-
[quote=SexStyle;754922]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה זורק על האפיני פוקדור והיא הופכת למין אור אדום בוהק שנכנס לתוך הכדור,הוא נוחת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]על הרצפה ומתנדנד 3 פעמים עד שאתה שומע את הצליל שמבשר את הלכידה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"יש לי האפיני!" אתה קורא וממשיך בדרך,לפתע אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/IMG],הוא לא מבחין בך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ואתה יכול לשמוע אותו שר:"אני סטיב מוכר המכולת!בצוות בלור מרים משקולת!,השם נשמע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לך מוכר ואתה נזכר שפגשת בו בעבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"היי! אתה השמוק שגנב לילד הזה את הפירטומב שלו!" אצעק עליו "כדי מאוד שתחזיר עכשיו את הפוקדור שלו או אחת תתחרט!" אקרא מופתע מהרצינות שבקולי.
-
[quote=SexStyle;754922]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]לאחר שרוזרייד שומע את הפקודה הוא דופק את ראשו במצוף,"הוא מבולבל?,אני לא תקפתי [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]במתקפה שאמורה לבלבל אותו!" ווג' שואל בתמיהה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אשאל את רוזרייד:"רוזרייד מה קרה? מה הבעיה? אנחנו רק צריכים לעבוד כצוות, קדימה, אני יודע שאתה מסוגל לזה, אז קדימה תתקוף בשאיבת מגה"
-
כינוי:adidas
שם:גיל ויין
ספרייט דמות:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/taziz3mzyzmy.png [/IMG][/URL]
חפצים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
רקע:גיל הוא בן יחד לשני הורים שמקצועם הוא מטפלי פוקימונים.
גיל הוא ילד תחרותי מאוד אך עם זאת יודע ליהיות הגיוני ולכבד את האחר.
בכל הנוגע לפוקימונים גיל מאוד נרגש,הוא אוהב פוקימונים וחלומו כמובן הוא ליהיות מאמן פוקימונים גדול ומוצלח.
אביו של גיל הוא מטפל פוקימונים ידוע באיזור מגוריו ולכן מצפים מגיל להמשיך בדרכו של אביו,גיל אשר רוצה ליהיות חופשי ולהתחיל במסע משלו מתייצב מול אביו ומספר לו על חלומו ליהיות מאמן פוקימונים.
שותף:יהיה נחמד,עדיף בת בגילו
רומאנס:רוצים שאני יערבב קצת ניסיון בין המין הגברי לנשי?כן אבל לא משהו מוגזם ^_^
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:המשחק נראה גדול ואני מקווה שאפשר עדיין להרשם : )
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]אדם~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בפיבאס?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]-----------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]פיבאס יורה קרן קרח שמקפיאה באיטיות שכבה של קרח,הוא צולל מתחת למים ושובר את שכבת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]הקרח שנמצאת מתחת לסיל עם דחיפה,סיל מאבד את שיווי המשקל ונמצא באוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]זה לא מהלך הגנתי?טוב נזרום...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]-----------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]העור של ארון זוהר למאית שניה והוא נראה מבריק מתמיד אחרי השימוש בהגנת הברזל,הוא מסתכל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]עליך בהיסוס ויורה את עצמו לאחד העצים עם מתקפת דחיפה,נראה שהעץ נפגע והוא מתמוטט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"ארון ארון!" ארון קורא ומחייך אליך חיוך רחב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כן,אני מוסיף...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]-------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"זה יהיה קרב 3X3,פוקימון מפסיד כשהוא לא יכול להילחם ואם 3 פוקימונים של אחד מהמשתתפים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מפסידים המאמן השני מנצח,זה לא ממש משנה כי גם ככה אני אנצח". הוא מסביר לך במעט זלזול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כעבור כמה שניות הוא אומר:"פיופיטר-הנה אימון בשבילך,הוא ותילחם!" פיופיטר עוזב את אימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]המשקולות ומתקרב לכיוון אדם בעודו מוכן לקרב.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/247.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]"חוחוחו,הוא כבר לא אצלי... אבל הגיע הזמן שנסגור חשבון!" הוא אומר לך בקול מורם מעט ומוציא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]פוקדור מכיסו,מהפוקדור אתה יכול לזהות פוקימון דמוי קוף שזנבו בוער[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]רוזרייד מתעלם ממך וממשיך לדפוק את ראשו באחד המצופים:"אתה לא רציני,הגיע הזמן לסיים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]את זה.. בויזל אגרוף קרח!" ווג' קורא ובויזל מרים את אגרופו ורץ במהירות לעבר רוזרייד בעודו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מותיר אחריו שביל של קרח,הוא פוגע ברוזרייד והוא נשלח לאוויר ועף לכיוון שלך,"רוזרייד לא!!" אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]קורא ומנסה לתפוס אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה מצליח לתפוס אותו אך מקבל מכה בראש ומתעלף,בחלום אתה רואה רוזליה ולידו מאמן צעיר,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה מזהה אותו כבוס של צוות בלור,אתה רואה בחלום אותו ואת רוזרייד מתחבקים,"אתה החבר הכי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]טוב שלי" המאמן הצעיר קורא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לפתע אתה מתעורר מהחלום ורואה לפניך את ווג' ורוזרייד,"אתה בסדר?להפסיק את הקרב?"ווג'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]שואל אותך בדאגה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;756698
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]רוזרייד מתעלם ממך וממשיך לדפוק את ראשו באחד המצופים:"אתה לא רציני,הגיע הזמן לסיים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]את זה.. בויזל אגרוף קרח!" ווג' קורא ובויזל מרים את אגרופו ורץ במהירות לעבר רוזרייד בעודו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מותיר אחריו שביל של קרח,הוא פוגע ברוזרייד והוא נשלח לאוויר ועף לכיוון שלך,"רוזרייד לא!!" אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]קורא ומנסה לתפוס אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה מצליח לתפוס אותו אך מקבל מכה בראש ומתעלף,בחלום אתה רואה רוזליה ולידו מאמן צעיר,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אתה מזהה אותו כבוס של צוות בלור,אתה רואה בחלום אותו ואת רוזרייד מתחבקים,"אתה החבר הכי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]טוב שלי" המאמן הצעיר קורא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לפתע אתה מתעורר מהחלום ורואה לפניך את ווג' ורוזרייד,"אתה בסדר?להפסיק את הקרב?"ווג'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]שואל אותך בדאגה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מנסה לקום ואומר לווג':"אני חושב שאפשר להמשיך" ואז אני פונה לרוזרייד:"האיש הזה, הבוס של צוות בלור הזה, היה המאמן שלך, והוא נטש אותך, בגלל זה אתה ככה?"
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]רוזרייד מסובב את ראשו מצד לצד וקורא:"רוזרוז..רוזרוד..",נראה שהוא מנסה לומר לך שהוא לא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]נטש אותו,אחר כך הוא מחייך אליך ואומר:"רוזרייד!!!",נראה שהוא מוכן להיות פוקימון שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"אז אנחנו ממשיכים" ווג' אומר וחוזר למקום שלו בזירה,רוזרייד ובויזל עולים כ"א על מצוף במהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;754922][B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]אקזקיוטור מחזיק את רייהורן עם מתקפה על חושית,קומבסקין משתמש בניפוח ובועט 2 בעיטות[/SIZE]
[SIZE=2]עוצמתיות לעברו של רייהורן,אתה שמח מהניצחון אך לפתע אתה רואה שרצים אליך[/SIZE]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/QUOTE]
"פאק איט!" אני צועק.
"אקזקיוטור, תשתמש בהיפנוזה עליהם ואז תתקוף בסערת עלים!" אני פוקד על אקזקיוטור.
-
[quote]דסו~
כן,אני מוסיף...
-------
"זה יהיה קרב 3x3,פוקימון מפסיד כשהוא לא יכול להילחם ואם 3 פוקימונים של אחד מהמשתתפים
מפסידים המאמן השני מנצח,זה לא ממש משנה כי גם ככה אני אנצח". הוא מסביר לך במעט זלזול.
