-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334211]
[B]דארן~[/B]
אתה מחזיר בקצת עצב את דאסקול ומשחרר את בורמי למגרש. בורמי מזנק לעברה של סקיטי ונושך אותה בזנבה. סקיטי, לא מוותרת ומשתמשת בהצלפת זנב, בשביל לנער ממנה את בורמי ומצליחה להעיף אותה ממנה. סקיטי אז מתחילה לרוץ במהירות לעברו של בורמי ומשתמשת בדחיפה כדי לפגוע בו.[/QUOTE]
"בורמי תתחמק," אני מורה לבורמי, מקווה שיצליח לחמוק מהדחיפה של סקיטי, "עכשיו תשתמש בכוח נסתר, ואז בדחיפה!" אני צועק.
-
[quote=Ritsuka Kun;1334211]מצטער שלא הגבתי מהצהריים!
[B]אוסטין~[/B]
אין לי בעיות ס: רק יכול להיות שיהיה קצת קשה לעבור אותו עם אחד..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מתחיל לזמזם שיר נעים לשמיעה ועד מהרה, עשרות הכפילים של וולביט נעלמים ולבסוף אתה מבחין בוולביט אחד, הנמצא ממש קרוב לטריקו, ישן בנעימים על האדמה. טריקו אז מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת מגופו ונשלחת במהירות לעברו של וולביט וטריקו החזיר לעצמו אנרגיה.
וולביט עדיין ישן.
[/quote]
אני מאמין שאיכשהו עם יצירתיות אני יצליח, מקסימום נעשה את המכון שוב...
------------
"טירקו תתקדם אליו בהליכה רגילה, תרים אותו ותנער אותו, תעיר אותו!" אומר בחיוך.
"ברגע שהוא התעורר, זרוק אותו ותשתמש שוב נגיחת ראש!" אסיים את דברי ואחכה לראות מה באמת יקרה.
-
[b]סם~[/b]
אוקי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון משתמש בהתקשחות, ועוצר את העפתו לאחור ואז יוצא בריצה לעברו של סנטרט וחובט בו בעוצמה ומעיף אותו לאחור.
סנטרט, לא מאבד עשתונות ואז מתחיל לרוץ במהירות לעברו של ארון, ומתחיל לשרוט אותו. אבל המתקפה לא ממש מזיזיה לארון.
[b]דארן~[/b]
בורמי קופץ הצידה, אבל סקיטי מסתובבת עם זנבה הצידה ודוחפת אותו עם ראשה. בורמי לא מוותר ושולח עליה מטווח אפס כוח נסתר היוצא בצורה של עשרות כדורי אור קטנים ההודפים אותה לאחור. בורמי לא מאבד את ההזדמנות ובזמן שסקיטי עדיין לא מתאפסת הוא דוחף אותה בעצמה. סקיטי מיללת קלות ואז יוצאת שוב עם דחיפה.
[b]אוסטין~[/b]
אוקי חח
~~~~~~~~~~~~
טריקו הולך לעברו ואז מרים את וולביט הקטן ומתחיל לנער אותו במהירות, אבל וולביט ממשיך לישון בנעימים. טריקו ממשיך עם הניעורים ואחרי כמה ניסיונות וולביט מתעורר ואז, רק בשביל לגלות שטריקו מעיף אותו באוויר ואז נוגח בו בעוצמה בבטנו.
