-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 11:20 PM
[b] [b]ירין[/b]
על זה חשבתי כבר פשוט חשבתי אולי תעלה על זה שהויסקאש שלך לא מאומן ואתה לא יודע תיכולות שלו+אין לו חולשה לחשמל אבל כבר המשכת ללכת אז בעיה שלך
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהאלקיד וומשיך ללכת ורואה עוד פוקימון הפעם רטטה מה תעשה?? [/b][/quote]
רגע..וויסקיש.. איזה סוג הוא?
מה קשור אליו?
יש לי מגנמייט
----
אני מתעלם גם ממנו
---
תשמע אני לא אתפוס פוקימונים שיש לי את הסוג שלהם..
-
[b]ירין[/b]
יואו איתך מה אתה למבין בזה שאני מציע לך פוקימוניםם לאימונים למה נראה לך שאני יציע לך פוקמון כמו רטטה לתפיסה מה אני טמבל או משהו כזהO_ס
והוא סוג אדמה\מים ~בן כמה אתה?? סתם שאני אדע
ויש לי רעיון כל הזמן שאתה פוגש פוקימון חדש תגיד לי אם אתה מכיר או לא ואני אתן לך את המספר פוקידע שלו ואתה תכנס לסרבי ותראה מידע עליו טוב=] או שאני פשוט יבי לך תדף סרבי שלו =]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם גם מהרטטה ומששיך לעיר,אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לעיר בעיר יש:
מכון האש
מרכז פוקימונים
חנות
מרכז האימונים
בתי מגורים
לאן תלך??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 10:53 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומשכיר חדר לילה,ואז הולך למרכז המאמנים ורואה שם את טום עם הבגון שלו מה תעשה?? [/b][/quote]
" היי טום בא לך קרב כפול ?! " אני אומר
-
[b]דודי[/b]
"כן בכיף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"בגון תיכונן לקרב ועכשיו צא זאנגוס" ומוציא זנגוס במי תבחר לקרב??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 11:48 PM
[b] [b]ירין[/b]
יואו איתך מה אתה למבין בזה שאני מציע לך פוקימוניםם לאימונים למה נראה לך שאני יציע לך פוקמון כמו רטטה לתפיסה מה אני טמבל או משהו כזהO_ס
והוא סוג אדמה\מים ~בן כמה אתה?? סתם שאני אדע
ויש לי רעיון כל הזמן שאתה פוגש פוקימון חדש תגיד לי אם אתה מכיר או לא ואני אתן לך את המספר פוקידע שלו ואתה תכנס לסרבי ותראה מידע עליו טוב=] או שאני פשוט יבי לך תדף סרבי שלו =]
;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם גם מהרטטה ומששיך לעיר,אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לעיר בעיר יש:
מכון האש
מרכז פוקימונים
חנות
מרכז האימונים
בתי מגורים
לאן תלך?? [/b][/quote]
אה..לא הבנתי אותך..ידעתי שהוא מים\אדמה פשוט לא הבנתי מה אמרת.. טוב אני יחזור להתאמן..
-----
אני יחזור אחורה להתאמן
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 11:57 PM
[b] [b]דודי[/b]
"כן בכיף" הוא עונה לך ואז מוסיף:"בגון תיכונן לקרב ועכשיו צא זאנגוס" ומוציא זנגוס במי תבחר לקרב?? [/b][/quote]
" מאגמטור צא ! , להביור ! , דרטיני צא ! , גל הלם ! "
-
[b]דודי[/b]
למגמורטר אין להיבור תראה תהתקפות שלו קודם ואז
~~~~~~~~~~~~
מגמורטר ודרטיני יוצאים דרטיני תוקקפף בגל הלם ומגמורטר בגחלת שניהם פוגעים בפוקימונים של טום שצןעק להם :"זאנגוס חיתוך לילה בגון טפרי דרקון" ושניהם מתקדמים אל מגמורטר ודרטיני מהירות מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה יוצא מהעיר ושם לב שהלילה עולה אתה ממשיך לחפש וצותא ספינרק קטן על הדשא אוכל ברים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 11:41 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה יוצא מהעיר ושם לב שהלילה עולה אתה ממשיך לחפש וצותא ספינרק קטן על הדשא אוכל ברים מה תעשה?? [/b][/quote]
לא מכיר..
