[QUOTE=סת' קינגלר;1325590]אבל מה מפריע לך עכשיו, כבר יש לי חזקה על אורך החתימה הזאת.
עריכה:
geostri, מה משמעות השם שלך?[/QUOTE]
שזה ממש ארוך וצריך לגלול המון למטה X_X
Printable View
[QUOTE=סת' קינגלר;1325590]אבל מה מפריע לך עכשיו, כבר יש לי חזקה על אורך החתימה הזאת.
עריכה:
geostri, מה משמעות השם שלך?[/QUOTE]
שזה ממש ארוך וצריך לגלול המון למטה X_X
[quote=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/quote]
Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...
[QUOTE=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/QUOTE]
איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?
[QUOTE=Prince;1325706]אני לא מבין איך אתה לא שם לך שאמור להיות שם הכיח הפנימית של הפה ????
--------
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/88/programmingjoke.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2067/programmingjoke.jpg[/IMG][/URL]
חחחח... מהחתימה של גיל כ"כ נכון חחחחח[/QUOTE]
מה זה כיח?
[QUOTE=Pooh;1325708]אתה לא חייב להכניס בתוך הרקע של הדמות את המכרים. תכתוב בטופס של המכרים רקע נפרד שמספר איך הכרתם.
אתה גם לא חייב מכרים, אבל מומלץ.[/QUOTE]
יש לי רקע כללי אבל אני מפחד שהוא לא מספיק מובן
[quote=עולה אושאוט;1325715]איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?[/quote]
לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים.
[quote=Monkey D Luffy;1325711]אמור להיות שם בפה חלל שחור איפה שרואים את החרב
וכע חח פעמים קודמות שהסתכלתי על ה לא הבנתי את זה O.ם[/quote]
אתה מכיר את העונשים האלו שנתנו לתלמידים לכתוב "אני לא אעשה את *הדבר הרע שהתלמיד עשה* יותר לעולם" כמות אינסופית של פעמים? אז הילד, במקום לכתוב את זה אינסוף פעמים, כתב תכנית מחשב שתעשה את זה בשבילו על הלוח. המורה לא התרשמה.
[QUOTE=monster;1325716]מה זה כיח?[/QUOTE]
החלק הפנימי של הלחי
הוא אמור להיות שחור, אבל האנימטורים טעו ועשו 'חור' דרכו
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325720]החלק הפנימי של הלחי
הוא אמור להיות שחור, אבל האנימטורים טעו ועשו 'חור' דרכו[/QUOTE]
נו והוא שחור בפרק.
נראה שלא אקרא את כל המאנגה של וואן פיס בשלמותה.
[quote=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/quote]
[quote=LordAbizi;1325713]Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...[/quote]
Guess who made this thread open. :D
[QUOTE=LordAbizi;1325719]לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים..[/QUOTE]
זה ברור אבל שייתנו לו קצת פרטיות...
הוא לא שחור..
כי רואים את החרב דרכו -.-
[QUOTE=LordAbizi;1325719]לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים.
אתה מכיר את העונשים האלו שנתנו לתלמידים לכתוב "אני לא אעשה את *הדבר הרע שהתלמיד עשה* יותר לעולם" כמות אינסופית של פעמים? אז הילד, במקום לכתוב את זה אינסוף פעמים, כתב תכנית מחשב שתעשה את זה בשבילו על הלוח. המורה לא התרשמה.[/QUOTE]
הבנתי את זה
פשוט פעמים קודמות שהסתכלתי על זה לא הבנתי חח
[QUOTE=Amitlv;1325717]יש לי רקע כללי אבל אני מפחד שהוא לא מספיק מובן[/QUOTE]
אז תרחיב אותו או משהו לא יודע...
תפנה אליי בה"פ אם אתה רוצה אני אולי אעזור לך...
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325725]הוא לא שחור..
כי רואים את החרב דרכו -.-
הבנתי את זה
פשוט פעמים קודמות שהסתכלתי על זה לא הבנתי חח[/QUOTE]
הוא כן שחור,זה פשוט אשליה שרואים תחרב דרכו אבל לא באמת החרב דרכו.
[quote=monster;1325727]הוא כן שחור,זה פשוט אשליה שרואים תחרב דרכו אבל לא באמת החרב דרכו.[/quote]
רואים שזה מאחוריו , פשוט רואים את זה דרך הפה שלו
[quote=LordAbizi;1325713]Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...[/quote]
I agree. We need "English Nod" in that forum. It will be fun and help the users in that forum improve their English
[quote=עולה אושאוט;1325715]איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?[/quote]
Like Abizi said. Every word in stone.