-
[QUOTE=Kayoger;1293415][COLOR=DarkOrchid][U][B]]
[COLOR=Red]
[U][B]אנדרו:
[/B][/U]מונפרנו מצליח לשמוע רק חלק מהפקודות ומשתמש בגחלת לכל עבר ופוגע בפיצ'ו הקטן של גלי,אך שאר המתקפות לא עובדות בגלל השפעת המשיכה.
"עכשיו שוב פעם מכת ברק ואז זנב ברזל!" אומרת גלי וברק ענק שאחריו מגיע גם זנב ברזל פוגעים במונפרנו שבקושי עומד על הרגליים אבל סוף סוף השפעת המשיכה עוברת.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מונפרנו תקפוץ הכי גבוה שאתה יכול" אומר למונפרנו "ואז תשתמש בגחלת ולאחר מיכן אגרוף מח לעבר פיצ'ו בכל הכוח" אוסיף ואחשוב לעצמי 'ברגע שמונפרנו יסיים את מה שביקשתי מימנו אגיד לו להשתמש במכת קארטה לעבר פיצ'ו כשהו עדיין קרוב אליו' ולאחר שמונפרו יעשה את ההוראות הקודמות שלי אגיד לו "תשתמש במכת קארטה" ואקווה שהתוכנית שלי תעבוד
-
[QUOTE=Kayoger;1293415][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]מארשטומפ משתמש באקדח מים לכיוון סנדשרו ששוב מתחמק במתקפת חפירה.
את ומארשטומפ מתחילים לחפש את סנדשרו עד שלפתע הוא נתפס בזנבו ומופל לאדמה!
את מחכה כמה זמן ופתאום סילון ענק של מים יוצא משני החורים שבאדמה וסנדשרו ומארשטומפ יוצאים עם פגיעות רבות.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]אין בעיה אבל אלה מנהיגי מכון,לנצח אותם פעם ראשונה לא יהיה קל כל כך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס לתוך המכון וצופה בקרב של המנהיגה נגד המאתגר ומתעניין מאוד בנעשה עד שלפתע צלוצול ממכשיר הקשר שלך מפריע ואתה שומע את קולו של מורגן שאומר לך להגיע מהר לדרך 4 כי יש לו משימה בשבילך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]אתה מחזיר אותם בחזרה לפוכדורים ומשחרר אותם שוב אך הפוקימונים שלך לא מצליחים לעשות כלום מכיוון שהם מותשים וחסרי כל אנרגיה ופתאום קרובט של מורגן טען את האנרגיה שלו מחדש ומשתמש בסופה כדי להעיף את הפוקימונים שלך בחזרה לשיחים מעולפים.
מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=Green]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]אתה זורק את הפוכדור שלך בצעקת "צא פוכדור" והוא פוגע בפוצ'יאנה שנכנס לתוכו על ידי קרן אדומה מוזרה.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
[spoiler]
נתפס!
[/spoiler]
אתה הולך ומרים את הפוכדור של פוצ'יאנה ופונה לטוטודייל בתקווה שיענה לך אך הוא עדיין מסרב ואתה נתקל בחבורת בידרילים עצבניים שכנראה הבית שלהם נפגע במהלך הקרב.
מה תעשה?[B]מזל טוב! לכדת פוצי'אנה ([/B][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/261.gif[/IMG][COLOR=Green][B])[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]
[U][B]אנדרו:
[/B][/U]מונפרנו מצליח לשמוע רק חלק מהפקודות ומשתמש בגחלת לכל עבר ופוגע בפיצ'ו הקטן של גלי,אך שאר המתקפות לא עובדות בגלל השפעת המשיכה.
"עכשיו שוב פעם מכת ברק ואז זנב ברזל!" אומרת גלי וברק ענק שאחריו מגיע גם זנב ברזל פוגעים במונפרנו שבקושי עומד על הרגליים אבל סוף סוף השפעת המשיכה עוברת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]אני יכול לעשות את זה אבל יש כאלה שיחשבו שאני מפלה אותם לכן אני מעדיף הטלת מטבע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנדשרו מצליח להתחפר בזמן לפני שאקדח המים של מארשטומפ פוגע בו.
