-
[QUOTE=LordAbizi;892665]ומה קורה עם הגאון ברוקולי?[/QUOTE]
חחחח לא הרבה.. הוא הלך עכשיו עם ניסים מזרחי אדרי בן זכאי לקנות כובע חדש(שניהם דמויות מבובספוג למי שזוכר XDDD) או כמו שהאנגלים מכירים את ניסים מזרחי אדרי בן זכאי הם קוראים לו smitty werben jager man jensen חחח
-
[quote=HaWkEyE;892667]חחחח לא הרבה.. הוא הלך עכשיו עם ניסים מזרחי אדרי בן זכאי לקנות כובע חדש(שניהם דמויות מבובספוג למי שזוכר XDDD) או כמו שהאנגלים מכירים את ניסים מזרחי אדרי בן זכאי הם קוראים לו smitty werben jager man jensen חחח[/quote]
ארמ....lolwut?
-
ושוב,אני ביצה סינית מאורה.
-
[QUOTE=HaWkEyE;892667]חחחח לא הרבה.. הוא הלך עכשיו עם ניסים מזרחי אדרי בן זכאי לקנות כובע חדש(שניהם דמויות מבובספוג למי שזוכר XDDD) או כמו שהאנגלים מכירים את ניסים מזרחי אדרי בן זכאי הם קוראים לו smitty werben jager man jensen חחח[/QUOTE]
הוא היה מספר 1 :)
-
[QUOTE=HaWkEyE;892654]אני עושה 10 יח' מחשבים שהן חיבור של היחידות במדעי המחשב,בתכנות אינטרנט ואסמבלר
השנה יש לנו איזה 3 יח' במדעי המחשב,ו2 יח' בתכנות אינטרנט(לבנות אתר)
ובחרתי 5 יח' ביולוגיה נתנו לנו לבחור פיזיקה או ביולוגיה[/QUOTE]
אתה פאקינג חזרת??
חח יש חדש?
-
-
-
[QUOTE=guylamed;892671]אתה פאקינג חזרת??
חח יש חדש?[/QUOTE]
פרסמתי כמה טיפים בדרגון קייב
[QUOTE=מיכאל 357;892670]הוא היה מספר 1 :)[/QUOTE]
חחח אם smitty werbenjagermanjensen לא היה כינוי ארוך כל כך הייתי משנה אליו XDDDDDDDDD
-
חזרתי מאילת!!!
היה אדיר (:
אני הולך להתקלח ולישון! חחח נדבר מחר D:
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;892677]חזרתי מאילת!!!
היה אדיר (:
אני הולך להתקלח ולישון! חחח נדבר מחר D:[/QUOTE]
היי לך!,איך היה?
בכל מקרה תענה לי לה"פ,בדיוק דיברתי עם מור במסן על המשחק שלי...
-
-
-
אני חושב על להכין סיפור שיש לו ביקורת על הפורום משהו כמו הישרדות של היטמן אבל שיהיה בו גם ביקורת על תרבות הסלבס בארץ ובחו"ל
כדאי לי לדעתכם?
-
מור,אתה יודע שבזמן הבאן שלך עשינו היסטוריה ?
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;892682]מור,אתה יודע שבזמן הבאן שלך עשינו היסטוריה ?[/QUOTE]
אי עשיתי אותה 1