-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123735][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*רוצה רצף תגובות?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפות שאמרת לו אבל ברמי משתמשת במחסום קורים שהודף את המתקפות,היא אומרת לך:"בר,,ברמ,ברמי?" |את בידוף אשחרר רק אחרי קרב,אני פשוט מפחדת שתברחו לי,זה בסדר?|.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אין לי בעיה
----------
אני אומר לצ'ימצ'אר ''אני יודע שאתה מסוגל לנצח אותו תשתחרר ותתקוף אותו בגחלת בכל הכוח שלך''\
ואני 'חושב על המהלך הבא שלי'
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי משתמשת במתקפת חוט פלדה שלא מצליח להחזיק את צ'ימצ'אר להרבה זמן,אבל צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת בצורה מדויקת מאוד שפוגעת ישירות בפניה של ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי נופלת ומפסידה,היא אומרת לך בעצב:"ברמי" |נו טוב,הבטחה זו הבטחה| והיא משחררת את בידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123738][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי משתמשת במתקפת חוט פלדה שלא מצליח להחזיק את צ'ימצ'אר להרבה זמן,אבל צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת בצורה מדויקת מאוד שפוגעת ישירות בפניה של ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי נופלת ומפסידה,היא אומרת לך בעצב:"ברמי" |נו טוב,הבטחה זו הבטחה| והיא משחררת את בידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את ברמי ''את רוצה להיצתרף אלי?'' עם היא עונה בחיוב אני זורק עליה פוכדור
ואחרי זה ממשיך בדרכי
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי מהנהנת בחיוב,אתה זורק פוכדור אל ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מוכר מאחוריך שאומר:"נו איתי,תפסת עוד חברה לצוות שלך?" אתה מסתובב ורואה את קוטורי מחייכת אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת ברמי![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123740][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי מהנהנת בחיוב,אתה זורק פוכדור אל ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מוכר מאחוריך שאומר:"נו איתי,תפסת עוד חברה לצוות שלך?" אתה מסתובב ורואה את קוטורי מחייכת אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת ברמי![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''כן,עכשיו נשאר לי לחשוב על שישיה וזהו'' אני מחזיר את בידוף לפוכדור שלו והולך לחפש מישהו לקרב של 3 על 3
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אם אתה מחפש מישהו שנלחם בקרבות שלושה על שלושה,מנהיג מכון העיר אורבורג הוא מנהיג מכון של שלושה על שלושה,אחי הבוגר הצליח להביס אותו בעזרת המונפרנו שלו בלבד,גם הוא כמוך התחיל את מסעו עם צ'ימצ'אר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123745][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אם אתה מחפש מישהו שנלחם בקרבות שלושה על שלושה,מנהיג מכון העיר אורבורג הוא מנהיג מכון של שלושה על שלושה,אחי הבוגר הצליח להביס אותו בעזרת המונפרנו שלו בלבד,גם הוא כמוך התחיל את מסעו עם צ'ימצ'אר".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בצורה של חשיבה ''מונפרנו מה,מענין מתי צ'ימצ'אר יתפתח עליו'' ואני פונה לצ'ימצ'אר ושואל אותו ''אתה רוצה להיתפתח ? עם כן בוא איתי'' ואני הולך לכיון של מרכז הפוקימונים
