-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495166][COLOR=#000000][U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:20 || @THEHELIOLISK ;[/U]
אתה מוציא את ארון, שמפגין נוכחות ונוהם בעוצמה, נראה שליטוויק לא נרתע.
"אנחנו רק רוצים לעזור לך!", אתה קורא לעברו, ונראה שהוא בוחן אותך. "רק תגיד לנו איפה ביתך!"
ליטוויק מרחף לו במבט חושד, 'איך אני אדע שאתם רק רוצים לעזור לי? איך אני אדע שאתם לא תעשו את זה שוב? איך אני אדע שלא תבואו לבית שלי ותקחו את מי שנותר?' הוא אומר בחוסר ודאות מוחלט, ומביט באיימי.
'אני מפחד, אני לא רוצה שזה יקרה שוב' הוא אומר, על סף בכי.
[/COLOR][/QUOTE]
"איימי, לטפי אותו, נראה שהחום לא מפריע לך" אלחש לה. אומר לו:" אל תדאג. אתה באמת באמת יכול לסמוך עלינו. אנחנו [B]מעולם[/B] לא נפגע בך, בחברים שלך או במשפחתך" אומ לו ברוגע, אדגיש את ה'מעולם'.
-
[QUOTE=שולחן;1495147][U]
רובי || דרום העיר רסטבורו || 16:50 || @RITSUKA^KUN ;
[/U]אקנס ממהרת, ומצליפה בחזקה עם זנבה בפעימת המים - נראה כי הדבר בהחלט עוצמתי, והיא גורמת לפיצוץ פעימת המים.
פעימת המים גורמת למעט אובך בזירה ו'עשן' לבן שמאופף אותכם, כשלפתע אתה שומע מישהו נאבק מכאב.
"קאנס!", נשמעת אקאנס, ואתה מתקדם לראות מה קורה.
מולך אוחזת אקנס בביבארל, מעיפה אותו מעט אחורה עם מתקפת הנשיכה שלה - וגורמת לעלפון שלו.
"את.. אתם עוד תשמעו ממנו!", מאיימים הילדים, ובורחים מהאזור, מתירים אותך, את הייזל ואת פוקימון הנר לבדכם.[/QUOTE]
"עבודה מעולה אקנס" אומר לה בהתלהבות ואחזיר אותה למנוחה בכדור שלה "את בסדר?" אשאל את הילדה ואסתכל לעבר הפוקימון שלה.
-
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:05 || @Alice ;
[/U]"לא! ליטוויק עדיין אצלם!" את מתעצבנת, מתחילה לרוץ מהר אל עבר המקום בו ראית אותו לאחרונה.
קאיטו עוצר בידך, תופס אותך.
"לילי.. את לא יכולה להילחם בו ככה, אנחנו לא יכולים. והפוקימונים שלנו עייפים" הוא אומר, ואת מביטה בפוקימונים. הם בהחלט עייפים, חוץ מצ'רובי שמנסה להתעודד ולקפץ לה. הנערה מהנהנת בראשה, "חבר שלך צודק."
[U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 || @דניס^זה^אני ;[/U]
״אני דניס מהעיר פאלט וזאת סוזי״ אתה מציג את עצמך, הליטוויק איננו מבין מה אתה רוצה.
"מה מעשיך בעיר?", אתה שואל אותו וסוזי נדחפת, שואלת אותו בעצמה. "אתה בסדר?"
ליטוויק מביט בעיניים דומעות, מהנהן. 'אני לא ארשה לכם לחטוף אותי שוב' הוא אומר, וההילה סביבו מתחזקת.
[U]
טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:46 || @totodile ;[/U]
טיילו מסייר לו ברחבי המערה, הוא חושש להמשיך לבדו עד לסוף ולכן נשאר בטווח שלכם.
אתם בינתיים ממששים את המער, דוחפים לשם דברים [הו כן], ובעקרון מנסים למצוא כל דבר שיועיל לכם.
לאחר כרבע שעה של חיפוש, טוטודייל כבר מתעצבן- שולח לעברך אקדח מים.
אתה מנער את ראשך ומנסה להתייבש במהירות, והוא מצחקק לו ושולח עוד אקדח מים. הפעם אתה מתחמק
אקדח המים פוגע באחד מקירות המערה, ומפיל ממנה משהו.
כולכם מיד שמים לב לדבר, והולכים לבדוק במה מדובר. אתה מתקדם מעט, ורואה שמדובר במצלמת אבטחה.
די מוזר בהתחשב בזה שאתם במערה.
אתה מביט הצידה, ורואה שליטוויק התעורר. 'מה אתם עושים?' הוא קורא לעברכם, 'תסתלקו משם! הם ייקחו אותי!'
[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:45 || @LordAbizi ;[/U]
אתם מתחילים להתקדם מזרחה מן העיר, הולכים לכם בדרך סלולה ובהירה במורד אחת הגבעות האופייניות לאזור.
הנוף הירוק ושלל הפרחים לא נגמר, ומבעד להם אתה גם מסוגל לראות את ההר געש המדובר. הוא לא נראה פעיל במיוחד, כרגע. אתם ממשיכים במשך זמן מה, עד הגעתכם אל בית קטן שמותחם בגדר לבנה. אתה מוציא את הפלאפון ומספר על כך לפרופסור, שאומר כי יגיע בעוד כ10 דקות.
מאחורי הגדר פוקימונים רבים משחקים להם, נהנים מהנוף, אוכלים ומה לא. ילדה אחת ששיחקה עם שינקס מביטה בזואי, וחיוך גדול עולה על פניה. "זואי!!", היא מתלהבת וקופצת מעל הגדר- רצה ומחבקת את אחותה.
"גם אני התגעגעתי אלייך" מפגינה כלפיה זואי התרגשות זהה, ומתכופפת אליה מעט. זואי מביטה בליטוויק, ואז שוב באחותה. "אדלינד, גשי לומר למשפחה שאני וחבריי באים לביקור!", זואי מבקשת ואדלינד נכנסת במהרה הביתה.
"אז.. יש לכן חווה כזו?" שואל טובי, וזואי מהנהנת. "סוג של.. בעבר זה היה מכון רבייה, כעת זה מאין חווה אבל יש כאן גם הרבה פוקימונים פראיים", היא מסבירה. אתם מתקדמים אל עבר הדלת, זואי נכנסת ראשונה ואתה אחריה, ליטוויק אחריך ולבסוף טובי ונאטו. את שלושתכם מקבל בשמחה זוג הוריה של זואי, שמציגה אתכם במהירות.
"תקשיבו אמא, אבא.. אני מאוד שמחה לראות אתכם שוב, אבל כרגע אנחנו חייבים לטפל בליטוויק" היא אומרת ומביטה בו בדאגה, נראה כי המצב שלו לא משתפר אך גם לא מחמיר. "יש לכם כאן גרגרי אורן?", שואל טובי לפתע, נזכר במה שהציע לכם הפרופסור. "כן, יש בחוץ!" אומרת זואי במהרה ואביה של זואי מהנהן בראשו, "יש כאן יציאה אל עבר החווה. אם תמשיכו ישר תוכלו להבחין במספר מטעים, גרגרי אורן הם הכחולים-עגלגלים."
זואי מביטה בך, "תוכל ללכת עם טובי להביא מספר גרגרים?" היא שואלת, וניכר שהיא רוצה להישאר מעט עם משפחתה בזמן הקצוב שיש לכם.
[U]דור || דרך 1 || 14:00 || @Kilgrave ;[/U]
אתה מוציא את בארון, שחוטף כדורים אל גופו הגדול והחסון.
בארון מתנער, וזועם בחזקה. הוא מביט בכעס על הנשים העצבניות, ומסובב את זנבו במהירות אדירה.
תוך מספר רגעים נוצרת מערבולת, שתופסת בתוכה את שלושת הנשים ומעיפה אותן ואלוהים ישמור אותן.
אתה מביט בבארון הגדול והמפחיד, כשלפתע הוא נופל.
הכדורים שפגעו בו חוררו לו תצורה, והוא מדמם קשות. ליטוויק מסתכל מאחוריך, מנגב את דמעותיו עם טישו.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:30 || @THE^CHARMANDER ;[/U]
אתה מנסה לגרום לליטוויק להיות יותר בטוח, והוא מהנהן.
אתם מתקדמים אל עבר מרכז הפוקימונים, כשלפתע גרייס מביטה בך. "אני חושבת שאני אלך, אבל.. אתה בהחלט חייב לי קרב", אתה מהנהן ונפרד מהנערה החביבה. קורה מובילה אל תוך מרכז הפוקימונים, אחריה אתה נכנס ומחכה לליטוויק.
ליטוויק מרחף לו אל עבר הכניסה, כשלפתע משהו מונע ממנו מלהיכנס. 'אני.. אני לא מצליח..' הוא ממלמל, ונדחף אחורה כתוצאה מההתנגדות של הדבר שחוסם אותו.