-----
אני מחכה
-
[b]ירין[/b]
כל פעם שאתה לא מכיר תוציא פוקידע ותסרוק אותו=]
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא תפוקידע וסורק את הפוקימון ~דף שלו תלחץ [url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/167.shtml]כאן=][/url]~ מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 07:48 PM
[b] [b]טייגר[/b]
"שלום לך אני כמו אתה רואה בעל החנות ויש לי משימה בשבילך אתה מעוניין עם תבצע אותה תקבל פרס מיוחד במינו אז אתה מעוניין?? דרך אגב שמי הוא וילי" אומר לך וילי~המראה של וילי=[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/87.png[/img]~מה תענה לו?? [/b][/quote]
"זה תלוי מה המשימה ומה הפרס" אני אומר לו בזהירות
"ורק אז אני אחליט האם כדאי לי"
-
[b]טייגר[/b]
וילי עונה לך:"לתפוס בשבילי 2 וולטורבים ומגנמייט בפוכדורים מיוחדים שאני אתן לך אתה מסכים אם תעשה את המשימה תקבל ביצת פוקימון נדיר מאד שהשגתי בהר שיני מון"מה תענה לו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 11:41 PM
[b] [b]דודי[/b]
למגמורטר אין להיבור תראה תהתקפות שלו קודם ואז
~~~~~~~~~~~~
מגמורטר ודרטיני יוצאים דרטיני תוקקפף בגל הלם ומגמורטר בגחלת שניהם פוגעים בפוקימונים של טום שצןעק להם :"זאנגוס חיתוך לילה בגון טפרי דרקון" ושניהם מתקדמים אל מגמורטר ודרטיני מהירות מה תעשה?? [/b][/quote]
" גחלת עכשיו מגמטאור ! , דרטיני שוב גל הלם ! "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:13 AM
[b] [b]טייגר[/b]
וילי עונה לך:"לתפוס בשבילי 2 וולטורבים ומגנמייט בפוכדורים מיוחדים שאני אתן לך אתה מסכים אם תעשה את המשימה תקבל ביצת פוקימון נדיר מאד שהשגתי בהר שיני מון"מה תענה לו?? [/b][/quote]
'שלושתם יהיו סוגי חשמל,מה שאומר שהמתקפות לא ישפיעו בכלל על ג'יודוד' אני חושב לעצמי בשמחה
"אני מקבל את המשימה שלך" אני אומר
"אז תביא לי את הפוכדורים.איפה הם נמצאים בדיוק?"
-
[b]טייגר[/b]
-"הינה" הוא אומר ומביא לך 3 פוכדורים צהובים ומוזרים שיש בהם מקומות שבהם אפשר לחבר כל מיני חיבורים אלקטרוניים שאתה לא מבין בהם.אתה בא לצאת מהחנות כשפיתאום וילי אומר:"אתה לא תמצא פה באזור פוקימוני חשמל,כדי שתלך לאזור המאמנים בחלק הכי צפוני שלו יש תחנת כוח ישנה מלא בפוקימוני חשמל אבל תזהר יש שמועה שיש שם גם חבורת מצ'ופים חזקים אך זו רק שמועה" מה תעשה??
