-
[quote=ZiGzAg;1155490][B]ניק[/B]
"אני חושב שכן" הוא אומר ומחזיר את מיינון לפוכדור.
"בוא, אם יהיה לנו מזל נגיע לעיר הבאה וניכנס למרכז הפוקימונים" אומר המאמן ומיד רץ בדרך 1.
אתה רץ אחריו, כעבור מספר דקות שניכם מגיעים לעיר הבאה, העיר אולידייל.[/quote]
אכנס למרכז ואבקש לרפא את אלקטריק וטיילו.
"אני ניק ארמונדו" אגיד למאמן "איך קוראים לך?"
-
[quote=ZiGzAg;1155490][B]איתי[/B]
אתם וצאים לדרך וראיולו מנסה להשתמש בכדור הילה, אך בדרך אל העץ הכדור מתפוצץ.
אתה רואה שאפילו הכדור עצמו קטן מאוד.
לפתע פוקימון קטן זז בתוך השיחים, אתה מבחין שזהו פוצ'יינה.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/poochyena.png[/IMG]
[/quote]
"פוצ'יאנה מה?" אני שואל את עצמי.
"טוב, פוצ'יאנה הוא סוג חושך, ומתקפות לוחם יעילות נגד סוג חושך, אז ריאולו, השתמש בגל ואקום, תתקרב אליו ותשתמש בכדור הילה!" אומר בהתלהבות ואוציא פוכדור מכיסי ואחזיק אותו.
-
[QUOTE=ZiGzAg;1155490][B]איתי[/B]
[B]קולן[/B]
אתה פותח את הפוכדור ושינקס יוצא ממנו.
"שלום לך קטנצ'יק,אנחנו נהיה החברים הכי טובים" אתה אומר ושינקס כועס עליך.
הוא מסמן לך שזה לא נכון, אתה בודק רגע בפוקדע ומבין ששינקס הוא בעצם היא!
[/QUOTE]
(סליחה שלא הגבתי הרבה זמן אני הייתי בטיול)
אני אומר [B]לה[/B] שאני מצטער, מלטף אותה ומאכיל אותה.
אם לא קורה שום דבר אני חוזר הביתה להגיד שלום לאימי כי אני יוצא לטיול לא קצר במיוחד
-
[QUOTE=ZiGzAg;1152998][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=magenta][U]אין[/U] יותר[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=magenta]החלטתי להפסיק את מכוני היכולת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]יותר אין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]הפוקימונים שלכם ילמדו יכולות כשהם ילמדו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]לכן אל תתייחסו לכך שהייתם אי פעם במכון היכולת או ששמעתם עליו (במקרה הזה רק תומר נלחם).[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[B]בארי[/B]
"אז למה ככה? בו נשתף פעולה בין הפוקימונים!" היא קוראת לך.
סקארגי משתמש במתקפת חול על קרניביין וקרניביין מתחמק ממנו, סקרגי רץ אל קרניביין אך לפתע באטרפרי עף מולו ומשתמש בסופה,הוא מעיף אותו אחורה ופוגע בו חזק מאוד.
"תבין,צריך שיתוף פעולה בין הפוקימונים. דודו זעם!" קוראת לוסי, דודו רץ אל באטרפרי ומנקר אותו בזעם.
[/QUOTE]
"הבנתי!" אני אומר ללוסי. "עכשיו סקרגי, כדי שקרניביין לא יפריע לבאטרפריי, תשתמש בבעיטה נמוכה עליו!" אני אומר לקרניביין.
-
שם במשחק:יונתן
שם פרטי:יונתן
פוקימון התחלתי: סייטר
הערות/הארות/בקשות:לפתח את סייטר לסיזור ושיהיה לי סנורלאקס
-
[QUOTE][B]ג'וליאן[/B]
"בסדר" אומרת ארלי ואתם הולכים למרכז הפוקימונים, שם אתם מרפאים את פוקימוניכם.
"שנרד? יש שם אולם קרבות,כלומר המון זירות" אומרת ארלי ומצביעה על הקומה התחתונה של המרכז.
אתה מהנהן ואתם יורדים.
"טוב צא בלבאזור" היא אומרת ומוציאה אותו.[/QUOTE]
סלליחה שלא הייתי פה הרבה זמן... לא הייתי בבית... :sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סוואבלו קדימה צא" אומר ואזרוק את הפוכדור שלו
"השתמש בשירה!"