[U]ניקולס || חורשת פטלבורג || 11:55 || @EZ-STYLE ;
[/U]אתה מביט באיווי, אמנם תחילה מעט חששה אך עכשיו נראה כי העניין מסקרן אותה.
"קדימה איווי, בואי נראה לו מה אנחנו שווים!" אתה קורא לעברה, ונראה שהיא מתלהבת מעצם הסכמתך, ומהנהנת בראשה.
איווי קופצת קדימה, והיא להוטה להילחם. אתה יכול לשים לב לזה לפי הזנב שלה שנע במהירות מצד לצד
קיובון מתקדם קצת, תופס את העצם על הכתף שלו ומחכה לראות מה קורה. "קדימה קיובון, עוד נצחון לרשימה!"
איווי המהירה מתחילה, היא קופצת ומסתובבת קדימה- יוצרת ויורה כוכבים רבים וקטנים אל עבר קיובון.
קיובון חוטף את מתקפת הזריזות, אך רק נוהם בשקט.
"בומרנג!" מורה אדמונד, וקיובון תופס את הבומרנג שלו- לוקח אותו אחורנית, ואז זורק אותו בחזקה אל עבר איווי.
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || @TheHeliolisk ;[/U]
משהו לא מסתדר לי בתחביר של ה'מעולם'
--
אתה מבקש מאיימי ללטף את הפוקימון, אך הוא לא מאפשר זאת. הוא נסוג אחורנית בבהלה יתרה
"אנחנו [B]מעולם[/B] לא נפגע בך, בחברים שלך או במשפחתך" אתה אומר, הליטוויק מביט בך במשך מספר שניות, ואז מעביר את מבטו אל איימי. 'אני.. אני מצטער..' הוא מודה, ומרחף אליה. היא מופתעת, ומחבקת אותו- מביטה בך בחוסר ידיעה.
'הם.. האנשים ההם, הם תפסו אותי, הם לקחו אותי ואת החברים שלי, לא יכולתי לעשות כלום' הוא שופך את הכל.
[U]רובי || דרום העיר רסטבורו || 17:00 || @RITSUKA^KUN ;[/U]
[I]אם התכוונת לפוקימון הנר-הוא לא שלה.[/I]
---
אתה מחזיר את אקנס לנוח בפוכדור, כך גם עושה הייזל עבור הואלפיקס שלה.
"את בסדר?", אתה שואל והייזל מהנהנת במהרה, אך לא מבזבזת זמן מיותר ומיד פונה אל עבר הליטוויק, פוקימון הנר שהילדים התעללו בו קודם לכן. "אתה בסדר?", היא שואלת אותו וחותכת את החבל שקשר את גופו והצמיד אותו לקרקע, אך מיד לוקחת את ידיעה אחורנית - ההילה השחורה של אותו ליטווק מחממת, ואף מחממת מידי.
אתה מתקדם לעברם, ומביט בליטוויק הפצוע. גופו מלא אבק ואפר, ופציעות רבות ממלאות את גופו - ניתן לראות בבירור כי לא כולן מהילדים, וכי חלקן אף מלפניכן. 'תודה לכם..' נשמע קול, אתה מביט ולאחר מספר שניות מבין כי זה הליטוויק מדבר.
'אני.. אני מודה לכם..' הוא אומר בשקט שוב, קולו חלש ועייף.
-
[QUOTE=שולחן;1495755]
[U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 || @דניס^זה^אני ;[/U]
״אני דניס מהעיר פאלט וזאת סוזי״ אתה מציג את עצמך, הליטוויק איננו מבין מה אתה רוצה.
ליטוויק מביט בעיניים דומעות, מהנהן. 'אני לא ארשה לכם לחטוף אותי שוב' הוא אומר, וההילה סביבו מתחזקת.[/QUOTE]
״או אנחנו לא נחטוף אותך חס וחלילה!״ אשלוף שק גדול מהתיק ״רק תכנס לכאן כמו ילד גדול.. תקבל ממתק!״
-
[QUOTE=שולחן;1495755][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:45 || @LordAbizi ;[/U]
אתם מתחילים להתקדם מזרחה מן העיר, הולכים לכם בדרך סלולה ובהירה במורד אחת הגבעות האופייניות לאזור.
הנוף הירוק ושלל הפרחים לא נגמר, ומבעד להם אתה גם מסוגל לראות את ההר געש המדובר. הוא לא נראה פעיל במיוחד, כרגע. אתם ממשיכים במשך זמן מה, עד הגעתכם אל בית קטן שמותחם בגדר לבנה. אתה מוציא את הפלאפון ומספר על כך לפרופסור, שאומר כי יגיע בעוד כ10 דקות.
מאחורי הגדר פוקימונים רבים משחקים להם, נהנים מהנוף, אוכלים ומה לא. ילדה אחת ששיחקה עם שינקס מביטה בזואי, וחיוך גדול עולה על פניה. "זואי!!", היא מתלהבת וקופצת מעל הגדר- רצה ומחבקת את אחותה.
"גם אני התגעגעתי אלייך" מפגינה כלפיה זואי התרגשות זהה, ומתכופפת אליה מעט. זואי מביטה בליטוויק, ואז שוב באחותה. "אדלינד, גשי לומר למשפחה שאני וחבריי באים לביקור!", זואי מבקשת ואדלינד נכנסת במהרה הביתה.
"אז.. יש לכן חווה כזו?" שואל טובי, וזואי מהנהנת. "סוג של.. בעבר זה היה מכון רבייה, כעת זה מאין חווה אבל יש כאן גם הרבה פוקימונים פראיים", היא מסבירה. אתם מתקדמים אל עבר הדלת, זואי נכנסת ראשונה ואתה אחריה, ליטוויק אחריך ולבסוף טובי ונאטו. את שלושתכם מקבל בשמחה זוג הוריה של זואי, שמציגה אתכם במהירות.
"תקשיבו אמא, אבא.. אני מאוד שמחה לראות אתכם שוב, אבל כרגע אנחנו חייבים לטפל בליטוויק" היא אומרת ומביטה בו בדאגה, נראה כי המצב שלו לא משתפר אך גם לא מחמיר. "יש לכם כאן גרגרי אורן?", שואל טובי לפתע, נזכר במה שהציע לכם הפרופסור. "כן, יש בחוץ!" אומרת זואי במהרה ואביה של זואי מהנהן בראשו, "יש כאן יציאה אל עבר החווה. אם תמשיכו ישר תוכלו להבחין במספר מטעים, גרגרי אורן הם הכחולים-עגלגלים."
זואי מביטה בך, "תוכל ללכת עם טובי להביא מספר גרגרים?" היא שואלת, וניכר שהיא רוצה להישאר מעט עם משפחתה בזמן הקצוב שיש לכם.
[/QUOTE]
אני אהרהר בזה מעט. מצד אחד, הרצון שלה מובן, מצד שני יש את העניין שליטוויק לכאורה בסכנה מגורמים לא ידועים, ולכן ארצה לכאורה ששלושתנו נלווה את ליטוויק תמיד כי אז אנחנו יודעים שהכל בסדר איתו. מצד שני, לזואי בהחלט יש פוקימונים סבירים בעצמה, וזה ישכנע אותי שאין סיבה לחשוש יותר מדי.
"כן, נלך." אסכים, ואני מניח שגם טובי יסכים, ואחרי שנלך לכיוון ההוא ונתרחק קצת, אומר לו, "בוא נזדרז קצת, אני לא רוצה להשאיר את ליטוויק ללא השגחה. אני סומך על זואי, אבל אני ארגיש יותר בטוח כשגם אני משגיח עליו." אסביר לו.
-
[QUOTE=שולחן;1495755][U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:05 || @Alice ;
[/U]"לא! ליטוויק עדיין אצלם!" את מתעצבנת, מתחילה לרוץ מהר אל עבר המקום בו ראית אותו לאחרונה.
"לילי.. את לא יכולה להילחם בו ככה, אנחנו לא יכולים. והפוקימונים שלנו עייפים" הוא אומר, ואת מביטה בפוקימונים. הם בהחלט עייפים, חוץ מצ'רובי שמנסה להתעודד ולקפץ לה. הנערה מהנהנת בראשה, "חבר שלך צודק."
אבל ליטוויק:cry:
~~~
"אוקי.. אבל ברגע שננוח-נחזור לחפש אותו! אני לא יודעת מי היה האיש הזה ומה הוא מתכוון לעשות לליטוויק, אבל זה בטוח לא הולך להיות טוב" אומר בקול מצוברח. 'והוא לא חבר שלי, הוא ידיד' אחשוב במוחי, מעט מסמיקה. "את דון נכון?" אפנה אל הנערה. "מה את עושה כאן? את יודעת משהו על הליטוויק הזה?" אשאל אותה. "יש מרכז פוקימונים באזור?" אפנה לטרוי בשאלה
-
[QUOTE=שולחן;1495755]
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || @TheHeliolisk ;[/U]
--
אתה מבקש מאיימי ללטף את הפוקימון, אך הוא לא מאפשר זאת. הוא נסוג אחורנית בבהלה יתרה
"אנחנו [B]מעולם[/B] לא נפגע בך, בחברים שלך או במשפחתך" אתה אומר, הליטוויק מביט בך במשך מספר שניות, ואז מעביר את מבטו אל איימי. 'אני.. אני מצטער..' הוא מודה, ומרחף אליה. היא מופתעת, ומחבקת אותו- מביטה בך בחוסר ידיעה.
