הופה גנגנם סטייל
Printable View
הופה גנגנם סטייל
חזרתי מבית הספר אני מקווה שלא יהיו לימודים אם או בכלל בגלל התאריך
צהריים טובים =]
הולה
יש באדי בילדרים בפורום הזה?
דודי יא אחחחחחח
היי דודי
חחחח מי אתם? מצטער שאני לא זוכר
אני אלוהים ):
[quote=Barney Stinson;1417822]יש באדי בילדרים בפורום הזה?[/quote]
אני מניח שכמות הבאדי בילדרים פה קרובה לכמות האנשים שיש להם תואר ראשון או קרובים לכך, והם בערך פעילים באותה מידה. (כלומר יש אולי שניים, ואולי אחד מהם מתחבר פעם ב-)
[QUOTE=LordAbizi;1417827]אני מניח שכמות הבאדי בילדרים פה קרובה לכמות האנשים שיש להם תואר ראשון או קרובים לכך, והם בערך פעילים באותה מידה. (כלומר יש אולי שניים, ואולי אחד מהם מתחבר פעם ב-)[/QUOTE]
לצערי אתה צודק, היה פה פעם אחד בשם אלירן.... אני צריך קצת המלצות למרות שאני עובד במכון כושר ועליתי בסביבות ה9 קילו והורדתי 4 אחוז שומן (למי שלא מבין העלתי את המסת שריר)
[quote=Barney Stinson;1417828]לצערי אתה צודק, היה פה פעם אחד בשם אלירן.... אני צריך קצת המלצות למרות שאני עובד במכון כושר ועליתי בסביבות ה9 קילו והורדתי 4 אחוז שומן (למי שלא מבין העלתי את המסת שריר)[/quote]
טיק טק? הוא התחבר בחודשים האחרונים וטען שהוא חוזר קצת לפורום... אבל לא ראיתי אותו פה בזמן האחרון...
[QUOTE=LordAbizi;1417829]טיק טק? הוא התחבר בחודשים האחרונים וטען שהוא חוזר קצת לפורום... אבל לא ראיתי אותו פה בזמן האחרון...[/QUOTE]
קצת מבאס שכולם עזבו אני מרגיש כאילו אני האחרון מהתקופה היפה של הפורום...
[quote=Barney Stinson;1417830]קצת מבאס שכולם עזבו אני מרגיש כאילו אני האחרון מהתקופה היפה של הפורום...[/quote]
ההודעה האחרונה של טיק טק בפורום היא מה-29/11 שם הוא טוען שיש לו שבועיים עמוסים. עברו מאז מעט יותר משבועיים, אז קשה לדעת למה הוא לא פה.
הי