כעבור כמה שניות הוא אומר:"פיופיטר-הנה אימון בשבילך,הוא ותילחם!" פיופיטר עוזב את אימון
המשקולות ומתקרב לכיוון אדם בעודו מוכן לקרב.
מה תעשה?[/quote]
"פיופיטר הוא פוקימון אבן, לכן אני אשתמש בטוטודייל!" אני אומר ומוציא את הפוקדור שלו
"צא טוטודייל! אקדח מים בכול הכוח!"
-
[quote=SexStyle;756765][B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]רוזרייד מסובב את ראשו מצד לצד וקורא:"רוזרוז..רוזרוד..",נראה שהוא מנסה לומר לך שהוא לא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]נטש אותו,אחר כך הוא מחייך אליך ואומר:"רוזרייד!!!",נראה שהוא מוכן להיות פוקימון שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"אז אנחנו ממשיכים" ווג' אומר וחוזר למקום שלו בזירה,רוזרייד ובויזל עולים כ"א על מצוף במהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מחייך לרוזרייד ואומר לו:"קדימה רוזרייד תשתמש בפצצת רפש ואחרי זה בשאיבת מגה!"
-
[QUOTE]אדם~
אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בפיבאס?
-----------------
פיבאס יורה קרן קרח שמקפיאה באיטיות שכבה של קרח,הוא צולל מתחת למים ושובר את שכבת
הקרח שנמצאת מתחת לסיל עם דחיפה,סיל מאבד את שיווי המשקל ונמצא באוויר.
מה תעשה?[/QUOTE]
לא הבנתי מה הבעיה בפיבאס אחי?
[SIZE=2][COLOR=teal][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]"חוחוחו,הוא כבר לא אצלי... אבל הגיע הזמן שנסגור חשבון!" הוא אומר לך בקול מורם מעט ומוציא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]פוקדור מכיסו,מהפוקדור אתה יכול לזהות פוקימון דמוי קוף שזנבו בוער[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'כוסאמא שלו אין לי שום דבר שחזק על אש' אחשוב לעצמי במירמור "צא שאפט!" אקרא בקול ואשחרר אותו מהפוקדור "התחל עם כדור צל ואז אגרוף סאקר!" אקרא 'לכל הרוחות אני צריך פוקימון מים' אחשוב לעצמי בכעס
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה מתחיל להגיד:"אקזקיוטור תשתמש ב...",אך לפתע אתה שומע קול,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]כעבור כמה שניות אתה מזהה את הקול כזרם מים,אתה מסתכל לאחור ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] ולידו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/6.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]לא ראית זרם מים כ"כ חזק בכל ימי חייך,אתה יכול אפילו להשוות את זרם המים לצונאמי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]זרם המים פוגע בשלושת הריידונים ושולח אותם לאוויר בעצמה עד שהם נעלמים מטווח הראייה שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"אל תדאגו ריידונים,זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה" אתה שומע את האיש אומר במבטא ספרדי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מצחיק במקצת,לפתע הוא מסתובב ומסתכל עליך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"טוטוטוטודייל!!" טוטודייל קורא ושבריר שניה לאחר מכן יורה זרם מים חזק לכיוונו של פיופיטר,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"פיופיטר,חפירה!" אדם קורא ופיופיטר מתחפר באדמה ומצליח להמנע מפגיעה מאקדח המים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]פיופיטר בתוך האדמה וטוטודייל נראה מבולבול,מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]רוזרייד יורה מהיד שלו פצצות רפש שנראות הרבה יותר חזקות ומהירות מתמיד שלא מותירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]לבויזל סיכוי להתחמק,הוא נפגע מהם ונופל ארצה אך רוזרייד לא עוצר ותוקף בשאיבת מגה!,היד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]של רוזרייד זוהרת באור ירוק