[QUOTE=Death The Kid;1324772]ואני רוצה משחק נורמלי של ואנגארד![/QUOTE]
BYOND = NORMAL
I wish I could active it from my phone
Printable View
[QUOTE=Death The Kid;1324772]ואני רוצה משחק נורמלי של ואנגארד![/QUOTE]
BYOND = NORMAL
I wish I could active it from my phone
[quote=I♥Alon;1324766]חבל שאי אפשר לדעת מי חבר היום אהה אלון? <3[/quote]
שאלה אחת- מה זה הסמיילי הזה ם:
ערב טוב
[quote=The Flupy;1324762]אהממ תאמת הרעיון שלי לרקע היה שבתור נצר למשפחת קוסמים (קלריק) אחד הדברים הבסיסים שלמדתי היה גוף האדם.
וככה שאני אנצל את הידע שלי שלי ואשלב את זה עם חרב.
אין הנחות קורא קבוע ?
בכל מקרה אני צריך לזוז ככה שאני אשמח אם נמשיך את הדיון הזה בפרטי ^^[/quote]
איך סיבכת אותי... עכשיו אני צריך לכנס מועצה עם כל פיצולי האישיות שלי, ולבחון את כל ההבטים של הדבר המשונה הזה שאתה מנסה לעשות. אבל נראה לי שיש פתרון פשוט: אוקיי, למדת על גוף האדם בבית שלך, אבל אתה למדת גם את השיטות ה"גסות אולי" של הלוחמים בבית הספר.
ואגב, לכוהנים אין בהכרח סיבה להכיר את גוף האדם. כל מה שהם עושים זה להתפלל והפצע נרפא. הם לא זקוקים לאנטומיה מסובכת של בני אדם.... בגדול. לדרואידים אולי יש יותר סיבה להכיר את גוף האדם, אבל שוב, כדי להכריע בסוגיות כה משונות עליי לכנס מועצה.
[quote=geostri;1324771]דווקא גראנדבלו זה אחד הזולים חוץ מרויין שייד והעובדה שצריך אותו 4 פעמים כי הוא הגרייד 2 הכי טוב שלהם[/quote]
האמת שכן אבל גם הבאסילקס משהו יקר ויחד יוצא לא מעט דולרים :( למזלי יש את נייט מיסט 5$ איפשהו אבל אתה יודע
[quote=geostri;1324776]BYOND = NORMAL
I wish I could active it from my phone[/quote]
אני מדבר על אחד שהוא לקונסולה,לא סובל משחק מביונד
מגניב שאן אף שחור אחד בטופ 10 של ההודעות.
עומרי בשישי\שבת טורניר שחמט ומשחקי Vg אצלי!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYUZZvdCAOs&feature=related[/YOUTUBE]
[QUOTE=~Donphan~;1324777]שאלה אחת- מה זה הסמיילי הזה ם:[/QUOTE]
זה כאילו לב.. 3> או <3 ..
מה נשמע?
[QUOTE=~Donphan~;1324784]מגניב שאן אף שחור אחד בטופ 10 של ההודעות.[/QUOTE]
אני בדרך לשם ;)
[QUOTE=Blackbeard;1324786]עומרי בשישי\שבת טורניר שחמט ומשחקי Vg אצלי![/QUOTE]
אתם מכירים?
עומר אתה אוהב להרוס לי משפטים אה? =\
מחבב קלות^^
אביב הביא את עמרי לפורום,זה לא ברור שהם מכירים?
לא O:
אני חושב שעומר וג'יטו מנסה לומר שהוא לא ידע שאביב הביא אותו /=
זה הגיוני, גם אני לא ידעתי..
אלון צודק, לא ידעתי..
[QUOTE=Death The Kid;1324794]אביב הביא את עמרי לפורום,זה לא ברור שהם מכירים?[/QUOTE]
זה שעומרי הגיע דרך אביב לא בהכרח אומר שהם מכירים באופן יותר אישי O:
[QUOTE=Blackbeard;1324782]האמת שכן אבל גם הבאסילקס משהו יקר ויחד יוצא לא מעט דולרים :( למזלי יש את נייט מיסט 5$ איפשהו אבל אתה יודע[/QUOTE]
בסט השישי שגם יוצא עוד מעט (דילגו עד 3/4/5 בגלל ההוצאה של הטריאל דקים)
יש שם גראנדבלו יש להם.התחלתי יותר טוב וגרייד 3 יותר טוב וכמה אחרים נחמדים כמובן שאין תחליף לרויין.שייד הגרייד 2 שמגיע ל11 בלי תנאי שקשה להשיג...
