אין חופש. לא.
Printable View
אין חופש. לא.
[QUOTE=itayQT;1469468]רעיונות[/QUOTE]
אולי תעשה מין חת"מ פנטגון כזה שצריך לעבור בין כל המחוזות והראשון שמסיים יקבל איזה פרס.
שאלה לי אליך. כמה משחקי תפקידים לדעתך סיימו מחוז [B]אחד[/B]?!
אתה רוצה [B]חמישה[/B]?! (בעצם כבר שישה?)
חה. חה. חה.
מה יהיה עם נארוטו? הם עברו לשדר שלושה פרקים בחודש? הם מתחילים לעצבן אותי.
[QUOTE=LordAbizi;1469483]שאלה לי אליך. כמה משחקי תפקידים לדעתך סיימו מחוז [B]אחד[/B]?!
אתה רוצה [B]חמישה[/B]?! (בעצם כבר שישה?)
חה. חה. חה.
מה יהיה עם נארוטו? הם עברו לשדר שלושה פרקים בחודש? הם מתחילים לעצבן אותי.[/QUOTE]
זה תלוי ברמת ההשקעה שלו. גם לגמור מחוז אחד זה מבורך.
טוב, זה לא היה יפה כמו שזה היה נדמה עד לדקה ה-94 נגד פורצ'וגל, אבל ארצות הברית בשמינית הגמר. Hurrah!
[QUOTE=LordAbizi;1469502]טוב, זה לא היה יפה כמו שזה היה נדמה עד לדקה ה-94 נגד פורצ'וגל, אבל ארצות הברית בשמינית הגמר. Hurrah![/QUOTE]
רציתי פורטוגל שיהיה מעניין בהמשך
אני דווקא שמח שפורטוגל עפה, מקווה שביום שלישי ארגנטינה תנצח את שוויץ..
אוהד ברזיל
גם אני אוהד ברזיל אבל לדעתי אם פורטוגל היו עולים היה יותר מעניין מאשר ארה"ב
[QUOTE=itayQT;1469509]גם אני אוהד ברזיל אבל לדעתי אם פורטוגל היו עולים היה יותר מעניין מאשר ארה"ב[/QUOTE]
אולי אבל לדעתי פורטוגל השנה לא לוהטת.......ארה"ב יכולה להביא קצת כבוד למדינה לפעמים :)
אני פשוט אוהד של נבחרת ארצות הברית ושל ליגת ה-mls.
הבעיה: הקבוצה שאני נותן לה הכי הרבה סיכוי לזכות היא בלגיה, ואחת מהן תעוף בשלב הבא...
פורטוגל השנה הייתה ממש משעממת.
היה לה רונאלדו חצי מתפקד.
וזהו...
למרות שאני לא חובב את רונאלדו אני יודע למה הוא מסוגל.. ולזה ציפיתי בשלבים המאוחרים של המונדיאל כמו השמינית גמר וכד', אבל כנראה שבמונדיאל הזה לא אזכה לראות את זה...
גמר לדעתי - הולנד-ברזיל או הולנד ארגנטינה
הולנד הפעם באמת משחקת טוב.. במיוחד אחרי מה שהיא עשתה לספרד עם ה5-1, אבל אני חושב שברזיל או ארגנטינה תיקח את המונדיאל הזה.
ארגנטינה לא מרשימה, כנל ברזיל, שתיהן מסתמכות על הכוכבים הגדולים שלהם שיצילו אותם. כיף לראות את קולומביה, צ'ילה ומקסיקו. הולנד וצרפת במונדיאל נהדר עד עכשיו. אני מהמר על גמר בין צרפת להולנד.
אני מהמר על מקסיקו נגד קוסטה ריקה בגמר.
Amen!
[QUOTE=totodile;1469518]ארגנטינה לא מרשימה, כנל ברזיל, שתיהן מסתמכות על הכוכבים הגדולים שלהם שיצילו אותם. כיף לראות את קולומביה, צ'ילה ומקסיקו. הולנד וצרפת במונדיאל נהדר עד עכשיו. אני מהמר על גמר בין צרפת להולנד.[/QUOTE]
זה מה שאני חשבתי. שניי הנבחרות משחקות מעולה. אני אוהד ברזיל אבל בלי ניימאר ברזיל לא כזאת טובה (כלומר בהתקפה) כנ"ל מסי וארנטינה.
[QUOTE=charmanderthe1;1469520]זה מה שאני חשבתי. שניי הנבחרות משחקות מעולה. אני אוהד ברזיל אבל בלי ניימאר ברזיל לא כזאת טובה (כלומר בהתקפה) כנ"ל מסי וארנטינה.[/QUOTE]
ארגנטינה עדיין לא הציגה את עצמה.. היא קבוצה חזקה בכל העמדות, גם הגנה קישור והתקפה.. היא מסוכנת נורא.
[QUOTE=itayQT;1469521]ארגנטינה עדיין לא הציגה את עצמה.. היא קבוצה חזקה בכל העמדות, גם הגנה קישור והתקפה.. היא מסוכנת נורא.[/QUOTE]
נראה בקשר לזה. אבל בהתקפה מסי הוא בעל הטקטיקה והוא רוב ההתקפה.......
אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.
