[quote=rondoll;1209842][B][U]ניב השקסי![/U][/B]
נראה מעולה! אין מלכודות מציקות שאתה יודע שאני שונא :O והייתי שמח להילחם נגדה[/quote]
12 מלכודות שביניהם סולמן פריזון מירור קומפלסרי טירבוט אבל לא אין מלכודות מציקות XD בכלל לא חחח
Printable View
נראה מעולה! אין מלכודות מציקות שאתה יודע שאני שונא :O והייתי שמח להילחם נגדה[/quote]
12 מלכודות שביניהם סולמן פריזון מירור קומפלסרי טירבוט אבל לא אין מלכודות מציקות XD בכלל לא חחח
מישהו רוצה קרב?
חח תרחמו עליי אני גרוע בבניית חפיסות Xd
[QUOTE=Tigraro;1209848]מישהו רוצה קרב?
חח תרחמו עליי אני גרוע בבניית חפיסות Xd[/QUOTE]
גם אני גרוע בוא קרב אני נגדך באדום
יש לי שאלה, למה לא נרשם לי בסטטיסטיקות שאני מנצח או מפסיד?
זה עדיין על 0 בהכל..
[quote=~BarMaster~;1209849]גם אני גרוע בוא קרב אני נגדך באדום[/quote]
איך קוראים לך?
[QUOTE=Tigraro;1209852]יש לי שאלה, למה לא נרשם לי בסטטיסטיקות שאני מנצח או מפסיד?
זה עדיין על 0 בהכל..
איך קוראים לך?[/QUOTE]
barfon2
אני זה Darktiger, יאלה נתחיל P=
[QUOTE=Tigraro;1209852]יש לי שאלה, למה לא נרשם לי בסטטיסטיקות שאני מנצח או מפסיד?
זה עדיין על 0 בהכל..
איך קוראים לך?[/QUOTE]
כדי להשיג רייט אתה צריך להילחם בכחול, כל ניצחון יוסיף לך משה כמו 15 נקודות פחות או יותר...
אהה..
חח איזה מהלך מנצח, הוא לא יכול לתקוף P=
דניס בר אתם רציניים שאתם לא מקשיבים לי בכוונה Xd
דניס אתה לא יכול לנגד את הקסם של בר הוא עדיין יכול להשתמש בו Mst רק משמיד
ובר אתה לא יכול לזמן עם אוברסול מפלצת מיזוג רק אלמנטל הירו שהוא נורמל מונסטר
[QUOTE=Hei;1209906]דניס בר אתם רציניים שאתם לא מקשיבים לי בכוונה Xd
דניס אתה לא יכול לנגד את הקסם של בר הוא עדיין יכול להשתמש בו Mst רק משמיד
ובר אתה לא יכול לזמן עם אוברסול מפלצת מיזוג רק אלמנטל הירו שהוא נורמל מונסטר[/QUOTE]
מזה מה אני לא יכול? תסביר בעברית חח.
ולא ראיתי את הסימן של הצ'אט עד באתי לזמן את השילוב ראיתי את הצ'אט אדום חח
Tigraro! תוסיף אותי בבקשה:P שם במשחק: shuali and pizza
מה אתה נורמאלי??? אלה לא מציקות??? אם אלה לא אז מה כן?!?!?!
[quote=Hei;1209845]12 מלכודות שביניהם סולמן פריזון מירור קומפלסרי טירבוט אבל לא אין מלכודות מציקות XD בכלל לא חחח[/quote]
אין יחס לחפיסה?!?!? אין בעיה... עכשיו לך תחעשה איתך טסטים לחפיסות חזקות! :D
[COLOR=Red][I][U][B][SIZE=6]אנשים!!![/SIZE][/B][/U][/I][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=Black][B]רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה![/B]
אני רוצה שתשתתפו, בעיקר רן, בר, טיגררו, וכל החדשים... קדימה חברים הבטחה שלי, אני לא ישתתף, כי יש לי כאן יתרון של זה שאני משחק הרבה זמן. ואני רוצה שיהיה טורניר הוגן.
זו גם הזדמנות מצויינת להראות לכל החדשים איך הולכים פה טורנירים.. אז קדימה להירשם :)[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=NivX10;1210023]מה אתה נורמאלי??? אלה לא מציקות??? אם אלה לא אז מה כן?!?!?!
[COLOR=Red][I][U][B][SIZE=6]אנשים!!![/SIZE][/B][/U][/I][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=Black][B]רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה![/B]
אני רוצה שתשתתפו, בעיקר רן, בר, טיגררו, וכל החדשים... קדימה חברים הבטחה שלי, אני לא ישתתף, כי יש לי כאן יתרון של זה שאני משחק הרבה זמן. ואני רוצה שיהיה טורניר הוגן.
זו גם הזדמנות מצויינת להראות לכל החדשים איך הולכים פה טורנירים.. אז קדימה להירשם :)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
איפה אני רואה את הטורניר?
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44595[/url]
[quote=NivX10;1210023]מה אתה נורמאלי??? אלה לא מציקות??? אם אלה לא אז מה כן?!?!?!
[COLOR=red][I][U][B][SIZE=6]אנשים!!![/SIZE][/B][/U][/I][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black][B]רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני רוצה שתשתתפו, בעיקר רן, בר, טיגררו, וכל החדשים... קדימה חברים הבטחה שלי, אני לא ישתתף, כי יש לי כאן יתרון של זה שאני משחק הרבה זמן. ואני רוצה שיהיה טורניר הוגן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]זו גם הזדמנות מצויינת להראות לכל החדשים איך הולכים פה טורנירים.. אז קדימה להירשם :)[/COLOR][/SIZE][/quote]
סתכל סתכל תגובות קודמת XDDD התייחסתי חחחח ותגיד מה עם הקרב גמר מתי אתה רוצה אותו למרות שיש בעיה, יש לך עדיין תעותק של הדרגוניטי שנרשמת איתם? משמע בלי טרידנט וכל החרא XD