-
חזרתי
[quote=HyperNoob;1279889]אתה צודק. עד לאיזה ספר בעלילה קראת? את האלו מהעידן החמישי קראת? הזה עם העולם החדש.
אבל אתה עדיין יהודי, נכון? גם אם אתה לא מקיים דווקא את מצוותיו של ה' (כמו אטאיסט יהודי או אפילו נוצרי יהודי אם תרצה).
וחוץ מזה, חקרתי וגיליתי שגם האיסלם והנצרות מאמינים בדיוק באותו האל, פשוט כל אחד חושב שיש לו "אישיות שונה" אם תרצה להגדיר זאת כך.
הנצרות היא היחידה מבינהם שמאמינה שלאותו האל יש התגלות פיזית בעולם הזה, האיסלם הוא היחיד שחושב שלאל בכלל לא אכפת ממך כאדם פרטי מצד אחד, ומצד שני שאין לאדם בחירה אמיתית, כלומר, האדם יכול לבחור, אבל לבחירתו אין משמעות. אפילו אם הוא יפעל כדי להתאבד, אם אללא (שהם מאמינים שזה אותו אל של היהודים, רק שהוא עזב אותנו ואת הנוצרים ועבר אל מוחמד ומאמיניו) לא ירצה שתמות אתה לא תצליח.
היהדות חושבת שהנצרות מאמינה באל בצורה אלילית מדי, לכן היא בזה לה מצד מסויים, למרות שהיא מכירה בכך שיש בה גרעין אמת, אבל על הלבנה הטובה הזאת עשו יציקה מזעזעת, לכן אי אפשר להגיד שאפשר רק "לעשות הסבה" לנצרות למשהו טוב.
והיא חושבת שהאיסלם היא הדת היחידה שהיא לא אלילית (לכן מותר ליהודי להיכנס למסגד שלא כמו לכנסייה), אבל, בנוסף לשטויות שהיא אומרת לגבי כל זה שה' עזב אותנו, אנחנו מאמינים שלאל אכפת ממנו כפרטים וכאלה. יש על זה הרבה מאמרים על מה שעומד מאחורי התפיסות האלו של הנצרות והאיסלם.[/quote]
הנצרות האיסלאם והיהדות מאמינים באותו אל -.-"
-
-
[quote=Erwin;1279989]ונגמר אזרחותתתתתתתתתתתת[/quote]
לנו נותרה רק מטלת הביצוע.
אני משער שהשוואה תשובות בנוגע למבחן היא לא בראש עניינך כעת? (כי לצערי שכחתי את הטופס עם התשובות איפשהו, אבל נראה לי שאני יודע איפה הוא ושמאוחר היום יותר יהיה לי אותו)
-
[quote=Erwin;1279989]ונגמר אזרחותתתתתתתתתתתת[/quote]
חחח,
אני כבר מעכשיו סובל מהבגרויות האלה, ב14 למאי יש לי בגרות ראשונה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1279990]לנו נותרה רק מטלת הביצוע.
אני משער שהשוואה תשובות בנוגע למבחן היא לא בראש עניינך כעת? (כי לצערי שכחתי את הטופס עם התשובות איפשהו, אבל נראה לי שאני יודע איפה הוא ושמאוחר היום יותר יהיה לי אותו)[/QUOTE]
אין לי בעיה להשוות איתך .
-
[quote=Erwin;1279992]אין לי בעיה להשוות איתך .[/quote]
אבל לי יש, והיא שהטופס לא איתי.
טוב בוא ננסה לנחש:
שאלה 1 - הכרעת הרוב, אחראיות משותפת.
שאלה 3 - חוק חג המצות אסור לבעל עסק להציג מוצרי חמץ למכירה או לצריכה בעת חג הפסח.
שאלה 4 - סוביודיצה, כהונה מובטחת עד פרישה בגיל 70.
שאלה 7 - כולם כפופים לחוק, כולל המחוקקים שלו. לחוק מובן מהותי ופורמלי.
שאלה 8 - דין הדם: אם יש אזרחות להורה יש אזרחות לילד. זה איכשהו קשור למגילת העצמאות כי ישראל מדינת לאום היהודי. לא זכרתי את המגילה בגרוש ולכן כתבתי כל מיני הבלים שם.
שאלה 10 - מדינה דמוקרטית מתעושת וכלכלת שוק חזקה, שנותנת תנאי חיים נאותים לאזרחים. זה כולל את הזכויות החברתיות.
שאלה 11 - מדינה דתית יהודית ציונית דמוקרטית, בה להלכה יש מקום מרכזי בחיים הציבוריים. אין הקפדה על הדת בחיי הפרט.
שאלה 17 - לא זוכר. עריכה: אהא נזכרתי! לאומיות אתנית. זה בא לידי ביטוי בכך שמורשת ותרבות הן תכונות שהן לא פרי בחירה.
שאלה 18 - לא הייתה השתתפות חופשית.
-
[quote=Son Gokū;1279984]הדיבוב האנגלי רק הורס תאנימות
הכי טוב הדיבוב יפני[/quote]
לך תמצא ישראלי שיודע לדבב יפני שרוצה לעבוד בערוץ הילדים\כול ערוץ שרוצה לעסוק בתחום האנימות,יותר ריאלי אנגלי עם תרגום עברי...