איקו למארשטומפ מתחילים לחפש אותו עד שלפתע סנדשרו מושך את מארשטומפ לאדמה!
אתה ואיקו ממתינים לראות מה קורה ולפתע סילון גדול של מים יוצא משני החורים באדמה והמגן של סנדשרו נעלם,והוא ומארטומפ סולבים מפצעים חמורים!
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
*תקרא בבקשה את הסיפור שלי
ארוץ במהירות עם פוקדור פתוח ועם כל הפוקימונים שלי כשליבי רוטט בחוזקקה ואקווה למשימה ממש חשובה.
-
[QUOTE=Kayoger;1293415]
[COLOR=Green]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]אתה זורק את הפוכדור שלך בצעקת "צא פוכדור" והוא פוגע בפוצ'יאנה שנכנס לתוכו על ידי קרן אדומה מוזרה.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
[spoiler]
נתפס!
[/spoiler]
אתה הולך ומרים את הפוכדור של פוצ'יאנה ופונה לטוטודייל בתקווה שיענה לך אך הוא עדיין מסרב ואתה נתקל בחבורת בידרילים עצבניים שכנראה הבית שלהם נפגע במהלך הקרב.
מה תעשה?[B]מזל טוב! לכדת פוצי'אנה ([/B][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/261.gif[/IMG][COLOR=Green][B])[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"פשוט נהדר..." אומר לעצמי ואשפיל את מבטי. לאחר שנייה קצרה, אכניס את טוטודייל חזרה לפוכדור ואתחיל לרוץ לכל כיוון אפשרי הכי מהר שאוכל בתקווה שאתחמק מלהקת הבידרילים העצבניים. "רגע אחד!" אומר לפתע ואעצור. "פוצ'יאנה יכול לעזור לי פה! צא החוצה, פוצ'יאנה!" אצעק ואוציא את פוצ'יאנה מהפוכדור שלו בתקווה שהתכנית שלי תפעל. "מהר, תשתמש בנהמה הכי חזקה שתוכל להוציא כדי להבריח את להקת הבידריל הזאת!" אומר לו בזריזות, כדי שיספיק לפעול לפני שיגיעו אלינו הבידריל הרבים.
-
[QUOTE=Kayoger;1292483]
[COLOR=YellowGreen]
[U][B]דרן:
[/B][/U]אתה חוזר לעיט סטומפ והולך מהר לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
לאחר שאתה מקבל את הפוקימונים בחזרה אתה הולך לקניון הגדול שבעיר סטומפ ומבקש לקנות כמה מהלכים שהפוקימונים שלך ילמדו והמוכר אומר לך שהמתקפות נעות בין 300~600 $ ואתה רק צריך לתת את השם של המתקפה שאתה רוצה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שואל אותו:" מה המתקפה שאתה חושב הכי טובה בשביל באדו ואחד אחר לסידוט?
-
[QUOTE=Kayoger;1293415][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]מארשטומפ משתמש באקדח מים לכיוון סנדשרו ששוב מתחמק במתקפת חפירה.
את ומארשטומפ מתחילים לחפש את סנדשרו עד שלפתע הוא נתפס בזנבו ומופל לאדמה!
את מחכה כמה זמן ופתאום סילון ענק של מים יוצא משני החורים שבאדמה וסנדשרו ומארשטומפ יוצאים עם פגיעות רבות.
מה תעשי?[/COLOR]
''מארשטומפ, אל תדאג-הכל יהיה בסדר, אתה הכי טוב'' אומר למארשטומפ בעידוד.
