[quote]עמית;
"אם כך, הנה." אומר הבחור ומושיט לך מאובן בצורת שריון של צב. "מאובן הכיסוי."
אתה מכניס אותו בזהירות לתא מבודד בתיקך, ומקשיב להסבריו של האיש. " בערים ספארון ובינסאר תוכל להחיות את המאובן."
[/quote]
"תודה רבה!" אומר לבחור ואלך לדרכי.
Printable View
[quote]עמית;
"אם כך, הנה." אומר הבחור ומושיט לך מאובן בצורת שריון של צב. "מאובן הכיסוי."
אתה מכניס אותו בזהירות לתא מבודד בתיקך, ומקשיב להסבריו של האיש. " בערים ספארון ובינסאר תוכל להחיות את המאובן."
[/quote]
"תודה רבה!" אומר לבחור ואלך לדרכי.
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
- קבוצה אדומה: 0 -
- קבוצה ירוקה: 1 -
- קבוצה כחולה: 1 -
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.
_ו_ _ _
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/CENTER]
[B]תומר;[/B]
אתה נפטר ממנו במהירות וממשיך יחד עם בנג'י ובראנדון, ולבסוף רואה מעין מנהרה צרה ועגולה.
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור ומחליק בפנים יחד עם בנג'י ובראנדון ובאטרפרי (כולם מתחילים ב-ב'), ועושה כמה לופים. אתה מרגיש עלייה בטמפרטורה.
אתה נזרק לתוך אגם קטן מתוך המנהרה, ושוחה במהירות אל החוף. בראנדון ובנג'י עוקבים אחריך בשחייה ובאטרפרי בתעופה.
אתם מתיישבים, ואתה מוציא את צ'ארמיליון. הוא מייבש אתכם בעזרת נפנוף קל בזנבו מסביבכם.
אתה קם ורואה שאתם על אי קטן, והמשך מערת הירח הוא רק בשחייה. אתה מבחין אחרי מספר שניות במעין רפסודה אך ללא מי שיסחב אותה.
"יש לי רעיון." אומר בנג'י ומוציא את קראבי מהפוכדור. "באטרפרי תטווה קור ותאחוז חזק בקראבי." באטרפרי שולח מפיו קור לבן ודביק שעוטף את גבו של פוקימון הסרטן.
אתם עולים על הרפסודה, וקראבי נכנס אל המים. בנג'י מחבק את באטרפרי ומתיישב כדי להתייצב, ואתם מתחילים לנוע. כעבור מספר דקות אתם שומעים רעש; גולבאט מגיח מולכם במטרה להציק.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/42.png[/IMG]
"אני אעזור לך," אומר בראנדון כשלפתע גולבאט נוסף מגיח מהצד השני. בנג'י מחבק את באטרפרי בעוד בראנדון נלחם בגולבאט אחד בעזרת בידריל שלו. נותר לך להילחם בגולבאט שמולכם...
[/QUOTE]
ד'
--------
"ראלטס תיצא ותשתמש בעל-חושי על גולבאט הזה!" אגיד בפחד תוך כדי שאני מוציא את ראלטס החוצה ומסתכל אליו.
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/CENTER]
[/B]
[B]ניב;[/B]
[I]לא הבנת... המפולת היא במקום שאתה נכנס אליו לא איפה שהיית...[/I]
ולגבי אותיות ב'?
~~~
אתה מתקדם, ועוצר במהירות. שלושה אבנים נופלות מולך, ומתרסקות על הקרקע.
"ראייייייייי!" נשמע קול שאגה מצפונך. אתה מביט בזהירות ורואה פוקימון סלעי דמוי קרנף בצבע אפור.
"רייהורן!" הוא שואג ורץ לעברך. הוא מזנק, ואתה מתחמק במהירות שנייה לפני שהוא פוגע בך. אתה מבחין מאחוריו בדלת.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/111a.png[/IMG]
[/quote]
תגיד אפשרי לתפוס אותו?!? אמרתי לעצמי שאני תופס אותו או אוניקס מה שבא קודם...
~~~~~~~~~~~~~~
לפי הצעקות אני מבין שזה רייהורן, "אין זמן לפוקדע, הוא נראה עצבני מאוד!" אחשוב בדאגה ואמהר לפעול.
'פוקימון אדמה... אז עשב ומים יהיו מעולים' אהרהר לעצמי ואצא בפקודות "בלבאזור שלח שני גפנים חזקות ועוות באחת זרוק את פוליוואג למעלה ובשנייה הזז את הסלעים המדרדרים מהדרך!"
ואז מיד אוסיף לומר לפוליוואג "פוליוואג השתמש באקדח מים בכל הכוח!"
