ג'ון-''תודה'' יאמרה וורמפל ואז יגיד שוב בלחש ''אני יכול להתפתח מתי שארצה,השאלה היא עם אתה רוצה שאתפתח..
W'
Printable View
ג'ון-''תודה'' יאמרה וורמפל ואז יגיד שוב בלחש ''אני יכול להתפתח מתי שארצה,השאלה היא עם אתה רוצה שאתפתח..
W'
[QUOTE=ttrrtte;1235702]ג'ון-''תודה'' יאמרה וורמפל ואז יגיד שוב בלחש ''אני יכול להתפתח מתי שארצה,השאלה היא עם אתה רוצה שאתפתח..
W'[/QUOTE]
אתה רוצה להתפתח, אשאל אותו.
ג'ון-''אולי..'' אני לא יודע תמיד פחדתי להתפתח...
[QUOTE=ttrrtte;1235706]ג'ון-''אולי..'' אני לא יודע תמיד פחדתי להתפתח...[/QUOTE]
אתה חייב לנסות מתישהו, תתפתח.
ג'ון-''בסדר..''אמר וורמפל מעט מפוחד ואז הוא תחיל לזהור ולזהור ובתוך שניותע מד מולך-
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/268.png[/IMG]
[QUOTE=ttrrtte;1235716]ג'ון-''בסדר..''אמר וורמפל מעט מפוחד ואז הוא תחיל לזהור ולזהור ובתוך שניותע מד מולך-
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/268.png[/IMG][/QUOTE]
וואו, התפתחת לכאסכון אומר.
ג'ון-''תמיד הייתי זוהר'' דרך אגב ''לא למדתי כלום חדש.. ידעתי התקשחות גם בתור וורמפל''
[QUOTE=ttrrtte;1235726]ג'ון-''תמיד הייתי זוהר'' דרך אגב ''לא למדתי כלום חדש.. ידעתי התקשחות גם בתור וורמפל''[/QUOTE]
קול, התקשחות בתור וורמפל, תגיד אתה יכול גם להתפתח ישר לדאסטדוקס?
ג'ון-''אני חושב'' כאסכון התחיל לזהור ולגדול והתפתחת לדאסטוקס!! אתה בודק בפוקדע ''למד רוח כסופה ומערבולת וגם כנף ברזל''
[QUOTE=ttrrtte;1235733]ג'ון-''אני חושב'' כאסכון התחיל לזהור ולגדול והתפתחת לדאסטוקס!! אתה בודק בפוקדע ''למד רוח כסופה ומערבולת וגם כנף ברזל''[/QUOTE]
וואו רוח כסופה, מערבולת(זה מסוג מים, לא?) וגם כנף ברזל, מעולה, ראית וורמפל איזה טוב זה להתפתח.
ג'ון-התכוננתי לרוח...
''טוב.. סה לא היה נורא כל כך'' אומר וורמפ לואז אומר ''קרא לי דני''
[QUOTE=ttrrtte;1235743]ג'ון-התכוננתי לרוח...
''טוב.. סה לא היה נורא כל כך'' אומר וורמפ לואז אומר ''קרא לי דני''[/QUOTE]
אוקיי דני, רוצה להילחם בקאקונה שלי, צא קאקונה.
ג'ון-אתה מוציא את קקונה שנראה להוט לקרב
[QUOTE=ttrrtte;1235748]ג'ון-אתה מוציא את קקונה שנראה להוט לקרב[/QUOTE]
קאקונה עכשיו הקשחה ועוקץ רעל.
ג'ון-קאקונה מתקשח ומשתמש בקוצי רעל,דני חומק ומסיט את קוצי הרעל לקאקונה בעזרת רוח
[QUOTE=ttrrtte;1235754]ג'ון-קאקונה מתקשח ומשתמש בקוצי רעל,דני חומק ומסיט את קוצי הרעל לקאקונה בעזרת רוח[/QUOTE]
עכשיו דחיפה קאקוננה.
ג'ון-קאקונה נפגע מקוצי הרעל בל יוצא בדחיפה אל דני שעף גבוהה וקאקונה לא מגיעה אליו
[QUOTE=ttrrtte;1235762]ג'ון-קאקונה נפגע מקוצי הרעל בל יוצא בדחיפה אל דני שעף גבוהה וקאקונה לא מגיעה אליו[/QUOTE]
קאקונה תחכה שדני יגיע אליך ותשתמש בדחיפה.