[QUOTE=Death The Kid;1324783]אני מדבר על אחד שהוא לקונסולה,לא סובל משחק מביונד[/QUOTE]
לא מזמן הוציאו שני משחקים של. Weiss Schwartz לPSP שזה גם משחק קלפים של בושירואד אז אולי בקרוב יצא גם לואנגארד
[QUOTE=Blackbeard;1324786]עומרי בשישי\שבת טורניר שחמט ומשחקי Vg אצלי![/QUOTE]
השבוע אני יוצא מהבסיס רק בשישי בצהריים.(ההגדרה של התפקיד זה חמשושים curse them(אבל. בשבת בכיף רק תמיד מתי
הוא אמר משהו שהם באותו בסיס
רק אני הבנתי Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden זאת אנימה מפגרת מאוד ולא ממש מצחיקה?
נראה לי שאעזוב לראות תאנימה הזאת כנראה.
[QUOTE=Death The Kid;1324802]הוא אמר משהו שהם באותו בסיס[/QUOTE]
זה משהו אחר 3:
[QUOTE=monster;1324803]רק אני הבנתי Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden זאת אנימה מפגרת מאוד ולא ממש מצחיקה?
נראה לי שאעזוב לראות תאנימה הזאת כנראה.[/QUOTE]
אני חשבתי ככה מההתחלה..
תסתכל בנושא שלך על המנגות באמריקה, כתבתי שם מה זה ווליום בעברית..
[quote=monster;1324803]רק אני הבנתי Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden זאת אנימה מפגרת מאוד ולא ממש מצחיקה?
נראה לי שאעזוב לראות תאנימה הזאת כנראה.[/quote]
גם שקד אמר את זה,אבל זה בגלל שזה צ'יבי,אני נראה לי אמשיך לראות את זה
[quote=geostri;1324801]בסט השישי שגם יוצא עוד מעט (דילגו עד 3/4/5 בגלל ההוצאה של הטריאל דקים)
יש שם גראנדבלו יש להם.התחלתי יותר טוב וגרייד 3 יותר טוב וכמה אחרים נחמדים כמובן שאין תחליף לרויין.שייד הגרייד 2 שמגיע ל11 בלי תנאי שקשה להשיג...
לא מזמן הוציאו שני משחקים של. Weiss Schwartz לPSP שזה גם משחק קלפים של בושירואד אז אולי בקרוב יצא גם לואנגארד
השבוע אני יוצא מהבסיס רק בשישי בצהריים.(ההגדרה של התפקיד זה חמשושים curse them(אבל. בשבת בכיף רק תמיד מתי[/quote]
יש לך לינק?
שקד הלפ מי! כאני נסה להתחבר לdmo זה כותב לי:
לא משנה, הצלחתי להכנס Xd
[QUOTE=Death The Kid;1324805]גם שקד אמר את זה,אבל זה בגלל שזה צ'יבי,אני נראה לי אמשיך לראות את זה
יש לך לינק?[/QUOTE]
אני אמרתי שזה רק בגלל שזה מצויר בצ'יבי? O:
אני די בטוח שזה היה חלק ממה שאמרתי, זאת אומרת בנוסף לכל המגרעות
[quote=ワンピース;1324804]זה משהו אחר 3:
אני חשבתי ככה מההתחלה..
תסתכל בנושא שלך על המנגות באמריקה, כתבתי שם מה זה ווליום בעברית..[/quote]
תמאנגה אני אוהב תאנימה לא כל כך.
אני ודע שהתגום העברי של זה כרך פשוט לא ידעתי איך כותבים תמילה כפי שנשמעת באנגלית( ווליום). אני מעדיף תמילה האנגלית ולא תרגום העברי.
אם כבר אנחנו מדברים אולי תגיב במשחק שלי?/למה אתה לא מגיב במשחק שלי?
אני לא זוכר כל מה שאומרים!אני זוכר רק חלק,במקרה הזה זכרתי את הצ'יבי
תגידו,איפה אני יכול לקרוא את המנגה של ואנגארד?
אני כזה תלמיד טוב, מתכונת לשון ב' ביום חמישי ולא התכוננתי היום כמעט (:
[QUOTE=Death The Kid;1324805]גם שקד אמר את זה,אבל זה בגלל שזה צ'יבי,אני נראה לי אמשיך לראות את זה
יש לך לינק?[/QUOTE]
לינק למשחק של ws?
אני נאלץ להגיד שלא תכל'ס כי אני מתעצל לחפש דברים בפלאפון כי זה סיוט גם לרשום את השורה הזו זה סיוט עם.לא היה לי משהו שיתקן שגיעות מקלדת אוטומתית לא היית מבין כלום מהמשפט הזה...
[QUOTE=Death The Kid;1324809]אני לא זוכר כל מה שאומרים!אני זוכר רק חלק,במקרה הזה זכרתי את הצ'יבי
תגידו,איפה אני יכול לקרוא את המנגה של ואנגארד?[/QUOTE]
אין תרגום אנגלי
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GkA7wnKywJY[/url] הדבר היחידי שמצאתי.
