-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964318][B][COLOR="Red"]לוק
אתה חוזר למצב הרגיל שלך והחרב שלך חוזרת למצב סכין.פאנפי משתמש עליך בגילגול ואתה עף ויוצא מן מערת הקרח.ובאותו זמן נמצא גם ריין מחוץ למערה עם ארקטיקונו.אתה מחכה שפאנפי יצא מהמערה אך לא יוצא.טריס יוצא מערה ובתוך כלוב הפאנפי."תרצה את פאנפי אז תנו לי את ארטיקונו ולא תמותו.אה ותודה על החרב שנתת לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתחמק מהקרן קרח של מאמאסווין ואז מוציא את טרטויג וצ'ארמנדאר לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על מאמאסווין.צ'ארמנדאר יורה גחלת על מאמאסווין.שתי המתקפות פוגעות בו חלש.אתה מנסה לרצוח על מילין.אך מאמאסווין נעמד לפני מילין ולא נותן לך לעבור בשביל לרצוח את מילין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג יורה אקדח מים לבור שחפר מוקר.האקדח המים מציץ את החור שחפר מוקר וגורם לו לצאת מן הבור שלו.מוקר מתעצבן על פולויאג וחופר עוד בור.אתה שומע מתחת לרגליך קולות של רעידת אדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
'איך נתתי לו חרב?' אשאל את עצמי בזעם ואגיד לפאנפי "פאנפי אם אתה רוצה להשתחרר משם אתה צריך להשתמש בקרן על *אנחת כאב, שיעול* אז ריין תיקח מפה את ארטיקונו אני יכול להסתדר אני רק צריך לחכות שהכוח שלי ישוב אלי ואשתמש שוב בחר וטריס יא מנוול איך השגת *צווחת כאב* את החרב שלי?!" אני אנסה לעמוד אחרי שאומר את זה שאני די שבור מפאנפי ומהחרב שלקחה את רוב כוחי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964318][B][COLOR="Red"]לוק
אתה חוזר למצב הרגיל שלך והחרב שלך חוזרת למצב סכין.פאנפי משתמש עליך בגילגול ואתה עף ויוצא מן מערת הקרח.ובאותו זמן נמצא גם ריין מחוץ למערה עם ארקטיקונו.אתה מחכה שפאנפי יצא מהמערה אך לא יוצא.טריס יוצא מערה ובתוך כלוב הפאנפי."תרצה את פאנפי אז תנו לי את ארטיקונו ולא תמותו.אה ותודה על החרב שנתת לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתחמק מהקרן קרח של מאמאסווין ואז מוציא את טרטויג וצ'ארמנדאר לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על מאמאסווין.צ'ארמנדאר יורה גחלת על מאמאסווין.שתי המתקפות פוגעות בו חלש.אתה מנסה לרצוח על מילין.אך מאמאסווין נעמד לפני מילין ולא נותן לך לעבור בשביל לרצוח את מילין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג יורה אקדח מים לבור שחפר מוקר.האקדח המים מציץ את החור שחפר מוקר וגורם לו לצאת מן הבור שלו.מוקר מתעצבן על פולויאג וחופר עוד בור.אתה שומע מתחת לרגליך קולות של רעידת אדמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה צוחק על סייטר על הקרב שנתן.אתה זורק פוכדור על סייטר.הפוכדור מכניס אליו את סייטר לתוך הפוכדור.הפוכדור מהבהב ואז שוב מהבהב ואז נעצר.לכדת סייטר.הפוכדור של סייטר נשלח ישירות אל פרופסור ליסה.יש לך 7 פוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את מנצ'לקס ואומר לו: "בוא איתי, הולכים למקום מעניין."
אני הולך באזור ומחפש פוקימוני צל.
