[QUOTE=Rated_R;1386185]כן אבל שקד העיד עלייך בהודעה פרטית שהוא לא מסופק ממך מינית[/QUOTE]
איזה סמים לקחת שגרמו לך לחשוב שאני אשלח לך הודעה פרטית
Printable View
[QUOTE=Rated_R;1386185]כן אבל שקד העיד עלייך בהודעה פרטית שהוא לא מסופק ממך מינית[/QUOTE]
איזה סמים לקחת שגרמו לך לחשוב שאני אשלח לך הודעה פרטית
[QUOTE=Panties;1386186]אסטמה לשלטון
אבל צריך כושר אמרת לא? אז עדיין לא שווה ):[/QUOTE]
אני מכינה את עצמי שיהיה לי קל בהכל =O
[quote=Panties;1386186]אסטמה לשלטון
[/quote]
לע.
אצלי זה אלרגיות.
קצת הורידו לי יותר מדי, אבל למי אכפת.
אני במילא הולך למודיעין וככה אני לא אקבל זימונים לימי הסיירות האלה.
[QUOTE=Panties;1386187]איזה סמים לקחת שגרמו לך לחשוב שאני אשלח לך הודעה פרטית[/QUOTE]
BURN
[QUOTE=Panties;1386187]איזה סמים לקחת שגרמו לך לחשוב שאני אשלח לך הודעה פרטית[/QUOTE]
אל תכחיש
ריצה זה הצד הכי חלש שלי, לכי תרוצי ותעזבי אותי בשקט
[QUOTE=Panties;1386193]ריצה זה הצד הכי חלש שלי, לכי תרוצי ותעזבי אותי בשקט[/QUOTE]
באמת הגיע הזמן לרוץ' במקלחת סוף סוף אבא שלי יצא
ביי
(יש שתי מקלחות אבל אם מתקלחים באותו זמן לשתי המקלחות יש מים קרים,משהו מפגררר)
[QUOTE=Rated_R;1386192]אל תכחיש[/QUOTE]
בכל ה-5 שנים שלי בפורום אני יכול להגיד כמעט בוודאות שלא שלחתי לך הודעה אחת
ניצן אם יש לך עדיין את ההודעה את פשוט יכולה לצלם אותה לעלות לפה לא?
[QUOTE=Panties;1386196]בכל ה-5 שנים שלי בפורום אני יכול להגיד כמעט בוודאות שלא שלחתי לך הודעה אחת[/QUOTE]
שקר גס
שקד אולי תשלח לי הודעה בשביל שניצן תקנא בנו? ):
[quote=Veigar;1386197]ניצן אם יש לך עדיין את ההודעה את פשוט יכולה לצלם אותה לעלות לפה לא?[/quote]
אל תהרוס :[
[QUOTE=Veigar;1386197]ניצן אם יש לך עדיין את ההודעה את פשוט יכולה לצלם אותה לעלות לפה לא?[/QUOTE]
אין לה שום הודעה היא סתם בוכה
[QUOTE=Ziggs;1386017]ניצן אמרתי לכולם שחזרת אז שיחזרו גם, וזה רק חיזק את הטענות שלהם למה לא לחזור )):
סתם..
אחד מהאלה שציינתי אז לא עונה, השני רק משכנע אותי לעזוב, ואחד מהם אולי יחזור<<
השאר ת'אמת לא ניסיתי עדיין.
חחחחחחחח[/QUOTE]
תן לי לנחש אוהד משכנע אותך לעזוב נכון?
[QUOTE=Panties]חתיך[/QUOTE]
עומד לי ♥
[URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=30346[/URL]
המבצע של Natsu בפורום ספרות נרשם לפורום...?
אי אפשר להוכיח שלא שלחת,אבל אפשר להוכיח ששלחת,אם היא תצלם אתה שקרן והיא דוברת אמת,אם היא תצלם\תנסה להתחמק רוב הסיכויים שהיא שקרנית ואתה דובר אמת,זה לא ממש מעניין אותי רק שתדעו Xd
[quote=Veigar;1386205]אי אפשר להוכיח שלא שלחת,אבל אפשר להוכיח ששלחת,אם היא תצלם אתה שקרן והיא דוברת אמת,אם היא תצלם\תנסה להתחמק רוב הסיכויים שהיא שקרנית ואתה דובר אמת,זה לא ממש מעניין אותי רק שתדעו Xd[/quote]
אה, זה מסוג הדברים שאני עושה. מציע פתרונות לבעיות רק כדי שיהיה להן פתרון, ולא כי באמת אכפת לי מזה...
