היי לכולם,
איך החג?
Printable View
היי לכולם,
איך החג?
טוב רשמתי ניצחון תרבותי עם צרפת ברמה 6.
הפעם לא הייתי מנודה חברתית, והייתי מוקף באוסטרים ובאתיופים וברומאים ובהונים (אמנם הרומאים חצצו ביני לבינם) וגרמניה, ולא הסתבכתי במלחמות למרות שהרומאים וגרמניה קצת שנאו אותי. בניתי בפריז את הקפלה הסיסטינית, את הלוברה ואת ברודוויי, יחד עם הפלאים הלאומיים של האוניברסיטה של אוקספורד וההרמיטז'. היו לי 4 chateau מסביב לפריז, והצלחתי למלא את כל המבנים שלי עם THEMING BONUS (גם מוזיאון כמובן) והתוצאה הייתה שבסוף המשחק הייתה לי תפוקת תיירות של 700 בערך. הודות לעבודה טובה של האתיופים שהפיצו את הדת שלהם אצלי ואצל אוסטריה, האוסטרים המסכנים ספגו ממני 1500 תיירות בתור... כבשתי להם שתי ערים בעזרת לחץ אידיאולוגי. ברגע שגם נהייתי INFLUENTIAL עם הזולו (הוא רצה לבנות את הפיירווול כדי להגן מפני האינטרנט שלי, אבל בדיוק נולד לי GREAT ENGINEER אז גנבתי את זה ממנו), כבשתי גם להם עיר. הם מיד עשו לי DENOUNCE, אבל הייתי במרחק כמה תורות מלהיות INFLUENTIAL עם גרמניה והניצחון.
זה לא היה כוחות בכלל. התיירות שלי הייתה חזקה מדי. ה-NATIONAL VISITOR CENTER נתן לי עוד איזה 200 לתיירות. מספרים פסיכיים.
מה?????
[QUOTE=LordAbizi;1471179]טוב רשמתי ניצחון תרבותי עם צרפת ברמה 6.
הפעם לא הייתי מנודה חברתית, והייתי מוקף באוסטרים ובאתיופים וברומאים ובהונים (אמנם הרומאים חצצו ביני לבינם) וגרמניה, ולא הסתבכתי במלחמות למרות שהרומאים וגרמניה קצת שנאו אותי. בניתי בפריז את הקפלה הסיסטינית, את הלוברה ואת ברודוויי, יחד עם הפלאים הלאומיים של האוניברסיטה של אוקספורד וההרמיטז'. היו לי 4 chateau מסביב לפריז, והצלחתי למלא את כל המבנים שלי עם THEMING BONUS (גם מוזיאון כמובן) והתוצאה הייתה שבסוף המשחק הייתה לי תפוקת תיירות של 700 בערך. הודות לעבודה טובה של האתיופים שהפיצו את הדת שלהם אצלי ואצל אוסטריה, האוסטרים המסכנים ספגו ממני 1500 תיירות בתור... כבשתי להם שתי ערים בעזרת לחץ אידיאולוגי. ברגע שגם נהייתי INFLUENTIAL עם הזולו (הוא רצה לבנות את הפיירווול כדי להגן מפני האינטרנט שלי, אבל בדיוק נולד לי GREAT ENGINEER אז גנבתי את זה ממנו), כבשתי גם להם עיר. הם מיד עשו לי DENOUNCE, אבל הייתי במרחק כמה תורות מלהיות INFLUENTIAL עם גרמניה והניצחון.
זה לא היה כוחות בכלל. התיירות שלי הייתה חזקה מדי. ה-NATIONAL VISITOR CENTER נתן לי עוד איזה 200 לתיירות. מספרים פסיכיים.[/QUOTE]
אבל אתה לוקח ציו שנועדו לניצחון הזה.... אני רוצה שתיקח מישהו שכל האפקטים שלו וכל הדברים האקסקלוסיביים שלו נועדו לניצחון מסוג אחד (נגיד ניצחון צבאי) ותנצח איתו בניצחון אחר
אני עוד לא הגעתי לרמה כזו של גמישות.
מבחינתי לנצח ניצחונות ברמה 6, אפילו שאני משתמש במדינות taylor-made לניצחון מסויים, זה הישג.
המשחק הבא שלי יהיה רמה 7 עם גרמניה. לגרמניה אין באמת כיוון מועדף, כי הבונוס פטישים שלהם מהמבנה המיוחד שלהם הhanse נותן להם סיכוי לא רע להתפתח לכל כיוון. נבדוק איך זה יתגלגל.
לא הייתי מחובר לפורום חודש וחצי :o
על איזה משחק אתם מדברים?
[QUOTE=Pic.;1471187]על איזה משחק אתם מדברים?[/QUOTE]
civilization 5
יוון כיפית, תעברו שם, אחלה בחורות
בנימה זו, חזרתי עכשיו, אני פותח את המשחק בימים הקרובים, אז תבדקו פה כל מי שרצה (:
היי
היי איתן
[QUOTE=Pic.;1471193]היי איתן[/QUOTE]
מי אתה? חדש בפורום? איך הגעת?
כל כך הרבה שאלות מציפות את ראשי וליבי!
מחכים סמוקר רק תתחיל כבררר
למה לעזאזל לוקח להם עכשיו יומיים-שלושה לתרגם את הפרקים של דרגון בול קאי??
היי(: