[QUOTE=Alice;1512737]כולנו גדלנו חחח
לפני כמה שנים זה היה כבר?[/QUOTE]
למה להכליל חלקנו נשארו באותו גודל
Printable View
[QUOTE=Alice;1512737]כולנו גדלנו חחח
לפני כמה שנים זה היה כבר?[/QUOTE]
למה להכליל חלקנו נשארו באותו גודל
רותם שונא שאני מפרסם שטויות שאני ממציא, אז לא אפרסם לכם כמה שטויות שהכנתי.
אתה צריך לראות מה אני עושה למחייתי - להיות דוקטורנט במתמטיקה כרוך בלהמציא המון שטויות.
מה איפה אלון
כמה מחשבות על הפרק הראשון של פוקימון 2019:
[spoiler]
בהתחלה כשחשבתי שאש ישתתף במחנה הזה, חשבתי שיפגשו את סרנה, כי זה סיפור שהוא אמיתי. חשבתי שיראו אותה בקבוצת הילדים שהייתה במחנה, אבל לא הראו אותה. שזה הגיוני, כי אש בסוף לא השתתף במחנה הזה! חבל שלא הראו את המחנה שבו אש כן השתתף וסרנה כן הייתה שם.
אני לא מבין מה המגדר של גו. או שאולי המגדר עמום בכוונה כי זה 2019 ולהגדיר מגדר של אנשים זה לא מכובד? אולי זה בכלל גו-אינוזוקה מיוגיהו vrains?
ואני זוכר שפיצ'ו מתפתח כשהוא ממקסם את האהבה שלו, נכון? אז זה נחמד, המאמן הראשון של פיקאצ'ו של אש היה קנגסקן ופיצ'ו של אש התפתח לפיקאצ'ו לאחר שהוא מקסם את האהבה שלו לקנגסקן הזה. זה דווקא די הגיוני.
סך הכל היה די משעמם, אבל זה נחמד שהם יכולים להעביר סיפור שלם כמעט מבלי להשתמש במילים ורק להשתמש ב poke speak ואינטונציות קול. זה מרשים למדי.
[/spoiler]
[QUOTE=LordAbizi;1512745]כמה מחשבות על הפרק הראשון של פוקימון 2019:
[spoiler]
בהתחלה כשחשבתי שאש ישתתף במחנה הזה, חשבתי שיפגשו את סרנה, כי זה סיפור שהוא אמיתי. חשבתי שיראו אותה בקבוצת הילדים שהייתה במחנה, אבל לא הראו אותה. שזה הגיוני, כי אש בסוף לא השתתף במחנה הזה! חבל שלא הראו את המחנה שבו אש כן השתתף וסרנה כן הייתה שם.
אני לא מבין מה המגדר של גו. או שאולי המגדר עמום בכוונה כי זה 2019 ולהגדיר מגדר של אנשים זה לא מכובד? אולי זה בכלל גו-אינוזוקה מיוגיהו vrains?
ואני זוכר שפיצ'ו מתפתח כשהוא ממקסם את האהבה שלו, נכון? אז זה נחמד, המאמן הראשון של פיקאצ'ו של אש היה קנגסקן ופיצ'ו של אש התפתח לפיקאצ'ו לאחר שהוא מקסם את האהבה שלו לקנגסקן הזה. זה דווקא די הגיוני.
סך הכל היה די משעמם, אבל זה נחמד שהם יכולים להעביר סיפור שלם כמעט מבלי להשתמש במילים ורק להשתמש ב poke speak ואינטונציות קול. זה מרשים למדי.
[/spoiler][/QUOTE]
[COLOR=#ffff00]גו הוא בן[/COLOR]
did you just assume my gender?
[quote=lordabizi;1512747]did you just assume my gender?[/quote]
yes
[QUOTE=LordAbizi;1512747]did you just assume my gender?[/QUOTE]
האא זיהיתי
לא ידעתי שרפרנסתי משהו ספיציפי. חשבתי שזאת סתם אמירה גנרית באינטרנט.
זה מהסרטון There are only two genders; Change my mind.
[QUOTE=Hit Man;1512626]יש דבר כזה שנקרא עבודה. מדי פעם הם זורקים עליך ניירות כאלה צבעוניים. באמצעותם אפשר להשיג סוויץ'.[/QUOTE]
לא עובד אם צריך לשלם ללימודים ועל שכר דירה :(
[QUOTE=Pakuki;1512667]אה זה רעיון שלי אביזי.
בעיקרון אני מנסה להחזיר את אלון לגיל 14 ופשוט לטחון את הנו"ד, אבל מכיוון שהוא כבר חייל גדול ורציני אנחנו כבר לא יכולים לשחק ):[/QUOTE]
[QUOTE=Pakuki;1512664]*666*
הממ יותר נכון לומר שרצחנו כמה אנשים. טל @alice כעסה עלינו ממש כי פשוט השתוללנו וסקלנו כל מה שזז באיזה אתגר שהיא פתחה.
ואולי גם עמיתלב היה קורבן לסקילה? אוף כן אבל היינו רשעים, בני ארבע עשרה (מגל היה בכלל בן 10 נראה לי) חסרי מוח בשיחת סקייפ אחת.[/QUOTE]
קראתי לי חסר מוח?
אבל גם חייל גדול ורציני אז זה בסדר
[QUOTE=IHavePipi;1512782]קראתי לי חסר מוח?
אבל גם חייל גדול ורציני אז זה בסדר[/QUOTE]
לא בא לחמם או משהו אבל הוא גם אמר שאתם כבר לא יכולים לשחק.
[QUOTE=IHavePipi;1512782]קראתי לי חסר מוח?
אבל גם חייל גדול ורציני אז זה בסדר[/QUOTE]
לא מצליח למצוא את הסתירה בין חייל גדול ורציני לחסר מוח :(