ג'ון-קאקונה משתמש בדחיפה ומפספס אבל הוא מתחיל לזהור.... קאקונה התפתח לבידריל!
[QUOTE=ttrrtte;1235769]ג'ון-קאקונה משתמש בדחיפה ומפספס אבל הוא מתחיל לזהור.... קאקונה התפתח לבידריל![/QUOTE]
קאקונה התפתחת לבידריל אומר ואבדוק איזה מתקפות הוא למד.
ג'ון-נשיכת חרק
[QUOTE=ttrrtte;1235775]ג'ון-נשיכת חרק[/QUOTE]
אוקיי בידריל תשתמש בנשיכת חרק ואז תנסה להשתמש בנעיצת רעל.
ג'ון-בידריל מתקרב לדני אבל הקרב נפסק למשמע קול ''פרחים למכירה פרחים למכירה!''
[QUOTE=ttrrtte;1235782]ג'ון-בידריל מתקרב לדני אבל הקרב נפסק למשמע קול ''פרחים למכירה פרחים למכירה!''[/QUOTE]
אני רוצה פריח אומר ואלך אל המוכרת
ג'ון-אתה רואה מאות פרחים כחולים,צהובים אדומים אבל מה שמושך אותך זה כד על יד החלון ובתוכו,אפילו לא פרח אלה סוג של גבעת דשא
[QUOTE=ttrrtte;1235787]ג'ון-אתה רואה מאות פרחים כחולים,צהובים אדומים אבל מה שמושך אותך זה כד על יד החלון ובתוכו,אפילו לא פרח אלה סוג של גבעת דשא[/QUOTE]
אני רוצה את זה שליד החלון אומר למוכרת.
ג'ון-''זה?'' תאמר המוכרת ''זה רק דשא..'' נו טוב.. קח את זה מצידי חינם היא אומרת ומגישה לך
[QUOTE=ttrrtte;1235793]ג'ון-''זה?'' תאמר המוכרת ''זה רק דשא..'' נו טוב.. קח את זה מצידי חינם היא אומרת ומגישה לך[/QUOTE]
אוקיי תודה אומר ואצא מהחנות.
ג'ון-אתה יוצא מהחנות ושם לב שהדשא כחול!!! והדשא מתחיל לזוז!
[QUOTE=ttrrtte;1235799]ג'ון-אתה יוצא מהחנות ושם לב שהדשא כחול!!! והדשא מתחיל לזוז![/QUOTE]
מה זה אור.
ג'ון-זה אור יפה מאוד!! חח
אתה רואה ראש קטן מבצבץ מתוך הכד ורואה-
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/492.png[/IMG]
[QUOTE=ttrrtte;1235809]ג'ון-זה אור יפה מאוד!! חח
אתה רואה ראש קטן מבצבץ מתוך הכד ורואה-
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/492.png[/IMG][/QUOTE]
וואו זה שיימין זוהר אומר ואז אומר לו שלום.
ג'ון-שיימין מדבר איתך טלפטית ואומר ''שלום אני שיימין''
[QUOTE=ttrrtte;1235813]ג'ון-שיימין מדבר איתך טלפטית ואומר ''שלום אני שיימין''[/QUOTE]
שלום לך אני ג'ון, אתה התחבאת בתוך הכד הזה כל הזמן?
ג'ון-''לא החבאתי ,ישנתי התעוררתי בכד הזה...''
[QUOTE=ttrrtte;1235819]ג'ון-''לא החבאתי ,ישנתי התעוררתי בכד הזה...''[/QUOTE]
איך נכנסת אליו אשאל אותו.
ג'ון-''אני לא יודע,כנראה האישה מהחנות חשבה שאני דשא או משהו'' ''אני יכול להיות שלך?''
[QUOTE=ttrrtte;1235824]ג'ון-''אני לא יודע,כנראה האישה מהחנות חשבה שאני דשא או משהו'' ''אני יכול להיות שלך?''[/QUOTE]
בטח אומר, איזה מתקפות אתה יודע?
ג'ון-תסתכל בדף הרשומים
[QUOTE=ttrrtte;1235827]ג'ון-תסתכל בדף הרשומים[/QUOTE]
וואו מתקפות חזקות.