וולביט מהאוויר מכוון לעבר עיניו של טריקו את זנבו ומשתמש בהבזק שוב ומסנוור את טריקו, ואז משתמש עליו בדחיפה ומעיף אותו על האדמה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334236]
[B]פלינט~[/B]
"שני תינוקות בו זמנית?" היא אומרת בקול של מנוסה "פוקימון תינוק אחד יכול להיות קצת בעייתי כי הוא צריך המון תשומת לב, והם גם לא הכי טובים בקרבות בהתחלה, אש שניים כאלה?" היא אומרת במעט פליאה "אני לא הייתי רוצה את זה בכל מקרה" היא אומרת וממשיכה ללכת יחד איתך "אתה לא חושב?"[/QUOTE]
כן אבל אז הפ יוכלו להאמן ביחד" אומר לה ואחשוב מעט, " זה באמת יכול להיות מציק אבל אני כל כך רוצה לאמץ פוקימון ולתת לו בית חם,כמה שיותר יותר טוב! אבל ברור שאם אמצא שם פוקימון שיתאים לי אני אקח שניים" אומר לה, "רגע!" אקרא ואעצור רגע, "בשביל שהאירוע יצליח צריך לשמור על אירוע שקט,שלא ימשוך אנשים מסוימים..."אומר לתמי ואקווה שתבין למה היא מתכוונת, "מה את חושבת?" אשאל אותה בעוד שאנחנו מחפשים אימון
-
[quote=Ritsuka Kun;1334256]
[B]אוסטין~[/B]
אוקי חח
~~~~~~~~~~~~
טריקו הולך לעברו ואז מרים את וולביט הקטן ומתחיל לנער אותו במהירות, אבל וולביט ממשיך לישון בנעימים. טריקו ממשיך עם הניעורים ואחרי כמה ניסיונות וולביט מתעורר ואז, רק בשביל לגלות שטריקו מעיף אותו באוויר ואז נוגח בו בעוצמה בבטנו.
וולביט מהאוויר מכוון לעבר עיניו של טריקו את זנבו ומשתמש בהבזק שוב ומסנוור את טריקו, ואז משתמש עליו בדחיפה ומעיף אותו על האדמה.[/quote]
ביטץ'!!! אני אתלוש לו ת'זנב!
----------
"לעזזל.." אמלמל לעצמי, אנסה לחשוב איך אני מוציא את טריקו המסונוור מעט סכנה לבנתיים.
ואז אחפש שיח בקרבתי, אלך לעמוד מאחוריו ואצעק לטריקו "לך בעקבות קולי טריקו, קדימה אני כאן!"
אתן לו זמן להסתתר בשיח ולהסדר את הראייה שלו.. ואז אדריך אותו בלחש "טריקו, מהשיח הזה תפס על עץ מבלי שהוא יראה אותך, נתר בקלילות בין העצים והענפים עד שתיהיה בדיוק מעל וולביט, ואז רק אליו עם חבטה!"
-
[QUOTE=Flupy;1334240]"סידוט השתמש בהתקשחות, מיד אחר כך תמשיך לצמיחה"אומר לסידוט,לאחר ביצוע הפעולות אומר לו להשתמש בהתמדה.
"את יכולה להשתמש בסידוט כמגן ממתקפות"אומר לאליסה בשקט, בידיעה שזה יעזור למתקפת ההתמדה.[/QUOTE]
"אוקיי" אגיד ואהנהן לאות הסכמה.
"טוטודייל, התחבא מאחורי סידוט והשתמש בו כמגן, ואז תתקוף מאחוריו באקדח מים לעבר מאריפ!
-
[quote=Ritsuka Kun;1334256][B]סם~[/B]
אוקי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון משתמש בהתקשחות, ועוצר את העפתו לאחור ואז יוצא בריצה לעברו של סנטרט וחובט בו בעוצמה ומעיף אותו לאחור.
סנטרט, לא מאבד עשתונות ואז מתחיל לרוץ במהירות לעברו של ארון, ומתחיל לשרוט אותו. אבל המתקפה לא ממש מזיזיה לארון.
[/quote]
"ארון היתקשחות שוב פעם ואז תרוץ אליו במהירות ואז תנגח בו בשיא הכוח." אומר לארון.
-
[b]פלינט~[/b]
"שמע לא נראה לי יתקרבו. יותר מידי מאמנים במקום אחד" היא אומרת ואז נבהלת "או שזה יכול להיות פצצה מהלכת אם הם ישמעו על זה" היא אומרת בזמן שאתם ממשיכים ללכת. אחרי כמה דקות אתם נתקלים בנערה צעירה "שלום, אחד מכם מעוניין אולי בקרב?" היא שואלת כשהיא מבחינה בחוגרה עם הפוקדורים שלכם.
[b]אוסטין~[/b]
אתה תופס את טריקו בזמן שהוא נופל ורץ איתו לשיח גבוהה בזמן שוולביט אינו מבחין. בתוך השיח, טריקו משפשף את עיניו מספר פעמים ואז מקשיב לתכנית שלך וקופץ מבין השיחים ונעלם על אחד מהעצים.