[quote=LordAbizi;1386206]אה, זה מסוג הדברים שאני עושה. מציע פתרונות לבעיות רק כדי שיהיה להן פתרון, ולא כי באמת אכפת לי מזה...[/quote]
אוי לא!אני הופך להיות אביזי!
כע עומר שיש בלונים שום ה"פ לא מעניין יותר
[quote=SeXy_DeViL;1386208]כע עומר שיש בלונים שום ה"פ לא מעניין יותר[/quote]
אני שונא בדיחות אישיות שאני אף פעם לא מבין ):
[quote=LordAbizi;1386204][URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=30346[/URL]
המבצע של Natsu בפורום ספרות נרשם לפורום...?[/quote]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[QUOTE=Veigar;1386173]בסופו של דבר זה ייגמר[/QUOTE]
אבל יקח עוד מלא זמן שזה יגמר. קיוותי שזה יגמר אוטוטו.
נ.ב למי שמעונין היום(זה היה כבר יום שני) ב4 וחצי בבוקר ערוץ הילדים ישדר בליץ' מפרק 53 עם כתוביות בעברית.
סתם למי שמעוניין לדעת.
למרות שלא נראה לי שיש משהו שיקום בשעה כזאת בשביל לראות את זה, עוד שיש את זה באיטרנט ואפשר לראות בשעות נורמליות.
[quote=Veigar;1386207]אוי לא!אני הופך להיות אביזי![/quote]
אין שום דבר רע בלהיות קצת אביזי.
[QUOTE=Veigar;1386205]אי אפשר להוכיח שלא שלחת,אבל אפשר להוכיח ששלחת,אם היא תצלם אתה שקרן והיא דוברת אמת,אם היא תצלם\תנסה להתחמק רוב הסיכויים שהיא שקרנית ואתה דובר אמת,זה לא ממש מעניין אותי רק שתדעו Xd[/QUOTE]
אבל אני אומר לך שלא שלחתי לה כלום, לא מגיע לה
אני שלחתי רק לנדב החתיך
שני דברים אני לא מבין ממך ליאור,במאל שלך זקסל נמצא בפייפוריט ואתה רוצה שזה ייגמר ובחתימה שלך יש צונזר לבני 18+ אתה בן 15 ומה שכתוב שם זה 'החתימה צוזרה בגלל צ'ארמנדאר:('
ובליץ' זה אולי אחת האנימות שאני בחיים לא אראה
[quote=LordAbizi;1386211]אין שום דבר רע בלהיות קצת אביזי.[/quote]
קצת.
זה עוזר לציונים.
[QUOTE=Mr.Pizza;1386214]קצת.
זה עוזר לציונים.[/QUOTE]
כן בזכות האביזי שלי אני מקבל ציונים עוברים
[quote=Mr.Pizza;1386214]קצת.
זה עוזר לציונים.[/quote]
חחח נכון
[quote=Panties;1386212]אבל אני אומר לך שלא שלחתי לה כלום, לא מגיע לה
אני שלחתי רק לנדב החתיך[/quote]
שוב פעם זה לא מעניין אותי,אני רק מציע הצעה
אם כך, הפכתי נרדף בהקשר למילה "חכמה".
[quote=Guns N Roses;1386123]איך בדיוק תעשה זאת?
אבדת את כוחות הפקח שלך.
ודאמאט תוציא את החתימה מהספויילר :([/quote]
אני אלשין למשטרה :(
[QUOTE=Veigar;1386213]שני דברים אני לא מבין ממך ליאור,במאל שלך זקסל נמצא בפייפוריט ואתה רוצה שזה ייגמר ובחתימה שלך יש צונזר לבני 18+ אתה בן 15 ומה שכתוב שם זה 'החתימה צוזרה בגלל צ'ארמנדאר:('
ובליץ' זה אולי אחת האנימות שאני בחיים לא אראה[/QUOTE]
א' אדם לא מרשה לי לשים תמונות של DXD.