-
[QUOTE=ZiGzAg;1155580][B]מייקל[/B]
אתה הולך ליער ורואה מספר פוקימונים.
במידה ותבחר להתקיף אחד השאר יברחו.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/spearow.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/jigglypuff.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sentret.png[/IMG]
[/QUOTE]
"טוב, בוא נראה איזה כדאי לי להתקיף. אני בוחר בספירו." אני לוחש בחיוך ומוציא את אקנס." אוקיי אקנס,זוכר מה שעשית לי בבוקר, שנכת אותי חלש? עכשיו תעשה אותו דבר חזק על הספירו שם!" אני אומר בחיוך ומחכה שאקנס יבצע.
-
[B]יונתן[/B]
רשום.
תגיב להתחלה שנתתי לחברך אלון, או בעמוד הקודם או לפני שני עמודים.
[B]יואב[/B]
אקנס מזחל אל ספירווכל הפוקימונים בורחים,הוא קופץ עליו ומנסה לנשוך אותו אך לא מצליח,הוא שם עליו את פיו אך זה לא ממש כואב לספירו.
ספירו עף לשמיים ואקנס נופל על האדמה.
ספירו משתמש בניקור ופוגע באקנס חזק, אקנס מצליח לקופץ על ספירו ונושך אותו,הפעם הוא מצליח.
[B][COLOR=red]אקנס למד נשיכה! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B]דור[/B]
סוואבלו יוצא ומשתמש בשירה שמפספסת.
"הצלפת גפן! אחרי זה בלימה" היא קוראת,בלבאזור משחר שתי גפנים שתפוסות את סוואבלו,הוא מתחיל לרוץ לכיוונו.
[B]בארי[/B]
בזמן שדודו מנקר את באטרפרי,סקארגי גובר על הפחד ורץ אל קרניביין.
בינתיים באטרפרי משתמש בסופה ומעיף את דודו אחורה.
סקארגי מצליח להפיל את קרניביין, אך קרניביין לא מוותר,הוא שולח שתי גפניים שמצליפות בסקארגי בחוזקה.
"לא הבנת אותי,עבודת צוות! שיתוף פעולה! לדוגמא, שסקארגי יעלה על דודו ושניהם יתקיפו ביחד!" לוסי אומרת.
[B]קולן[/B]
[I]זה בסדר,וזה נקרא שכבר אמרת לה להתראות,לפני שיצאת לקחת את ההתחלתי מהפרופ', עכשיו בהתחלה שנתתי לך אתה יצאת מהמעבדה של הפרופ', כלומר כבר עשית את זה[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
אתה מתנצל ונותן לשינקס קצת אוכל לפוקימונים,היא שומחת ומחייכת.
אתם מתחילים ללכת בדרככם לעיר הבאה כשלפתע אתה רואה ג'יגליפאף מזמר לו על אבן.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/jigglypuff.png[/IMG]
[B]איתי[/B]
ריאולו יוצא,הוא משתמש בגל ואקום שפוגע בפוצ'יאנה ומעיף אותו על עץ.
ריאולו מתקרב ומשתמש בכדור הילה שלא מצליח,הוא מנסה שוב וכל הזמן לא מצליח.
פוצ'יינה מנצל את זה ומשתמש בבלימה חזקה שפוגעת בריאולו חזק ומעיפה אותו אחורה,ריאולו כמעט נופל אך מצליח להתייצב.
[B]ניק[/B]
אתה והמאמן המיסתורי נכנסים לתוך מרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
"שלום אני ניק ארמונדו,איך קוראים לך?" אתה שואל ושניכם לוחצים ידיים.
"שמי הוא ג'ו" הוא מציג את עצמו ומוציא מפוכדור את הפיצ'ו הקטן,עם האוזן המוזרה.
"וזה פיצ'י" הוא אומר, פיצ'י עושה פוזה, וקד קידה לפנייך.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/pichu-spiky-eared.png[/IMG]
[B]עמית[/B]
"אוי לא טיירוג!" אתה קורא בדאגה, "עכשיו תשתמש בבלימה!" אתה מורה עליו.