אביט למארשטומפ בעיניים עם כל טוב הלב והנחישות אשר קיימת בי ואומר ''מארשטומפ, אקדח מים, עכשיו!'', אביט במארשטומפ תוקף תוך כדי מחשבה 'אני מאמינה בוא, הוא יכול להצליח'
-
[/B][/U]אני מבין למה אתה מתכוון,ננסה ונראה,רק שתדע שבנתיים לטל יש יתרון גדול עליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סנדשרו משתמש בהגנה ומעלה את ההגנה שלו ומשתמש בסיבוב מהיר לפני שמארשטומפ מספיק לעשות משהו ופוגע אך לפני שהוא מצליח להשלים את ההוראות שלך איקו אומרת לו להשתמש באקדח מים,שזו מכה שפוגעת בסנדשרו פי שתיים יותר חזק, וסנדשרו שלך עף באוויר ונוחת שהוא בקושי עומד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]מונפרנו קופץ גבוה ומשחרר מתקםת גחלת חזקה שפוגעת בפיצ'ו ומיד אחר כך הוא משתמש באגרוף מח!
"פיצ'ו תתחמק בעזרת מכה מהירה ושוב פעם מכת ברק!" אומרת גלי ופיצ'ו הקטן והמהיר שלה מתחמק בקלות מאגרוף המח,משחרר מכת ברק חזקה ומונפרנו מקבל שיתוק!
"עכשיו סיים את זה בעזרת זנב ברזל!" אומרת גלי ופיצ'ו מתקרב לעבר מונפרנו שזנבו זוהר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[U][B]מרקוס:
[/B][/U]אתה מגיע לעבר מורגן שמספר לך שהוא הותקף על ידי מישהו ולא מצליח להבין מי.
"בכל מקרה,עכשיו עלייך לחזור לעיר סטומפ ולגנוב בשבילי ממרכז הפוקימונים שם עוד שני פוכדורים מיוחדים,אלה פוכדורים טובים אז אל תתבלבל ותזהר,האבטחה יותר ובה בעיר הזו יותר מכל עיר אחרת!"
הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]ג'וני:
[/B][/U]לאחר התרוצצות רבה ביער אתה מעלה בראשך רעיון ומוציא מהפוכדור את פוצ'יאנה.
"פוצ'יאנה תשתמש בנהמה הכי חזקה שלך כדי להבריח את הבידרילים האלה" אתה אומר לו ונשמע קול נביחה גדול יוצא מפיו של פוצ'יאנה ואתה רואה ביער את הפוקימונים משתוללים והבידרילים בורחים חוץ מאחד שמשתמש בחבטות זעם על פוצ'יאנה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen][U][B]דרן:
[/B][/U]"אוממממ...." מתחיל המוכר לערער "באדו וסידוט,שני פוקימוני עשב,לדעתי תיקח קרן סולארית לבאדו וכך גם לסידוט,כל מתקפה כזו עולה לך 600$,אני יודע שזה יקר אך זה שווה את המכיר!" אומר לך המוכר במבט קורן ומוזר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]לפני שאת בכלל מספיקה לתת את ההוראות שלך למארשטומפ את רואה שסנדשרו פוגעע בו בעזרת סיבוב מהיר ועוצמתי ומנסה להשתמש בשריטות אך את מספיקה לבקש ממארשטומפ להשתמש באקדח מם שמעיף את סנדשרו של ששון לאוויר וגורם לו לנחות על רגל אחת ואת רואה שכבר קשה לו להמשיך בקרב.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]הפוקימונים שלך חוזרים אלייך מהר מאוד ואתה חוזר להביט במורגן רק שהפעם עוד ילד ([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/hrfztnmzzjm2.gif[/IMG][/URL][COLOR=DarkOrange]) נמצא איתו,אתה רואה שהם מדברים על משהו ולפתע מורגן מתחיל לרוץ משם והילד שאיתו שמח בגלל משהו שלא מובן לך ממש.
מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1293808][COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]אני מבין למה אתה מתכוון,ננסה ונראה,רק שתדע שבנתיים לטל יש יתרון גדול עליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סנדשרו משתמש בהגנה ומעלה את ההגנה שלו ומשתמש בסיבוב מהיר לפני שמארשטומפ מספיק לעשות משהו ופוגע אך לפני שהוא מצליח להשלים את ההוראות שלך איקו אומרת לו להשתמש באקדח מים,שזו מכה שפוגעת בסנדשרו פי שתיים יותר חזק, וסנדשרו שלך עף באוויר ונוחת שהוא בקושי עומד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]מונפרנו קופץ גבוה ומשחרר מתקםת גחלת חזקה שפוגעת בפיצ'ו ומיד אחר כך הוא משתמש באגרוף מח!
"פיצ'ו תתחמק בעזרת מכה מהירה ושוב פעם מכת ברק!" אומרת גלי ופיצ'ו הקטן והמהיר שלה מתחמק בקלות מאגרוף המח,משחרר מכת ברק חזקה ומונפרנו מקבל שיתוק!
"עכשיו סיים את זה בעזרת זנב ברזל!" אומרת גלי ופיצ'ו מתקרב לעבר מונפרנו שזנבו זוהר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[U][B]מרקוס:
[/B][/U]אתה מגיע לעבר מורגן שמספר לך שהוא הותקף על ידי מישהו ולא מצליח להבין מי.
"בכל מקרה,עכשיו עלייך לחזור לעיר סטומפ ולגנוב בשבילי ממרכז הפוקימונים שם עוד שני פוכדורים מיוחדים,אלה פוכדורים טובים אז אל תתבלבל ותזהר,האבטחה יותר ובה בעיר הזו יותר מכל עיר אחרת!"
הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]לאחר התרוצצות רבה ביער אתה מעלה בראשך רעיון ומוציא מהפוכדור את פוצ'יאנה.
"פוצ'יאנה תשתמש בנהמה הכי חזקה שלך כדי להבריח את הבידרילים האלה" אתה אומר לו ונשמע קול נביחה גדול יוצא מפיו של פוצ'יאנה ואתה רואה ביער את הפוקימונים משתוללים והבידרילים בורחים חוץ מאחד שמשתמש בחבטות זעם על פוצ'יאנה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen][U][B]דרן:
[/B][/U]"אוממממ...." מתחיל המוכר לערער "באדו וסידוט,שני פוקימוני עשב,לדעתי תיקח קרן סולארית לבאדו וכך גם לסידוט,כל מתקפה כזו עולה לך 600$,אני יודע שזה יקר אך זה שווה את המכיר!" אומר לך המוכר במבט קורן ומוזר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]לפני שאת בכלל מספיקה לתת את ההוראות שלך למארשטומפ את רואה שסנדשרו פוגעע בו בעזרת סיבוב מהיר ועוצמתי ומנסה להשתמש בשריטות אך את מספיקה לבקש ממארשטומפ להשתמש באקדח מם שמעיף את סנדשרו של ששון לאוויר וגורם לו לנחות על רגל אחת ואת רואה שכבר קשה לו להמשיך בקרב.
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]הפוקימונים שלך חוזרים אלייך מהר מאוד ואתה חוזר להביט במורגן רק שהפעם עוד ילד ([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/hrfztnmzzjm2.gif[/IMG][/URL][COLOR=DarkOrange]) נמצא איתו,אתה רואה שהם מדברים על משהו ולפתע מורגן מתחיל לרוץ משם והילד שאיתו שמח בגלל משהו שלא מובן לך ממש.
"סנדשרו," אני קורא, "אני ממש לא רוצה שתסבול. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר, תחזור לפוקדור. אם אתה חושב שאתה יכול, אתה צריך לתת את כל מה שיש לך נגד מארשטומפ. הבחירה בידך". אני מחכה לתשובתו ובינתיים מכין את הפוקדור שלי למקרה שירצה להיכנס.
