרקע ומתעלף.
[B]מה תעשה?[/B][/quote]
אני אומר לה:"חחחחח,חזק עלק אני יכסח אותו בפעם הבאה"
ואנחנו הולכים למכון ואני אומר לה:"איזה שחצן הוא חחחח"
-
[COLOR=Red][U][B]~שוב פעם, אני לכם בחלקים כי כולכם הגבתם ואני לא רוצה שעה עדכון!~[/B][/U][/COLOR]
אחי לא תוכל כרגע להוציא אותו כי הוא כרגע נתפס והוא עדיין מעולף, עוד 5-6 עדכונים תוכל..
- - - - - - - - - - -
תערוך ואני יעשה לך..[/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"אםם אני חייב לסרב לך, לפחות כרגע, אני לא מספיק חזק ועובד בשיתוף פעולה עם טרטוייג.. ואני אצטרך לעבוד על זה הרבה.." הוא אומר בחשש, ואז הוא שואל "תגידו, תוכלו אולי לעזור לי ללמד את טרטוייג כדור אנרגיה?!"
[B]איך תגיב? מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתה וטורצ'יק בורחים ופינסיר מיד אחריחם, הוא מנסה לתפוס את טורצ'יק עם אחיזת צוות והפלה אך לא מצליח, טורצ'יק בנוי הרבה יותר קל ומהיר ממנו!
פינסיר נעצר ומתחיל לרקוע בגליו ולתעצבן, לפתע פינסיר מזנק לאוויר ותוקף בקרן הבזק חזקה שפוגעת ישירות בטורצ'יק.
הוא נופל ארצה ומתגלגל קצת ונחבט באדמה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה נכנס לעבר המכון, אתה מבחין בקהל הרב והאולם הגדול..לפתע אתה שם-לב כבר שמישהוא אתגר את ברוק לפניך...
אתה הולך לשופט הראשי להירשם והוא אומר בחיוך "אין בעיה אתה מיד אחריו, בנתיים תכניס את טורקול לפוקדור, תשב ותהנה מהקרב!"
אתה מודה לו על העזרה והולך לתפוס מקום.. אתה צופה בקרב וחושב לעצמך "מממ.. מעניין איך ילך לילד הזה!"
מול ברוק עומד ילד נראה בערך בגיל ה-16 [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/wlrmx2jzmuoy.png[/IMG][/URL] נראה מאוד בטוח בעצמו.. לאחר כ-15 דקות הקרב מסתיים, הוא זוכה ב-3 הקרבות וזוכה בתג!
מדהים באיזה מהירות הוא סיים, אתה מתקדם לעבר הזירה ועובר על יד הילד הזה.. הוא אומר לך בלחש "בהצלחה שיהיה אני יחכה לך בחוץ!"
וממהר לצאת מהמכון..
ברוק צועק לך בחיוך "באיזה פוקימון תתחיל?" והוא מוציא בגרבלר..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"בסדר גמור, תיהיה מוכן." אוקיי.. "גרבלר רעידת אדמה עכשיו!" צועק ברוק, לפתע גרבלר מזנק גבוה יותר ויותר ורוקע בחזקה באדמה!
לפתע הקרקע מתחילה לזוז, ארון לא מצליח להתייצב ונופל ומגלגל כל הזמן.. הוא נחבט ממש קשה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;807962][COLOR=Red][U][B]~שוב פעם, אני לכם בחלקים כי כולכם הגבתם ואני לא רוצה שעה עדכון!~[/B][/U][/COLOR]
[
"בסדר גמור, תיהיה מוכן." אוקיי.. "גרבלר רעידת אדמה עכשיו!" צועק ברוק, לפתע גרבלר מזנק גבוה יותר ויותר ורוקע בחזקה באדמה!
לפתע הקרקע מתחילה לזוז, ארון לא מצליח להתייצב ונופל ומגלגל כל הזמן.. הוא נחבט ממש קשה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון "הגנת ברזל ואז נשיכה על גרבלר"
-
[quote]דן:
אתה וטורצ'יק בורחים ופינסיר מיד אחריחם, הוא מנסה לתפוס את טורצ'יק עם אחיזת צוות והפלה אך לא מצליח, טורצ'יק בנוי הרבה יותר קל ומהיר ממנו!
פינסיר נעצר ומתחיל לרקוע בגליו ולתעצבן, לפתע פינסיר מזנק לאוויר ותוקף בקרן הבזק חזקה שפוגעת ישירות בטורצ'יק.
הוא נופל ארצה ומתגלגל קצת ונחבט באדמה.
מה תעשה?[/quote]
"טורציק"אני קורא ורץ לעברו,אני אומר לו "כנס לפוקדור",אני עומד ומגן על טורציק בגופי.
"טורציק אין מצב שהוא יצליח לפגוע בי זה היה יותר כל אם אתה תהיה בפוקדור".
ואני חושב לעצמי 'זה יכול להיות ממש מסוכן'.
*