טיירוג קם על רגליו, ו-ווינגאל מתעופף סביבו במהירות, לטיירוג קשה להתמקד ולפגוע בווינגאל.
טיירוג מתמקד,עוצם את עיניו ורץ קדימה,אתה רואה שהוא פוגע בווינגאל המהיר שהסתובב סביבו והצליח לגרום לו ליפול על הרצפה.
"ווינג" הוא קורא ומתייצב.
[B]סיימון[/B]
[I]כן,רק יותר חלש הוא כאילו מוריד ברק מהשמיים,ממש קטנטן, ואני רואה התחלת להגיב כמו במ"ת של סיגל חחח, זמן עבר[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
אלקיד משתמש במתקפה מהירה, אך עדיין סופות נושבות בחדר והמון אבק וחול מתעופף.
הוא משתמש בהלם רעם וכלום לא קורה,החול סופג את החשמל.
אתה בודק את פאנפי בפוקדע והוא אומר "פאנפי פוקימון האף הארוך,פאנפי ידידותיים מאוד,הם נהנים להתגלגל בקבוצות".
"פאנפי תשתמש בגלגול!" טריקסי קוראת, פאנפי מתכדרר ומתגלגל לכיוונו של אלקיד.
[B]לי[/B]
ליטוויק יוצא,אתה אומר לו לשלוח גחלת אך הוא מסמן לך שזה מסוכן,אך אתה אומר לו להמשיך.
ליטוויק לבסוף שולח גחלת, הוא פוגע בקצת סידוט ובמעט נאזליף,אך הם לא יורדים מהעצים.
הוא ממשיך להשתמש בגחלת אך כל הזמן מפספס כי הם רצים וקופצים, אתה רואה שהגחלת פגעה בעצים ועכ/שיו הם נשרפים.
תוך כמה שניות אתה מגלה שכמה עצים שנשרפו עכשיו עולים באש,כמה ענפים נופלים,ליטוויק מסמן לך שצריך ללכת.
אתה רואה המון עשן ואתה כמעט נחנק, אתה מנסה לברוח אך עץ ענק שעולה בלהבות נופל וחוסם לך את הדרך.
אתה רואה שאתה חסום ע"י עצים שעולים בלהבות ושאם תישאר כאן עוד כמה דקות אתה עלול להישרף ולמות.
[B]דרייק[/B]
אתה מוציא את סידוט.
"מה אתה עושה?!" קוראת לעברך הלנה,אך מאוחר מדי,סידוט שולח כדור אנרגיה אל אורסרינג.
אורסרינג מניף את שתי ידיו ותופס את הכדור,כולכם נותנים מבט מבוהל.
אורסרינג שולח את כדור האנרגיה בחזרה לסידוט שנפגע חלש.
"מה אתה עושה? הם השומרים של העיר! חוץ מזה שאתה לא תנצח אותו בחיים גם אם תשתמש בכל הפוקימונים שלך!" הלנה קוראת.
אורסרינג חושב שאתם פושעים שבאים להיכנס לעיר, הוא משתמשבפיצוץ ממוקד ושולח אותו לעברך, סידוט קופץ ודוחף אותך ונפגע במקומך, אתה רואה שסידוט התעלף.
-
[quote]עמית
"אוי לא טיירוג!" אתה קורא בדאגה, "עכשיו תשתמש בבלימה!" אתה מורה עליו.
טיירוג קם על רגליו, ו-ווינגאל מתעופף סביבו במהירות, לטיירוג קשה להתמקד ולפגוע בווינגאל.
טיירוג מתמקד,עוצם את עיניו ורץ קדימה,אתה רואה שהוא פוגע בווינגאל המהיר שהסתובב סביבו והצליח לגרום לו ליפול על הרצפה.
"ווינג" הוא קורא ומתייצב.[/quote]
"אוקיי,אולי אנסה משהו.." אומר לעצמי ואוציא את הפוקידע."טיירוג!השתלב עם גראוליט!" אומר ואשלב את גראוליט עם טיירוג בעזרת הפוקידע, תוך כדי שאחשוב:"אני מקווה שזה יצליח.."