[b]דודי[/b]
זנגוס קופץ על דרטיני ותוקף אותו בחיתוך לילה בזמן שמגמורטר תוקף את זנגוס בגחלת.בגון תוקף את מגמורטר בטפרי דרקון,דרטיני מוריד ממנו את זנגוס ותוקף בגל הלם שמשתק את זנגוס. טום צועק לפוקימונים שלו:"בגון נשימת דרקון זנגוס רידוק חרבות ואז זעם" בגון מכין את נשימת הדרקון בפהה שלו והוא עומד ליתקוף את דרטיני מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 09:44 AM
[b] [b]דודי[/b]
זנגוס קופץ על דרטיני ותוקף אותו בחיתוך לילה בזמן שמגמורטר תוקף את זנגוס בגחלת.בגון תוקף את מגמורטר בטפרי דרקון,דרטיני מוריד ממנו את זנגוס ותוקף בגל הלם שמשתק את זנגוס. טום צועק לפוקימונים שלו:"בגון נשימת דרקון זנגוס רידוק חרבות ואז זעם" בגון מכין את נשימת הדרקון בפהה שלו והוא עומד ליתקוף את דרטיני מה תעשה?? [/b][/quote]
" דרטיני תעמוד ותיתחמק מיזה שניה ליפני שזה בא אלייך , ואז תישתמש בציקלון חשמל ! , מאגמטואור גחלת ! .
ואז אני אומר לעצמי :
" זה כבר יגמור אותו . "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:44 AM
[b] [b]טייגר[/b]
-"הינה" הוא אומר ומביא לך 3 פוכדורים צהובים ומוזרים שיש בהם מקומות שבהם אפשר לחבר כל מיני חיבורים אלקטרוניים שאתה לא מבין בהם.אתה בא לצאת מהחנות כשפיתאום וילי אומר:"אתה לא תמצא פה באזור פוקימוני חשמל,כדי שתלך לאזור המאמנים בחלק הכי צפוני שלו יש תחנת כוח ישנה מלא בפוקימוני חשמל אבל תזהר יש שמועה שיש שם גם חבורת מצ'ופים חזקים אך זו רק שמועה" מה תעשה?? [/b][/quote]
"אין בעיה.אם אני אתפוס פוקימון חשמל אז הוא יהיה מצוין נגד המצ'ופים האלה" אני אומר בשקט,ספק לו ספק לעצמי.
אני לוקח את הפוכדורים,מסתכל על צורתם המבריקה ועל כל החורים והחיבורים
"למה משמשים החיבורים האלו?" אני שואל אותו
-
[b]טייגר[/b]
-"כדי לחבר אליהם כבלים ואז ליצור כאן תחתנת כוח קטנה וגם כדי לחבר את המכשיר החדש שהגיע לחנות שלי ממחוז סינו קוראים לו מלדמד מתקפות גרסא 9X פשוט מחברים לפוכדור ומלמדים התקפות שאתה קונה בכל חנות פוקימונים שראוייה לשמה טוב להיתראות " הוא עונה לך ומלווא אותך ליציאה,מה תעשה עכשיו??
[b]דודי[/b]
דרטיני מחכה שנשימת הדרקון תגיע אליו ואז כשהיא ממש קרובה אליו הוא מנסה לזנק עצידה אך הזנב שלו נפגע מהמתקפה והוא נופל על האדמה בזמן שזנגוס נאבק עם מגמורטר.
דרטיני מתאושש והוא נראה כועס במיוחד,ובמקום לתקוף בציקלון הוא תוקף בזעם דרקון ~שהוא למד הרגע~ ומחסל את מבגון המסכן שחטף את כל המתקפה בפנים שלו,בינתיים אתה שם לב שמגמורטר נפל וזנגוס עומד לתקוף בטפרי ריסוק מה תעשה עם זה יפגע במגמורטר הוא מחוסל??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 09:58 AM
[b] [b]דודי[/b]
דרטיני מחכה שנשימת הדרקון תגיע אליו ואז כשהיא ממש קרובה אליו הוא מנסה לזנק עצידה אך הזנב שלו נפגע מהמתקפה והוא נופל על האדמה בזמן שזנגוס נאבק עם מגמורטר.