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
[B]דוד;[/B]
בלבאזור רץ ומתנגש בפיקאצ'ו בזמן ששלושה עלי תער מתבייתים על פיקאצ'ו מכל צד ופוצעים אותו.
בלבאזור רק נוגע בו, וזרם חשמלי מקיף אותו ומשתק אותו במקום. "פיקא פיקא," אומר פיקאצ'ו ומשתמש במתקפה מהירה פעם נוספת.
[/QUOTE]
[I]איך ההספק שלי השבוע? טוב, לא? ואני מנחש מ'[/I]
~~~
"ידעתי" אני מסנן וקומץ אגרוף "באלבזור, צא מזה. תשתמש בעלוקת זרע ואז בהצלפת גפן שוב".'וואו' אני חושב 'אני כ"כ מוגבל במתקפות של הפוקימונים שלי, לבאלבזור יש ארבע ולווידל...' אני מנסה להזכר 'יש נראה לי שלוש'
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]- קבוצה ירוקה: 1 -[/B]
[B]- קבוצה כחולה: 1 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
"כן." היא אומרת, "תודה. אני ולונה השתעממנו והמשכנו את הקרב בלילה... מצטערות." היא אומרת בחיוך.
אתה בודק בפוקדקס, והוא אומר:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/266a.png[/IMG]
[I]סילקון, פוקימון הגולם. הוא עוטף את עצמו במשי בין ענפים ומתמקם שם. הוא שותה מי גשם שנאגרים על קליפתו בזמן שהוא מחכה להתפתח.[/I]
אתה מכריז שהיום אתם הולכים למכון, וחברותיך למסע מהנהנות בהסכמה.
[/quote]
ב'
אתחיל ללכת לכיוון המכון..
בעודי נרגש ושמח,ואחזיק בגאווה את הפוכדור של סקווירטל בידי.
*מצטער,התגובה קצרה כי אין מה לרשום..
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]- קבוצה ירוקה: 1 -[/B]
[B]- קבוצה כחולה: 1 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]תמיר;[/B]
אתה מעודד את ארון בחיוך, ולאחר מכן שניכם חוזרים אל העיר פיוטר. עייפות כבדה נופלת עליך, ואתה מתקדם לעבר המרכז.
אתה נכנס ורואה את צ'אנסי והאחות ג'וי מאחורי הדלפק. אתה שם לב שהשעון על הקיר מראה את השעה 00:39.
"לילה טוב," אומרת האחות. "הבחנתי בפוקדקס בכיסך. האם באת לקבל את חדרך? כי לכל מחזיק פוקדקס מגיע חדר בחינם במרכז..."
[/quote]
סותרן? - ANTIDOTE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה? אה כן.." אני אומר לאחות גו'י בפיהוק "מצטער, אני עייף.. אז אפשר לקבל את החדר?" אני שואל אותה, בעודי משחרר עוד פיהוק אחד ומסתיר אותו מאחורי ידי.
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
"סנאבול ונידורן נקבה," היא אומרת בחיוך ומוציאה פוכדור נוסף ממנו יוצאת פוקימונית תכלכלה עם עיניים אדומות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/29a.png[/IMG]
[/QUOTE]
"וואו זה נידורן!" אומר ואכוון עליה את הפוקידע.
"טוב עכשיו תראי את הפוקימונים שלי!" אומר לה בשמחה ואוציא את שלושתם.
"תרצי להתאמן קצת?" אשאל אותה
[CENTER][B]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/CENTER]
עמית;[/B]
אתה מודה לו ויוצא מהמוזאון. אתה חוזר אל דרכך אל מחוץ לעיר, ומגיע לבסוף לחורש קטן ובו מספר עצים.
קולות של צעדים נשמעים ואתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבע כחול אפרפר עם בליטות צהבהבות על ראשו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/66a.png[/IMG]
[B]תומר;[/B]
ראלטס יוצא מהפוכדור ומשתמש בעל חושי, מטיח את גולבאט בקיר המערה. קראבי חודל לנוע, ומצטרף לקרב בבועות.
בינתיים, באטרפרי משתמש בבלבול על הגולבאט מאחורי הרפסודה אותו בירדיל עוקץ מספר פעמים בעזרת חניתותיו.
"באאטט!" נשמע משני צידי הדרך והגולבאטים נושכים את קראבי וראלטס ומיד פוצעים את באטרפרי ובידריל במתקפת כנף.
[B]ניב;[/B]
[I]אני אפגיש אותך עם אחד במערת הירח.[/I]
~~~
בלבאזור שולח זוג גפנים, באחד תופס את פוליוואג וזורק אותו ובינתיים בשנייה מרחיק את הסלעים הנופלים.
