לא נמאס לכם? לאיזה רמה הגעתם כבר...נמאס לי תאמינו לי
Printable View
לא נמאס לכם? לאיזה רמה הגעתם כבר...נמאס לי תאמינו לי
היי!3:
[quote=accelerator;1330435]תאמין לי שאתה יותר! רציתי להגיד כמו BB למרות שאני יחסית לא תופס ממנו גבר יותר מדי XDD אפילו שהוא אחת הדמויות שאני אוהב בוואן פיס אז אם זה בסדר מצדך מבחינתי אתה גבר אחי בדיוק כמו WB ואם לא אז יותר אפילו![/quote]
תגיד דרייק, הרי לופי בקושי נגע בפסיפיסטה ודרייק העיף אותה בבעיטה כאילו זה צעצוע
הי אנה,ברוכה הבאה לפורום מקוה שתהני .
מה אייל לא יכנס יותר לפורום?
צונזר
מור לאיזה פרק הגעת במאנגה של וואן פיס?
[QUOTE=monster;1330457]הי אנה,ברוכה הבאה לפורום מקוה שתהני .
אף אחד לא שם לב שכתבתי שלא ישדרו יותר פוקימון? יאיxd
מור לאיזה פרק הגעת במאנגה של וואן פיס?[/QUOTE]
אני יכולה לפרוש אם תרצו.
חזרתי
[QUOTE=monster;1330457]הי אנה,ברוכה הבאה לפורום מקוה שתהני .
אף אחד לא שם לב שכתבתי שלא ישדרו יותר פוקימון? יאיxd
מור לאיזה פרק הגעת במאנגה של וואן פיס?[/QUOTE]
עד העדכני יענו קראתי את כולם
אביב-כן דרייק אדיר איך שהוא שם לו ביס כזה בראש XDD מעניין אותי לראות מה נסגר איתו ועם הסייבורג של קאידו למרות שאחרי הטיים סקיפ לופי הוריד תפציפיסטה במכה אחת של gear second
[QUOTE=accelerator;1330464]עד העדכני יענו קראתי את כולם
אביב-כן דרייק אדיר איך שהוא שם לו ביס כזה בראש XDD מעניין אותי לראות מה נסגר איתו ועם הסייבורג של קאידו למרות שאחרי הטיים סקיפ לופי הוריד תפציפיסטה במכה אחת של gear second[/QUOTE]
יופי עכשיו היה לי עוד מישהו לדבר על המאנגה חוץ משקד.
[quote=accelerator;1330464]עד העדכני יענו קראתי את כולם
אביב-כן דרייק אדיר איך שהוא שם לו ביס כזה בראש XDD מעניין אותי לראות מה נסגר איתו ועם הסייבורג של קאידו למרות שאחרי הטיים סקיפ לופי הוריד תפציפיסטה במכה אחת של gear second[/quote]
ההתעניינות של דרייק בקאידו זה אחד הקטעים המרתקים. וחותם לך שיש לו האקי! הוא היה ריר, דרגה אחת לפני וויס שלכולם יש האקי, והיה מודה לקיומו בטוח כמו שהכיר פרויקט פסיפסטה. הוא גם חזק רצח, בקיצר, יהיה לו האקי ויהיה אחת הדמויות הסוסות בעולם. אל תשכח שהוא בין הבודדים שעשה לעצמו שם בעולם החדש תוך זמן קצר
מי זאת אנה?
[QUOTE=Tobi...;1330461]אני יכולה לפרוש אם תרצו.[/QUOTE]
למה שנרצה?
חברתו של אייל
:([QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1330470]מי זאת אנה?[/QUOTE]
אייל הוריש לי משתמש ועכשו אני ליאון.
[QUOTE=Kurohige;1330468]ההתעניינות של דרייק בקאידו זה אחד הקטעים המרתקים. וחותם לך שיש לו האקי! הוא היה ריר, דרגה אחת לפני וויס שלכולם יש האקי, והיה מודה לקיומו בטוח כמו שהכיר פרויקט פסיפסטה. הוא גם חזק רצח, בקיצר, יהיה לו האקי ויהיה אחת הדמויות הסוסות בעולם. אל תשכח שהוא בין הבודדים שעשה לעצמו שם בעולם החדש תוך זמן קצר[/QUOTE]
גם אני בטוח שיש לו האקי תחשוב על זה גם זה נורא הגיוני לפני הטיים סקיפ כל המוריגוואס היו צריכים להילחם בשביל להוריד פאציפיסטה אחת כשעוד לא היה להם האקי אחרי הטיים סקיפ עזוב את זה שהם התחזקו לופי פשוט הוריד את הפאציפיסטה סביר להניח שהוא עירב בזה האקי וככה אני מניח גם דרייק עירב האקי כשהוא נגס לפאצפיסטה בראש ד"א כל כך אהבתי את הקטע הזה XDD
[QUOTE=accelerator;1330473]גם אני בטוח שיש לו האקי תחשוב על זה גם זה נורא הגיוני לפני הטיים סקיפ כל המוריגוואס היו צריכים להילחם בשביל להוריד פאציפיסטה אחת כשעוד לא היה להם האקי אחרי הטיים סקיפ עזוב את זה שהם התחזקו לופי פשוט הוריד את הפאציפיסטה סביר להניח שהוא עירב בזה האקי וככה אני מניח גם דרייק עירב האקי כשהוא נגס לפאצפיסטה בראש ד"א כל כך אהבתי את הקטע הזה XDD[/QUOTE]
לופי עירב אקי כשהוא כיסח פסאפיטה