'הם.. האנשים ההם, הם תפסו אותי, הם לקחו אותי ואת החברים שלי, לא יכולתי לעשות כלום' הוא שופך את הכל.
[/QUOTE]
מה
~~~
אחייך לרווחה, ואומר בשקט:" מי אלו האנשים הללו?", בינתיים אציע לאיימי בשקט:" בוא נחזור למכון. יותר דיסקרטי שם" ואצעד איתה לכיוון המכון כשליטוויק (כנראה) מגולל את סיפור חייו
-
[QUOTE=שולחן;1495755][U]דור || דרך 1 || 14:00 || @Kilgrave ;[/U]
בארון מתנער, וזועם בחזקה. הוא מביט בכעס על הנשים העצבניות, ומסובב את זנבו במהירות אדירה.
תוך מספר רגעים נוצרת מערבולת, שתופסת בתוכה את שלושת הנשים ומעיפה אותן ואלוהים ישמור אותן.
הכדורים שפגעו בו חוררו לו תצורה, והוא מדמם קשות. ליטוויק מסתכל מאחוריך, מנגב את דמעותיו עם טישו.
[/QUOTE]
"סעמק מה חשבתי פה זה עולם פוקימונים מאיפה יש להם עכשיו רובים ומי יורה בפוקימונים לעזאזל"
אני חייב להביל אותו למרכז פוקימונים כמה שיותר מהר אז אני מחזיר אותו לכדור ומחפש מרפאה קרובה
-
[QUOTE=שולחן;1495755][U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:05 || ;
[U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 ||[/U]
ליטוויק מביט בעיניים דומעות, מהנהן. 'אני לא ארשה לכם לחטוף אותי שוב' הוא אומר, וההילה סביבו מתחזקת.
[U]
טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:46 || @totodile ;[/U]
טיילו מסייר לו ברחבי המערה, הוא חושש להמשיך לבדו עד לסוף ולכן נשאר בטווח שלכם.
אתם בינתיים ממששים את המער, דוחפים לשם דברים [הו כן], ובעקרון מנסים למצוא כל דבר שיועיל לכם.
לאחר כרבע שעה של חיפוש, טוטודייל כבר מתעצבן- שולח לעברך אקדח מים.
אתה מנער את ראשך ומנסה להתייבש במהירות, והוא מצחקק לו ושולח עוד אקדח מים. הפעם אתה מתחמק
אקדח המים פוגע באחד מקירות המערה, ומפיל ממנה משהו.
כולכם מיד שמים לב לדבר, והולכים לבדוק במה מדובר. אתה מתקדם מעט, ורואה שמדובר במצלמת אבטחה.
די מוזר בהתחשב בזה שאתם במערה.
אתה מביט הצידה, ורואה שליטוויק התעורר. 'מה אתם עושים?' הוא קורא לעברכם, 'תסתלקו משם! הם ייקחו אותי!'
[U]
מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:45 || ;[/U]
[U]דור || דרך 1 || 14:00 || ;[/U]
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:30 || ;[/U]
אתם מתקדמים אל עבר מרכז הפוקימונים, כשלפתע גרייס מביטה בך. "אני חושבת שאני אלך, אבל.. אתה בהחלט חייב לי קרב", אתה מהנהן ונפרד מהנערה החביבה. קורה מובילה אל תוך מרכז הפוקימונים, אחריה אתה נכנס ומחכה לליטוויק.
ליטוויק מרחף לו אל עבר הכניסה, כשלפתע משהו מונע ממנו מלהיכנס. 'אני.. אני לא מצליח..' הוא ממלמל, ונדחף אחורה כתוצאה מההתנגדות של הדבר שחוסם אותו.
[U]ניקולס || חורשת פטלבורג || 11:55 || ;
[/U]אתה מביט באיווי, אמנם תחילה מעט חששה אך עכשיו נראה כי העניין מסקרן אותה.
"קדימה איווי, בואי נראה לו מה אנחנו שווים!" אתה קורא לעברה, ונראה שהיא מתלהבת מעצם הסכמתך, ומהנהנת בראשה.
איווי קופצת קדימה, והיא להוטה להילחם. אתה יכול לשים לב לזה לפי הזנב שלה שנע במהירות מצד לצד
קיובון מתקדם קצת, תופס את העצם על הכתף שלו ומחכה לראות מה קורה. "קדימה קיובון, עוד נצחון לרשימה!"
איווי המהירה מתחילה, היא קופצת ומסתובבת קדימה- יוצרת ויורה כוכבים רבים וקטנים אל עבר קיובון.
קיובון חוטף את מתקפת הזריזות, אך רק נוהם בשקט.
"בומרנג!" מורה אדמונד, וקיובון תופס את הבומרנג שלו- לוקח אותו אחורנית, ואז זורק אותו בחזקה אל עבר איווי.
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || ;[/U]
--
[U]רובי || דרום העיר רסטבורו || 17:00 || ;[/U]
[I]אם התכוונת לפוקימון הנר-הוא לא שלה.[/I]
---
אתה מחזיר את אקנס לנוח בפוכדור, כך גם עושה הייזל עבור הואלפיקס שלה.
"את בסדר?", אתה שואל והייזל מהנהנת במהרה, אך לא מבזבזת זמן מיותר ומיד פונה אל עבר הליטוויק, פוקימון הנר שהילדים התעללו בו קודם לכן. "אתה בסדר?", היא שואלת אותו וחותכת את החבל שקשר את גופו והצמיד אותו לקרקע, אך מיד לוקחת את ידיעה אחורנית - ההילה השחורה של אותו ליטווק מחממת, ואף מחממת מידי.
אתה מתקדם לעברם, ומביט בליטוויק הפצוע. גופו מלא אבק ואפר, ופציעות רבות ממלאות את גופו - ניתן לראות בבירור כי לא כולן מהילדים, וכי חלקן אף מלפניכן. 'תודה לכם..' נשמע קול, אתה מביט ולאחר מספר שניות מבין כי זה הליטוויק מדבר.
'אני.. אני מודה לכם..' הוא אומר בשקט שוב, קולו חלש ועייף.[/QUOTE]
"מה? על מה אתה מדבר ליטוויק? מי אלה? למה הם מחפשים אותך? ולמה לעזאזל יש פה מצלמת אבטחה אם אנחנו במערה? מה קורה פה?" אשאל את כולם ואלחץ במעט אך לא אראה את החשש. בינתיים אכין את טוטודייל נידורינה וטיילו למתקפה.
-
[U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 ||[/U]
לא יעבוד לך. תיאלץ לזרום עם המשחק
---
ליטוויק לא רוצה להיכנס, והוא נותר מפוחד בסמטה החשוכה.
סלינה מביטה בך במבט נוזף, ואתה מכניס את השק חזרה אל התיק.
'איפה אני? מה אתם רוצים?!' הוא שואל אתכם בכעס.
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:15 || @Alice ;[/U]
חברייך מהנהנים, מסכימים כי תלכו לחפש אחריו. את מיד מזהה את דון, שמאשרת את עצם היותה.. דון.
"מה אני עושה כאן? לא מזמן יצאתי למסע ברחבי הואן, תחרויות סרט חדשות, עיצובים חדשים, דברים שלא ראיתי קודם" היא מספרת, "ו.. זהו פחות או יותר, ראיתי אתכם נלחמים והנחתי שזה לא בדיוק קרב ידידותי" היא מוסיפה.
את פונה אל קאיטו, "כן יש את מרכז הפוקימונים של העיר רסטבורו" הוא מזכיר לך, "קצת דרומה מכאן".
--
מי זה טרוי?
[U]
רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || @THEHELIOLISK ;[/U]
'אני לא יודע', עונה ליטוויק בכנות ואתם מתחילים להתקדם., הרחוב מלא באנשים וחלקם מביטים מידי פעם על הליטוויק המוזר. "הממ.. רון, אני לא בטוחה כמה דיסקרטי יהיה במכון" מודה איימי, "אחרי הכל ראינו שיש שם לא מעט אנשים שמתאמנים, וגם במרכז הפוקימונים בטח יהיה הרבה..", היא מוסיפה בדאגה.
ליטוויק מביט בכם בחשש, מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים. "מה דעתך שנצא מהעיר לעת עתה?" שואלת אותך איימי, "אני לא בטוחה בנוגע לזה.. אבל כאן בהחלט די צפוף" היא אומרת.