-
[quote=שלושה מחוזות;964236]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה לוחץ יד עם תום ואז מוציא לקרב את סנייבי שלך.סנייבי יוצא לקרב.תום מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט של תום.תום אומר לך"תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב.לי זה לא משנה"[/COLOR][/B]
[/quote]
"תתחיל אתה, גם ככה אני אקרע אותך" אומר לו בהתנשאות מה ואסמן לסנייבי להתכונן להתחמק.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
תום אומר לך"אוקי איך שתרצה.דיגלט תשתמש בחפירה ותעלם מהזירה.אוקי צא בחפירה"דיגלט חופר בור ואז נכנכס אליו ואתה לא רואה אותו.לפתע אתה מבחין ברעש חזק מתחת לרגלי סנייבי.סנייבי נהיה כבר בלחץ מדיגלט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס מהפוכדור שלו.אתה ומנצ'לקאס הולכים לחפש פוקימוני צל.לפתע אתם פוגשים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/261.png[/IMG] פוצ'יאנה צעיר.פוצ'יאנה תוקף בנשיכה את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק מהנשיכה של פוצ'יאנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
פאנפי מנסה להשתמש בקרן על אך הוא לא מצליח.טריס אומר לך"הגיטרה שלי היא גיטרה מיוחדת יש לה כוחות מיסטים.בזמן שאני מנגן עליה ומה שאני אומר מתגשם.כמובן שלא הכול.אז כך השגתי חרב בידיוק כמו שלך.אך לא מתישה אותי.אתה מצליח לעמוד וכול כוחתיך חזרו אליך.טריס רץ אליך עם חרבו ומנסה להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]בר
פולויאג משתמש במכת זנב על האדמה ואז מוקור יוצא מןן האדמה ומפתיע את פולויאג בשריטה.אאך פולויאג מתחמק מהשירטה של מוקר במהירות.פולויאג יורה אקדח מים חזק על מוקר.מוקר לא מצליח להתץחמק מהאקדח המים ונפגע קשה.אתה מבחין שמוקר כבר תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את אקן סניזל וקיבאגו מן הפוכדורים שלהם.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על מאמאסווין.טרטויג משתמש בהצלפת גפן ועלי טער על מאמאסווין.אקן משתמש במתקפת כנף על מאמאסווין.סניזל משתמש בשיסוע לילה על מאמאסווין.קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובשבירת לבנים על מאמאסווין.מאמאסווין סופג את כול התקפות ואז משתמש בכוח סודי על כול הפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964454][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את אקן סניזל וקיבאגו מן הפוכדורים שלהם.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על מאמאסווין.טרטויג משתמש בהצלפת גפן ועלי טער על מאמאסווין.אקן משתמש במתקפת כנף על מאמאסווין.סניזל משתמש בשיסוע לילה על מאמאסווין.קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובשבירת לבנים על מאמאסווין.מאמאסווין סופג את כול התקפות ואז משתמש בכוח סודי על כול הפוקימונים שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמקו כולם!"אני אצעק ואז אגיד:"טרטוייג הצפת גפן בשביל לתפוס את מאמוסווין"ואז אני אלך בשקט בשביל לדקור את ממוסווין.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964454][B][COLOR="Green"]סטיבן
תום אומר לך"אוקי איך שתרצה.דיגלט תשתמש בחפירה ותעלם מהזירה.אוקי צא בחפירה"דיגלט חופר בור ואז נכנכס אליו ואתה לא רואה אותו.לפתע אתה מבחין ברעש חזק מתחת לרגלי סנייבי.סנייבי נהיה כבר בלחץ מדיגלט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס מהפוכדור שלו.אתה ומנצ'לקאס הולכים לחפש פוקימוני צל.לפתע אתם פוגשים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/261.png[/IMG] פוצ'יאנה צעיר.פוצ'יאנה תוקף בנשיכה את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק מהנשיכה של פוצ'יאנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
פאנפי מנסה להשתמש בקרן על אך הוא לא מצליח.טריס אומר לך"הגיטרה שלי היא גיטרה מיוחדת יש לה כוחות מיסטים.בזמן שאני מנגן עליה ומה שאני אומר מתגשם.כמובן שלא הכול.אז כך השגתי חרב בידיוק כמו שלך.אך לא מתישה אותי.אתה מצליח לעמוד וכול כוחתיך חזרו אליך.טריס רץ אליך עם חרבו ומנסה להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]בר
פולויאג משתמש במכת זנב על האדמה ואז מוקור יוצא מןן האדמה ומפתיע את פולויאג בשריטה.אאך פולויאג מתחמק מהשירטה של מוקר במהירות.פולויאג יורה אקדח מים חזק על מוקר.מוקר לא מצליח להתץחמק מהאקדח המים ונפגע קשה.אתה מבחין שמוקר כבר תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את אקן סניזל וקיבאגו מן הפוכדורים שלהם.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על מאמאסווין.טרטויג משתמש בהצלפת גפן ועלי טער על מאמאסווין.אקן משתמש במתקפת כנף על מאמאסווין.סניזל משתמש בשיסוע לילה על מאמאסווין.קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובשבירת לבנים על מאמאסווין.מאמאסווין סופג את כול התקפות ואז משתמש בכוח סודי על כול הפוקימונים שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רק חבל שזה העתק מדויק של החרב שלי ואתה לא יודע איך היא פועלת" אני אומר לו ואוציא את הסכין
"החרב שלך היא כעשירית מהכוח של החרב שלי אני יכול להוסיף ולקחת כוח ומה שהשתמשתי נגדך זה היה קצה הקרחון"
אכונן את הסכין כדימה ואחזיק את היד "באנקאי!" סתם סתם XD "אההההה!" אכניס את כל הכוח ששאני יכול לסכין ומהכוח הרב ייווצר שדה שייעיף אותו...