דרטיני מתאושש והוא נראה כועס במיוחד,ובמקום לתקוף בציקלון הוא תוקף בזעם דרקון ~שהוא למד הרגע~ ומחסל את מבגון המסכן שחטף את כל המתקפה בפנים שלו,בינתיים אתה שם לב שמגמורטר נפל וזנגוס עומד לתקוף בטפרי ריסוק מה תעשה עם זה יפגע במגמורטר הוא מחוסל?? [/b][/quote]
" דרטיני זעם דרקון ! , מגמאטאור גחלת לפנים שלו ! "
-
[b]דודי[/b]
דרטיני ומגמורטר תוקפים את זנגוס ומחסלים אותו אך בזמן שמגמורטר תוקף הגחלת השתלבה ללהביור ~למד להביור~ המ תעשה עכשיו ??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:04 AM
[b] [b]דודי[/b]
דרטיני ומגמורטר תוקפים את זנגוס ומחסלים אותו אך בזמן שמגמורטר תוקף הגחלת השתלבה ללהביור ~למד להביור~ המ תעשה עכשיו ?? [/b][/quote]
אני הולך אל מרכזה הפוקימונים לרפאות אותם , ומחפש מאמן חזק שיהיה לי קרב טוב איתו .
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 07:53 AM
[b] [b]ירין[/b]
כל פעם שאתה לא מכיר תוציא פוקידע ותסרוק אותו=]
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא תפוקידע וסורק את הפוקימון ~דף שלו תלחץ [url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/167.shtml]כאן=][/url]~ מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
טוב
---
"טוב ליאונר צא! תתחיל בגחלת חזקה לרגליים שלו ונסה להפוך את זה ללהביור ואז שריטה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:58 AM
[b] [b]טייגר[/b]
-"כדי לחבר אליהם כבלים ואז ליצור כאן תחתנת כוח קטנה וגם כדי לחבר את המכשיר החדש שהגיע לחנות שלי ממחוז סינו קוראים לו מלדמד מתקפות גרסא 9X פשוט מחברים לפוכדור ומלמדים התקפות שאתה קונה בכל חנות פוקימונים שראוייה לשמה טוב להיתראות " הוא עונה לך ומלווא אותך ליציאה,מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
"אתם מנצלים את הפוקימונים בתור תחנת כוח?!" אני שואל אותו בכעס
"אסור לכם לעשות את זה!"
-
[b]טייגר[/b]
-"למה איך חשבת שיש לך חשמל בבית אבל אני לא צריך אותם בשביל זה אני רוצה כמה פוקימוני שחמל בשבי עצמי ואת המגנמייט אני מתכנן לפתח למגנזון בעזרת פרופסור רואן טוב כניראה שאתה לא רוצה לקבל ביצת פוקימון נדיר אז תחזיר לי תפוכדורים ותלך או שתלך ותעשה את המשימה שלך בלי לשאול יותר מידי שאלות"הוא אומר לך מה תעשה??
[b]ירין[/b]
ליאונר יוצא וקופץ על הספינרק ותוקף אותו בגחלת לרגליים וישר אחריה ושורט אותו,ספינרק שלא מבין מה פגע בו תוקף בשדי לילה על ליאונר מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך ומחפש עוד מאמנים אך כבר לילה וכולם הלכו לישון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:24 AM
[b] [b]דודי[/b]
אתה מסיים לרפאות את הפוקימונים שלך ומחפש עוד מאמנים אך כבר לילה וכולם הלכו לישון מה תעשה?? [/b][/quote]
אני הולך אל חדרי במרכז הפוקימונים , והולך לישון .
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:24 AM
[b]
[b]ירין[/b]
ליאונר יוצא וקופץ על הספינרק ותוקף אותו בגחלת לרגליים וישר אחריה ושורט אותו,ספינרק שלא מבין מה פגע בו תוקף בשדי לילה על ליאונר מה תעשה??