-
[QUOTE=Kayoger;1293808]
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מהר פוצ'יאנה, תתחמק מחבטות הזעם שלו ותשתמש בנשיכה על כנף אחת שלו, וכשתחזיק בה בחוזקה תנסה להעיף את בידריל רחוק ככל האפשר!" אומר לפוצ'יאנה ואחשוב:'אני מקווה שפוצ'יאנה מספיק מהיר וחזק בשביל לתפוס את כנף הבידריל ועוד להעיף אותו..'
-
[quote]מקס:
הפוקימונים שלך חוזרים אלייך מהר מאוד ואתה חוזר להביט במורגן רק שהפעם עוד ילד () נמצא איתו,אתה רואה שהם מדברים על משהו ולפתע מורגן מתחיל לרוץ משם והילד שאיתו שמח בגלל משהו שלא מובן לך ממש.
מה תעשה?[/quote]
אני אתנפל ועל הילד ואאבק בו תוך כדי שאזרוק את הפוקדורים באויר,אפקוד על הפוקימונים "חסלו אותו או שתעלפו אותו כליל בעזרת מתקפות רנדומליות!" אומר ההם,סוףסוף שמורגן לא שם אף אחד לא יכול להפריע לי בתוכנית ואני יכול להפעיל אותה במהירות
-
[QUOTE=Kayoger;1293808][COLOR=DarkRed][U][B][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה מונפרנו צא מזה" אצעק לעבר מונפרו "אתה לא עומד להפסיד, לא אחרי כל מה שעברנו כדי להגיע לכאן" אגיד למונפרנו בהפגנת רגשות עם דמעות בעיניים "אנחנו הולכים לנצח!!!" אומר לאחר מיכן בהתלהבות ואמחה את הדמעות בכף ידי "תחכה שפיצ'ו יגיע אליך ואז תתחמק הצידה ותשתמש במכת קארטה כלפי מטה, אחר כך תשתמש באגרוף מח שוב כלפי מטה בכל הכוח!!!" אומר למונפרנו בתיקווה שיצא מהשיתוק ויצליח לעשות את כל מה שביקשתי מימנו
-
מה תעשי?[/COLOR]
''כל הכבוד מארשטומפ חמוד!'' אני יעודד את מארשטומפ בחיוך.
''אוקיי מארשטומפ, בוא נסיים את זה עם אקדח מים, בכל המהירות!'' אומר למארשטומפ בנחישות מובהקת
-
[QUOTE=Kayoger;1293808][COLOR=DarkRed][U][B[COLOR=Blue]
[U][B]מרקוס:
הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
*למה אני שמח ואתה צריך שאראה אותו
אלך אל מרכז הפוקימונים ואקווה לאלאקזם כדי שאוכל להצליח בלי בעיה במשימה ואוציא את כל הפוקימונים שלי שיתכוננו ואחכה עוד פעם לחצות אבל אבדוק שכולם ישנים ואקח 2 פוקדורים 1 עם סוואדל והשני עם(בפנים) טריטוגה.
*האסטרטגיה היא תירוץ, אף אחד לא יראה עם בדיקה ו2 פוקימונים שהם התירוץ שלא יועילו לי כרגע עם יתפסו אותי
-
[/B][/U]סנדשרו חוזר לכיוונך ומבקש ממך להחזיר אותו לפוכדור כי הוא מותש מהקרב ולא יכול יותר להמשיך.
אתה מחזיר את סנדשרו ורואה את זיו מתחיל להחמיא לאיקו ומשבח אותה על הניצחון שלה עלייך.
בנוסף לכך אתה רואה את ריקוד הניצחון של המארשטומפ של איקו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]פוצ'יאנה מפגין מהירות מדהימה כאשר מבצע התחמקות חכמה בכך שהוא מטפס על העץ הקרוב וקופץ על הכנף של בידריל בעזרת מתקפת נשיכה ומשתמש בכל כוחו כדי להעיף את בידריל רחוק מאוד ממכם.