פוליוואג שולח אקדח מים עצום לעבר רייהורן, ופוקימון הסלע משתמש במתקפת קרן מה שפוצע את פוליוואג בחוזקה ומעיף אותו על בלבאזור.
אבן מתרסקת על שני פוקימוניך, והם נפצעים.
[B]דוד;[/B]
[I]טוב מאוד (:[/I]
~~~
בלבאזור שולח זרע כהה מפקעתו והוא נובט על גבו של פיקאצ'ו וכורך סביבו גפנים ששואבים ממנו אנרגיה ומרפאים את בלבאזור.
ככל שבלבאזור מתחזק ופיקאצ'ו נחלש, פוקימון העכבר מנסה להתנגש בבלבאזור אך הוא מרחיק אותו בשוט גפן.
פיקאצ'ו מתכונן למתקפה מהירה.
[B]קודאק;[/B]
[I]מזלט על הווינר (:[/I]
~~~
אתה מתקדם בגאווה לעבר מכון הפוקימונים, פוסח על ארוחת בוקר, אך סיארה ולונה ממהרות אחריך ומביאות לך סנדוויץ' שהכינו.
אתה אוכל רק כדי לנסות ולהעלים את המתח הרב מהבטן. אתה מגיע לשערי המכון, ורואה דגל על הגג, אדום עם ציור של פוקימון נחש סלעי כרוך סביב פוכדור.
אתה נכנס פנימה, וסיארה ולונה מאחלות בהצלחה ונכנסות דרך כניסת המבקרים הצדדית. אתה מגיע לפתחו של מה שנראה כמו מבוך סלעי, ורואה בחור לבוש מדים.
"מאסטר ברוק מיד יהיה מוכן לקרב," הוא אומר. "ראשית, עליך לעבור את המבוך. במבוך מספר פוקימונים. תוכל לבחור אם להביסם או לא."
[B]תמיר;[/B]
[I]קרוב[/I]
~~~
אה מפהק פעמיים ולאחר ששלושת פוקימוניך נרפאים אתה מקבל מפתח לחדר מס' 452.
אתה עולה במעלית מאחורי דלפק האחות ומגיע לקומה הרביעית, שם אתה נכנס לחדר ורואה את תכולתו לאחר שאתה מדליק את האור.
מיטה זוגית, טלוויזיה, מיני-בר, מרפסת עם ג'קוזי, כוננית, ספה, מקלחת ושירותים.
[B]ברנדון;[/B]
[I]נידורן, פוקימון החוד הרעיל. על אף שמעדיפה לא להילחם, אפילו טיפה אחת מהרעל בקרנה יכול להיות קטלני.[/I]
אומר הפוקדקס. אתה מכניס אותו לתיקך, ומציע לקיילי לערוך קרב. "אני מצטערת..." היא אומרת. "אני לא חושבת שפוקימונים נועדו לקרב."
[quote=Lord Voldemort;1063497][CENTER][b]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/CENTER]
[B]תומר;[/B]
ראלטס יוצא מהפוכדור ומשתמש בעל חושי, מטיח את גולבאט בקיר המערה. קראבי חודל לנוע, ומצטרף לקרב בבועות.
בינתיים, באטרפרי משתמש בבלבול על הגולבאט מאחורי הרפסודה אותו בירדיל עוקץ מספר פעמים בעזרת חניתותיו.
"באאטט!" נשמע משני צידי הדרך והגולבאטים נושכים את קראבי וראלטס ומיד פוצעים את באטרפרי ובידריל במתקפת כנף.
[/quote]
הג' צריך להיות באות השלישית ושמת אותה באות הרביעית.
התשובה היא נוגדן.
-----------------------------------------
"ראלטס תעזור להם! תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי הגולבאטים ואז תשלח אליהם על-חושי שיעיף אותם ויעלף אותם! אתה מסוגל!" אגיד לראלטס ואקווה לטוב ממנו.
[QUOTE=Lord Voldemort;1063497][CENTER][B]
[B]ברנדון;[/B]
[I]נידורן, פוקימון החוד הרעיל. על אף שמעדיפה לא להילחם, אפילו טיפה אחת מהרעל בקרנה יכול להיות קטלני.[/I]
אומר הפוקדקס. אתה מכניס אותו לתיקך, ומציע לקיילי לערוך קרב. "אני מצטערת..." היא אומרת. "אני לא חושבת שפוקימונים נועדו לקרב."[/QUOTE]
אני גם אוכל לקבל מאובן?