-
[quote=שלושה מחוזות;964454][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]תום אומר לך"אוקי איך שתרצה.דיגלט תשתמש בחפירה ותעלם מהזירה.אוקי צא בחפירה"דיגלט חופר בור ואז נכנכס אליו ואתה לא רואה אותו.לפתע אתה מבחין ברעש חזק מתחת לרגלי סנייבי.סנייבי נהיה כבר בלחץ מדיגלט[/COLOR][/B]
[/quote]
"סנייבי, תרגע ותנצל את זה שהוא נמצא מתחתיך!" ארגיע את סנייבי בביטחון.
"אתה רואה את הסלע שם?" אני שואל את סנייבי ומצביע לסלע גדול "תרים אותו עם הגפנים שלך ותעיף אותו על דיגלט כשהוא יצא" אומר לו במהירות ואחכה לראות מה קורה.
-
[quote]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס מהפוכדור שלו.אתה ומנצ'לקאס הולכים לחפש פוקימוני צל.לפתע אתם פוגשים ב פוצ'יאנה צעיר.פוצ'יאנה תוקף בנשיכה את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק מהנשיכה של פוצ'יאנה[/quote]
אני מתעלם מפוצ'יאנה וממשיך ללכת ישר, אני אומר למנצ'לקס: "תפעיל צוות כפול כדי לבלבל ולחזק את עצמך ואותו, ולאחר מכן אתה וכל הכפילים שלך תירו קרן קרח בלינץ' על פוצ'יאנה תקפיאו אותו ותגמרו את הקרב.
-
[quote=שלושה מחוזות;964236]
[B][COLOR=Red]לוקאס
חן אומר לך"כן ברתי את המכון ה1.יש לי כרגע 2 תגים ואני בדרך לתג השלישי שלי.היה לי קל להשיג תתג 1 אם קילובה שלי."אתה אוסף את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי יוצא מהמרכז ואז הכהכס למערת הקרח.נהיה לך שם קור איימים.אתה מוציא אתץ צ'ימצ'אר לקרב.מולך עומד סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkGreen][/COLOR][/B][/quote]
"צימצאר תיזהר מימנו.. זה הסביבה שלו,תנסה להמיס מלמעה בעזרת גחלת כמה קרחונים" אומר לו ואחייך ואז אנסה להיתחמם לעד צימצאר
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מס' קרחונים שנמצאים בתקרה של המערה ומפיל אותם על סניזל.סניזל מצליח להתחמק מכמעט כולם.מהנטיף האחרון הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סניזל מתאושש לגמרי ואז תוקף בשיסוע לילה על צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
ניר
אתה מתעלם מפוצ'יאנה אתה שלגון ומנצ'לקאס ממשיכים לכככת בדרך2.מנצ'לקאס מפעיל צוות כפול.ונהים עוד 4 כמוהו.ככול 5 המנצ'לקאים תוקפים בקרן קרח את פוצ'יאנה.וצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ונפקע ולא יכול לזוז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מרגיע את סנייבי.סנייבי נרגע בכותך.סנניבי משתמש בהצלפת גפן על אבן גדולה שנמצאת בזירה הוא מרים את האבן.דיגלט יוצא מהבור שלו.סנייבי תוקף אותו בסלע הגדול שהרים.דיגלט לא מצליח להתחמק מן הסלע הגדול שסניבי זרק עליו ונפגע .דיגלט משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מוציא את הסכין שלך והופך אותה לחרב גדולה.אתה מכניס את כול הכוחך שלך בחרב שלך וייצר שדה אנרגיה חזק שפוגע בטריס.לאחר מכן אתה משתמש באנקי של חרבך.וחרבך הופכת לבזוקה גדולה מאוד שנשאת על כף ידך הימנית.טריס אומר"איך השגת באנקאי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
צ'ארמנדאר לא מצליח להתחמק מהכוח העתיק של מומוסווין ולכן מפסיד בקרב.כול השאר מתחמקים מהתקפה.טרטויג משתמש בהצלפת גפון בשביל לתפוס את מומוסווןין.מאמאסווין מתחמק מהצלפת הגפן.אתה מנסה לגשת אל מילין.אך הוא תוקף אותך בקרן קרח[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964622][B][COLOR="Red"]
צ'ארמנדאר לא מצליח להתחמק מהכוח העתיק של מומוסווין ולכן מפסיד בקרב.כול השאר מתחמקים מהתקפה.טרטויג משתמש בהצלפת גפון בשביל לתפוס את מומוסווןין.מאמאסווין מתחמק מהצלפת הגפן.אתה מנסה לגשת אל מילין.אך הוא תוקף אותך בקרן קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סניזל בוא לכאן ותעדוף את הקרן קרח!"אני אומר
ואז אוסיף:"שזה פוגע בך תחזיר אליו את זה עם כדור צל בכול הכוח".