[QUOTE=LordAbizi;1469523]אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.[/QUOTE]
כנראה שלא ראית את המשחקים של הולנד. הם תותחי על. אין סיכוי שהם לא יגיעו לגמר
[QUOTE=LordAbizi;1469523]אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.[/QUOTE]
מונדיאל זה כדורגל..
משעמם
[quote=charmanderthe1;1469524]כנראה שלא ראית את המשחקים של הולנד. הם תותחי על. אין סיכוי שהם לא יגיעו לגמר[/quote]
ראיתי את המשחקים של הולנד, אבל אני מאמין בconcacaf ולכן אני מאמין במקסיקו!
[quote=itayqt;1469525]מונדיאל זה כדורגל..[/quote]
המממ מה? איך זה קשור למה שכתבתי?
זה ברור שהולנד טובה מאוד, אבל אני חושב שהיא תעוף ברבע גמר.
כן. קוסטה ריקה תהיה יותר מדי בשבילם. ואם הם יעברו אותה, אז ארצות הברית תגבר עליהם.
אני מצפה להולנד בגמר! ברזיל פוצצה את צ'ילה בפנדלים מהחטאה אחרונה של צ'ילה..............משחק לא ממש טוב , נגמר לפניי כמה דקות
[QUOTE=charmanderthe1;1469541]אני מצפה להולנד בגמר! ברזיל פוצצה את צ'ילה בפנדלים מהחטאה אחרונה של צ'ילה..............משחק לא ממש טוב , נגמר לפניי כמה דקות[/QUOTE]
במידה ולברזיל לא היה את השוער שלהם, ברזיל היו מתעופפים כבר בשלב הנוקאוט וזה היה גורם לאי איזון ברמה עולמית.
אנשים מתאבדים
אנשים בוכים
ועוד ועוד'
[QUOTE=itayQT;1469543]במידה ולברזיל לא היה את השוער שלהם, ברזיל היו מתעופפים כבר בשלב הנוקאוט וזה היה גורם לאי איזון ברמה עולמית.
אנשים מתאבדים
אנשים בוכים
ועוד ועוד'[/QUOTE]
טוב...............גם קולומביה משחקת יפה מאוד. אני חושב שיש להם סיכוי טוב להיות בחצי הגמר אולי
[QUOTE=charmanderthe1;1469544]טוב...............גם קולומביה משחקת יפה מאוד. אני חושב שיש להם סיכוי טוב להיות בחצי הגמר אולי[/QUOTE]
קולומביה אחת הנבחרות הכי מרעננות בקיץ הזה, כיף לראות את הכדורגל שלהם בעיקר עם קוואדרדו מרטינז וחאמס שהם השלישייה הכי לוהטת במונדיאל הזה.
[QUOTE=totodile;1469545]קולומביה אחת הנבחרות הכי מרעננות בקיץ הזה, כיף לראות את הכדורגל שלהם בעיקר עם קוואדרדו מרטינז וחאמס שהם השלישייה הכי לוהטת במונדיאל הזה.[/QUOTE]
כן. ממש כיף לראות אותם מעבירים את הזמן בזמן התקפה. משחקים רגוע , טוב וחוץ מזה , לדעתי , אתמול רודריגס שם את הגול שלדעתי היה הכי יפה במונדיאל (ועוד עם שמאל כי הוא שמאלי)
כן, לא אהבתי את המשחק אתמול של ברזיל, ציפיתי שהם ינצחו 2-1 אבל מה לעשות היה חסר מישהו חשוב בהתקפה-ניימאר. הוא היה צולע חצי מהמשחק..
[QUOTE=ShadowBall;1469552]כן, לא אהבתי את המשחק אתמול של ברזיל, ציפיתי שהם ינצחו 2-1 אבל מה לעשות היה חסר מישהו חשוב בהתקפה-ניימאר. הוא היה צולע חצי מהמשחק..[/QUOTE]
נכון.......
קוסטה ריקה תיקום את דם הconcacaf שנשפך.
[QUOTE=LordAbizi;1469557]קוסטה ריקה תיקום את דם הconcacaf שנשפך.[/QUOTE]
מקווה שקוסטה ריקה תיקח , כעת המחצית 0-0
עריכה : 1-0 קוסטה ריקה
יום מותח של משחקים ועכשיו פנדלים.
נרדמתי דקה 70, ביש מזל. בגלל הבגרות המזורגגת.
נודע לי שקוסטה ריקה ניצחה לאחר מאבק פנדלים :embarrassed:
[QUOTE=itayQT;1469560]נרדמתי דקה 70, ביש מזל. בגלל הבגרות המזורגגת.
נודע לי שקוסטה ריקה ניצחה לאחר מאבק פנדלים :embarrassed:[/QUOTE]
באמת? כמה כמה היה? התקשרו אליי ללכת לאן שהוא...............
[QUOTE=charmanderthe1;1469562]באמת? כמה כמה היה? התקשרו אליי ללכת לאן שהוא...............[/QUOTE]
כמה נגמר? אממ 3-2 או 4-2, אני יודע שהשוער עצר בעיטה מכריעה וזה עשה שמח בקוסטה ריקה
בנוגע ל"ללכת לאנשהו", אתה שובב.
נגמר 5-3 בפנדלים לקוסטה ריקה, הכדורגל היפה יותר ניצח. :)