[quote=אין על פוקימון;1160955]ח'ברה צריך למצוא לי או לדניאל השני כינוי,אני חושב שצריך למצוא לו כינוי אני הייתי כאן לפניו[/quote]
אולי מהיום נקרא לך אע"פ?
Printable View
[quote=אין על פוקימון;1160955]ח'ברה צריך למצוא לי או לדניאל השני כינוי,אני חושב שצריך למצוא לו כינוי אני הייתי כאן לפניו[/quote]
אולי מהיום נקרא לך אע"פ?
[SIZE=3]אני לא מבין, פעם לגלעד היה רשום בשם הפרטי "גלעד", אחרי זה הוא שינה לשם אחר, ואז החזיר לגלעד.[/SIZE]
[SIZE=3]ככה גם לדניאל, היה רשום לו "רן" אם אני לא טועה, והוא שינה לדניאל.[/SIZE]
[SIZE=4]זה לא מוזר?[/SIZE]
[quote=Daniel;1160954]לא מספיק טוב?[/quote]
חחח זה רק זה.
כאילו מה אתם משנים שמות כל יומיים?
לא קוראים לך בשם אחר<?
יש למישהו רעיון לחתימה/מישהו רוצה שאני אכין לו חתימה ?
[QUOTE=Real Spartan;1160958]יש למישהו רעיון לחתימה/מישהו רוצה שאני אכין לו חתימה ?[/QUOTE]
אני צריך לוגו לפרויקט מוזיקה...
אני אנסה
מה לרשום בו, באיזה צבע לעשות אותו?
אלון אולי תשחק בדור 5?
[QUOTE=ZiGzAg;1160957][SIZE=3]אני לא מבין, פעם לגלעד היה רשום בשם הפרטי "גלעד", אחרי זה הוא שינה לשם אחר, ואז החזיר לגלעד.[/SIZE]
[SIZE=3]ככה גם לדניאל, היה רשום לו "רן" אם אני לא טועה, והוא שינה לדניאל.[/SIZE]
[SIZE=4]זה לא מוזר?[/SIZE]
חחח זה רק זה.
כאילו מה אתם משנים שמות כל יומיים?
לא קוראים לך בשם אחר<?[/QUOTE]
כתבתי רן בשביל בטיחות לא ידעתי שאנשים פה כל כך נחמדים (רובכם) ודניאל א"עפ זה אחלה
[QUOTE=Real Spartan;1160960]אני אנסה
מה לרשום בו, באיזה צבע לעשות אותו?[/QUOTE]
רשום פרויקט מוזיקה, כל השאר- תעשה מה שבא לך, רק שיהיה בלוגו תמונות של כלי נגינה :)
טוב, יש עדיפות לכלי מסויים?
[QUOTE=Real Spartan;1160964]טוב, יש עדיפות לכלי מסויים?[/QUOTE]
תמונה אחת של תופים, וכל השאר תכניס כל כלי שעולה לך...
הלכתי לראות נוריאון נו מאגו(תעשו טובה אל תשאלו מה זה או על מה זה מסופר חפשו בגוגל)
יש לי שם פרטי חדש
טוב
וואי אני מכונת מ"תים Xd יש לי מלא רעיונות
אני הולך אז ביי
[quote=monster;1160966]הלכתי לראות נוריאון נו מאגו(תעשו טובה אל תשאלו מה זה או על מה זה מסופר חפשו בגוגל)
יש לי שם פרטי חדש[/quote]
ביי מפלצת ואע"פ
[b]עידן-[/b]
אני רוצה, בינתיים אני לא יכול, זה ב-ds של דור 4 נכון?
[b]דניאל 1-[/b]
בסדר
[b]דניאל 2-[/b]
זה שמ"ת שלי
[b]דניס-[/b]
גם אני, יש לי 101 רעיונות