-
[b]עמית[/b]
מהפוקדע יוצא קול מתכתי *לא ניתן לשלב את הפוקימון ההתחלתי*
אתה מנסה שוב והפוקדע אומר *לא ניתן לשלב פוקימון באמצע קרב*
פעם אחרונה אתה מנסה והפוקדע אומר *לא ניתן לשלב פוקימון אם הוא פצוע*
ווינגאל מנצל את זה שלא תקפת ותוקף באקדח מים שכמעט ומעלף את טיירוג.
-
[quote=ZiGzAg;1155490]
[B]תומאס[/B]
אתה זורק פוכדור על איפום.
הפכדור מתנדנד מצד לצד, עד שהוא נשבר ואיפום יוצאת מהפוכדור.
[/quote]
"מה!? איך היא לא נתפסה?!" אני אומר בהפתעה "קדימה טריקו, זריע קלעים ולאחר מכן חבטה נוספת!" אני פוקד עליו.
-
[B]תומאס[/B]
[I]זריע קלעים?! :oing: XD קליע זרעים![/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
טריקו משתמש בקליע זרעים נוסף.
בפעם הראשונה הוא מפספס את אייפום,בנאגלה השנייה של הזרעים הוא פוגע בה והיא עפה אחורה.
הוא רץ אליה ומשתמש בחבטה,הוא חובט בה ומעיף אותה אל גזע עץ.
אתה זורק עליה פוכדור,הפוכדור זז מצב לצד ולבסוף נעצר.
-
[QUOTE=ZiGzAg;1158160][B]
[B]לי[/B]
ליטוויק יוצא,אתה אומר לו לשלוח גחלת אך הוא מסמן לך שזה מסוכן,אך אתה אומר לו להמשיך.
ליטוויק לבסוף שולח גחלת, הוא פוגע בקצת סידוט ובמעט נאזליף,אך הם לא יורדים מהעצים.
הוא ממשיך להשתמש בגחלת אך כל הזמן מפספס כי הם רצים וקופצים, אתה רואה שהגחלת פגעה בעצים ועכ/שיו הם נשרפים.
תוך כמה שניות אתה מגלה שכמה עצים שנשרפו עכשיו עולים באש,כמה ענפים נופלים,ליטוויק מסמן לך שצריך ללכת.
אתה רואה המון עשן ואתה כמעט נחנק, אתה מנסה לברוח אך עץ ענק שעולה בלהבות נופל וחוסם לך את הדרך.
אתה רואה שאתה חסום ע"י עצים שעולים בלהבות ושאם תישאר כאן עוד כמה דקות אתה עלול להישרף ולמות.
.[/QUOTE]
אני אומר ליטויק " יופי גרמת לשריפה ביער וזה מצוין מאוד.עשכיו עלינו לעבור את היער הזה מבלי שנמות.טוב הגיע הזמן לאימון הכוח שלך.אני יודע שיש לך יכולת ריחוף בעז רתב אתה יכול לרחף באוויר.אז תרים אותי ותרחף מהעל העץ הזה ואז אני ארוץ ואצא מהיער.אז נסה זאת"
-
[quote=ZiGzAg;1158186][B]תומאס[/B]
[I]זריע קלעים?! :oing: XD קליע זרעים![/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
טריקו משתמש בקליע זרעים נוסף.
בפעם הראשונה הוא מפספס את אייפום,בנאגלה השנייה של הזרעים הוא פוגע בה והיא עפה אחורה.
הוא רץ אליה ומשתמש בחבטה,הוא חובט בה ומעיף אותה אל גזע עץ.
אתה זורק עליה פוכדור,הפוכדור זז מצב לצד ולבסוף נעצר.[/quote]
"יש, תפסנו אייפום!" אני קורא מאושר. אני מרים את הפוכדור שלה מהרצפה ומתקרב אל עבר טריקו "קרב מצויין, אני גאה בך" אני אומר לו, מחזיר אותו לפוכדור למנוחה וממשיך בדרך.
-
[b]לי[/b]
[i]פתאום אתה מאשים אותו? מה הוא עשה? אתה אמרת לו![/i]
[i]~~~~~~~~~~~~~~~~[/i]
ליטוויק מסתכל עליך במבט מבוהל, פתאום אתה מאשים אותו, הוא שולח לעברך גחלת ובכוונה מפספס אותך, כי הוא לא באמת רוצה לפגוע בך.
הוא מרחף לו מהמקום ומשאיר אותך לבדך.
אתם כבר לא רואה את ליטוויק בגלל העשן.