אתה יוצא מהשיח ומסתכל לעברו של וולביט המחפש מסביב את טריקו.
לפתע מהאוויר טריקו נוחת בעצמה על ראשו של וולביט ומרסק אותו באדמה.
וולביט מתעלף.
[B]ניל+אליסה~[/B]
סידוט קופץ מהפוקדור ומאחוריו עומד טוטדייל. בזמן שסידוט מתחיל לזהור באדום בהיר, טוטדייל משלח אקדח מים לעברה של מריפ, המגיבה במכת ברק, אבל המכה נספגת בהתמדה של סידוט. לפתע בזמן שטוטדייל מסתתר מאחורי סידוט, סאבליי יוצא מבין הצללים ודוחף את טוטדייל מההסתתרות שלו מאחורי סידוט.
"מריפ חבטת גוף על סידוט!" קוראת הנערה "סאבליי צל לילה!" קורא המאמן.
מריפ מתחילה לרוץ לעברו של סידוט ואז קופצת באוויר מתכוננת לנפילה, ואילו סאבליי, העומד בגבו לסידוט, נעמד מול טוטדייל, ועיניו מתחילות לזהור בשחור בהיר ואז קרן שחורה אפלה יוצאת לעברו של טוטדייל.
[B]סם~[/B]
ארון מתחיל להקשיח את גופו ואז מזנק לעברו של סנטרט ודחוף אותו בעצמה, ומעיף אותו על גזע עץ הנמצא מאחוריו. סנטרט מתעלף.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334271]
[B]ניל+אליסה~[/B]
סידוט קופץ מהפוקדור ומאחוריו עומד טוטדייל. בזמן שסידוט מתחיל לזהור באדום בהיר, טוטדייל משלח אקדח מים לעברה של מריפ, המגיבה במכת ברק, אבל המכה נספגת בהתמדה של סידוט. לפתע בזמן שטוטדייל מסתתר מאחורי סידוט, סאבליי יוצא מבין הצללים ודוחף את טוטדייל מההסתתרות שלו מאחורי סידוט.
מריפ מתחילה לרוץ לעברו של סידוט ואז קופצת באוויר מתכוננת לנפילה, ואילו סאבליי, העומד בגבו לסידוט, נעמד מול טוטדייל, ועיניו מתחילות לזהור בשחור בהיר ואז קרן שחורה אפלה יוצאת לעברו של טוטדייל.
[/QUOTE]
"טוטודייל, מהר! שגר אקדח מים אל האדמה בכדי שתקבל תנופה ותעוף לאוויר בשביל להתחמק, ואז כשאתה שם תירה עוד אקדח מים ישר לעבר סבליי!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1334271]
[B]סם~[/B]
ארון מתחיל להקשיח את גופו ואז מזנק לעברו של סנטרט ודחוף אותו בעצמה, ומעיף אותו על גזע עץ הנמצא מאחוריו. סנטרט מתעלף.[/quote]
"כל הכבוד ארון עשית עבודה טובה" אומר בזמן שהוציא מעט אוכל פוקימונים "בוא לכאן ארון" אומר בזמן שאתכופף בכדי להביא לו מעט אוכל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334271][b]פלינט~[/b]
"שמע לא נראה לי יתקרבו. יותר מידי מאמנים במקום אחד" היא אומרת ואז נבהלת "או שזה יכול להיות פצצה מהלכת אם הם ישמעו על זה" היא אומרת בזמן שאתם ממשיכים ללכת. אחרי כמה דקות אתם נתקלים בנערה צעירה "שלום, אחד מכם מעוניין אולי בקרב?" היא שואלת כשהיא מבחינה בחוגרה עם הפוקדורים שלכם.
[/QUOTE]
"חייבים להתייעץ עם דני" אומר לתמי, "אבל אפשר לעשות קרב מהיר" אוסיף, "אולי קרב כפול?" אומר לנערה בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334271][b]
[B]ניל+אליסה~[/B]
[/QUOTE]
"סידוט תספוג את המכה הזאת, אתה מסוגל לזה, אחר כך תשחרר את ההתמדה!" אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1334271]
[B]אוסטין~[/B]
אתה תופס את טריקו בזמן שהוא נופל ורץ איתו לשיח גבוהה בזמן שוולביט אינו מבחין. בתוך השיח, טריקו משפשף את עיניו מספר פעמים ואז מקשיב לתכנית שלך וקופץ מבין השיחים ונעלם על אחד מהעצים.