שקד ראית את הודעה שלי?
[quote=ワンピース;1324811]אני כזה תלמיד טוב, מתכונת לשון ב' ביום חמישי ולא התכוננתי היום כמעט (:[/quote]
כמו.שצריך... גם אני לא למדתי ללשון ובסוף עברתי את זה.כמובן שהציון בא בהתאם אבל עובר.זה עובר
עדיין לא היה דם בדו קרב של גלפנד ואננד. 4 תיקואים ב-4 משחקים.... עוד 8 משחקים בקצב הזה...
[quote=LordAbizi;1324815]עדיין לא היה דם בדו קרב של גלפנד ואננד. 4 תיקואים ב-4 משחקים.... עוד 8 משחקים בקצב הזה...[/quote]
ם::::: יש לך משהו נוסף להגיד על המשחקים?
[quote=geostri;1324801]בסט השישי שגם יוצא עוד מעט (דילגו עד 3/4/5 בגלל ההוצאה של הטריאל דקים)
השבוע אני יוצא מהבסיס רק בשישי בצהריים.(ההגדרה של התפקיד זה חמשושים curse them(אבל. בשבת בכיף רק תמיד מתי[/quote]
כן ברייק דה לימיטס נכון? ואוף הרון שייד הזה יקר ם: ברצינות ואנגארד יותר יקר מYGO[להוציא גראנבלו] ונראה נדבר עם היפני והסקאמר
[QUOTE=monster;1324813]אין תרגום אנגלי
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GkA7wnKywJY[/url] הדבר היחידי שמצאתי.
שקד ראית את הודעה שלי?[/QUOTE]
כן, לא הייתה לי סבלנות להגיב (:
[QUOTE=geostri;1324814]כמו.שצריך... גם אני לא למדתי ללשון ובסוף עברתי את זה.כמובן שהציון בא בהתאם אבל עובר.זה עובר[/QUOTE]
אני מתכוון ללמוד מחר, אבל ממש לא ברצינות כמו שצועקים עלי בבית ספר, רק לעשות 2-3 מבחנים וחאלס (+ללמוד קצת יענו לקרוא), חבל שהשנה יש 30 נקודות על החיבור המזובל זה מוריד לי מלא, חוץ מזה אני גאון (:
[quote=Blackbeard;1324816]ם::::: יש לך משהו נוסף להגיד על המשחקים?
כן ברייק דה לימיטס נכון? ואוף הרון שייד הזה יקר ם: ברצינות ואנגארד יותר יקר מYGO[להוציא גראנבלו] ונראה נדבר עם היפני והסקאמר[/quote]
כל מה שהבנתי מסיכומים של המשחק באתרים באינטרנט מסוכם לרמה הממוצעת של הפורום בשחמט (בקרוב טוב 0) בנושא שלי בפורום ספורט.
[quote=ワンピース;1324817]כן, לא הייתה לי סבלנות להגיב (:
אני מתכוון ללמוד מחר, אבל ממש לא ברצינות כמו שצועקים עלי בבית ספר, רק לעשות 2-3 מבחנים וחאלס (+ללמוד קצת יענו לקרוא), חבל שהשנה יש 30 נקודות על החיבור המזובל זה מוריד לי מלא, חוץ מזה אני גאון (:[/quote]
אז תגיב?או כשהיה לך זמן.
חבל אתה מפספס פוכדור עם אישיות שרוצה להרוג אותךxd
[QUOTE=monster;1324818]אז תגיב?או כשהיה לך זמן.
חבל אתה מפספס פוכדור עם אישיות שרוצה להרוג אותךxd[/QUOTE]
מה פוכדור? אתה התכוונת שאני אגיב במשחק שלך? O:
אמרתי לך שאין לי זמן בשיט, אולי אחרי המתכונת..
[quote=ワンピース;1324820]מה פוכדור? אתה התכוונת שאני אגיב במשחק שלך? O:
אמרתי לך שאין לי זמן בשיט, אולי אחרי המתכונת..[/quote]
כע אבל אם אין לך זמן אל תגיב.
בהצלחה במתכונת ,אני לא אעיף אותך מהמשחק שלי למרות שלא הגבת הרבה זמן.
כשמתישהו היה לך זמן תגיב.
[QUOTE=monster;1324822]כע אבל אם אין לך זמן אל תגיב.
בהצלחה במתכונת ,אני לא אעיף אותך מהמשחק שלי למרות שלא הגבת הרבה זמן.
כשמתישהו היה לך זמן תגיב.[/QUOTE]
אבל אמרתי לך שאין לי זמן, לא צריך את האפשרות הזאת בכלל ):
אולי שכחת?