אה לא? חשבתי שצריך...
אז נתחיל לעבוד על זה אני עושה את הביקורת וכל השאר עם התמונות וקצת טריוויה ואתה סטים ואולי הקהילה גם סטים
Printable View
אה לא? חשבתי שצריך...
אז נתחיל לעבוד על זה אני עושה את הביקורת וכל השאר עם התמונות וקצת טריוויה ואתה סטים ואולי הקהילה גם סטים
פרסמתי סיקור באנימה ומנגה O:
חזרתי.. אני נשאר לבקשת היט מן.. אני זמין בה"פ ואני רק מגיב,תודה ולהת'
סבבה, אילן אני רוצה לנסות שזה יפורסם מחר מחרתיים.
סבבה? אלא אם כן אתה עמוס או משהו.
[QUOTE=Barney Stinson;1005884]הלו הלו, אני אגיד את זה כמה שאני רוצה דבר ראשון.
דבר שני, אנחנו נעשה מידע מקיף על הפוקימון ועוד סטים ממני והקהילה, קאפיש?[/QUOTE]
אז אל תגיד לי הלו הלו. אני חבר שלך, תדבר אלי בכבוד.
עדיין לא הבנתי. מה הבעיה להקליק "באלבאפדיה" ולחפש פוקימון? יש שם את כל המידע.
תחממו לי את הביצים :$
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36062[/url]
כנסו D:
[QUOTE=Zach Fair;1005891][url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36062[/url]
כנסו D:[/QUOTE]
אהבתי את הסיקור
א. זה באנגלית
ב. אנשים בדרך כלל לא נכנסים לשם
ג. למה סרביי כן עושה את זה?
ד. יש סטים וביקורת ווי פיי וכללית
אז תגיב בו
יעשו כל דבר בשביל ווינר.. זה לא כמו בימים הטובים. כמו ניר אני חושב שאני על הכוונת של ההנהלה,לפחות אני יודע. אני לא יעבור שוב שהודעה של מנהל,לפחות לא בקשר לניהול ואף פעם לא העלה יותר לניהול. ומי שרוצה לדעת ,אני ילד קטן,ולכן בכיתי ממש בפעם הריאשונה שהורדתי קמתי מהמחשב ונשכבתי במיטה,בפעם השנייה התחלתי לבכות וכעסתי ולכן המשכתי לכתוב בכעס על אלכס וישבתי במקום בוכה. לא תיהיה פעם שלישית,לפחות כך זה כניראה. תודה לכולם ואני לא יודע למה השקעתי על הודעה בנו"ד שבכל זאת אף אחד לא יסתכל.. :l
[quote=רג'יגוגל;1005889]אז אל תגיד לי הלו הלו. אני חבר שלך, תדבר אלי בכבוד.
עדיין לא הבנתי. מה הבעיה להקליק "באלבאפדיה" ולחפש פוקימון? יש שם את כל המידע.[/quote]
אוקיי, אתה לא רוצה? לא נפתח, נעביר לפורום אחר.
כמנהל אתה אמור לעודד אנשים להשקיע.
על מה אתה מדבר? הרבה אנשים נכנסים לשם.
תראה לי קישור לפוקימון אחד ממה שאמרתי מהאתר של סרביי, אולי אני יבין מה אתה מדברים.
אני אמרתי לכם לא להשקיע? תגידו לי בפירוט, עוד לא קלטתי על מה אתה מדברים.
אתם רוצים לעשות פרוייקט "פוקימון השבוע", נכון?
(כן, בשביל פרוייקטים כן צריך אישור, כי זה פרוייקט שבועי, אבל אולי אני טועה)
זה נשמע יפה מאוד, אבל מה אתם מתכננים לעשות בו?
לשים סטים של מתקפות, ביקורות של אנשים....
ליר, תחכה לנושא הראשון ואז תשפוט, סבבה?
כרגיל אף אחד לא שם על הודעות שאני רושם. אני דוור בהודעות פרטיות,אני לא מגיב יותר להיום ומחר.. ביי
עומר אם אתה נשאר
תמשיך את הבית ספר למתכונים...
אני שם, אבל אל תעזוב. זו סיבה טיפשית לעזוב.
ליר, קיצר, עוד כמה ימים יפורסם הנושא הראשון, ערוך, מעולה, אגדי.
מובן?
בוא נתן לזה עוד ניסיון:
The Charmander, אם אתה נמצא אי שם, אז אודה לך מאוד אם יהיה זה ביכולתך לקרוא את אותן ההודעות הפרטיות ששלחתי לך זה מכבר.
[QUOTE=Barney Stinson;1005911]ליר, קיצר, עוד כמה ימים יפורסם הנושא הראשון, ערוך, מעולה, אגדי.
מובן?[/QUOTE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Dqf1BmN4Dag[/YOUTUBE]
ח אני מת על הקטע הזה, הבדל של עונה בין אחד לשני.
תאמת, זה היה הלג'נ וויט פור איט דארי הנקי היחיד אם איני טועה.
[QUOTE=Barney Stinson;1005915]ח אני מת על הקטע הזה, הבדל של עונה בין אחד לשני.
תאמת, זה היה הלג'נ וויט פור איט דארי הנקי היחיד אם איני טועה.[/QUOTE]
לא יודע אם זה היה הנקי היחיד, אבל זה היה גאוני לסגור/לפתוח ככה עונה.