"מממ אוקיי..."אהרהר קצת על מה שאמרה,אחשוב טיפה ואומר לה "אז מה דעתך ללכת לעיר פיוטר?" אשאל אותה בחיוך.
[QUOTE=Lord Voldemort;1063497][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
קודאק;
מזלט על הווינר (:
~~~
אתה מתקדם בגאווה לעבר מכון הפוקימונים, פוסח על ארוחת בוקר, אך סיארה ולונה ממהרות אחריך ומביאות לך סנדוויץ' שהכינו.
אתה אוכל רק כדי לנסות ולהעלים את המתח הרב מהבטן. אתה מגיע לשערי המכון, ורואה דגל על הגג, אדום עם ציור של פוקימון נחש סלעי כרוך סביב פוכדור.
אתה נכנס פנימה, וסיארה ולונה מאחלות בהצלחה ונכנסות דרך כניסת המבקרים הצדדית. אתה מגיע לפתחו של מה שנראה כמו מבוך סלעי, ורואה בחור לבוש מדים.
"מאסטר ברוק מיד יהיה מוכן לקרב," הוא אומר. "ראשית, עליך לעבור את המבוך. במבוך מספר פוקימונים. תוכל לבחור אם להביסם או לא."
[/QUOTE]
*תודה..זה מה שנותנת ההשקעה !
אני אחשוב בליבי "לזה אני זסקוק לסקווירטל..' ואומר "סקווירטל צא ! " וואחכה שהוא יצא.
אסביר לו את מה שהאיש אמר ואז אתחיל ללכת במבוך.
(תוכל לעשות שיבואו כולם ביחד?)
[quote=Lord Voldemort;1063497][CENTER][B]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/B][/CENTER]
[B]ניב;[/B]
[I]אני אפגיש אותך עם אחד במערת הירח.[/I]
~~~
בלבאזור שולח זוג גפנים, באחד תופס את פוליוואג וזורק אותו ובינתיים בשנייה מרחיק את הסלעים הנופלים.
פוליוואג שולח אקדח מים עצום לעבר רייהורן, ופוקימון הסלע משתמש במתקפת קרן מה שפוצע את פוליוואג בחוזקה ומעיף אותו על בלבאזור.
אבן מתרסקת על שני פוקימוניך, והם נפצעים.
[/quote]
אני רוצה לכתוב נוגדן.. אבל זה לא מסתדר!
ואין צורך שתפגיש אותי, זה לאותו רגע.. אפשר לתפוס אני יתפוס אי אפשר מתקדם הלאה!
~~~~~~~~~~~~~~~
'לעזלל הוא חזק!' אחשוב לעצמי ואנסה לחשוב על משהוא, 'צריך משהוא מתוכם..' אהרהר לעצמי.
לאחר מכן אביט באבנים לכל אורך המדרון הזה.. ואתחיל לעודד אותם "'קדימה פוליוואג בלבאזור אתם יכולים, בואו ננצח!"
"בלבאזור תפוס שוב את פוליוואג וזרוק אותו גבוה גבוה לאוויר, הרבה מעל רייהורן, לאחר מכן תעיף אבנים למעלה עם הגפנים ושלח עלי תער ותחצה אותם!" אדריך אותם בבטחון ורצינות.
"פוליוואג אתה תשתמש בהרבה ממתקפת הסטירה הכפולה ותחבוט את האבנים עליו, בלבאזור בנתיים אתה רוץ למעלה לעבר רייהורן ושתגיע, תפתיע אותו עם עלי תער!" אוסיף.
[quote]עמית;
אתה מודה לו ויוצא מהמוזאון. אתה חוזר אל דרכך אל מחוץ לעיר, ומגיע לבסוף לחורש קטן ובו מספר עצים.
קולות של צעדים נשמעים ואתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבע כחול אפרפר עם בליטות צהבהבות על ראשו.
[/quote]
"היי!אני יודע מי אתה!" אומר לפוקימון "אתה מאצ'ופ!" ולאחר מכן אלך לדרכי.
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER][B]סיגל;[/B]
[I]אני מבין... זה בסדר (:[/I]
~~~
וורטרטל מביט בך באושר, ושולח מספר בועות שמתגבשות, אך הנער עוצר אותך.
"ניצחת, טוב?!" הוא אומר בזעם ומשיב את גרובייל ויגורות' וסרסקיט לפוכדורים שלהם. הוא נראה עצוב.
[\QUOTE]
יופי!