[U]
דור || דרך 1 || 14:00 || @KILGRAVE ;[/U]
אתה מחזיר את בארון לפוכדור, ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים הקרוב.
אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים של העיר וירידיאן, ונחרד לראות מה רב התור במרפאה.
כל אחד מן האנשים המחכים לאחות ג'ואי מחזיקים פוקימון פצוע ומדמם, ואתה יכול לראות שכל אחד מהם נפגע מכדור רובה זהה לפצעי הבארון. "מה קרה פה?", אתה שואל ואחד הילדים מביטים בך. "הנשים ההם.. הם פשוט באו וירו לכל כיוון" הוא אומר בעצב, ואתה רואה שהוא עצמו נפגע מאחד הכדורים באזור הכתף.
[U]טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:46 || @totodile ;[/U]
אתה מדבר יותר מידי מהר ומחלק הוראות לא ברורות, נסה לדייק.
--
'אני.. אני לא יודע.. לא יודע!!' ליטוויק קורא בפחד, וההילה סביב גופו מתחזקת. הטמפרטורה עולה ואתה מרגיש את זה.
כאשר החום של ליטוויק נפלט לפתע נשמעים צפצופים.
"מה?" שואלת אליסון, מביטה לצדדים. גם האיווים נרתעים לרגע ומביטים לראות מה קורה.
אתה מביט למעלה ורואה שהקיר מתחיל מאין 'להיסדק' ולהיפתח, עד שנוצר חור עבה בתוכו. לפתע הקיר מתחיל לזוז, ומתגלה פתח גדול ושחור לאנשהוא. "עשינו את זה!" אתה מתלהב, כשלפתע מתוך המערה יוצאים מספר פוקימונים כעוסים שמאיימים עליך בשיניים חשופות, "איפה הוא? איפה הליטוויק?" נשמעים קולות, ומספר בחורים נראים מתוך המערה, לבושים שחור.
אתה מבין שאתה לא זה שהצליח לפתוח את המערה, אלא הם - בדרך החוצה. "יש לי הרגשה רעה לגבי זה" מעיר תום.
ליטוויק מבחין במתרחש, וממלמל בשקט- 'הם...'
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG]
[U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 18:45 || ;
[/U]אתה וטובי ניגשים אל עבר היציאה השנייה מהבית, וזואי מביטה בך בהכרת תודה.
טובי ואתה מתחילים ללכת ואתה מספר לו על הדאגה כלפי זואי, הוא מהנהן וממלמל "אתם באמת מאמנים מעולים.."
אתם מתהלכים לכם במשך כמה דקות על הדשא הירוק של החווה, כ30 מטר מכם עומד לו מטע של עצים עם פירות כחולים. אתה מזהה אותם במהירות כגרגרי האורן המבוקשים.
לאחר שאתם מגיעים אל העץ, אתם מבינים שהוא הרבה יותר גבוה משנראה קודם לכן. "איך נגיע לשם?" אתה שואל את טובי, שנראה כי חיכה שתשאל. "הייתי אומר שנאטו.." הוא ממלמל ומביט עליה, "אבל יש לי פוקימון אחר שיישמח לעזור לנו!"
טובי אוחז בפוכדור ולוחץ על הכפתור, ממנו יוצא פארט נאה ביותר, הוא קופץ בשמחה ורץ אל עבר העץ לפי הוראות טובי.
"פאר!" הוא קורא מצמרת העץ, מתחיל להשליך לעברכם גרגרי אורן ואתם תופסים ושמים בכיסים. "פאר פאר!", הוא קורא שוב, הפעם לא בשמחה. מצדדיו מגיחות מספר בידריל פראיות
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/162.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG]
-
[QUOTE=שולחן;1495814]
טובי ואתה מתחילים ללכת ואתה מספר לו על הדאגה כלפי זואי, הוא מהנהן וממלמל "אתם באמת מאמנים מעולים.."
אתם מתהלכים לכם במשך כמה דקות על הדשא הירוק של החווה, כ30 מטר מכם עומד לו מטע של עצים עם פירות כחולים. אתה מזהה אותם במהירות כגרגרי האורן המבוקשים.
לאחר שאתם מגיעים אל העץ, אתם מבינים שהוא הרבה יותר גבוה משנראה קודם לכן. "איך נגיע לשם?" אתה שואל את טובי, שנראה כי חיכה שתשאל. "הייתי אומר שנאטו.." הוא ממלמל ומביט עליה, "אבל יש לי פוקימון אחר שיישמח לעזור לנו!"
טובי אוחז בפוכדור ולוחץ על הכפתור, ממנו יוצא פארט נאה ביותר, הוא קופץ בשמחה ורץ אל עבר העץ לפי הוראות טובי.
"פאר!" הוא קורא מצמרת העץ, מתחיל להשליך לעברכם גרגרי אורן ואתם תופסים ושמים בכיסים. "פאר פאר!", הוא קורא שוב, הפעם לא בשמחה. מצדדיו מגיחות מספר בידריל פראיות
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/162.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][/QUOTE]
טוב אני לא באמת יודע אם השלוש ששמת זה מייצג את המספר האמיתי.
--
"תעשה משהו עם נאטו!" אורה לטובי, ובינתיים אוציא את רהיהורן, סינדקוויל וצ'ינגלינג (ואם הוא כן משתמש באחד הפוקימונים שלו ככה שאני בעודף פוקימונים לפי חוקי המשחק, אז רהיהורן לא משתתף)
"תגנו על פראט, ותרחיקו ממנו את הבידרילים. סינדקוויל, קודם תעשה מסך עשן עליכם, לאחר מכן תתקוף בגחלת את אחד הבידרילים. רהיהורן, תגליש עליהם אבנים! צ'ינגלינג, נסי להשתמש בבלבול עליהם כדי להרחיק אותם מהעץ!"
-
[QUOTE=שולחן;1495814][U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 ||[/U]
---
[/QUOTE]
״ואדון השה״ם עוד אמר שאני כבד!״ אצעק בזעם לשמיים
״אתה ברסטברו אני חושב״ ״אלא אם עברנו בחור תולעת בין מימדי לקאנטו ולא ידעתי״
״אני לא יודע מה שאנחנו באמת רוצים, חשבתי שבאנו הנה כי נמשכנו מינית לרטטות״ אענה לליטוויק
-
[QUOTE=שולחן;1495814][U]דניס || סמטה ברסטבורו || 13:31 ||[/U]
---
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:15 || ;[/U]
חברייך מהנהנים, מסכימים כי תלכו לחפש אחריו. את מיד מזהה את דון, שמאשרת את עצם היותה.. דון.
"מה אני עושה כאן? לא מזמן יצאתי למסע ברחבי הואן, תחרויות סרט חדשות, עיצובים חדשים, דברים שלא ראיתי קודם" היא מספרת, "ו.. זהו פחות או יותר, ראיתי אתכם נלחמים והנחתי שזה לא בדיוק קרב ידידותי" היא מוסיפה.
את פונה אל קאיטו, "כן יש את מרכז הפוקימונים של העיר רסטבורו" הוא מזכיר לך, "קצת דרומה מכאן".
--
מי זה טרוי?
[U]
רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || ;[/U]
'אני לא יודע', עונה ליטוויק בכנות ואתם מתחילים להתקדם., הרחוב מלא באנשים וחלקם מביטים מידי פעם על הליטוויק המוזר. "הממ.. רון, אני לא בטוחה כמה דיסקרטי יהיה במכון" מודה איימי, "אחרי הכל ראינו שיש שם לא מעט אנשים שמתאמנים, וגם במרכז הפוקימונים בטח יהיה הרבה..", היא מוסיפה בדאגה.
ליטוויק מביט בכם בחשש, מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים. "מה דעתך שנצא מהעיר לעת עתה?" שואלת אותך איימי, "אני לא בטוחה בנוגע לזה.. אבל כאן בהחלט די צפוף" היא אומרת.
[U]
דור || דרך 1 || 14:00 || ;[/U]
כל אחד מן האנשים המחכים לאחות ג'ואי מחזיקים פוקימון פצוע ומדמם, ואתה יכול לראות שכל אחד מהם נפגע מכדור רובה זהה לפצעי הבארון. "מה קרה פה?", אתה שואל ואחד הילדים מביטים בך. "הנשים ההם.. הם פשוט באו וירו לכל כיוון" הוא אומר בעצב, ואתה רואה שהוא עצמו נפגע מאחד הכדורים באזור הכתף.
[U]טוטודייל || מערת הוויסמארים || 15:46 || @totodile ;[/U]
אתה מדבר יותר מידי מהר ומחלק הוראות לא ברורות, נסה לדייק.
--
'אני.. אני לא יודע.. לא יודע!!' ליטוויק קורא בפחד, וההילה סביב גופו מתחזקת. הטמפרטורה עולה ואתה מרגיש את זה.
כאשר החום של ליטוויק נפלט לפתע נשמעים צפצופים.
