-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844806][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בואנה אתה די חוצפן מה זאת אומרת "אני רואה שיש לו חבטת ג'יגה",זה אני אומר איזה מתקפות על זה תגיד שלום לכוכב מספר שתיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"המתקפות של הסייטר הזה הם,חבטת ג'יגה,חתך סייפר,ניב מים,סופת טייפון ימית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני כן,נעים מאוד צ'רלס מנהיג מכון ג'ול-ריו בהווה ובעבר מנהיג מכון במחוז הואן,הייתי מנהיג מכון גם מסוג אש,אחרי אחי הוא היה מנהיג מסוג לחימה קראו לו ריילי הוא היה הלוחם הכי חזק שהכרתי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לצ'רלס יש מגבי![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך לא מצליח לזוז,הילד אומר לך:"מהר תחזיר אותו לפוכדור,אחרת הוא ישתמש במתקפת גיליוטינה שתחסל את מדקיפ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבל מדקים לא מפעיל צעקה?
-------------------------------
מדקיפ תשתמש באוזן שלך כדי להשתחרר,ואז צעקה מטווח 0,ואחרי זה תחזור.
-
[quote=מאסטר אספיון;844831]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י שראית קודם מתיישב לך על הכתף והוא מתחיל לנקר לך את אוזן ימין בצורה נחמדה,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי ממשיך לרדוף אחרי אותו הילד שראית קודם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"צ'ארמנדר!" אני אצעק "אני לא אתן לך ליפגוע בילד, סטונג'ה צא החוצה ותישתמש בחבטה" אני אצעק לו "פיג'י רוצה גם לעזו לי?" אני אשאל אותו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844864]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד פיג'י" אני אומר לו "עכשיו סטונג'ה כנס למים ותישתמש בחבטה בכל הכוח" אני אגיד לסטונג'ה
-
[quote=מאסטר אספיון;844864][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יכול לבדוק מתקפות בפוקדע?
"מוזר.. הירח המלא הזה עושה לי בעיות אבל הההרקרוס הזה.. מעניין איזה מתקפות הוא יודע" אומר לעצמי ואז הוציא את בטרי ואגיד לו:"בטרי אתה יכול להגיד להרקרוס שיבוא לפה? אני רוצה ליראות אותו מקרוב הוא נראה ממש חזק" אחכה לתגובה של בטרי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844864][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבל הגיבל אכל אותו:um_face:
-----------------------------------------
מדקיפ תחזור,עכשיו גיבל,מה אתה רוצה,תגיד לי,שאתה תוקף סתם כך את הילד הזה?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844864]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצרלס"תודה על הטיפ" אני מוצא את שיימן מהפוכדור שלו ואמר לו"עלי טער על קורפיש אני רוצה לתפוס את הקורפיש זה הוא יעזור לי"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא הפוקדע לא עובד ביער החרקים בליל ירח מלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.[/FONT][/COLOR]
-
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד"אה תקשיב חשבתי שהקורפיש הזה פראי אז חשבתי לתפוס אותו מכיון שהוא עזור לי במכון אש של העיר.אך מצטער ובהצלחה בלמידת אותו גלישה"
-
[quote=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא הפוקדע לא עובד ביער החרקים בליל ירח מלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה לעזאזל קורה פה?" אומר בהפתעה ואז ההרים את מיגמרו ואלקיד והעקוב אחרי הרקרוס ואומר לבטרי בלחישה:"תגיד לו שאתה מזמין אוץו לקרב אם אנחנו מנצחים אזהוא מצטרף אליינו למסע עם הוא מנצח אז הוא יקבל אורן ברי" אחכה שאלקיד יעשה מה שאמרתי לו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את ניק,לניק יש קורפיש![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיד להתראות![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הילד שלידי: "תגיד מה זה שם בשמיים"?,זה נראה לי כמו משהוא מיוחד"ואנסה להסתכל טוב טוב עליו.
-
[quote=מאסטר אספיון;844916][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
"כנראה הוא לא שווה את זה" אומר לעצמי ואחזור אל העיר ואחפש שם את האחות גוי ואז אשאל אותה:"תגידי מה הולך עם מרכז הפוקימונים?התחלתם לבנות אותו מחדש?" אחייך אלייה ואז הכנס למכון ואבדוק אם מנהיג המכון שם ואצעק:"יש פה מישהו? זה לוקאס באתי לקרב חוזר" אחכה לתשובה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844916][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את ניק,לניק יש קורפיש![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
][/QUOTE]
אני אומר לניק"כן שמעתי על פוקימון כזה.טוב איןן בעיה אשמח לקרב.אני אלחם עם שיימן שלי אתה עם קורפיש?