שוב,אני מצביע סקלטרון
Printable View
שוב,אני מצביע סקלטרון
מצביע טוגופי
[QUOTE=Hecarim;1452073]מצביע טוגופי[/QUOTE]
למה?
טוגפי
[QUOTE=the rock;1452131]טוגפי[/QUOTE]
למה?
כי אתה חשוד
[quote=hecarim;1452140]כי אתה חשוד[/quote]
איך אני חשוד?
שאלתי למה אם אני חשוד אז איך?
אולי אתם בעצמכם רוצחים!
[quote=togfi;1452141]איך אני חשוד?
שאלתי למה אם אני חשוד אז איך?
אולי אתם בעצמכם רוצחים![/quote]
כולם חשדו בך מההתחלה...
אני לא חושב שאני צריך להגיד לך את הסיבה כי אתה כבר יודע אותה.
[quote=hecarim;1452142]כולם חשדו בך מההתחלה...
אני לא חושב שאני צריך להגיד לך את הסיבה כי אתה כבר יודע אותה.[/quote]
זאת סיבה נו באמת??
אם סוקלים אותי ואני אזרח כולם תדעו שתי אלה רוצחים!!!
יש לנו תיקו:
רותם - 2 קולות.
טוגפי - 2 קולות.
סקלטרון - 2 קולות.
היום ממשיך עד שישבר השיוויון הזה.
רותם
היי לא נכון יש שלוש קולות לסלקטרון אני נונונוס ואלמייק
[IMG]http://www.alignfiles.com/wp-content/uploads/2013/03/blogrunning-away-2.jpg[/IMG]
העיר בבהלה רצינית. אין לאף אחד מושג מיהו הרוצח ובכל זאת עליהם להעמיד לשחיטה אחד משלהם. הפעם הדברים היו מסובכים יותר כאשר תושבי העיירה איגפו שלושה אנשים בו זמנית ועצרו אותם לחקירה. אותם אנשים היו: רותם, טוגפי וסקלטרון. בסופו של דבר, כף המאוזניים נפלה לרעתו של סקלטרון. הם פתחו את הדלת ונתנו לו יתרון של 5 דקות. לאחר מכן, הם החלו לרדוף אחריו עם לפידים. אבל מרוב הבהלה, המסכן לא שמע את צפירת הרכבת וזו דרסה אותו למוות.
[COLOR="Red"]Skeletron הוא מתן. תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב פה יותר.
אזרחים, ברור לכם שאתם עושים משהו לא כשורה אם אתם ממשיכים לרצוח כל פעם אזרחים. תשאירו משהו לרוצחים. הלילה יורד על העיירה וכולם מסתגרים בבתים. הפעם זה תורם של הרוצחים לעשות את עבודתם. על הרוצחים לבחור מישהו שהם מעוניינים לרצוח ולשלוח לי את השם שלו בפרטי. בכל הנוגע לשוטר והרופא, שאלוהים יסלח לכם על זה שזנחתם את תושבי העיירה לאנחות. הוכחתם עד כמה אתם לא יעילים ותושבי העיירה מתחילים לדון בינם לבין עצמם על מנת לרשת את התפקידים שלהם. נמשיך בשעה 19:00.
ואוו פשוט ואוו
אני עומד פה ככמה ימים,מנסה לשכנע את כולם לא להצביע אליו כי הוא אזרח
אבל אתם "לא לדמות שלו יש מתקפה עם חרמש שזה דומה למגל אז הוא רוצח"
ואווי.. הטיפשות
[QUOTE=Hit Man;1452154][IMG]http://www.alignfiles.com/wp-content/uploads/2013/03/blogrunning-away-2.jpg[/IMG]
העיר בבהלה רצינית. אין לאף אחד מושג מיהו הרוצח ובכל זאת עליהם להעמיד לשחיטה אחד משלהם. הפעם הדברים היו מסובכים יותר כאשר תושבי העיירה איגפו שלושה אנשים בו זמנית ועצרו אותם לחקירה. אותם אנשים היו: רותם, טוגפי וסקלטרון. בסופו של דבר, כף המאוזניים נפלה לרעתו של סקלטרון. הם פתחו את הדלת ונתנו לו יתרון של 5 דקות. לאחר מכן, הם החלו לרדוף אחריו עם לפידים. אבל מרוב הבהלה, המסכן לא שמע את צפירת הרכבת וזו דרסה אותו למוות.
[COLOR="Red"]Skeletron הוא מתן. תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב פה יותר.
אזרחים, ברור לכם שאתם עושים משהו לא כשורה אם אתם ממשיכים לרצוח כל פעם אזרחים. תשאירו משהו לרוצחים. הלילה יורד על העיירה וכולם מסתגרים בבתים. הפעם זה תורם של הרוצחים לעשות את עבודתם. על הרוצחים לבחור מישהו שהם מעוניינים לרצוח ולשלוח לי את השם שלו בפרטי. בכל הנוגע לשוטר והרופא, שאלוהים יסלח לכם על זה שזנחתם את תושבי העיירה לאנחות. הוכחתם עד כמה אתם לא יעילים ותושבי העיירה מתחילים לדון בינם לבין עצמם על מנת לרשת את התפקידים שלהם. נמשיך בשעה 19:00.[/QUOTE]
למה ):