-
[b]עומר~[/b]
"בסדר גמור" היא אומרת לך ולוקחת את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במכשיר הטיפול ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם "בבקשה. אתה זקוק לחדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[b]קורן~[/b]
שניכם מתקדמים אל עבר המערה ונכנסים פנימה. לעיניך נגלית מערה גדולה עם כתב חרטומים גדול וסימנים של אותיות משונות עליהם.
[b]אביב~[/b]
אתה ממלמל את דבריך מעט בכעס ומסתכל על פארפדג'. הוא מניף את זרועותיו בשמחה באוויר, נראה שהוא החלים לגמרי "אני רוצה שהוא החלים" אומרת האחות גו'י שנכנסת לחדר כעת "הוא משוחרר" היא אומרת בחיוך.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג שולח מתקפת בועות ופאציריס'ו מתחמקת ממנה בקלות, ואז פוליוואג מפתיע אותה עם סטירה כפולה! פאציריס'ו חוטפת מספר סטירות אחת אחרי השנייה, והיא עפה היישר אל עץ סמוך. היא נופלת על הקרקע מעולפת.
"פוליוואג!" קורא פוליוואג באושר ומתחיל לרקוד סביבך.
[b]רון~[/b]
אתה מחליט ללכת לחפש פוקימונים בדרך 29, ואתה נכנס פנימה. אתה מסתובב לך במשך מספר דקות בתוכה, עד שאתה מבחין לפתע בקריקטוט
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 06:52 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה מחליט ללכת לחפש פוקימונים בדרך 29, ואתה נכנס פנימה. אתה מסתובב לך במשך מספר דקות בתוכה, עד שאתה מבחין לפתע בקריקטוט [/b][/quote]
אני ממשיך לחפש בדרך פוקימונים אחרים
-
[b]רון~[/b]
אתה ממשיך לטייל ולחפש אחר פוקימונים שונים, ואתה לא מוצא. מיואש, אתה ממשיך לחפש, כשלפתע אתה מבחין באודיש שיוצא לו מתוך אחד השיחים הסמוכים.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:47 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
ריאולו מרים אבן קטנה שהוא מוצא, נוגע בה והיא פתאום זוהרת באור כזה ומשנה את צורתה לפתע לאוכל פוקימונים קטן. ריאולו זורק אותו לעבר וורמפל שמבחין בזה, וקופץ לעברו. הוא תופס את החפץ בפיו ומתחיל ללעוס, ואז הוא יורק אותו החוצה בעיוות כאב. ריאולו מנצל זאת ורץ קדימה במהירות הבזק, פוגע בוורמפל עם מתקפה מהירה, פוצע אותו בינוני.
"וורמפל!" קורא וורמפל בכעס ותוקף עם התקלה את ריאולו ופוגע בו. [/b][/quote]
''ריולו , מבט מפחיד ואז מתקפה מהירה !''
-
[b]יוסי~[/b]
ריאולו משתמש בפרצוף מפחיד שמבהיל את וורמפל וגורם לו לנוע אחורה, ואז ריאולו פוגע ישירות בוורמפל עם מתקפה מהירה, מעיף אותו על עץ קרוב. וורמפל נופל על הקרקע מעולף.
"ריאולו!" קורא ריאולו בשמחה רבה וקופץ אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 06:58 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה ממשיך לטייל ולחפש אחר פוקימונים שונים, ואתה לא מוצא. מיואש, אתה ממשיך לחפש, כשלפתע אתה מבחין באודיש שיוצא לו מתוך אחד השיחים הסמוכים. [/b][/quote]
"זה יהיה חיפוש ארוך"
אני ממשיך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 08:06 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
ריאולו משתמש בפרצוף מפחיד שמבהיל את וורמפל וגורם לו לנוע אחורה, ואז ריאולו פוגע ישירות בוורמפל עם מתקפה מהירה, מעיף אותו על עץ קרוב. וורמפל נופל על הקרקע מעולף.
"ריאולו!" קורא ריאולו בשמחה רבה וקופץ אליך. [/b][/quote]
''כל הכבוד ריולו !''
אני אומר ומחבק אותו , לאחר מכן אני חוזר למרכז הפוקימונים .
''האחות ג'וי , אפשר לרפאות ולתת אוכל לריולו שלי?''
אני אומר .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 07:52 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"בסדר גמור" היא אומרת לך ולוקחת את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במכשיר הטיפול ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם "בבקשה. אתה זקוק לחדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"כן" אני עונה. "אחרי התחרות אני אשן כאן,כמה זה יעלה לי?"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 08:52 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
שניכם מתקדמים אל עבר המערה ונכנסים פנימה. לעיניך נגלית מערה גדולה עם כתב חרטומים גדול וסימנים של אותיות משונות עליהם.
