'אה.. זה יותר נוח..' אנסה לשדר לו, 'אני לוק, בן אנוש.. מי אתה?'
Printable View
'אה.. זה יותר נוח..' אנסה לשדר לו, 'אני לוק, בן אנוש.. מי אתה?'
[b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודעת להגן על עצמי. אבל אני מעדיפה שמישהו יעזור לי. אני מפחד ת לבד!" החלה טסה לבכות. "אני לא אדם רגיש!" פקדה על עצמה והתעשטה. היא מחתה את דמעותיה וחייכה חיוך מזוייף.
[b]לוק ~[/b]
'אתה לא בן אנוש.' ענה אליך הדמון. 'אתה אלף. אחרת לא היית מסוגל לרכוש אותי. ולי אין מושג מי אני. אולי אתה תגיד לי?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374311][b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודעת להגן על עצמי. אבל אני מעדיפה שמישהו יעזור לי. אני מפחד ת לבד!" החלה טסה לבכות. "אני לא אדם רגיש!" פקדה על עצמה והתעשטה. היא מחתה את דמעותיה וחייכה חיוך מזוייף.
[b]לוק ~[/b]
'אתה לא בן אנוש.' ענה אליך הדמון. 'אתה אלף. אחרת לא היית מסוגל לרכוש אותי. ולי אין מושג מי אני. אולי אתה תגיד לי?'[/QUOTE]
'איך אתה יודע מי אני?' חשבתי לעצמי (מנסה לתרץ את הטעות שעשיתי) 'והאמת, יש לי זהות בשבילך.. קרנג'. זה אומר טבח.. כזה היית תוקפני שניסיתי לרכוש אותך..' הסברתי לו. 'מוסכם עליך?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374311][b]אנג'ל ~[/b]
[/QUOTE]
אגרד בראשי ואומר" אני מניח שיש לי קצת זמן לעזור לעלמה צעירה "
[quote]ג'ואי ~
אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.[/quote]
"טוב יאללה." אומר.לאחר מכן אסמן לסאנדמן לבוא למחסן ואחפש איתו ביחד את המנורה.
[b]לוק ~[/b]
'אני לא אוהב את השם הזה.' רטן הדמון וישב בכבדות על הרצפה. 'רוצה שם אחר!' פתאום ריח קטן פגע באפך, כשילד בן גילך ודמון עשוי רפש מסריח התקרב לעברך.
[b]אנג'ל ~[/b]
"תראה," אמרה טסה בקול רגוע הרבה יותר. "לא אכפת לי להיות איתך עד שזה יטופל באמת. אתה היית בדרכך לעשות משהו אחר?"
[b]
ג'ואי ~[/b]
אתה מביט סביב במחסן ורואה ערימות של קופסאות מעץ גדולות. הוזהרת שאחד מהר עשוי להיות בעל המנורה המוזהבת. "אני מניח שזה נמצא תחת אחת מהקופסאות הגדולות..." רמז בחוכמה בעל החנות.
[QUOTE=ヒトカゲ;1375072]
[b]אנג'ל ~[/b]
"תראה," אמרה טסה בקול רגוע הרבה יותר. "לא אכפת לי להיות איתך עד שזה יטופל באמת. אתה היית בדרכך לעשות משהו אחר?"
[b][/QUOTE]
"המשימה שיש לי לעשות קשורה בעקיפין לחמקן, ככה שכל מידע שאקבל יכול לעזור לי, ואיזה דרך יותר טובה להשיג מידע על החמקן מאשר לשאול את החמקן עצמו ?"אומר ואגרד בראשי.
אנג'ל ~
"למה שלא תפרט לי קצת יותר על המשימה שלך?" הסתקרנה טסה והתיישבה לידך. "ספר לי הכל, אשמח לעזור בכל הכוח."
[quote=ヒトカゲ;1375076]אנג'ל ~
"למה שלא תפרט לי קצת יותר על המשימה שלך?" הסתקרנה טסה והתיישבה לידך. "ספר לי הכל, אשמח לעזור בכל הכוח."[/quote]
"אני צריך להשיג את השרביט של החמקן "אומר .
אנג'ל ~
"למה אתה צריך את השרביט שלו?" צחקה טסה בחוסר הבנה. "זה לא נמצא אצל הועדה של הקוסמים או משהו? מה זה קשור אליך?"
[quote=ヒトカゲ;1375081]אנג'ל ~
"למה אתה צריך את השרביט שלו?" צחקה טסה בחוסר הבנה. "זה לא נמצא אצל הועדה של הקוסמים או משהו? מה זה קשור אליך?"[/quote]
"זה לא, אבל יש לי אחות מפחידה שרוצה את זה וכמו אח טוב עם יותר מידי זמן פנוי נשלחתי "
אנג'ל ~
"אני מניחה שאין לך מושג איך להשיג את השרביט." אומרת טסה בקול מיואש.
[quote=ヒトカゲ;1375083]אנג'ל ~
"אני מניחה שאין לך מושג איך להשיג את השרביט." אומרת טסה בקול מיואש.[/quote]
"אם לומר את האמת יש לי דרך, אבל היא די ארוכה, ואולי דרך קצת שכנוע לחמקן יהיה דרך יותר קצרה"
אנג'ל ~
"אני חושבת שעדיף למצוא את השרביט שלו קודם." אמרה טסה. "אם חזיר את זה בזמן לאחותך, החמקן יהיה קוסם מאוד חלש בלעדיו."
[quote=ヒトカゲ;1375086]אנג'ל ~
"אני חושבת שעדיף למצוא את השרביט שלו קודם." אמרה טסה. "אם חזיר את זה בזמן לאחותך, החמקן יהיה קוסם מאוד חלש בלעדיו."[/quote]
"יש בזה משהו"אומר ואקום מכיסא.
"אז את מצטרפת אליי ?"אשאל ואסתכל על טסה.