-
[QUOTE=niv961;1157811]אני רוצה לרכוש NDSL נינטנדו די אס לייט מחו"ל ושאני לוחץ על קונטיניו שופינג זה חוזר לדף הקודם שהייתי בו,תודה לעוזרים
זה האתר למי שרוצה
[url]http://www.renchi.com/renchi/NINTENDO_DSi_DS_Lite_Consoles_Nintendo_DS_Lite_Console_Gloss_Silver_220V_Korea.htm[/url][/QUOTE]
אולי תעזרו!
-
[QUOTE=Real Spartan;1157819]בסדר, מה איתך?[/QUOTE]
הכול סבבה. מצאתי משחק ממש טוב של נארוטו במחשב, זה נקרא נינג'ה סאגה.
-
[QUOTE=CrashRide;1157824]הכול סבבה. מצאתי משחק ממש טוב של נארוטו במחשב, זה נקרא נינג'ה סאגה.[/QUOTE]
זה משחק ברשת או שהורדת?
-
-
[QUOTE=Real Spartan;1157826]כותב פרק לפוקירדות..[/QUOTE]
דבר עם אבי.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1157825]זה משחק ברשת או שהורדת?[/QUOTE]
משחק בפייסבוק, אבל אני חושב שזה גם ברשת. אתה יוצר לעצמך דמות, נותן לה שם, בוחר איזה סוג של נינג'טסו אתה רוצה להתמחות בו ויש לך אש רוח אדמה מים וברק, ואחרי זה אתה צריך לעשות משימות כדי לעלות רמות וגם אתה יכול לבחור עוד סוג של נינג'וטסו.
-
[QUOTE=CrashRide;1157824]הכול סבבה. מצאתי משחק ממש טוב של נארוטו במחשב, זה נקרא נינג'ה סאגה.[/QUOTE]
זה בפייסבוק אני רמה 30
[QUOTE=niv961;1157811]אני רוצה לרכוש NDSL נינטנדו די אס לייט מחו"ל ושאני לוחץ על קונטיניו שופינג זה חוזר לדף הקודם שהייתי בו,תודה לעוזרים
זה האתר למי שרוצה
[url]http://www.renchi.com/renchi/NINTENDO_DSi_DS_Lite_Consoles_Nintendo_DS_Lite_Console_Gloss_Silver_220V_Korea.htm[/url][/QUOTE]
עזרה מישהוא?
-
[QUOTE=niv961;1157830]זה בפייסבוק אני רמה 30
עזרה מישהוא?[/QUOTE]
וואלה? אני הייתי רמה ארבעים ומשהו אבל אתמול איפסתי ועכשיו אני רמה 8. איזה נינג'וטסו בחרת?
-
אני בפרק 52 עוד 60 וגמרתי O:
-
[QUOTE=CrashRide;1157831]וואלה? אני הייתי רמה ארבעים ומשהו אבל אתמול איפסתי ועכשיו אני רמה 8. איזה נינג'וטסו בחרת?[/QUOTE]
אני חצי אש חצי ברק
-
יואב, זה גם רשת, נראה לי. מצאתי את זה לאחר חיפוש קצר
בגוגל...
-
[QUOTE=niv961;1157834]אני חצי אש חצי ברק[/QUOTE]
עכשיו אני חצי אש חצי מים, אבל הקדם שלי היה חצי אש חצי ברק גם.
-
-
[QUOTE=Real Spartan;1157841]אמרתי לו כבר[/QUOTE]
אני יודע את זה... אבל אני משחק בפייסבוק.
-
[QUOTE=Real Spartan;1157841]אמרתי לו כבר[/QUOTE]
אתה מדבר איתי?