אתה יוצא מהשיח ומסתכל לעברו של וולביט המחפש מסביב את טריקו.
לפתע מהאוויר טריקו נוחת בעצמה על ראשו של וולביט ומרסק אותו באדמה.
וולביט מתעלף.
[/quote]
"מעולה טריקו, כבר 4 נצחונות רצופים..." אומר מרוצה ומעט מופתע מכמה שהטריקו הזה חזק.
לאחר מכן אחשוב 'אוקיי, אנחנו כבר בעומק הדרך... בוא ונטייל כאן, נחפש כאן אגמים או מקומות מיוחדים ושונים ביופיים משאר הדרך'
~~~~~~
אגם, מערה, קרחת יער... כל דבר שתמצא לנכון.
-
[B]ניל ואליסה~[/B]
בזמן שמריפ נוחטת בעצמה על סידוט ומרסקת אותו על האדמה, טוטדייל של אליסה משגר אקדח מים רציני מפיו ועף באוויר ומצליח להתחמק מהצל לילה של סאבליי, אשר חותך דרך האקדח מים ופוגע, גם הוא, בסידוט הקטן. טוטדייל מהאוויר שולח עוד אקדח מים לעברו של סאבליי ופוגע בישירות וסאבליי נרטב כולו. בזמן שטוטדייל צונח למטה מריפ פוגעת בו במכת ברק.
"מריפ מכת ברק!" קוראת הנערה "סאבליי שירטה על סידוט!" קורא המאמן.
שני הפוקימונים שלהם יוצאים עם המתקפות בשילוב מושלם והם מתקרבים לעבר הפוקימונים שלכם.
[B]פלינט~[/B]
"אתה יכול להלחם נגדה, אני אלך לדבר איתו" היא אומרת בחיוך ומשאירה אותך כנגד המאמנת "אין לי בעייה בקרב כפול" היא אומרת בחיוך ומשחררת מהפוקדור שלה שני פוקימונים הדומים לפרפרים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/5/54/Spr_5b_267_f.png[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2c/Spr_5b_012_f.png[/IMG].
"באטרפריי ביוטיפליי תיהיו מוכנות!" קוראת המאמנת שלהן והן מחכות שתשלוף את הפוקימונים שלך.
[B]אוסטין~[/B]
אתה משבח את טריקו ומתחיל להסתובב באזור בתקווה למצוא מקום יפה. אתה ממשיך ללכת, וכעבור כמה דקות אתה מבחין בשלט גדול העליו רשום '[I]דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ[/I]' . אתה מבחין שמאוחרי השלט יש גם מרכז פוקימונים גדול, ובהמשך, הדרך מתפצלת לגבעה ולהמשך היער.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1334278][B]ניל ואליסה~[/B]
בזמן שמריפ נוחטת בעצמה על סידוט ומרסקת אותו על האדמה, טוטדייל של אליסה משגר אקדח מים רציני מפיו ועף באוויר ומצליח להתחמק מהצל לילה של סאבליי, אשר חותך דרך האקדח מים ופוגע, גם הוא, בסידוט הקטן. טוטדייל מהאוויר שולח עוד אקדח מים לעברו של סאבליי ופוגע בישירות וסאבליי נרטב כולו. בזמן שטוטדייל צונח למטה מריפ פוגעת בו במכת ברק.
"מריפ מכת ברק!" קוראת הנערה "סאבליי שירטה על סידוט!" קורא המאמן.
שני הפוקימונים שלהם יוצאים עם המתקפות בשילוב מושלם והם מתקרבים לעבר הפוקימונים שלכם.
[/QUOTE]
"קדימה סידוט תשחרר את כל מה שקיבלת על מריפ, תגרום להם לשלם"אומר ואנשוך את שפתי בתקווה שסידוט יספיק לשחרר את המתקפה.