~~~~~~
"מעולה וורטלטל וכולם! ואל תדאג נילחמתה מעולה ניצחתי בעיקר כי וורטלטל התפתח והפוקימונים שלך נגרמו לי להיכנס ללחץ ובעיקרון נילחמתה ממש טוב!" אני מעודדת אותו ונותנת אוכל פוקימונים קצת לפוקימונים שלי
ומחזירה אותם ומחייכת אליו
[b][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
המילה היא... נוגדן! שם הפותר: תומר, שמזכה את קבוצת האדומים בנקודה.
- קבוצה אדומה: 1 -
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח.
_ _
(אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )[/CENTER]
תומר;[/B]
[I]נכון, טעות שלי... ><[/I]
~~~
ראלטס נעלם ומופיע מחדש מאחורי אחד הגולבאטים; הוא כמעט נופל אל תוך המים אך קראבי תופס אותו.
ראלטס משתמש בעל חושי ושני הגולבאטים מסתחררים באוויר אחד מול השני, ומסתובבים במהירות עצומה עד שמופעים כל אחד לקיר אחר של המנהרה.
הם מחליקים מטה, כשלפתע הם מוחזרים לפוכדורים; אתה רואה בחורה ורודה שיער, לבושה במדים דומים לאיש שפגשת ביער וירידיאן, והיא רוכבת על פוקימון דמוי תמנון.
היא מקפצת ונעמדת על סלע קטן באמצע המנהרה, והפוקימון הכחול מזנק לעברכם ומשתמש בעוקץ רעל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/72a.png[/IMG]
[B]ברנדון;[/B]
[I]כן, כולם. נשארו אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון וארצ'ן.[/I]
~~~
אתה מהורהר, אך מכבד את האידאולוגיה שלה לגבי פוקימונים.
"למה לא?" היא אומרת בחיוך ואתם מתחילים להתקדם לעבר העיר. כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשעריה ורואים מספר מבנים מעניינים;
מוזיאון גדול ולבן מוקף עמודי שיש, מרכז פוקימונים, מזרקה מפוארת ולצידה ליצן לבוש כתום ואדום ובקצה הרחוק של העיר מבנה גדול וסלעי ועל גגו דגל עליו מצויר פוכדור מוקף בנחש סלעי.
[B]קודאק;[/B]
[I]אם התכוונן לדיגלט קיובון ורייהורן, אז לא, כי הם נמצאים בחלקים שונים של המבוך... סורי.[/I]
~~~
אתה מוציא מהפוכדור את סקווירטל הנאמן ומתחיל להתקדם איתו במבוך לאחר שאתה מסביר לו מה הולך לקרות.
אתם מתקדמים ומרגישים לפתע רעד באדמה...
פוקימון קטן וחום עם אף אדום וכדורי מפתיע אתכם בנוכחותו. הוא פורץ מן הקרקע, וחוסם את הדרך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/50a.png[/IMG]
[B]ניב;[/B]
[I]כן, הייתה טעות, אם תומר לא היה עונה לפנך הייתי מקבל... >< והתכוונתי שאם אתה רוצה רייהורן אני אאפשר לך לפגוש אחד במערת הירח.[/I]
~~~
פוליוואג מועף גבוה באוויר, ובלבאזור מתחיל להעיף לעברו סלעים ולחצות אותם באמצעות עלי תהר.
"רייהורן!" זועם הפוקימון ומנסה לנפץ את האבנים שמעיף עליו פוליוואג באמצעות מתקפת קרן, אך חלק מהן פוגעות בו בחוזקה.
בלבאזור רץ לעברו, ומחסל אותו באמצעות זרם עלי תער. רייהורן מתעלף, והדלת שראית בהמשך השביל נפתחת. אתה מביט, ורואה זירה גדול ובה עמודי שיש לבנים.
אתה נכנס עם פוליוואג ובלבאזור, ורואה בחור לבוש חולצת וי כתומה עם שיער חום וקוצני על ראשו מביט בך מרחוק, לצידו מרחף ג'יודוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74a.png[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/keae61.png[/IMG]
[B]עמית;[/B]
[I]תלך לדרכך [B]לאן?[/B][/I]
~~~
אתה ממשיך בדרכך, ולפתע שומע צרחה. אתה מסתובב, ורואה מרחוק שלושה ספירו מתקיפים שתי ילדות קטנות ולצידן שני פוקימונים מעולפים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/37a.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_BW_Twins.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/44a.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG]
[B]סיגל;[/B]
"תודה..." הוא אומר. הוא נראה נבוך בזמן שאת מאכילה את הפוקימונים שלך, ומחזירה את כולם לפוכדורים שלהם.
את מחייכת לעברו, והוא אומר לפתע במהירות: "אני-יכול-להצטרף-למסע-ביחד-איתך-במחוז-קנטו?"