תגיב במ''ת שלי בקשה
[quote=Erwin;1279992]אין לי בעיה להשוות איתך .[/quote]
מתי אתה ממשיך את 'סורגים'?
-
אביזי, אני שולח לך עכשיו ה"פ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1279894]החלק השני של התגובה שלך ארוך מדי ולכן לא טרחתי לקרוא אותו.
ובנוגע לרומח הדרקון, אני לא קראתי לפי ספר הגיוני, אלא קראתי באופן די אקראי כך:
תחילה קראתי את אגדת הומה. אחרי איזה שנה קראתי את האחים מאז'ר, ואחרי זמן לא ידוע קראתי את הדרקונים של מעמקי הגמדים. אחרי איזה שנה קראתי את הדרקונים של שחק שרת הדרקונים (או שם מוזר אחר) ואת כוהנת הענבר. לפני כמה חודשים קראתי את זה הדרקונים של מג שעון החול, אחים לנשק, ונבחר האלים. עכשיו קראתי את דרקונים של דמדומי הסתיו והמקבת האלוהית.[/QUOTE]
אז אני הרבה הרבה לפניך בסדרה. אתה עוד לא הגעת ל"דרקוני להבת קיץ", זה מיד אחרי השלשיה של "דרקונים עם דימדומי סתיו, דרקונים של ליל חורף ודרקונים של שחר האביב". זה תחילת העידן החמישי.
[QUOTE=LordAbizi;1279874]כולן! כל הדת הקיימות וגם כל אלו שלא קיימות.
האלים מבינים שמכיוון שאני שייך לכל הרבה דתות, אז מותר לי לא לקיים את הפולחן של אף אחד מהן, ואם יש יותר מאל אחד שלא מסכים איתי, הוא מוזמן להרוג אותי. הטריק הוא שאני לא יכול למות פעמיים ברגע נתון.
הבעיה היחידה היא מה קורה אם יש רק אל אחד שלא מסכים איתי.... אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת.[/QUOTE]
אבל אתה עדיין יהודי, נכון? גם אם אתה לא מקיים דווקא את מצוותיו של ה' (כמו אטאיסט יהודי או אפילו נוצרי יהודי אם תרצה).
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1279995]לך תמצא ישראלי שיודע לדבב יפני שרוצה לעבוד בערוץ הילדים\כול ערוץ שרוצה לעסוק בתחום האנימות,יותר ריאלי אנגלי עם תרגום עברי...
תגיב במ''ת שלי בקשה
מתי אתה ממשיך את 'סורגים'?[/QUOTE]
למה צריך ישראלי לדווב יפנית
פשוט לוקחים את הגסרא היפנית ופשוט מוסיפים לה תרגום
הגסראות שעושים באמריקה ל אנימות הם פשוט הורסים תאנימה
אגיב במשחק שלך אחרי 6 אני באמצע הספיישל של נארוטו שיםודן
-
18 צפיות..
אני מפסיק לנסות להשקיע
-
[quote=HyperNoob;1280002]אז אני הרבה הרבה לפניך בסדרה. אתה עוד לא הגעת ל"דרקוני להבת קיץ", זה מיד אחרי השלשיה של "דרקונים עם דימדומי סתיו, דרקונים של ליל חורף ודרקונים של שחר האביב". זה תחילת העידן החמישי.
אבל אתה עדיין יהודי, נכון? גם אם אתה לא מקיים דווקא את מצוותיו של ה' (כמו אטאיסט יהודי או אפילו נוצרי יהודי אם תרצה).[/quote]
כנראה. זה כבר קשור להגדרה של מדינה יהודית, וזה כבר קשור לאזרחות. אבל החל מלפני שעה, אני כבר לא יודע אזרחות.
-
[quote=SasoriRedSands;1280007]18 צפיות..
אני מפסיק לנסות להשקיע[/quote]
איפה אתה מנסה להשקיע?אולי אני אסתכל
[quote=Son Gokū;1280006]למה צריך ישראלי לדווב יפנית
פשוט לוקחים את הגסרא היפנית ופשוט מוסיפים לה תרגום
הגסראות שעושים באמריקה ל אנימות הם פשוט הורסים תאנימה
אגיב במשחק שלך אחרי 6 אני באמצע הספיישל של נארוטו שיםודן[/quote]
טעות שלי :punch: התכוונתי ללתרגם
עכשיו 18:07 יש מצב לתגובה?
-
[QUOTE=DarkTiger;1279988]חזרתי
הנצרות האיסלאם והיהדות מאמינים באותו אל -.-"[/QUOTE]
זה מה שאמרתי... :um_face:
[QUOTE=LordAbizi;1280010]כנראה. זה כבר קשור להגדרה של מדינה יהודית, וזה כבר קשור לאזרחות. אבל החל מלפני שעה, אני כבר לא יודע אזרחות.[/QUOTE]
לא, זה לא קשור להגדרה של מדינה יהודית, זה קשור להאם נולדת לאמא יהודיה (או שגם התגיירות זאת אפשרות...).
ומזל טוב :) אני מניח שזה אומר שעברת את הבגרות.
-
תגידו מומלץ לי לראות דיג'ימון אדוונס 2?
אני רוצה לדעת מה הקטע הזה של ההתפתחויות דיג'יביצים