-
[quote=יאיר לפיד מלך;1292882]ג'יגליפאף מתסכל לכיוונו של היצור חסר התקווה העונה לשם בידוף ופשוט לא מאמין למראה עיניו. הוא מעולם לא ראה פוקימון כל כך שעיר, שרירי, חסון ונוטף סקס אפיל. ג'יגליפאף מתאהב בבידוף עד כלות נשמתו ושניהם מתחילים לעשות אהבה מתוקה מולך. מה תעשה?[/quote]
"מה אתם גייזים?!" אצרח על שני הפוקימונים ואקפוץ בפוגו על שני הפוקימונים האלה ואתחיל לריב עם שניהם מכות ואז אזרוק פוקדור אדום ונוצץ על ג'יגליפאף
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292884]"מה אתם גייזים?!" אצרח על שני הפוקימונים ואקפוץ בפוגו על שני הפוקימונים האלה ואתחיל לריב עם שניהם מכות ואז אזרוק פוקדור אדום ונוצץ על ג'יגליפאף[/QUOTE]
לאחר שעברו למין אנאלי, בדיוק בשנייה שצעקת עליהם, בידוף התמוטט על הרצפה ומת. מזווית העין אתה קולט את הפרופסור רץ לעברך.
"בדיקות האיידס של בידוף הגיעו! הוא אכן נושא את המחלה!" הוא אומר, וכשאתה מחזיר מבט לבידוף אתה רואה כי גם הג'יגליפאף מת.
"סליחה על זה," הפרופסור מוסיף וממשיך: "הוא כנראה קיבל את האיידס ממני", ומלקק את שפתיו בצורה מטרידה.
מה תעשה?
-
[quote=יאיר לפיד מלך;1292885]לאחר שעברו למין אנאלי, בדיוק בשנייה שצעקת עליהם, בידוף התמוטט על הרצפה ומת. מזווית העין אתה קולט את הפרופסור רץ לעברך.
"בדיקות האיידס של בידוף הגיעו! הוא אכן נושא את המחלה!" הוא אומר, וכשאתה מחזיר מבט לבידוף אתה רואה כי גם הג'יגליפאף מת.
"סליחה על זה," הפרופסור מוסיף וממשיך: "הוא כנראה קיבל את האיידס ממני", ומלקק את שפתיו בצורה מטרידה.
מה תעשה?[/quote]
"עשה אותי כאן ועכשיו פרופסור!" אצרח ואתחיל לפתוח את החלוק הלבן שלו ואלקק את שפתי להיכון Xd
-
-
חלק מהמח שלי נמס בזמן שקראתי את ה.... שרשור (?) הזה ביניכם....
כפי שכתבתי בחת"ם, המשך בדיקות משחקים יתבצע ב-22.03.12, ומי שחושב שזה יותר מדי רשאי לפתוח נושא תלונה במשוב. אני ככל הנראה לא אוכל להגיב לו. אז תעשו את מיטב יכולתכם כדי להעיף אותי כשאני לא פה. אם לא עכשיו אז לעולם לא.
-
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292886]"עשה אותי כאן ועכשיו פרופסור!" אצרח ואתחיל לפתוח את החלוק הלבן שלו ואלקק את שפתי להיכון Xd[/QUOTE]
"חשבתי שלעולם לא תבקש!" הפרופסור הכריז והחל להתפשט.
כשאתה רואה את איבר מינו הזעיר אתה פשוט מתגלגל על הרצפה וצוחק. בולבול כזה קטן לא ראית מאז שיצאת עם הטרנסקסואלית ההיא מכיתה ג'3
"בריון מגודל!" הוא צועק לעברך, כשרואים אש בעיניו.
"איך אתה מעז ללעוג על הזין שלי?!" הוא צורח, כשמבטו הופך למבט של אדם מטורף.
"התכונן לקרב עד המוות!" הוא מכריז, מסובב אותך ומזיין אותך כל כך חזק בתחת שאתה מתחיל לדמם. ואז אתה מת.
וגם הוא מת.
וכולם מתים.
ורק נדב חי, כי נדב מלך. מה תעשה?
-
-
מה אתה אומר אביזי? אם אני ארצה לפתוח משחק תפקידים בסגנון מה שאני ועומר הצגנו לכם פה, אתה תאשר את זה?
-
אתם יכולים לעשות שרשור,לא צריך אישור ויש לכם יד חופשית לעשות כרצונכם
-
נדב?!
ככה אתה הורג אותי? מבולבול קטן? חשבתי שאני שווה הרבה יותר מהבולבול הקטן שלך~ >>
אביזי אתה רוצה שאני אחליף אותך כשאתה לא פה?
-
[quote=Angelamon;1292891]תבלה אביזי,טיסה נעימה[/quote]
רב לך. (עכשיו אני צריך ללמוד מה פשר הביטוי הזה)
[quote=יאיר לפיד מלך;1292892]מה אתה אומר אביזי? אם אני ארצה לפתוח משחק תפקידים בסגנון מה שאני ועומר הצגנו לכם פה, אתה תאשר את זה?[/quote]
כ.ב.מ לא, ואם אני מספיק אתאמץ אני גם אמצא איזשהו פרוש לאחד החוקים שיאסור על כך.
-
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292894]נדב?!
ככה אתה הורג אותי? מבולבול קטן? חשבתי שאני שווה הרבה יותר מהבולבול הקטן שלך~ >>
אביזי אתה רוצה שאני אחליף אותך כשאתה לא פה?[/QUOTE]
זה בולבול קטן מלא באיידס ומחלות מין אחרות >:
-
[QUOTE=LordAbizi;1292888]חלק מהמח שלי נמס בזמן שקראתי את ה.... שרשור (?) הזה ביניכם....
כפי שכתבתי בחת"ם, המשך בדיקות משחקים יתבצע ב-22.03.12, ומי שחושב שזה יותר מדי רשאי לפתוח נושא תלונה במשוב. אני ככל הנראה לא אוכל להגיב לו. אז תעשו את מיטב יכולתכם כדי להעיף אותי כשאני לא פה. אם לא עכשיו אז לעולם לא.[/QUOTE]
אוו באסה! חשבתי שאנחנו עומדים לסיים!
בכ"מ תיהנה בחו"ל גבר :)
מה קורה עם כולם?
ומה זה לעזאזל ה...משזה לא יהיה?