-
[QUOTE=ttrrtte;1226820]אופק- אןתה רואה שזה חייל של טינה וריק שאומר ''בוא איתי חיביר קטן גם את חצוייה''
ג'ון-אתה נותן לו אבל הוא לא מתפתח,אתה בודק בפוקדע וכנראה הואא צעיר מידי[/QUOTE]
מה צעיר מדי, הוא מפותח.
טוב ביי ואתה ילד, אני עוד אנצח אותך יום אחד.
-
אופק- אל מה אתה מדבר? יומר החייל אתה חיביר והילדה חצוייהטוטודייל ינסה לתקו אבל קיר חשמלי כלשהו מגן על החייל
ג'ון-בחולומות.. יומר הילד ותמשי בדרכך
-
על מה ששמעת ואזאני יגיד למיי להוציא את הסקיטי שלה בזמן שאנחנו נהפוך לסקיטים
-
[QUOTE=ttrrtte;1226826]אופק- אל מה אתה מדבר? יומר החייל אתה חיביר והילדה חצוייהטוטודייל ינסה לתקו אבל קיר חשמלי כלשהו מגן על החייל
ג'ון-בחולומות.. יומר הילד ותמשי בדרכך[/QUOTE]
עוד נראה... אני יוצא מהחנות והולך לחפש פוקימונים.
-
אופק-אתם נהפחים לסקיטים ומלחילים לרוץ ולהתערבב
ג'ון-אתה יוצא החוצה ורואה ווידל קטן
-
אני יחכה שהחייל ישם לב לזה
-
[QUOTE=ttrrtte;1226832]אופק-אתם נהפחים לסקיטים ומלחילים לרוץ ולהתערבב
ג'ון-אתה יוצא החוצה ורואה ווידל קטן[/QUOTE]
היי זה ווידל, הפוקימון שהילד השתמש בו, קדימה צא אברה, קרן על חושית.
-
אופק- החייל נראה מבולבל מאוד אבל הוא אומר משהו לתוך אוזנייה וכ30 איש נכנסם דרך החלון כל אחד מהם תופס אחד 10 אנשים את סקיטי01 את מיי 10 אותך
ג'ון-זה ווידל אחר....
אברה משתמש בקרן על חושית שפוגעת ווידל מתעלך מיד
-
אני יגיד למיי שכדאי שהיא תוציא את טורצ'יק ותשרוף אותם ואז עם מדקיפ תרכך את הנפילה באקדח מים
-
אופק-לפני שאתה מצליח לומר משהו אתה שם לב שכל החיילים מתקרבים אלייכם עם מזרק ובוא נוזל שחור,אתה מזהה את הריח-סם כרדמה
-
אני יגיד למיי את מה שניסיתי להגיד לה ושתציל את עצמה היא יודעת איפה אני יהיה
-
[QUOTE=ttrrtte;1226838]אופק- החייל נראה מבולבל מאוד אבל הוא אומר משהו לתוך אוזנייה וכ30 איש נכנסם דרך החלון כל אחד מהם תופס אחד 10 אנשים את סקיטי01 את מיי 10 אותך
ג'ון-זה ווידל אחר....
אברה משתמש בקרן על חושית שפוגעת ווידל מתעלך מיד[/QUOTE]
צא פוקדור.
-
אופק-לפניי שמיי עושה משהו מחדירים לה את החומר והיא שוקעת בשינה,ואז הכניסו אותה לתוך כלוב
גם לך ולסקטי של מיי עשו אותו הדבר. התעוררתה התא רכב ליד מיי וסקיטי שהצוואר שלך קשור בקולר וקצה הקולר מחובר למכונית
ג'ון-נתפס
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1226845]אופק-לפניי שמיי עושה משהו מחדירים לה את החומר והיא שוקעת בשינה,ואז הכניסו אותה לתוך כלוב
גם לך ולסקטי של מיי עשו אותו הדבר. התעוררתה התא רכב ליד מיי וסקיטי שהצוואר שלך קשור בקולר וקצה הקולר מחובר למכונית
ג'ון-נתפס[/QUOTE]
יש תפסתי ווידל, בוא טרטוויג ונמשיך