[/b][/quote]
"זנב ברזל ואז שריטות שוב!" אני אומר
-
[b]ירין[/b]
ליאונר נפגע משדי הלילה אך הוא יכול להמשיך להלחם והוא קופץ אל ספינרק עם שריטות ומחסל אותו,אתה מסתכל סביב ורואה לדיבה~סריקת פוקידע [url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/165.shtml]כאן =][/url]~ וליאונר מצביע עלייה נראה שהוא רוצה להמשיך ליתאמן מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים אוכל ארוחת ערב והולך לישון בלילה אתה חולם סיוט נוראי ורואה בסיוט את רוברט~נדב שפרש~ נהרג על ידי אזלף בבוקר אתה קם והראש שלך כואב מאד מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:47 AM
[b] [b]ירין[/b]
ליאונר נפגע משדי הלילה אך הוא יכול להמשיך להלחם והוא קופץ אל ספינרק עם שריטות ומחסל אותו,אתה מסתכל סביב ורואה לדיבה~סריקת פוקידע [url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/165.shtml]כאן =][/url]~ וליאונר מצביע עלייה נראה שהוא רוצה להמשיך ליתאמן מה תעשה??
[/b][/quote]
"טוב! נסה שוב גחלת ממש חזקה-להביור!! ואז שריטות ברזל-תתקרב אליו עם שריטות ואז זנב ברזל בו זמנית!!" אני אומר
-
[b]ירין[/b]
מה זה שריטות ברזל בעזרת שילוב של זנב ברזל ושריטות לא נשמע לך מוזר שזנב ושריטות??
~~~~~~~~~~~~~~~~
ליאונר מנסה לצור להביור מהגחלת אך הוא עדיין לא מצליח,הגחלת פוכעת בלדיבה שמתעופף לו באיוויר והוא נוםל על האדמה בזמן שהוא מנסה לקום ליאור קופץ עליו ותוקף בשריטות אך פיתאום במקום כמה שריטות הוא תוקף בהרבה מאד שריטות ברצף ובעוצמה ובכך הוא מחסל גם את הלדיבה הזאת אתה שם לב שבכל המקום הזה יש הרבה פוקימוני חרק,הפוקימון הכי קרוב אליכם עכשיו הוא קריקטון ~[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/402.shtml]כאן [/url]~מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:47 AM
[b] [b]דודי[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים אוכל ארוחת ערב והולך לישון בלילה אתה חולם סיוט נוראי ורואה בסיוט את רוברט~נדב שפרש~ נהרג על ידי אזלף בבוקר אתה קם והראש שלך כואב מאד מה תעשה?? [/b][/quote]
" וואי איזה חלום היה לי " אני אומר
אחר"כ אני הולך לחפש את מיקי החבר שהיה איתי ככדי לישאול אותו שאלות .
-
[b]דודי[/b]
אתה יוצא מהחדר וראה שהחדר של מיקי ממול אתה מחכה לו ואחרי 5 דקות הוא יוצא מה תשאל אותו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 11:22 AM
[b] [b]דודי[/b]
אתה יוצא מהחדר וראה שהחדר של מיקי ממול אתה מחכה לו ואחרי 5 דקות הוא יוצא מה תשאל אותו?? [/b][/quote]
" תגיד יש לך מוסג מה קרה לרוברט שהיה איתנו ?! "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 11:24 AM
[b] [b]טייגר[/b]
-"למה איך חשבת שיש לך חשמל בבית אבל אני לא צריך אותם בשביל זה אני רוצה כמה פוקימוני שחמל בשבי עצמי ואת המגנמייט אני מתכנן לפתח למגנזון בעזרת פרופסור רואן טוב כניראה שאתה לא רוצה לקבל ביצת פוקימון נדיר אז תחזיר לי תפוכדורים ותלך או שתלך ותעשה את המשימה שלך בלי לשאול יותר מידי שאלות"הוא אומר לך מה תעשה?? [/b][/quote]
"זה עדיין לא אומר שזה בסדר,אבל אני אעשה את זה" אני אומר,ויוצא.
אני יוצא החוצה,והולך אל אזור המאמנים
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 11:14 AM
[b] [b]ירין[/b]
מה זה שריטות ברזל בעזרת שילוב של זנב ברזל ושריטות לא נשמע לך מוזר שזנב ושריטות??
~~~~~~~~~~~~~~~~
ליאונר מנסה לצור להביור מהגחלת אך הוא עדיין לא מצליח,הגחלת פוכעת בלדיבה שמתעופף לו באיוויר והוא נוםל על האדמה בזמן שהוא מנסה לקום ליאור קופץ עליו ותוקף בשריטות אך פיתאום במקום כמה שריטות הוא תוקף בהרבה מאד שריטות ברצף ובעוצמה ובכך הוא מחסל גם את הלדיבה הזאת אתה שם לב שבכל המקום הזה יש הרבה פוקימוני חרק,הפוקימון הכי קרוב אליכם עכשיו הוא קריקטון ~[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/402.shtml]כאן [/url]~מה תעשה?? [/b][/quote]
טוב..
----
"ליאונר יללה ואז דחלת לכנפיים שלו וריטות לפנים!" אני אומר
-
[b]דודי[/b]
"שמעתי בחדשות שהוא נמצא מת,למה מה קורה" אומר מיקי מה תענה לו??
[b]ירין[/b]
ליאונר יוצא ביללת קרב ואז תוקף ישר את קריקטון בגחלת שמתחילה להישתלב ללהביור אבל עדיין לא לגמרי,ליאונר יוצא בשריטות זעם לפנים שלו ומפיל אותו קריקטון מתעצבן והוא עומד ליתקוף בקרן סיגנלית מה תעשה??
[b]טייגר[/b]
אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לאזור המאמנים לאן תלך עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 12:29 PM
[b]
[b]ירין[/b]
ליאונר יוצא ביללת קרב ואז תוקף ישר את קריקטון בגחלת שמתחילה להישתלב ללהביור אבל עדיין לא לגמרי,ליאונר יוצא בשריטות זעם לפנים שלו ומפיל אותו קריקטון מתעצבן והוא עומד ליתקוף בקרן סיגנלית מה תעשה??
[/b][/quote]
"תתחמק ואז נסה שוב לבהביור!!! " אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:29 PM
[b]
[b]טייגר[/b]
אחרי הליכה קצרה אתה מגיע לאזור המאמנים לאן תלך עכשיו?? [/b][/quote]
אני מתחיל לחפש איפה התחנת כוח הזו,והולך לפי ההנחיות שנתן לי
-
[b]טייגר[/b]
אתה הולך לפי ההנחיות ומגיע לאזור ישן וריק מאנשים באזור המאמנים אתה מסתכל סביב ורואה ביניין ישן בעל 2 קומות נראה שזאת תחתנת הכוח מה תעשה??
[b]ירין[/b]
ליאונר לא חומק אבל הוןא תוקף בגחלת שמתחילה להיראות כמו להביור ואז פיתאום היא נהפכת ללהביור שלם שמחסל את קריקטון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 12:29 PM
[b] [b]דודי[/b]
"שמעתי בחדשות שהוא נמצא מת,למה מה קורה" אומר מיקי מה תענה לו?? [/b][/quote]
" אחד מפוקימוני התחושה תקפו אותו כניראה . "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 12:33 PM
[b]
[b]ירין[/b]
ליאונר לא חומק אבל הוןא תוקף בגחלת שמתחילה להיראות כמו להביור ואז פיתאום היא נהפכת ללהביור שלם שמחסל את קריקטון מה תעשה?? [/b][/quote]
"כל הכבוד! בוא נמשיך!" אני אומר לו וממשיך
-
[b]דודי[/b]
"עכשיו הכל הגיוני אמרו שהוא נהרג בנסיבות שנראות טיבעיות אבל גם יכול ליהיות תוצעה של מתקפות כמו כדור צל ומתקפות כאלה,טוב אז לאן נלך היום??" מה תענה לו??
[b]ירין[/b]
לעיר??
~~~~~~
אתם הולכים חזרה לעיר ומגיעים אחרי כמה דקות אתה שם לב שבזמן שנלחמתם בפוקימונים ירד הלילה מה תעשה??