[QUOTE=Flupy;1338358]נדב אתה אשם בכל![/QUOTE]
):
לא
אני באמת מנסה להבין איך הולכים לקשר אותי לסיפור הפעם.
Printable View
[QUOTE=Flupy;1338358]נדב אתה אשם בכל![/QUOTE]
):
לא
אני באמת מנסה להבין איך הולכים לקשר אותי לסיפור הפעם.
[quote=FIupy;1338285]הבנתי שזה עניין של פגיעה ולא הספויילר עצמו, אבל בחייאת, כמה ספויילר כבר פוגע בך? גם אם זאת סדרה שהשפיעה עליך ושינתה אותך, זאת עדיין סידרה. בסופו של דבר, אתה לוקח את מה שהסדרה שינתה בך ולא את הסדרה עצמה. ספויילרים לא ישנו את זה ולא יפגעו במה שכבר התפתח אצלך כבר.
שתבין, אני כתבתי גם שעונש מקובל מבחינתי, אבל הוא קצת מוגזם, זה הכל. לא באתי להצטדק ולהגיד "תורידו להם ת'באן עכשיו זה לא מוצדק" ולהתחכם ולהגיד שאין חוק שאוסר על ספויילרים, רק להקל את הענישה קצת.
ואף אחד לא קילל או השווה לנאצים? ת'אמת שכן קיללו והשוו אותנו לנאצים אתמול, הוא לא דיבר עליך אל תדאג, אתה פשוט כנראה לא היית פה כשזה קרה.
הכוונה של פלופי במה שהוא אומר זה שההנהלה לא לוקחת דברים בפרופורציות וסדר העדיפויות שלהם וההגדרה ל"העלבה ופגיעה" נורא מוזר בעיניו, זה הכל[/quote]
ת'כלס, אם הייתם מדווחים הייתי מטפל.. אתה מצפה ממני לעבור עמוד עמוד?
מה יותר גרוע לקרוא למישהו נאצי או ניצול שואה (כקללה)
[QUOTE=KillerBee;1338367]מה יותר גרוע לקרוא למישהו נאצי או ניצול שואה (כקללה)[/QUOTE]
מה קללה ב"ניצול שואה"? םם
[quote=KillerBee;1338367]מה יותר גרוע לקרוא למישהו נאצי או ניצול שואה (כקללה)[/quote]
XDDDDDDDDD הרגת אותי אחי
[QUOTE=FIupy;1338372]מה קללה ב"ניצול שואה"? םם[/QUOTE]
מי שאמר את זה התכוון לזה כקללה למען האמת גם אני לא מבין ><
אני רק אומר את זה כי מישהו קרא לי ככה (בגלל שאני אשכנזי רזה ובהרבה רמות מעליו מבחינה אינטלקטואלית) ואני עניתי לו פיל נאצי מרוקאי מטומטם (כי הוא ערבי (מרוקאי) שמן)
[quote=FIupy;1338372]מה קללה ב"ניצול שואה"? םם[/quote]
בשנות ה-50 ניצולי השואה נתפסו כאפסים כאלו וכל הזמן מתחו עליהם ביקורת ואמרו להם למה לא נלחמתם איך יכלו לעשות לכם את זה מבלי שתאבקו, איך יכול להיות ששרדת וכו', ובגלל זה הם נכנסו לדכאון עמוק ובקושי דיברו על השואה.
החומר של המתכונת עדיין טרי במוח שלי...
[QUOTE=LordAbizi;1338376]בשנות ה-50 ניצולי השואה נתפסו כאפסים כאלו וכל הזמן מתחו עליהם ביקורת ואמרו להם למה לא נלחמתם איך יכלו לעשות לכם את זה מבלי שתאבקו, איך יכול להיות ששרדת וכו', ובגלל זה הם נכנסו לדכאון עמוק ובקושי דיברו על השואה.
החומר של המתכונת עדיין טרי במוח שלי...[/QUOTE]
לורד אביזי המנהל האהוב עלי :D
אביב מה משעשע אותך כלכך?
[QUOTE=KillerBee;1338375]מי שאמר את זה התכוון לזה כקללה למען האמת גם אני לא מבין ><
אני רק אומר את זה כי מישהו קרא לי ככה (בגלל שאני אשכנזי רזה ובהרבה רמות מעליו מבחינה אינטלקטואלית) ואני עניתי לו פיל נאצי מרוקאי מטומטם (כי הוא ערבי (מרוקאי) שמן)[/QUOTE]
אז אתה גם גזען ?
[quote=KillerBee;1338378]לורד אביזי המנהל האהוב עלי :D
אביב מה משעשע אותך כלכך?[/quote]
אני לא מתכוון להשאר כזה עוד הרבה זמן... בדיקת משחקים מתחילה להיות מטלה מדכאת מאוד.
[QUOTE=Flupy;1338381]אז אתה גם גזען ?[/QUOTE]
כן :P אני גזען ואני מודה ואם יש לך בעיה אז לא אכפת לי אם לשנוא מי שרוצה במותי זה משהוא רע אז אני הבנאדם הרע עלי אדמות
[QUOTE=LordAbizi;1338382]אני לא מתכוון להשאר כזה עוד הרבה זמן... בדיקת משחקים מתחילה להיות מטלה מדכאת מאוד.[/QUOTE]
בטח אני ועוד כל מיני אנשים שפותחים מ״ת בקרוב מדכאים אותך :(.
אלון-זה לא העיצוב הגמור, אני אשים כמה צבעים ואוסיף אישור שלך..
[QUOTE=KillerBee;1338375]מי שאמר את זה התכוון לזה כקללה למען האמת גם אני לא מבין ><
אני רק אומר את זה כי מישהו קרא לי ככה (בגלל שאני אשכנזי רזה ובהרבה רמות מעליו מבחינה אינטלקטואלית) ואני עניתי לו פיל נאצי מרוקאי מטומטם (כי הוא ערבי (מרוקאי) שמן)[/QUOTE]
אז הוא טמבל
וגם אתה טמבל כי השתמשת במילה ''מרוקאי'' כמילה שאמורה להעליב אותו.
[QUOTE=LordAbizi;1338376]בשנות ה-50 ניצולי השואה נתפסו כאפסים כאלו וכל הזמן מתחו עליהם ביקורת ואמרו להם למה לא נלחמתם איך יכלו לעשות לכם את זה מבלי שתאבקו, איך יכול להיות ששרדת וכו', ובגלל זה הם נכנסו לדכאון עמוק ובקושי דיברו על השואה.
החומר של המתכונת עדיין טרי במוח שלי...[/QUOTE]
לא מבין איך זה נתפס שאנשים שעברו כאלה דברים נתפסו כחלשים ואפסים. מה זה "איך יכלו לעשות לכם את זה מבלי שתאבקו"? לקחו להם את כל הרכוש, האוכל וכו'. עזוב את זה שהם לא היו כשירים למלחמה, לא היו להם גם האמצעים.
אבל היום "ניצול שואה" לא נתפס לי כקללה או העלבה. באמת שלא.
[quote=עולה אושאוט;1338384]בטח אני ועוד כל מיני אנשים שפותחים מ״ת בקרוב מדכאים אותך :(.[/quote]
לא, זה לא המשחקים, אלא העובדה שאני כבר עושה את זה די הרבה זמן. (כמובן לדעתי, כי אני לא מבין בבני אדם)
@נדב
בשנות ה-50 רצו לטפח דמות של יהודי לוחם חזק ואמיץ, ולכן טיפחו את הזכרון של כל האלו שמרדו, את כל המרדכיים אנליביצ'ים ושות', ואת כל האלו שנספו רצו לטאטא מתחת לשטיח כי הם לא ייצגו את האידיאל היהודי שרצו לטפח. ברור שהתפיסה הזו השתנתה עם הזמן, וכיום כל אלו ששרדו את השואה, ולא רק הם, נתפסים כגיבורים.