"מה?" שואלת אליסון, מביטה לצדדים. גם האיווים נרתעים לרגע ומביטים לראות מה קורה.
אתה מביט למעלה ורואה שהקיר מתחיל מאין 'להיסדק' ולהיפתח, עד שנוצר חור עבה בתוכו. לפתע הקיר מתחיל לזוז, ומתגלה פתח גדול ושחור לאנשהוא. "עשינו את זה!" אתה מתלהב, כשלפתע מתוך המערה יוצאים מספר פוקימונים כעוסים שמאיימים עליך בשיניים חשופות, "איפה הוא? איפה הליטוויק?" נשמעים קולות, ומספר בחורים נראים מתוך המערה, לבושים שחור.
אתה מבין שאתה לא זה שהצליח לפתוח את המערה, אלא הם - בדרך החוצה. "יש לי הרגשה רעה לגבי זה" מעיר תום.
ליטוויק מבחין במתרחש, וממלמל בשקט- 'הם...'
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/510.gif[/IMG]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/162.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/15.gif[/IMG][/QUOTE]
אתה הלא מובן מבינינו יאללה גם כן מחפש אשמים טחחחח
-------------
אסרוק בפוקידע את הפוקימונים האלה ואורה על הפוקימונים שלי לתקוף ועל אליסון להצטרף עם האיווים שלה. "טוטודייל אקדח מים, נידורינה בעיטה כפולה, טיילו מתקפה מהירה." (סנייבי עם ליטוויק לא שכחתי את אהובתך)
-
[QUOTE=שולחן;1495814][U]
[U]
רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:34 || @THEHELIOLISK ;[/U]
[/QUOTE]
"אני יודע" אומר לה, "אבל בתוך העיר בטוח יותר מאשר בדרכים. אולי כדאי שנשכור חדר במרכז הפוקימונים, ונדבר שם?" אציע, בזמן שאגונן בגופי על ליטוויק כדי שלא יראו אותו, אציע לו:" אולי תנה להחליש מעט את הלהבה שלך, כדי שאוכל להתקרב ולהגן עליך?".
-
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:15 || @Alice ;[/U]
--
מי זה טרוי?
אופסס קיאטו**
טרוי זה השותף שלי במ"ת אחר חח
~~
"אז בואו נלך לשם" אומר להם מעט בלחץ. "אנחנו צריכים למהר, ואז לחזור ולאתר שוב את ליטוויק, הוא בטח מפוחד" אומר להם ואתחיל ללכת במהירות לכיוון העיר. "דון, תוכלי לעזור לנו?" אשאל אותה תוך כדי הליכה. 'אני בטוחה שאם נהיה שלושה, נוכל להילחם נגד האיש הזה' אחשוב במוחי ואנסה לתכנן אסטרטגיה.
-
[QUOTE=שולחן;1495814]
צא מהעיר לעת עתה?" שואלת אותך איימי, "אני לא בטוחה בנוגע לזה.. אבל כאן בהחלט די צפוף" היא אומרת.
[U]
דור || דרך 1 || 14:00 || @KILGRAVE ;[/U]
[/QUOTE]
"מה לעזאזל קורה כאן?! משתמשים בכדורים חיים נגד פוקימונים ובני אדם בעולם הפוקימון?!" אני אומר ותופס את ראשי
"פאק, מישהו חייב להציל את העולם, מישהו חייב להיות גיבור... המישהו הזה חייב להיות אני!" אני אומר ומפקיד את בארון בחסותה של האחות ג'וי ומוציא את סניזל
"הולכים להציל את העולם!" :sunglasses:
~מונטאז' הכנה לקרב~
"אוקיי אז לפי מה שאני יודע הבחורות האלה עפו לכיוון הזה" אני אומר ומצביע לכיוון החורשה אליה התעופפו האלה.
"זה חוט מספיק, בוא ניצא לשם" אני אומר והולך עם סניזל לכיוון החורשה.
-
[QUOTE]
מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:30 || The Charmander ;
ליטוויק מרחף לו אל עבר הכניסה, כשלפתע משהו מונע ממנו מלהיכנס. 'אני.. אני לא מצליח..' הוא ממלמל, ונדחף אחורה כתוצאה מההתנגדות של הדבר שחוסם אותו. [/QUOTE]
"מה? מה זה יכול להיות?" אקרא בפחד. "אני לא מוותר, קורה, לכי תקראי לאחות ג׳וי בבקשה, תגידי לה שזה מקרה חירום!" בנתיים אני אתפוס את ליטוויק ואדחוף אותו פנימה בשני ידיי בכל הכח! #אשקטצ׳אםסטייל
-
[RIGHT][U]דור || דרך 1 || 14:30 || ;[/U][/RIGHT]
אתה מחזיר את בארון אל האחות ג'ואי, אשר שולחת אותו אל הפרופסור שיישמור עליו.
~ מונטאז' הכנה לקרב ~
אתה מתארגן, מסובב את הכובע, לובש חוטיני ויוצא לדרך עם בויזל.
(סליחה,סניזל*)
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, ואתה מביט לצדדים. הרוח נושבת קרירה, רה רה, ואתה חוזר לבפנים להביא ז'קט.
לאחר שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים, הפעם לבוש בהתאם, אתה שולף אצבע ומזהה את כיוון הרוח. "לשם!" אתה מורה לסניזל.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר החורשה הגדולה ובעלת העצים הרבים. בפתחה עומד איש זקן.
"אתה יודע בני.. אף אחד מעולם לא יצא משם בחיים.." הוא ממלמל, אתה מביט ורואה שלצידו שלט קטן.
"יער וירידיאן", עם איקס גדול על הוירידיאן ורישום מתקן בצד של "האבדון". סניזל מביטה בך ומהנהנת.
[U]
מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 18:55 || ;[/U]
הממ.. כשאני לא אומר מספר הכוונה לדי הרבה, יותר מ3.
--
סינדקוויל, צ'ינגלינג ורהיהורן מגיחים במהרה מהפוכדור, מבחינים בבעיית הבידריל שנוצרה.
פארט עומד לו על צמרת העץ, מביט בחשש.
הבידריל מזמזמות להן באיום ומעופפות לצד פארט, מאיימות לעקוץ את פוקימון הסמור. "קוויל!", קורא באותו זמן סינדקוויל בעודו שולח גחלת ומרחיק אותן משם. בינתיים צ'ינגלינג זוהרת באור כחלחל בהיר וגורמת לזוג בידריל להוטח באדמה בחזקה.
"נאטו, את יכולה לנסות השתגרות?", שואל טובי במבט חושש, בעוד רהיהורן יוצר חור בינוני מעל לעץ ומפיל ממנו אבנים רבות שמצליחות להרחיק את רוב הבידריל, אלו שלא מתרחקות נופלות על האדמה בחזקה. פארט מנסה להסתתר מתחת לענף.
נאטו מהנהנת בראשה, ועוצמת את עיניה - תוך מספר רגעים, היא נעלמת.
אתה מביט בבלבול על העץ, כשלפתע אור כחלחל בוהק משם- ולצידכם מופיעים בחזרה נאטו ופארט. "עשית את זה!", מחייך לעברה טובי, אך השמחה מופגת במהרה בעקבות מספר בידריל שעוד רוצות להילחם.
סינדקוויל שולח גחלת, פוגע בבידריל רבות. בעוד רהיהורן וצ'ינגלינג מכים בפעם האחרונה, רהיהורן שולח אבנים מהשמיים, וצ'ינגלינג משתמשת בהתקפת הבלבול על אותן אבנים על מנת לחזק ולמהר את המכה.
עד מהרה כל הבידריל באזור או מעולפות, או שהספיקו לברוח.
[U]דניס || נחל בג'וטו || 15:00 || ;[/U]
'אה וואלה, ובכן, תשכחו מכל זה' הוא מצחקק לו, ולפתע העולם משחיר.
אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום, רק פאנפי לצדך. 'ברוך הבא.. לסיוט הכי גדול שלך!' נשמע קולו של ליטוויק, ולאט לאט פאנפי נעלם בזעקות. אתה מתחיל לרוץ בתוך השחור, כשלפתע אתה מוצא את עצמך בתור נהר אשר מגיע עד לבטן התחתונה שלך. אתה מביט סביבך, ורואה שפאנפי נסחף עם הזרם קדימה.. "פאנפ, פאנפי!" הוא זועק בכאב.
[U]טוטודייל || מערת הוויסמארים || 16:10 || ;[/U]
[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/510.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/510.gif[/IMG]
ליאופרד, הפוקימון האכזר, והצורה המפותחת של פורלוין.
ליאופרד מתגנב בחשאי מאחורי המטרה שלו, ומכה מאחור בחזקה עוד לפני שהמטרה מספיקה להגיב.[/CENTER]
מצידכם עומדים להם שישה ליאופרד עם שיניים חשופות, כעוסים מאוד.
אתה מיד מורה לפוקימונים לתקוף.
