[QUOTE=LordAbizi;1416099]לא!!! עוף גוזל עקף את Boneyard Flyby... בקצב הזה... המוזיקה הקונבנציונלית תנצח את המוזיקה המותאמת אישית! זה יהיה... נורמלי מדי...[/QUOTE]
חחחחח
HIPSTER
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1416099]לא!!! עוף גוזל עקף את Boneyard Flyby... בקצב הזה... המוזיקה הקונבנציונלית תנצח את המוזיקה המותאמת אישית! זה יהיה... נורמלי מדי...[/QUOTE]
חחחחח
HIPSTER
[quote=Birds;1416104]חחחחח
HIPSTER[/quote]
המוזיקה שאני שומע היא מוזיקה ממשחקים ומאנימות, כלומר כשאני שומע את המנגינה, אני מזהה אותה עם ארוע במשחק או באנימה, ולכן אני נהנה יותר מהמנגינה הזו. לכן זו מוזיקה מותאמת אישית. ברור שכשאני מעלה אותה להתמודד מול מוזיקה נורמלית, אף אחד, פרט לאלה שחושבים "זו מנגינה שאביזי העלה, אז יהיה מצחיק אם נתמוך בה", לא יעדיף את זה על פני מוזיקה נורמלית, משום שאף אחד לא עושה את ההקשר שאני עושה למוזיקה הזו.
[QUOTE=LordAbizi;1416105]המוזיקה שאני שומע היא מוזיקה ממשחקים ומאנימות, כלומר כשאני שומע את המנגינה, אני מזהה אותה עם ארוע במשחק או באנימה, ולכן אני נהנה יותר מהמנגינה הזו. לכן זו מוזיקה מותאמת אישית. ברור שכשאני מעלה אותה להתמודד מול מוזיקה נורמלית, אף אחד, פרט לאלה שחושבים "זו מנגינה שאביזי העלה, אז יהיה מצחיק אם נתמוך בה", לא יעדיף את זה על פני מוזיקה נורמלית, משום שאף אחד לא עושה את ההקשר שאני עושה למוזיקה הזו.[/QUOTE]
תאמת שהמנגינה של MW 2 נחמדה ביותר O:
וואלה נראה לי אני היחיד שממש כואב לו על זה שפשוט פורום פוקימון היחיד בארץ מת, בתור פורום כללי לא רואה עתיד מזהיר לפורום, אבל תכלס למדתי להשלים עם זה שאין כבר יותר פורום פוקימון, חבל שהמשתמשים פה שחכו איך הם בכלל הגיעו לכאן ומה הסיבה שבגללה נרשמתם לכאן.
לפחות אני אנסה להרים את הכפפה ולנסות לקדם או להקים פורום פוקימון, לא מצפה ממנו שיהיה הצלחה גדולה עם מליון משתמשים אבל שלפחות יהיה הבית של אוהבי הפוקימון בארץ שלנו.
[quote=po Zon;1416110]וואלה נראה לי אני היחיד שממש כואב לו על זה שפשוט פורום פוקימון היחיד בארץ מת, בתור פורום כללי לא רואה עתיד מזהיר לפורום, אבל תכלס למדתי להשלים עם זה שאין כבר יותר פורום פוקימון, חבל שהמשתמשים פה שחכו איך הם בכלל הגיעו לכאן ומה הסיבה שבגללה נרשמתם לכאן.
לפחות אני אנסה להרים את הכפפה ולנסות לקדם או להקים פורום פוקימון, לא מצפה ממנו שיהיה הצלחה גדולה עם מליון משתמשים אבל שלפחות יהיה הבית של אוהבי הפוקימון בארץ שלנו.[/quote]
אתה לא היחיד.
תאמת שרוב מי שאני מדבר אתו עדיין מעדיפים את פוקימונס אבל ~
[QUOTE=Flupy;1416111]אתה לא היחיד.
תאמת שרוב מי שאני מדבר אתו עדיין מעדיפים את פוקימונס אבל ~[/QUOTE]
עכשיו כבר מאוחר מדי, אבל כרגע אני מנסה לדבר עם כמה אנשים ולנסות לקדם את הרעיון של יצירת פורום פוקימון חדש, יש מצב שזה יצא באמת לפועל
lol היה לי את זה בדואלינג לפני כמה ימים:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up356.siz.co.il/up3/1iiyn2ty3ngo.png[/IMG][/URL]
פו זון הגזמת...
[QUOTE=Kirito;1416115]פו זון הגזמת...[/QUOTE]
איך בדיוק הגזמתי?
כמה פורומים כללים יש אתה יודע? מליון, ורק אחד מהם הוא המוצלח ביותר, שאת שמו כולנו יודעים, הסיכוי לקחת חלק אפילו קטן מהפורומים הכללים הוא קטן ביותר.
מה הסיבה שבגללה הגיעו לכאן כל המשתמשים בפורום, בגלל פוקימון, פוקימון הביא לפה את הרוב, והרוב עזבו את הפורום כשהוא הפך לחיקוי של פורום כללי, פעם היו פה בשיא 180 משתמשים בו זמנית היום בקושי 25 והכל בגלל שהפורום הפך לכזה.
[quote=po Zon;1416118]איך בדיוק הגזמתי?
כמה פורומים כללים יש אתה יודע? מליון, ורק אחד מהם הוא המוצלח ביותר, שאת שמו כולנו יודעים, הסיכוי לקחת חלק אפילו קטן מהפורומים הכללים הוא קטן ביותר.