זה שאני בן 15 לא מפריע לי לראות דברי 18+
ב' זה בקושי מעודכן, מזמן לא עדכנתי את זה.
למה לא ? תראה בליץ'
אחרי הכל בליץ' אחת האנימות הכושלות של שנות ה2000 ( בקרוב נארוטו תכנס לרשימה).
[QUOTE=Veigar;1386209]אני שונא בדיחות אישיות שאני אף פעם לא מבין ):
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[/QUOTE]
למה למה בלוניםם לכולם איטס פריי
ב-5 בבוקר היום או משהו כזה יהיה "סופר קלאסיקו" של ה-mls (למשחק הזה אין באמת חשיבות כלשהי, אלא מכיוון שבfootball Manager אני הייתי קבוצה אחת, וחבר שלי היה קבוצה שנייה, אז קבענו באופן שרירותי שהמשחק בינינו הוא סופר קלאסיקו), יוסטון דינאמו נגד שיקגו פייר.
[quote=LordAbizi;1386217]אם כך, הפכתי נרדף בהקשר למילה "חכמה".[/quote]
תלוי באיזה מקצוע :wink:
ליאור-
העובדה שאתה בן 15 שמעניין לו את הז*ן שאסור לו לראות דברים לבני 18 פלוס הוא סיפורו העצוב של הנוער הישראלי בימינו.
just saying.
[QUOTE=monster;1386220]א' אדם לא מרשה לי לשים תמונות של DXD.
זה שאני בן 15 לא מפריע לי לראות דברי 18+
ב' זה בקושי מעודכן, מזמן לא עדכנתי את זה.
למה לא ? תראה בליץ'
אחרי הכל בליץ' אחת האנימות הכושלות של שנות ה2000 ( בקרוב נארוטו תכנס לרשימה).[/QUOTE]
יש מיליון אנימות פי 15 יותר כושלות מבליץ', תדע מה אתה אומר לפני שאתה אומר את זה..
ונארוטו מזמן ברשימה, אני לא רואה איך אנימה שכל פרק בה זה לפחות חצי פרק של פילרים יכולה להחשב נורמטיבית
עומר מי רוצה בלונים בימינו, הרי אלונים זה הכי אחי ):
[quote=Rated_R;1386147]איפה שחר ואביב אלבז שלא האמינו לי שאפשר להחיות את הפורום ואת הנו"ד?[/quote]
שחר נסקל מאבנים כבר מזמן ואלבז.. טוב אף אחד לא יודע מה איתו.
[QUOTE=Panties;1386224]יש מיליון אנימות פי 15 יותר כושלות מבליץ', תדע מה אתה אומר לפני שאתה אומר את זה..
ונארוטו מזמן ברשימה, אני לא רואה איך אנימה שכל פרק בה זה לפחות חצי פרק של פילרים יכולה להחשב נורמטיבית[/QUOTE]
שכחתי לכתוב שזה לפי דעתי.
כל אחד והדעה שלו.
[quote=Mr.Pizza;1386223]תלוי באיזה מקצוע :wink:
ליאור-
העובדה שאתה בן 15 שמעניין לו את הז*ן שאסור לו לראות דברים לבני 18 פלוס הוא סיפורו העצוב של הנוער הישראלי בימינו.
just saying.[/quote]
תשמע, לא אכזבתי את עצמי באף מקצוע (ועכשיו אני יכול להגיד את זה סופית.) במתמטיקה פיזיקה מדעי המחשב אנגלית כימיה הממוצע שלי הוא 97+, בכל מקצועות החובה ספרות תנך היסטוריה אזרחות, הממוצעים שלי הם מעל ל-80. להרבה יותר מזה גם לא קיוויתי. (בהיסטוריה ב' בכלל הפתעתי את עצמי כשקיבלתי 92 בבחינה)
[quote=Ziggs;1386225]עומר מי רוצה בלונים בימינו, הרי אלונים זה הכי אחי ):
[/quote]
יובל המבולבל אוהב בלונים.
יאללה מי צריך בלון שיש אלון?