נידורינה רצה לה לעבר אחד מהליאופרד, שמדלג במהרה מאחוריה- מתחמק מההתקפה, ושורט אותה הצידה.
טוטודייל שולח אקדח מים שמתנגש בפעימת אופל של ליאופרד אחר, וטיילו תוקף במתקפה מהירה- אך סאקר פאנצ' של ליאופרד אחר מעיף אותו בחזקה על אחד מקירות המערה, מעלף אותו.
בינתיים גולד וסילבר תוקפים בכדור אופל וזריזות, שפוגעים בשני ליאופרד ויוצרים מעט עשן ופיצוץ. אך מתוך כל העשן, הליאופרד קופצים ומשסעים אותם בחזקה אחורנית. נראה כי המצב שלכם לא נהדר. "ריולו, גראווליט, החוצה!" מורה תום לפוקימונים שלו, שיצטרפו אליכם ללחימה. "תוותרו עכשיו וניתן לכם לברוח!" קורא לעברכם בחור בבגדים שחורים.
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:40 || ;
[/U]'אני, אני לא יכול' עונה ליטוויק לשאלתך, האם יוכל להחליש את להבתו.
אתם מסכימים שעליכם לשכור חדר במרכז הפוקימונים, אך בעודכם מתחילים להתקדם לתוכו - ליטוויק לא מצליח להיכנס, משהו מונע ממנו להיכנס אל תוך המרכז. 'אני לא יכול להיכנס!' הוא קורא בחוסר הבנה, ומביט לעברכם.
"מה? למה?" שואלת איימי והוא מניד בראשו. "טוב.. בואו נלך לשם" אומרת איימי, מצביעה אל עבר סמטה ריקה לצד מרכז הפוקימונים.
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:20 || ;[/U]
"כמובן, אבל אצטרך לדעת בדיוק מה שקרה פה" אומרת דון בעודכם מתהלכים אל עבר מרכז הפוקימונים, ואת מספרת לה את כל שקרה. אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים במהרה את הפוקימונים שלכם, האחות ג'ואי מחזירה את הפוכדורים שלכם בחיוך. "אני חושבת שנאלץ לעדכן את הפרופסור.. הוא בטוח יידע מה לעשות" אומרת לכם דון.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:45 || ;[/U]
אתה מנסה להיכנס אל תוך מרכז הפוקימונים, אך כושל. אתה מנסה שוב ושוב ולא מצליח, וליטוויק מתעייף.
קורה הולכת בינתיים לקרוא לאחות ג'ואי, ותוך מספר רגעים מקיפים אתכם אנשים רבים שתוהים מה קורה פה, ולמה לעזאזל אתה מחזיק בידיך ליטוויק בצבעים כה שונים. נראה שליטוויק מתחיל לפחד מכל המהומה שיצרתם, ומתחיל לסגת, לעופף אל עבר היציאה הדרומית של העיר.
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496511][U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 18:55 || ;[/U]
--
סינדקוויל, צ'ינגלינג ורהיהורן מגיחים במהרה מהפוכדור, מבחינים בבעיית הבידריל שנוצרה.
הבידריל מזמזמות להן באיום ומעופפות לצד פארט, מאיימות לעקוץ את פוקימון הסמור. "קוויל!", קורא באותו זמן סינדקוויל בעודו שולח גחלת ומרחיק אותן משם. בינתיים צ'ינגלינג זוהרת באור כחלחל בהיר וגורמת לזוג בידריל להוטח באדמה בחזקה.
"נאטו, את יכולה לנסות השתגרות?", שואל טובי במבט חושש, בעוד רהיהורן יוצר חור בינוני מעל לעץ ומפיל ממנו אבנים רבות שמצליחות להרחיק את רוב הבידריל, אלו שלא מתרחקות נופלות על האדמה בחזקה. פארט מנסה להסתתר מתחת לענף.
אתה מביט בבלבול על העץ, כשלפתע אור כחלחל בוהק משם- ולצידכם מופיעים בחזרה נאטו ופארט. "עשית את זה!", מחייך לעברה טובי, אך השמחה מופגת במהרה בעקבות מספר בידריל שעוד רוצות להילחם.
סינדקוויל שולח גחלת, פוגע בבידריל רבות. בעוד רהיהורן וצ'ינגלינג מכים בפעם האחרונה, רהיהורן שולח אבנים מהשמיים, וצ'ינגלינג משתמשת בהתקפת הבלבול על אותן אבנים על מנת לחזק ולמהר את המכה.
אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום, רק פאנפי לצדך. 'ברוך הבא.. לסיוט הכי גדול שלך!' נשמע קולו של ליטוויק, ולאט לאט פאנפי נעלם בזעקות. אתה מתחיל לרוץ בתוך השחור, כשלפתע אתה מוצא את עצמך בתור נהר אשר מגיע עד לבטן התחתונה שלך. אתה מביט סביבך, ורואה שפאנפי נסחף עם הזרם קדימה.. "פאנפ, פאנפי!" הוא זועק בכאב.
[U]טוטודייל || מערת הוויסמארים || 16:10 || ;[/U]
[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/510.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/510.gif[/IMG]
ליאופרד, הפוקימון האכזר, והצורה המפותחת של פורלוין.
ליאופרד מתגנב בחשאי מאחורי המטרה שלו, ומכה מאחור בחזקה עוד לפני שהמטרה מספיקה להגיב.[/CENTER]
מצידכם עומדים להם שישה ליאופרד עם שיניים חשופות, כעוסים מאוד.
אתה מיד מורה לפוקימונים לתקוף.
נידורינה רצה לה לעבר אחד מהליאופרד, שמדלג במהרה מאחוריה- מתחמק מההתקפה, ושורט אותה הצידה.
טוטודייל שולח אקדח מים שמתנגש בפעימת אופל של ליאופרד אחר, וטיילו תוקף במתקפה מהירה- אך סאקר פאנצ' של ליאופרד אחר מעיף אותו בחזקה על אחד מקירות המערה, מעלף אותו.
בינתיים גולד וסילבר תוקפים בכדור אופל וזריזות, שפוגעים בשני ליאופרד ויוצרים מעט עשן ופיצוץ. אך מתוך כל העשן, הליאופרד קופצים ומשסעים אותם בחזקה אחורנית. נראה כי המצב שלכם לא נהדר. "ריולו, גראווליט, החוצה!" מורה תום לפוקימונים שלו, שיצטרפו אליכם ללחימה. "תוותרו עכשיו וניתן לכם לברוח!" קורא לעברכם בחור בבגדים שחורים.
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:40 || ;
אתם מסכימים שעליכם לשכור חדר במרכז הפוקימונים, אך בעודכם מתחילים להתקדם לתוכו - ליטוויק לא מצליח להיכנס, משהו מונע ממנו להיכנס אל תוך המרכז. 'אני לא יכול להיכנס!' הוא קורא בחוסר הבנה, ומביט לעברכם.
"מה? למה?" שואלת איימי והוא מניד בראשו. "טוב.. בואו נלך לשם" אומרת איימי, מצביעה אל עבר סמטה ריקה לצד מרכז הפוקימונים.
"כמובן, אבל אצטרך לדעת בדיוק מה שקרה פה" אומרת דון בעודכם מתהלכים אל עבר מרכז הפוקימונים, ואת מספרת לה את כל שקרה. אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים במהרה את הפוקימונים שלכם, האחות ג'ואי מחזירה את הפוכדורים שלכם בחיוך. "אני חושבת שנאלץ לעדכן את הפרופסור.. הוא בטוח יידע מה לעשות" אומרת לכם דון.
[U]מייק || מרכז העיר רסטבורו || 13:45 || ;[/U]
אתה מנסה להיכנס אל תוך מרכז הפוקימונים, אך כושל. אתה מנסה שוב ושוב ולא מצליח, וליטוויק מתעייף.
קורה הולכת בינתיים לקרוא לאחות ג'ואי, ותוך מספר רגעים מקיפים אתכם אנשים רבים שתוהים מה קורה פה, ולמה לעזאזל אתה מחזיק בידיך ליטוויק בצבעים כה שונים. נראה שליטוויק מתחיל לפחד מכל המהומה שיצרתם, ומתחיל לסגת, לעופף אל עבר היציאה הדרומית של העיר.[/QUOTE]
"מי אתה? תחשוף את עצמך! טוטודייל, תמשיך לתקוף מרחוק עם אקדחי מים, נידורינה גם את תמשיכי עם בעיטה כפולה. קדימה, לא לוותר! טיילו, חזור."
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496511][U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 18:55 || ;[/U]
--
[/QUOTE]
הא, ואני חשבתי על לשאול אותך בנו"ד אם המשחק שלך מת.
אגב, אני לגמרי מצפה שכשנחזור לבית של זואי, היא וכל המשפחה שלה לא יהיו שם, ואולי גם במקום הבית שלה יהיה מכתש שנוצר מהתפוצות גרעינית או משהו.