מה הסיבה שבגללה הגיעו לכאן כל המשתמשים בפורום, בגלל פוקימון, פוקימון הביא לפה את הרוב, והרוב עזבו את הפורום כשהוא הפך לחיקוי של פורום כללי, פעם היו פה בשיא 180 משתמשים בו זמנית היום בקושי 25 והכל בגלל שהפורום הפך לכזה.[/quote]
אז תעשה פורום Pokemon בנפרד ותשים פה קישור שלו
[QUOTE=Birds;1416119]אז תעשה פורום Pokemon בנפרד ותשים פה קישור שלו[/QUOTE]
על זה אני עובד כרגע
ואו, העיצוב החדש לא נוח..
[QUOTE=Saber;1416134]ואו, העיצוב החדש לא נוח..[/QUOTE]
צונזר
יאללה אני הולך לישון.
לילה טוב :-)
[QUOTE=Tasha Godspell;1416135]גם הכוס של אמא שלך לא נוח ):[/QUOTE]
צונזר
וואי, מילא אתם משנים את כל העיצוב למשהו חדש
לפחות תביאו גם סמיילים נורמליים מה זה החרא הזה
[QUOTE=Tasha Godspell;1416135]צונזר[/QUOTE]
[QUOTE=Saber;1416137]צונזר
וואי, מילא אתם משנים את כל העיצוב למשהו חדש
לפחות תביאו גם סמיילים נורמליים מה זה החרא הזה[/QUOTE]
אתם לא מבינים שאין יותר התחשבויות? מי שיעבור על החוקים ייענש.
שקד קיבלת הרחקה ליומיים.
saber קיבלת ליום.
[QUOTE=YoRt3m;1416139]אתם לא מבינים שאין יותר התחשבויות? מי שיעבור על החוקים ייענש.
שקד קיבלת הרחקה ליומיים.
saber קיבלת ליום.[/QUOTE]
Nadav Elad says
תגיד לרותם בנו"ד
שכתוב לי שהבאן עד ה13.12
שזה יומיים, והוא אמר יום
):
אישית אני לא יודע מה הבעיה, זה בדיחה וזה לא אמור לפגוע באף אחד כל עוד ה"נפגעים" יודעים שזה בדיחה.
לילה טוב לכולם
חג שמח
אוף, אכלתי ארבע טוסטים ואני לא מפסיק לתקוע נודים ):
כאילו, מה?
[QUOTE=Dr. Pizza;1416148]אוף, אכלתי ארבע טוסטים ואני לא מפסיק לתקוע נודים ):
כאילו, מה?[/QUOTE]
נודים או נו"דים?
ותודה על המידע החיוני ביותר בעולם
תחשוב על 4פחיות שועית במקום
שלום שמנמנים
lulu amumu nunu
חסרים יותר גיבורים עם U U
אני חייב להגיד שזה נורא משעשע שרותם צינזר להם את ההודעות עצמם אבל לא את הציטוט שלהם בתגובה של נדב
חח כן
ורותם-אחלה עיצוב חדש לבאן =~=
[QUOTE=Kirito;1416161]חח כן
ורותם-אחלה עיצוב חדש לבאן =~=[/QUOTE]
עם כל כך הרבה באנים צריך להשקיע בעיצוב לא?
ברור! הרי להשאיר את אותו הצבע ולהוריד את הקו היה סתם מעיק!
רוצה משחק? התעוררתי מוקדם כי אני צריך לצאת לבר אילן בעוד שעתיים בערך...
[QUOTE=Kirito;1416163]ברור! הרי להשאיר את אותו הצבע ולהוריד את הקו היה סתם מעיק!
רוצה משחק? התעוררתי מוקדם כי אני צריך לצאת לבר אילן בעוד שעתיים בערך...[/QUOTE]
יש לי מבחן עוד שעה וחצי אז לא
[QUOTE=Birds;1416164]יש לי מבחן עוד שעה וחצי אז לא[/QUOTE]
טוב.. תהנה
[QUOTE=Kirito;1416165]טוב.. תהנה[/QUOTE]
שאני אחזור מהמבחן ב3 וחצי אולי נשחק
וואו
Op גראגס
14/3/6 בtt
פעם ראשונה שלי איתו!
[QUOTE=Kirito;1416163]ברור! הרי להשאיר את אותו הצבע ולהוריד את הקו היה סתם מעיק!
רוצה משחק? התעוררתי מוקדם כי אני צריך לצאת לבר אילן בעוד שעתיים בערך...[/QUOTE]
הבאן נראה אותו דבר חח
[QUOTE=Bamba Style;1416169]הבאן נראה אותו דבר חח[/QUOTE]
אין קו אחי
הייתי ציני
בדיקה אחרונה.
אחלה עיצוב, יותר טוב ממה שחשבתי.
קרב ב' עבר ועכשיו התכוננו לקרב ג'!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=52762[/url]
תצביעו ותשפיעו!
בוקר טוב
בוקר. מה נשמע?
[QUOTE=~BrAnD~;1416187]בוקר. מה נשמע?[/QUOTE]
בסדר ואתה?
סבבה. משתעמם, כל החברים שלי או לא בבית או ישנים ואין לי מה לעשות :/
חח קלוט תקטרינה בחתימה שלי
[QUOTE=~BrAnD~;1416189]סבבה. משתעמם, כל החברים שלי או לא בבית או ישנים ואין לי מה לעשות :/
חח קלוט תקטרינה בחתימה שלי[/QUOTE]
LIKE A BOSS
רוצה קרב בLOL ?