טוב החלטתי,אני בקשר רק עם אדם והיט מן וכל יום אני יגיב 10 הודעות וזהו. ותומר אל תדאג אני ימשיך
נכון.
it's time to go to bed my little silly lily
shalalala
[QUOTE=~pika food~;1005920]טוב החלטתי,אני בקשר רק עם אדם והיט מן וכל יום אני יגיב 10 הודעות וזהו. ותומר אל תדאג אני ימשיך[/QUOTE]
אתה לא מאיים פה על אף אחד D:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=20YNcMmwdPg&feature=related[/YOUTUBE]
טוב, הלכתי לראות וואן פיס.
להת'
לא אמרתי שאני מאיים. זה לטובתי לדעתי ולפי דעתי זה מה שכולכם הייתם רוצים לא כך? תודה בכל זאת ואני מדבר עם כל מי שאיתי במסן,כמובן אם ירצה. אני לא מבזבז יותר מעכשיו,ביי
[QUOTE=~pika food~;1005920]טוב החלטתי,אני בקשר רק עם אדם והיט מן וכל יום אני יגיב 10 הודעות וזהו. ותומר אל תדאג אני ימשיך[/QUOTE]
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs358.snc3/29491_120316054662681_100000528618950_202235_6716961_n.jpg[/IMG]
[quote=~pika food~;1005896]יעשו כל דבר בשביל ווינר.. זה לא כמו בימים הטובים. כמו ניר אני חושב שאני על הכוונת של ההנהלה,לפחות אני יודע. אני לא יעבור שוב שהודעה של מנהל,לפחות לא בקשר לניהול ואף פעם לא העלה יותר לניהול. ומי שרוצה לדעת ,אני ילד קטן,ולכן בכיתי ממש בפעם הריאשונה שהורדתי קמתי מהמחשב ונשכבתי במיטה,בפעם השנייה התחלתי לבכות וכעסתי ולכן המשכתי לכתוב בכעס על אלכס וישבתי במקום בוכה. לא תיהיה פעם שלישית,לפחות כך זה כניראה. תודה לכולם ואני לא יודע למה השקעתי על הודעה בנו"ד שבכל זאת אף אחד לא יסתכל.. :l[/quote]
יופי שאתה נשאר !
כל הכבוד היטמן !
זו התנהגות בוגרת מאוד !
הייתי רוצה שני מנהלים בפורום הזה ...
אבל עדיין תוכל לנהל פורום אחר רק תזכור .. שתמיד יישאר פורום בשביל עומר .. תמיד
[quote=~pika food~;1005896]יעשו כל דבר בשביל ווינר.. זה לא כמו בימים הטובים. כמו ניר אני חושב שאני על הכוונת של ההנהלה,לפחות אני יודע. אני לא יעבור שוב שהודעה של מנהל,לפחות לא בקשר לניהול ואף פעם לא העלה יותר לניהול. ומי שרוצה לדעת ,אני ילד קטן,ולכן בכיתי ממש בפעם הריאשונה שהורדתי קמתי מהמחשב ונשכבתי במיטה,בפעם השנייה התחלתי לבכות וכעסתי ולכן המשכתי לכתוב בכעס על אלכס וישבתי במקום בוכה. לא תיהיה פעם שלישית,לפחות כך זה כניראה. תודה לכולם ואני לא יודע למה השקעתי על הודעה בנו"ד שבכל זאת אף אחד לא יסתכל.. :l[/quote]
לבכות?
תשמע,אם זה היה FXP או תפוז.
או משהו גדול
היית יכול.
אבל הפורום הזה?
לא שווה לך לבכות עליו.
[quote=מלון מעופף;1005932]לבכות?
תשמע,אם זה היה Fxp או תפוז.
או משהו גדול
היית יכול.
אבל הפורום הזה?
לא שווה לך לבכות עליו.[/quote]
גם על Fxp לא כל כך שווה לבכות, מנהלים מתחלפים שם בערך כל יומיים.
[quote=Stranger in a Strange Land;1005933]גם על Fxp לא כל כך שווה לבכות, מנהלים מתחלפים שם בערך כל יומיים.[/quote]
FXP זה שרמוט[COLOR=White]ה[/COLOR] ולפעמים גו זונ[COLOR=White]ה[/COLOR]
מקווה שלא פגעתי בנפשות הטהורות של הילדים הקטנים כאן
מלון מעופף אני יכול לתת לך אזהרה אתה יודע?
יש אחד בכיתה שלי שקוראים לו עדן אבל הוא קורא לעצמו רונן בfxp (וזה אפילו לא השם השני שלו (אני משתמש בשם העיברי שלי כדי לא לסבך אנשים)) והוא מנהל תמיכה טכנית אבל אין לו שום מושג איך מתקנים מחשב ...
זה פורום לא הגיוני פשוט
ואתם קולטים יש 5 מנהלים ת.ט
הוא נכנס במחשב של הספרייה לת. ט אין לו חיים DX
טוב על תדברו פה על פורומים אחרים...
[quote=Food fighter;1005938]מלון מעופף אני יכול לתת לך אזהרה אתה יודע?[/quote]
תשמע,אני הייתי פעם מנהל.(כושל ברמות מטורפות)
אסור לך לתת לי אזהרה,רק בפורום שלך.
התחום מחוץ הוא אסור.
ואני לא אמרתי שום דבר גס,צנזרתי.
היי כולם מה קורה?
אם אנחנו מדברים נגד הפורום אז זה לא נורא נכון?
Daddy's home.