--
"עבודה טובה כולם!" אומר לפוקימונים שלי, "טוב, השגנו את המטרה שלנו פה, אז בוא נחזור." אומר לטובי (שכן בתגובה הקודמת פארט זרק אלינו כמה גרגירים), ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים, ואפנה לחזור.
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496511]
[/QUOTE]
איפה מהשמה?
--
״פנפי חזור!״ אשאב אותו לפוקדור בעודי טועם אם המים מתוקים או מלוחים
״רפלט צא ועזור לי״ (״תוציא את פנפי מהמים״ במידה והנסיון להחזיר אותו לפוקדור נכשל) אסובב את הכובע שעל ראשי ואזרוק את הפוקדור של רפלט לאוויר בזריקת הגשת בייסבול
ואז אזכר שאני יודע לשחות והמים מגיעים לי לפופיק ופשוט אצא מהמים
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496511][RIGHT][U]דור || דרך 1 || 14:30 || ;[/U][/RIGHT]
אתה מחזיר את בארון אל האחות ג'ואי, אשר שולחת אותו אל הפרופסור שיישמור עליו.
~ מונטאז' הכנה לקרב ~
אתה מתארגן, מסובב את הכובע, לובש חוטיני ויוצא לדרך עם בויזל.
(סליחה,סניזל*)
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, ואתה מביט לצדדים. הרוח נושבת קרירה, רה רה, ואתה חוזר לבפנים להביא ז'קט.
לאחר שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים, הפעם לבוש בהתאם, אתה שולף אצבע ומזהה את כיוון הרוח. "לשם!" אתה מורה לסניזל.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר החורשה הגדולה ובעלת העצים הרבים. בפתחה עומד איש זקן.
"אתה יודע בני.. אף אחד מעולם לא יצא משם בחיים.." הוא ממלמל, אתה מביט ורואה שלצידו שלט קטן.
"יער וירידיאן", עם איקס גדול על הוירידיאן ורישום מתקן בצד של "האבדון". סניזל מביטה בך ומהנהנת.
[/QUOTE]
"הרי סכנה הוא שמי השני" אני אומר לאישה הזקן
"טוב יאללה אני הולך ליער אללה ביי" אני אומר ונכנס ליער (כי אני לא שקרן)
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496511][RIGHT][U][U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 13:40 || ;
[/QUOTE]
'יופי, לא יכולת לחשוב על מקום יותר בטוח?' אחשוב. "לא נראה לי כל כך בטוח שם. ארון, סנטרט, צאו! לכו איתנו ועמדו על המשמר. איימי, תבקשי גם מליטלאו לשמור". אלך בחשש לסמטה ואז אקשיב למה שיש לליטוויק לומר.
-
"רעיון טוב" אומר, עדיין מעט מאוכזבת שאנחנו לא רצים כרגע למצא את ליטוויק. אתקשר לפרופסור (דרך טלפון\מחשב במרכז-איך שזה לא עובד פה) ואעדכן אותו בכל הסיפור-מהרגע שבו מצאנו את ליטוויק, מה שהוא סיפר לנו, הקרב והפגישה שלנו עם דון. "מה לדעתך כדאי לעשות פרופסור? אתה יודע אולי מי היו האנשים האלו?" אשאל בתקווה. 'עדיף לדעת מי האוייב לפני שנלחמים מולו' אחשוב לעצמי.
-
[U]אייס || מערת הוויסמארים || 16:50 || ;
[/U]טוטודייל שולח אקדח מים מרחוק, פוגע בליאפרד שמיד מקפץ הצידה ומנער את פרוותו הרטובה.
"אתם ביקשתם את זה!", מאיים כרגע האדם ומצביע אל טוטודייל.
מבלי ששמת לב, ליאפרד נוספת קופצת ומשספת את טוטודייל, מעיפה אותו מאחוריך וגורמת לו להוטח באדמה.
ליאפרד אחד קופץ מאחורי סילבר, וגולד מצליח להדוף אותו- אך נפגע בעצמו, ומעולף. "גולד!", אליסון קוראת בדאגה ומחזירה אותו לפוכדור. "מגיעה לך מנוחה ארוכה.." היא ממלמלת בשקט, ומורה לסילבר להמשיך לתקוף.
גראווליט, ריולו, סילבר וטוטודייל נותרים בזירת הקרב, אל מול ששת הליאפרד.
ריולו מצליח לתקוף עם כדור הילה עוצמתי, שמלווה בלהביור של הגראוליט. הדבר פוגע בחזקה באחד הליאפרד, שנופל גם הוא ואיננו יכול להילחם.
[U]דניס || מקום בג'וטו || 15:15 || ;[/U][RIGHT][COLOR=#333333]
אם לא ציינתי, כנראה שלא פה
--
אתה זורק את הפוכדור של ראפלט, שיוצא וצווח בחזקה- מפגין מעט מכוחו.
הוא מביט בפאנפי ותופס אותו במהירות, הוא מצליח לאחוז בו עם ציפורניו ועם מעט כוח סיבולת גם מוציא אותו מהמים, למרות הכנף. נראה כי ראפלט מחלים לו לאט לאט.
פאנפי מודה לראפלט, ומביט בך. אתה בינתיים יצאת מהמים, וכולך רטוב. אתה רואה שהפוקדקס שלך מקולקל ועליך לקחת אותו למרכז הפוקימונים הקרוב על מנת לתקנו. אתה מביט סביבך בניסיון לאתר את מיקומך, אך אינך מזהה דבר. נדמה שאתה בתוך יער עבות, אותו חוצה נהר גדול. מהצד מגיחים מעט קאראבלאסט, שנראים מעט מופתעים מנוכחותך באזור.
[/COLOR][/RIGHT][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][U]דור || יער האבדון || 15:00 || ;[/U][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]אתה נכנס אל היער בזהירות רבה, ומקדיש תשומת לב מלאה למתרחש.
מימינך אתה מבחין בשתי דמויות ענקיות נלחמות זו בזו, ואתה מתקדם במהירות אל הנתיב השמאלי בתקווה לא להיתקל באותן ישויות. אתה מביט מרחוק, ומזהה חבורת האונדום נחים להם בקרחת יער קדורה.
לא רחוק משם מספר אוהלים, ועשן.
אבל... בשביל להגיע עד לשם, עליך לעבור בין עשרות האמונגוס.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/249.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/483.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/591.gif[/IMG]
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 14:00 || ;[/U]
אוקיי אני פשוט אגיד את זה
אתה לא יכול להכניס אותו לשום בניין. כן. היא הכניסה אותו כבר למכון. טעות שלי, שכחתי מזה אז.
--
אתם נכנסים לסמטה הצדדית, וליטוויק מנסה להתאפס.
'טוב.. אני לא זוכר הרבה..' הוא ממלמל לעצמו, ומנסה להיזכר בפרטים.
'אני והחברים שלי היינו בבית, כשלפתע הם הגיעו. ניסינו לגונן על עצמינו, אבל לפוקימון השחור שלהם זה לא הפריע.. הוא תפס אותנו.. עם השיניים שלו..' הוא ממלמל, 'הם לקחו אותנו אל ההר ההוא, וניסו לעשות לנו משהו..'
'אני זוכר שלפתע קרה משהו, ואז מצאנו את עצמנו בורחים ונסים על חיינו! התפצלנו כדי לברוח! ואז הגעתי לכאן!' הוא אומר באינטנסיביות.
[U]לילי || צפון העיר רסטבורו || 18:30 || ;[/U]
את מתקשרת אל בירץ', שעונה מעט מנומנם. "כן, לילי?" הוא שואל באיטיות
בשמוע הדברים שאת מספרת, נראה שהתחיל מעט להתעורר ולהגביר את עירנותו. "מה את מספרת..." הוא ממלמל, נראה כי הוא עצמו לא בטוח אם זה סקאם שאת מבצעת כלפיו או חוסר דיוק שלך. "ליטוויק עם להבה ורודה? את בטוחה?", ואת מבטיחה לו שזו היא האמת, מהצד דון מאשרת. "ובכן.. צר לי, אני לא יודע דבר.." הוא ממלמל.
"אבל, כרגע אני נמצא על האי דיופורד, אנסה להגיע ככל שיותר מהר!" הוא מוסר, "נסו לא לבצע דבר מה פזיז, תישארו ברסטבורו, אנחנו לא יודעים מי הם האנשים!" הוא מוסיף ברצינות. את נפרדת מהפרופסור ומנתקת את השיחה.
קאיטו מגלגל את עיניו, מביט בך. "כן.. נשאר פה.. ממש" הוא אומר בסרקזם, "אנחנו יכולים לנצח אותם לבדינו!" הוא אומר ברוגז, "אתם בטוחים שכדאי שגם הוא יבוא?" שואלת דון באותו זמן, ומביטה על שון שעומד לא רחוק ומשחק עם באטרפרי.
"לקיחת אחריות כזו.. אנחנו לא יודעים עם מה אנחנו מתעסקים, מוטב שיחכה לנו אם ונצא להציל את הליטוויק."