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי ממשיכה:"מונפרנו של אחי התפתח בדיוק אחרי שהוא הביס אוניקס שחי במכרות העיר אורבורג,אבל נראה לי שצ'ימצ'אר שלך יתפתח למונפרנו בקרב שלך,תקשיב לי כדי לך להשתמש בפוקימון החזק ביותר על ההתחלה,טוב בהצלחה" אתם מגיעים למכון העיר שבו כתוב "מכון העיר אורבורג,סוג התמחות-מתכת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123750][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי ממשיכה:"מונפרנו של אחי התפתח בדיוק אחרי שהוא הביס אוניקס שחי במכרות העיר אורבורג,אבל נראה לי שצ'ימצ'אר שלך יתפתח למונפרנו בקרב שלך,תקשיב לי כדי לך להשתמש בפוקימון החזק ביותר על ההתחלה,טוב בהצלחה" אתם מגיעים למכון העיר שבו כתוב "מכון העיר אורבורג,סוג התמחות-מתכת".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב מעט ונזכר במשהו אני אומר לקוטורי ''תשארי פה אני עוד מעט חוזר'' ואני הולך לאחות ושואל אותה על המשימה של מחוז סינו ואני חושב 'עם אני יצליח בזה הפוקימונים שלי יתחזקו בטוח'
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי לא מתאפקת והולכת יחד איתך למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מדברת בוידיאופון עם עוד אחות ג'וי,האחות ג'וי השנייה אומרת:"אנחנו צריכים מאמן שיציל את הפיקאצ'ו המסכן הזה" קוטורי ישר קופצת:"אני ואיתי פה נעשה את זה!" האחות ג'וי מסתכלת עליכם ואומרת לכם:"אוקיי,הפיקאצ'ו המסוכן או המסכן אני לא בטוחה מסתובב במכרות אורבורג,תשתלטו עליו ותביאו אותו לפה,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123753][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי לא מתאפקת והולכת יחד איתך למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מדברת בוידיאופון עם עוד אחות ג'וי,האחות ג'וי השנייה אומרת:"אנחנו צריכים מאמן שיציל את הפיקאצ'ו המסכן הזה" קוטורי ישר קופצת:"אני ואיתי פה נעשה את זה!" האחות ג'וי מסתכלת עליכם ואומרת לכם:"אוקיי,הפיקאצ'ו המסוכן או המסכן אני לא בטוחה מסתובב במכרות אורבורג,תשתלטו עליו ותביאו אותו לפה,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי ''בסדר'' ורץ בזמן שאני יוצא אני קורא לקוטורי ואומר לה ''נוו את באה זה הולך להיות כיף'' ואני רץ למכרות אורבורג
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וקוטורי מגיעים לתוך מכרות אורבורג,אתה רואה שלושה ארכיאולוגים מבוגרים יוצאים מהמכרה הם אומרים אחד לשני:"וואי,הפיקאצ'ו הזה מסוכן,הוא כמעט השמיד את מאובן הגולגולת העתיק שמצאנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123756][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וקוטורי מגיעים לתוך מכרות אורבורג,אתה רואה שלושה ארכיאולוגים מבוגרים יוצאים מהמכרה הם אומרים אחד לשני:"וואי,הפיקאצ'ו הזה מסוכן,הוא כמעט השמיד את מאובן הגולגולת העתיק שמצאנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יופי לא נהיה צריכים לחפש אותו הרבה'' ואני נכנס למערה ואני מוציא את בידוף ואומר לו ''תהשתמש בחפירה עד שאני אומר לך לצאת'' ואני מחפש את הפיקאצ'ו
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צדקת,אתה וקוטורי לא צריכים לחפש את הפיקאצ'ו המסוכן כי הוא בא אליכם,אתה רואה קיצי חשמל מאוד מסוכנים יוצאים מגופו,אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך והסקווירטל של קוטורי יוצאים ומוכנים לקרב הכי קשה שהיה להם במהלך המסע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123758][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה צדקת,אתה וקוטורי לא צריכים לחפש את הפיקאצ'ו המסוכן כי הוא בא אליכם,אתה רואה קיצי חשמל מאוד מסוכנים יוצאים מגופו,אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך והסקווירטל של קוטורי יוצאים ומוכנים לקרב הכי קשה שהיה להם במהלך המסע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקוטורי ''הסקווירטל שלך חלש נגד פוקימוני חשמל אני מציע שלא תלחמי איתו זה מסוכן''
ואני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף את הפיקאצ'ו בגלגל להבה ואחרי זה בגחלת''