[QUOTE=SysTem;852737]לך תדע אולי תצליח אחי חחח
שיהיה בהצלחה XD[/QUOTE]
הלוי ותודה
Printable View
[QUOTE=SysTem;852737]לך תדע אולי תצליח אחי חחח
שיהיה בהצלחה XD[/QUOTE]
הלוי ותודה
[quote=NiGhtShiFt;852738]בזה היא צודקת![/quote]
ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.
אביזי כן שפוי! פשוט יש לו לפעמים דחף מהאישיות השנייה שלו....
רגע רגע רגע אתה אומר שאם אני אהיה לא שפוי אז אתה תהפוך לשפוי ?
[quote=LordAbizi;852741]ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.[/quote]
כמה זמן לוקח לך להמציא כל תגובה כזאת?
[QUOTE=LordAbizi;852741]ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.[/QUOTE]
אתה לא שפוי
דניאל הוא בנאדם פילוסופי ( * מתמטיקאי ) ואין שום דעה אחרת , הוא נולד כזה
תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון
[quote=the flupy like bananas;852743]רגע רגע רגע אתה אומר שאם אני אהיה לא שפוי אז אתה תהפוך לשפוי ?[/quote]
אם אתה לא שפוי אז אני אוכל להקטין (במעט) את רמת האי שפיות שלי. אם כולכם תהיו לא שפויים, אז אני אהיה שפוי, ושוב בעיניכם אני לא אראה שפוי.
[quote=NiGhtShiFt;852744]כמה זמן לוקח לך להמציא כל תגובה כזאת?[/quote]
לא הרבה, על הכל כבר חשבתי ממזמן.
התפנה מקום אחד במ"ת שלי בואו להירשם עקב עזיבת nivX10 ממחוז ג'וטו.
[quote=OmerFake;852747]תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון[/quote]
אתה בוחר למי לפתח אותו?
[QUOTE=OmerFake;852747]תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון[/QUOTE]
בסדר
[quote=bw1234;852750]התפנה מקום אחד במ"ת שלי בואו להירשם.[/quote]
מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?
[quote=LordAbizi;852754]מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?[/quote]
89 זה מצוין אחי
[QUOTE=LordAbizi;852754]מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?[/QUOTE]
שום עונש, מקסימום עבודות שירות בפורום לימודים ובית ספר.
אני קיבלתי 94...
עקפתי את stm ועשיתי 200 הודעות היום
[quote=bw1234;852756]שום עונש, מקסימום עבודות שירות בפורום לימודים ובית ספר.
אני קיבלתי 94...[/quote]
תודה לך, מאסטר. ואני בעתיד מתכוון לכתוב הסבר על אלקטרוסטטיקה לפורום לימודים, הבעיה שיש לי א0 דברים לעשות, אז אני קצת עמוס.
יפה לך איתי
לא לפתור תרגילים במשך יומיים|!
[QUOTE=LordAbizi;852758]תודה לך, מאסטר. ואני בעתיד מתכוון לכתוב הסבר על אלקטרוסטטיקה לפורום לימודים, הבעיה שיש לי א0 דברים לעשות, אז אני קצת עמוס.[/QUOTE]
לא נורא, תשקיע בלימודים.
[QUOTE=SysTem;852759]יפה לך איתי[/QUOTE]
תודה עוד הודעה ואני עוקף את Dingo
[quote=SysTem;852752]אתה בוחר למי לפתח אותו?[/quote]
לא עם הוא בשיא שמחה בבוקר אז אספיון עם בערב אז לאמבריון וכל השאר עם אבנים ודרך אגב אחי אני ראוי להיות מנהל אוכל ומתכונים? כי אני רוצה להיות אבל אני לא יודע אם אני מתאים מה אתה אומר?
אוף! אני כותב תגובה בהקשר למשהו ועד שאני שולח אותה כותבים כבר 50 הודעות ואז לתגובה שלי אין שום משמעות!!
[QUOTE=OmerFake;852764]לא עם הוא בשיא שמחה בבוקר אז אספיון עם בערב אז לאמבריון וכל השאר עם אבנים ודרך אגב אחי אני ראוי להיות מנהל אוכל ומתכונים? כי אני רוצה להיות אבל אני לא יודע אם אני מתאים מה אתה אומר?[/QUOTE]
אתה מתאים מאוד
[quote=buizel שולט;852765]אוף! אני כותב תגובה בהקשר למשהו ועד שאני שולח אותה כותבים כבר 50 הודעות ואז לתגובה שלי אין שום משמעות!![/quote]
לכן או שממקססים Keyboard Mastery, או שמשתמשים בכפתור הציטוט.
ראיתי מקודם סרט שקוראים לא היתומה..... איזה מגניב הוא.
[QUOTE=buizel שולט;852769]ראיתי מקודם סרט שקוראים לא היתומה..... איזה מגניב הוא.[/QUOTE]
איך קואים לו אולי גם אני יראה
LordAbizi אתה מזכיר לי חבר שלי שגם רוצה להיות לא שפוי ביחס לחברה
היי.
יש לי חתימה חדשה,לשים ?(אני שואלת כי אלה בין הטובות שלי)
טוב אני שואל אתכם.. אתם אומרים שאני מתאים להיות מנהל אוכל ומתכונים?.. כי אני רוצה לדעת את דעתכם לבנתיים 1 אומר שכן ודרך אגב עידן תהנה בסרט
[QUOTE=Spamer Girl;852774]היי.
יש לי חתימה חדשה,לשים ?(אני שואלת כי אלה בין הטובות שלי)[/QUOTE]
החתימות שיש לי הכי יפות
א-י-ת-י
מ-א-ו-ה-ב
[QUOTE=SysTem;852779]א-י-ת-י
מ-א-ו-ה-ב[/QUOTE]
אני לא יש לי כבר חברה:nose_pick:
[quote=OmerFake;852776]טוב אני שואל אתכם.. אתם אומרים שאני מתאים להיות מנהל אוכל ומתכונים?.. כי אני רוצה לדעת את דעתכם לבנתיים 1 אומר שכן ודרך אגב עידן תהנה בסרט[/quote]
מישהו?.. ודרך אגב היי בר
[QUOTE=פיקא'צו;852781]אני לא יש לי כבר חברה:nose_pick:[/QUOTE]
כן ,אבל אתה מאוהב בעיוורון (בגלל שאתה לא ממש מכיר אותה) בשרון
בר תודה ששמת לב אבל בכל זאת ברוך השבה היי בר מה קורה? תעני למה ששאלתי למעלה
[quote=פיקא'צו;852781]אני לא יש לי כבר חברה:nose_pick:[/quote]
אתה מאוהב שתי נשים?
O.M.G
XDDD
[QUOTE=OmerFake;852776]טוב אני שואל אתכם.. אתם אומרים שאני מתאים להיות מנהל אוכל ומתכונים?.. כי אני רוצה לדעת את דעתכם לבנתיים 1 אומר שכן ודרך אגב עידן תהנה בסרט[/QUOTE]
ראיתי אותו כבר וכן אתה מתאים:) בהצלחה:)
[QUOTE=Spamer Girl;852783]כן ,אבל אתה מאוהב בעיוורון (בגלל שאתה לא ממש מכיר אותה) בשרון[/QUOTE]
החברה שלי עכשיו זה רק בשביל היופי:sunglasses::sunglasses:
[quote=פיקא'צו;852781]אני לא יש לי כבר חברה:nose_pick:[/quote]
מה שגורם לך להישמע עוד יותר טיפשי 0.ם