[/b][/quote]
אני נכנס אל המערה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 05:52 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג שולח מתקפת בועות ופאציריס'ו מתחמקת ממנה בקלות, ואז פוליוואג מפתיע אותה עם סטירה כפולה! פאציריס'ו חוטפת מספר סטירות אחת אחרי השנייה, והיא עפה היישר אל עץ סמוך. היא נופלת על הקרקע מעולפת.
"פוליוואג!" קורא פוליוואג באושר ומתחיל לרקוד סביבך. [/b][/quote]
"אתה מעולה, פוליוואג!" אני אומרת בהתרגשות, מרימה אותו לזרועותיי ומחבקת אותו חזק. "עכשיו, צא פוכדור!" אני קוראת בזמן שאני שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלי ומשליכה אותו על פאצ'יריסו המעולף.
-
[b]רון~[/b]
אתה ממשיך לנוע בשדות ולחפש פוקימונים, עד שאתה מבחין בנידורן זכר מטייל לבדו.
[b]יוסי~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש לאחות גו'י "אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך לאחר שאתה מבקש ממנה, והיא לוקחת אותו ובודקת אותו, לבסוף נותנת לו משהו לבלוע והוא תוך שנייה חוזר לעצמו. "קח את זה" היא אומרת ונותנת לך שקית גדולה של אוכל לפוקימונים, מיוחד לפוקימוני תינוקות. ריאולו לוקח קצת ואוכל. לאחר כמה שניות הוא משהק ונרדם בידיך.
[b]עומר~[/b]
כבר 19:30 אגב, אין עוד תחרות היום.
~~~~~~~~~~~~
"זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך. היא מסתובבת ונוטלת מפתח תלוי על וו שם, ומגישה לך אותו.
[b]קורן~[/b]
אתה כבר בפנים...
[b]שיר~[/b]
את מחבקת משמחה את פוליוואג, ולאחר מכן את שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך. את משליכה אותו על פ'אציריסו המעולפת, והפוכדור נוגע בה. היא נשאבת פנימה, והפוכדור מתחיל לנוע במקומו במשך מספר שניות מתוחות מאוד. לבסוף, הוא נעצר.
פ'אציריסו נלכדה!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 03:15 PM
[b] [b]שיר~[/b]
את מחבקת משמחה את פוליוואג, ולאחר מכן את שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך. את משליכה אותו על פ'אציריסו המעולפת, והפוכדור נוגע בה. היא נשאבת פנימה, והפוכדור מתחיל לנוע במקומו במשך מספר שניות מתוחות מאוד. לבסוף, הוא נעצר.
פ'אציריסו נלכדה! [/b][/quote]
"נהדר, לכדתי פאצ'יריסו!" אני קוראת מהתרגשות ומנופפת בפוכדור באוויר, "קדימה פוליוואג, בוא נמשיך אל העיר צ'ריגרוב." אני אומרת בחיוך וממשיכה ללכת בשביל המוביל אל העיר צ'ריגרוב, היעד הבא שלנו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 05:15 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש לאחות גו'י "אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך לאחר שאתה מבקש ממנה, והיא לוקחת אותו ובודקת אותו, לבסוף נותנת לו משהו לבלוע והוא תוך שנייה חוזר לעצמו. "קח את זה" היא אומרת ונותנת לך שקית גדולה של אוכל לפוקימונים, מיוחד לפוקימוני תינוקות. ריאולו לוקח קצת ואוכל. לאחר כמה שניות הוא משהק ונרדם בידיך.
[/b][/quote]
'איזה חמוד .'
אני חושב לעצמי .
''אוי לא , תחרות הסרט מתחילה !
חייב לרוץ !''
אני אומר לאחות ג'וי וטס במהירות לתחרות הסרט .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 04:15 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה ממשיך לנוע בשדות ולחפש פוקימונים, עד שאתה מבחין בנידורן זכר מטייל לבדו.
[/b][/quote]
טוטודיל אקדח מים ואז שריטה על נידורן
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 05:15 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
כבר 19:30 אגב, אין עוד תחרות היום.
~~~~~~~~~~~~
"זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך. היא מסתובבת ונוטלת מפתח תלוי על וו שם, ומגישה לך אותו.
[/b][/quote]
אני נותן לה 5$,לוקח את המפתח והולך לחדר.