אני אומר גם:"קיבאגו חפירה בשביל לתפוס את ממוסווין,טרטוויג עלי תער על ממוסווין ואקן מתקפת כנף בכול הכוח!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964622][B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מס' קרחונים שנמצאים בתקרה של המערה ומפיל אותם על סניזל.סניזל מצליח להתחמק מכמעט כולם.מהנטיף האחרון הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סניזל מתאושש לגמרי ואז תוקף בשיסוע לילה על צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
ניר
אתה מתעלם מפוצ'יאנה אתה שלגון ומנצ'לקאס ממשיכים לכככת בדרך2.מנצ'לקאס מפעיל צוות כפול.ונהים עוד 4 כמוהו.ככול 5 המנצ'לקאים תוקפים בקרן קרח את פוצ'יאנה.וצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ונפקע ולא יכול לזוז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מרגיע את סנייבי.סנייבי נרגע בכותך.סנניבי משתמש בהצלפת גפן על אבן גדולה שנמצאת בזירה הוא מרים את האבן.דיגלט יוצא מהבור שלו.סנייבי תוקף אותו בסלע הגדול שהרים.דיגלט לא מצליח להתחמק מן הסלע הגדול שסניבי זרק עליו ונפגע .דיגלט משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מוציא את הסכין שלך והופך אותה לחרב גדולה.אתה מכניס את כול הכוחך שלך בחרב שלך וייצר שדה אנרגיה חזק שפוגע בטריס.לאחר מכן אתה משתמש באנקי של חרבך.וחרבך הופכת לבזוקה גדולה מאוד שנשאת על כף ידך הימנית.טריס אומר"איך השגת באנקאי"[/COLOR][/B]
צ'ארמנדאר לא מצליח להתחמק מהכוח העתיק של מומוסווין ולכן מפסיד בקרב.כול השאר מתחמקים מהתקפה.טרטויג משתמש בהצלפת גפון בשביל לתפוס את מומוסווןין.מאמאסווין מתחמק מהצלפת הגפן.אתה מנסה לגשת אל מילין.אך הוא תוקף אותך בקרן קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
*הולי שיט!*
"ייאי!" אני אומר ואז אפציץ את טריס בכוח לפני שהוא גם משיג וארגיש את הכוח שלי הולך ואוזל
-
[quote=שלושה מחוזות;964622][B][COLOR=Red]לוקאס
[B][COLOR=DarkOrange][/COLOR][/B][/quote]
"צימצאר עכשיו שהוא קרוב עלייך תשתמש בגחלת בדיוק עליו! קדימה! תתרכז באש שבתוכך ותוציא אותה מהפה" אומר לו בריגוש רב כי זה הקרב הריאשון שלי ביער.
-
[quote]ניר
אתה מתעלם מפוצ'יאנה אתה שלגון ומנצ'לקאס ממשיכים לכככת בדרך2.מנצ'לקאס מפעיל צוות כפול.ונהים עוד 4 כמוהו.ככול 5 המנצ'לקאים תוקפים בקרן קרח את פוצ'יאנה.וצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ונפקע ולא יכול לזוז[/quote]
אני אומר לשלגון: "בוא רגע בוא רגע, אני צריך עזרה במשהו."
אני מסתכל על שלגון במבט של תקווה שהוא מגיע אלי ואז אני שם את היד שלי על הסכין
אני מסתכל עליו והולך כאילו אני הולך לגלות לו סוד, אני נושף לו על האוזן ואז דוקר אותו בצוואר.
לאחר מכן, אני לוקח מהר את הפוקדורים ושולח אותם לפרופסורית ליסה.
-
[quote]ברוס
האיש שעומד על הפלטה אומר לך"אוקי אתה תערוך את הקרב שלך כן על הבמה שלנו.האם זה בסדר שהקהל שלנו יצפה בקרב שלך נגד ג'קסון.תעלה לבמה".אתה עולה לבמה הגדולה ואז האיש אומר"הקרב בינך לבין ג'קסון הוא 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים.אז תרצה שהקהל יצפה בך?תרצה להתחיל<?"[/quote]
"אני בהחלט רוצה שהקהל יצפה בי מנצח!" אומר "קדימה אושווט!צא!" אומר ואוציא את אושווט מהפוכדור.