אתה רואה את בידריל כמו כוכב מרוב המרחק ופוצ'יאנה מסתכל עלייך במבט של "מה תגיד על זה?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]אתה והפוקימונים שלך מתנפלים על הילד שעודף אתכם וךא מבין מדוע אתם תוקפים אותו ללא סיבה ונראה שהוא ממש עצבני פתאום.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]לאחר הנאום סוחט הדמעות שלך הפיצ'ו של גלי מתקרב לעבר מונפרנו המשותק שמנסה להתחמק אך למזלך הרע השיתוק של פיצ'ו לא מאפשר למונפרנו לזוז והוא נפגע מזנב הברזל העוצמתי של פיצ'ו ועף עד שהוא נתקע בקיר.
~מונפרנו מעולף~
"מונפרנו לא מסוגל להלחם יותר,פיצ'ו מנצח!" אומרת השופטת מהצד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]את משבחת את מארשטומפ ורואה את סנדשרו של ששון חוזר לפוכדור שלו ואת מבינה שניצחת בקרב שלך!
"כל הכבוד לך איקו!" אומר זיו "הייתי בטוח שתנצחי אותו!" הוא ממשיך להחמיא לך.
מארשטומפ מתחיל לחגוג את הניצחון שלו בשמחה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]אתה מתחיל להתקדם לעבר מרכז הפוקימונים עד שלפתע ילד (מקס) קופץ עלייך מהשיחים בהפתעה יחד עם הפוקימונים שלו ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/371.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/007.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/472.gif[/IMG][COLOR=Blue] [/COLOR][COLOR=Olive][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/543.png[/IMG][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/430.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/156.gif[/IMG][COLOR=Blue]) ומפיל רותך על הרצפה עד שאתה עודף אותו!
הילד נראה מאוד עצבני וניתן להבין שהוא מעוניין בקרב!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[/B][/U]את משבחת את מארשטומפ ורואה את סנדשרו של ששון חוזר לפוכדור שלו ואת מבינה שניצחת בקרב שלך!
"כל הכבוד לך איקו!" אומר זיו "הייתי בטוח שתנצחי אותו!" הוא ממשיך להחמיא לך.
מארשטומפ מתחיל לחגוג את הניצחון שלו בשמחה.
מה תעשי?[/COLOR]
''מארשטומפ!, לעולם אל תשמח לאיד על ניצחון בקרב, אתה יכול לשמוח אבל לא בצורה הזאת, איך היית מרגיש עם היו עושים לך את זה? ניצחת בקרב אחד אבל יש לך עוד הרבה מה ללמוד'' אני יעיר למארשטומפ בחומרה, אפנה אל זיו ואומר ''תודה זיו, דרך אגב מה דעתך שנתפצל לכמה זמן, אני רוצה ללכת לתחרות בעיר הבאה, ואני יודעת שאתה יותר ''איש'' של מכונים, אז מה דעתך שנתפצל וניפגש עוד 2-3 ערים?'' אשאל את זיו, לאחר שיענה לי אלך אל ששון ואומר ''קרב יפה מאוד! הסאנדשרו שלך חזק מאוד''
-
[QUOTE=Kayoger;1294236][COLOR=DarkRed][U][B][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]לאחר הנאום סוחט הדמעות שלך הפיצ'ו של גלי מתקרב לעבר מונפרנו המשותק שמנסה להתחמק אך למזלך הרע השיתוק של פיצ'ו לא מאפשר למונפרנו לזוז והוא נפגע מזנב הברזל העוצמתי של פיצ'ו ועף עד שהוא נתקע בקיר.
~מונפרנו מעולף~
"מונפרנו לא מסוגל להלחם יותר,פיצ'ו מנצח!" אומרת השופטת מהצד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מונפרנו תחזור" אומר בעצב "היתה נהדר" אוסיף בהשתתפות "עכשיו דרילבור צא החוצה" אומר בזמן שאזרוק את הפוכדור של דרילבור "דרילבור תשתמש בחפירה ואז רעידת אדמה" אצעק לעבר דרילבור בזעם והתלהבות מחודשים "בו נסים את מה שמונפרנו התחיל" אוסיף בהתרגשות