מצביע לnilasak-לפי התגובות שלו הוא מאפיונר.
Printable View
מצביע לnilasak-לפי התגובות שלו הוא מאפיונר.
כמה צפוי שאתה תצביע לי
ואני גם רוצה לציין שיש לי כבר חתולה 8 שנים ואני אמצתי גור חתולים חדש.
אז אני מתעלל גדול...-_-
לסבא שלי היה חתול שמביא לו את העתיון בבוקר :) :) :) :)
טוב מטאגרוס אפשר ריכוז הצבעות?
לא אמרתי שאתם מתעללים בחיות, אמרתי שלפי הרמז שהוא הביא יש מישהו שמתעלל בחיות ושמו מ', אולי זה רמז חשוב. אם אתם רוצים להאשים מישהו בהשערה הזאת אז תאשימו את Metagross16. ובאמת, בגלל שאמרתי שלפי הרמז אולי אחד מכם מתעלל בחיות זה כמו להגיד שאביב הוא פסיכופת מסוכן שרוצח אנשים בגלל שזה מה שיצא לו במשחק...
אני גם משנה לnilasak
[quote=dcaovhiedn;707241]לא אמרתי שאתם מתעללים בחיות, אמרתי שלפי הרמז שהוא הביא יש מישהו שמתעלל בחיות ושמו מ', אולי זה רמז חשוב. אם אתם רוצים להאשים מישהו בהשערה הזאת אז תאשימו את Metagross16. ובאמת, בגלל שאמרתי שלפי הרמז אולי אחד מכם מתעלל בחיות זה כמו להגיד שאביב הוא פסיכופת מסוכן שרוצח אנשים בגלל שזה מה שיצא לו במשחק...[/quote]
אוקיי אבל אני רק אומר, אני לא יכול לפגוע בחיות, יש לי כלבה... וגם אולי זה קשור איכשהו לכינוי.
חשבתי על זה. ומצטער שאני די לא החלטי,באמת קשה להחליט בשלב הזה
אבל על שקד יש יותר מדי סימנים וממה שאני מכיר מאביב כשמישהו אומר תהרגו אותי זה פסיכולוגיה הפוכה.
מחזיר לשקד
[QUOTE=MatanS23;707244]אוקיי אבל אני רק אומר, אני לא יכול לפגוע בחיות, יש לי כלבה... וגם אולי זה קשור איכשהו לכינוי.[/QUOTE]
שוב פעם אני אומר, זה שלפי המשחק נקבע בלי רצונכם שאתם מתעללים בחיות לא אומר שאתם באמת מתעללים בחיות. המשחק לא משקף את המציאות.
ואם זה לפי הכינוי אז זה חייב להיות אתה, אתה היחיד עם כינוי שמתחיל בm
מטגורס אתה יכול לתת סיטואציה?
אם Ace מחזיר לשקד אז גם אני
וזה לא קשור למ'.
אתה לא מכיר את זה שבטלוויזיה עושים את זה.
למשל א' נאנסה על ידי ג'...
ריכוז הצבעות אני ישים עוד מעט,ולא התכונתי שמישה פה מתעלל בבעלי-חיים,מ' זה שם בדוי של מישהו שלא נמצא במשחק הזה (הוא בכלל לא קיים).
[quote=metagross16;707264]ריכוז הצבעות אני ישים עוד מעט,ולא התכונתי שמישה פה מתעלל בבעלי-חיים,מ' זה שם בדוי של מישהו שלא נמצא במשחק הזה (הוא בכלל לא קיים).[/quote]
אז בעצם זה שם בדוי.
אני נשאר עם שקד,זה מחזק את הטענות שלי
אני עדיין נעול על זה ששקד הוא הרוצח