בוהק ואתה יכול לראות את האנרגיה של בויזל נשאבת לרוזרייד שנראה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]בריא מתמיד לאחר השאיבה,אתה מעיף מבט לבויזל ורואה אותו מעולף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]"זה הכוח של תיאום בין מאמן לפוקימון,בויזל תחזור" ווג' אומר ומוציא מכיסו פוקדור,מהפוקדור יוצא[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkolivegreen][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/86.png[/IMG][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]הוא חלש..אבל לא משנה.. אני זורם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]פיבאס צולל עמוק,צובר תנופה ויורה מפיו קרן קרח לכיוונו של סיל,"סיל תתקוף עם אקדח מים!" ווג'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]קורא וסיל יורה לכיוון קרן הקרח אקדח מים,נוצרת התנגשות בין המתקפות,אך לבסוף אקדח המים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]גובר על קרן ופוגע בפיבאס,נראה שהוא לא יכול להילחם!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]שאפט אוגר בפיו כדור סגול ויורה אותו לעברו של מונפרנו,"מונפרנו גלגל להבה" סטיב פוקד עליו[/SIZE]
[SIZE=2]וגלגל להבה מתנגש בכדור הצל,בעקבות ההתנגשות נוצר פיצוץ,אתה מכסה את עיניך וכשאתה פוקח[/SIZE]
[SIZE=2]אותם אתה רואה את שאפט ומונפרנו מתנשפים,נראה שהם נפגעו מההדף של הפיצוץ.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
-
[quote=SexStyle;757677]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]שאפט אוגר בפיו כדור סגול ויורה אותו לעברו של מונפרנו,"מונפרנו גלגל להבה" סטיב פוקד עליו[/SIZE]
[SIZE=2]וגלגל להבה מתנגש בכדור הצל,בעקבות ההתנגשות נוצר פיצוץ,אתה מכסה את עיניך וכשאתה פוקח[/SIZE]
[SIZE=2]אותם אתה רואה את שאפט ומונפרנו מתנשפים,נראה שהם נפגעו מההדף של הפיצוץ.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/quote]
"שאפט הישתמש בהיתחמקות צללים ואז כדור צל בכל הכוח!" אקרא בהיסוס 'אסור לו לנצח אותי שוב' אחשוב לעצמי "קדימה שאפט אתה מסוגל!" אקרא בעידוד
-
[quote]דסו~
"טוטוטוטודייל!!" טוטודייל קורא ושבריר שניה לאחר מכן יורה זרם מים חזק לכיוונו של פיופיטר,
"פיופיטר,חפירה!" אדם קורא ופיופיטר מתחפר באדמה ומצליח להמנע מפגיעה מאקדח המים.
פיופיטר בתוך האדמה וטוטודייל נראה מבולבול,מה תעשה?[/quote]
"טוטודייל בוא נסיים את זה מהר, תשתמש באקדח מים בכול הכוח ותכוון אותו לקרקע מתחתייך!
תהפוך את הקרקע הזאת לבוץ! אני רוצה לראות אותו מנסה לחפור בתוך בוץ, והמים שבבוץ יפגעו בו!"
-
[quote=SexStyle;757677]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]רוזרייד יורה מהיד שלו פצצות רפש שנראות הרבה יותר חזקות ומהירות מתמיד שלא מותירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]לבויזל סיכוי להתחמק,הוא נפגע מהם ונופל ארצה אך רוזרייד לא עוצר ותוקף בשאיבת מגה!,היד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]של רוזרייד זוהרת באור ירוק בוהק ואתה יכול לראות את האנרגיה של בויזל נשאבת לרוזרייד שנראה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]בריא מתמיד לאחר השאיבה,אתה מעיף מבט לבויזל ורואה אותו מעולף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]"זה הכוח של תיאום בין מאמן לפוקימון,בויזל תחזור" ווג' אומר ומוציא מכיסו פוקדור,מהפוקדור יוצא[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkolivegreen][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/86.png[/IMG][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE][/quote]
אני אומר לרוזרייד:"כל הכבוד רוזרייד! עכשיו השתמש בשאיבת מגה עליו ואז ברעל!"