[U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 19:15 || ;[/U]
אני מוכרח להודות שלא ידעתי מה לעשות.
לא ידעתי האם למלא את הציפייה שלך, או לקחת אותך, השחקן המתקדם והרגיל שלי- ולהמשיך איתו כרגיל..
--
אתם ממשיכים ללכת אל עבר הבית של זואי, מתקדמים במהרה ככל שאפשר.
לא עובר זמן רב, ושניכם עוצרים במקומכם, מודהמים. הבית הגדול והעשוי עץ של המשפחה של זואי, עולה בלהבות.
אתה רואה את הפוקימונים שגרים בסביבת הבית רצים להם בחפזון, מנסים לתפוס מחסה. האמיצים יותר, מנסים לכבות את השריפה אך לשווא. אתה ממשיך להתקדם, ורואה שהדלת האחורית נפרצת. משום מה הייתה צריכה להיפרץ ולא להיפתח כרגיל, אתה לוקח את זה בחשבון. מהדלת יוצא קיובון, שמשתעל מעט מהאבק, אחריו בנות צעירות ונער שמשתעלים גם כן.
אתם ממשיכים לרוץ אל עברם, לא מבינים מה קורה. "זואי, היא וההורים בפנים, מישהו פרץ לבית!". לא עובר זמן רב, ואמה של זואי יוצאת ביחד עם מאריל ומסקריין שמנסים לכבות את הלהבות בחפזון, "מה קורה פה? למה שמישהו ירצה בכלל את הליטוויק הזה, מה כל כך מיוחד בו?!" שואלת אמא של זואי את טובי בדאגה ובעצבים, ואתה לא נשאר לשמוע את התשובה.
אתה נכנס לבית ורואה את קורה, לצדה עומד סרביין ועוד פוקימון דמוי סמור, כנראה של אביה.
מולם עומד לו האונדום גדול ואימתני, ולצדו עוד זוג פוקימונים כעוסים. אתה רואה שליטוויק נמצא מאחורי קורה, הוא נראה מפוחד ומבועת אל מול אותו האונדום. מאחורי ההאונדום עומד לו בחור בבגדים שחורים, ומשקפי שמש שחורות גם הן. לצדו שתי בחורות בבגדים זהים. הבית עולה מבפנים בלהבות כמעט כפי שמבחוץ, ודי ברור כרגע כיצד.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/620.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/229.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG]
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496720]
--
הוא מביט בפאנפי ותופס אותו במהירות, הוא מצליח לאחוז בו עם ציפורניו ועם מעט כוח סיבולת גם מוציא אותו מהמים, למרות הכנף. נראה כי ראפלט מחלים לו לאט לאט.
פאנפי מודה לראפלט, ומביט בך. אתה בינתיים יצאת מהמים, וכולך רטוב. אתה רואה שהפוקדקס שלך מקולקל ועליך לקחת אותו למרכז הפוקימונים הקרוב על מנת לתקנו. אתה מביט סביבך בניסיון לאתר את מיקומך, אך אינך מזהה דבר. נדמה שאתה בתוך יער עבות, אותו חוצה נהר גדול. מהצד מגיחים מעט קאראבלאסט, שנראים מעט מופתעים מנוכחותך באזור.
[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
״אוכללללללללללל״ אזיל ריר על הרצפה וארדוף אחרי הפוקימונים, מכניס אותם לשק.
אחרי זה אקים מדורה ואכין מהם שיפודים לי לפנפי ולרפלט.
לאחר מכן ארוץ בפראות לכיוון רנדומלי בתקווה למצוא סימני חיים
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496720][U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 19:15 || ;[/U]
לא ידעתי האם למלא את הציפייה שלך, או לקחת אותך, השחקן המתקדם והרגיל שלי- ולהמשיך איתו כרגיל..
--
לא עובר זמן רב, ושניכם עוצרים במקומכם, מודהמים. הבית הגדול והעשוי עץ של המשפחה של זואי, עולה בלהבות.
אתה רואה את הפוקימונים שגרים בסביבת הבית רצים להם בחפזון, מנסים לתפוס מחסה. האמיצים יותר, מנסים לכבות את השריפה אך לשווא. אתה ממשיך להתקדם, ורואה שהדלת האחורית נפרצת. משום מה הייתה צריכה להיפרץ ולא להיפתח כרגיל, אתה לוקח את זה בחשבון. מהדלת יוצא קיובון, שמשתעל מעט מהאבק, אחריו בנות צעירות ונער שמשתעלים גם כן.
אתם ממשיכים לרוץ אל עברם, לא מבינים מה קורה. "זואי, היא וההורים בפנים, מישהו פרץ לבית!". לא עובר זמן רב, ואמה של זואי יוצאת ביחד עם מאריל ומסקריין שמנסים לכבות את הלהבות בחפזון, "מה קורה פה? למה שמישהו ירצה בכלל את הליטוויק הזה, מה כל כך מיוחד בו?!" שואלת אמא של זואי את טובי בדאגה ובעצבים, ואתה לא נשאר לשמוע את התשובה.
אתה נכנס לבית ורואה את קורה, לצדה עומד סרביין ועוד פוקימון דמוי סמור, כנראה של אביה.
מולם עומד לו האונדום גדול ואימתני, ולצדו עוד זוג פוקימונים כעוסים. אתה רואה שליטוויק נמצא מאחורי קורה, הוא נראה מפוחד ומבועת אל מול אותו האונדום. מאחורי ההאונדום עומד לו בחור בבגדים שחורים, ומשקפי שמש שחורות גם הן. לצדו שתי בחורות בבגדים זהים. הבית עולה מבפנים בלהבות כמעט כפי שמבחוץ, ודי ברור כרגע כיצד.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/620.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/229.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG][/QUOTE]
כשהגעתי למילה "עולה בלהבות" התחלתי לצחוק.
טוב לפחות יש ביטוח.
--
אני אשתדל עדיין לא להיכנס לטווח הראייה של האנשים המאיימים, ואנסה להוציא כמה שיותר בשקט את סינדקוויל ורהיהורן.
'ליצור מסך עשן בבית עולה בלהבות רק מעלה את הסיכוי שכולנו נמות, אבל אני חושב שאני אסתכן בזה.' ואז אפנה לסינדקוויל. "סינדקוויל, אני צריך שתיצור מסך עשן שיפריד בין זואי, אביה וליטוויק לבין האנשים הלא מוכרים. רהיהרון, לאחר מכן תשתמש בגלישת סלעים כדי לנסות עוד יותר להרחיק אותם." אסביר להם. "תהיו שקטים!" ולאחר מכן אצפה במתרחש. אם הם מצליחים לחסום כמו שצריך, אני אמהר לפנות לזואי וכו' "מהר, מכאן! לפני שהם יתאפסו על עצמם!" ואסמן להם את הדרך אל היציאה.
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496720][U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 14:00 || ;[/U]
אתה לא יכול להכניס אותו לשום בניין. כן. היא הכניסה אותו כבר למכון. טעות שלי, שכחתי מזה אז.
--
'אני והחברים שלי היינו בבית, כשלפתע הם הגיעו. ניסינו לגונן על עצמינו, אבל לפוקימון השחור שלהם זה לא הפריע.. הוא תפס אותנו.. עם השיניים שלו..' הוא ממלמל, 'הם לקחו אותנו אל ההר ההוא, וניסו לעשות לנו משהו..'
'אני זוכר שלפתע קרה משהו, ואז מצאנו את עצמנו בורחים ונסים על חיינו! התפצלנו כדי לברוח! ואז הגעתי לכאן!' הוא אומר באינטנסיביות.
[/QUOTE]
'פוקימון שחור... הר... קרה משהו... אין לי מושג על מה הוא מדבר'. "אתה חושב שתוכל להביא אותנו להר ההוא? או לנסות לתאר איך האנשים נראו?" אשאל אותו בזמן שאביט בלחץ סביבי לראות שלאעוקבים אחריי.
-
[QUOTE=סבתא שרית;1496720][U]אייס || מערת הוויסמארים || 16:50 || ;
[/U]טוטודייל שולח אקדח מים מרחוק, פוגע בליאפרד שמיד מקפץ הצידה ומנער את פרוותו הרטובה.
"אתם ביקשתם את זה!", מאיים כרגע האדם ומצביע אל טוטודייל.
מבלי ששמת לב, ליאפרד נוספת קופצת ומשספת את טוטודייל, מעיפה אותו מאחוריך וגורמת לו להוטח באדמה.
ליאפרד אחד קופץ מאחורי סילבר, וגולד מצליח להדוף אותו- אך נפגע בעצמו, ומעולף. "גולד!", אליסון קוראת בדאגה ומחזירה אותו לפוכדור. "מגיעה לך מנוחה ארוכה.." היא ממלמלת בשקט, ומורה לסילבר להמשיך לתקוף.
גראווליט, ריולו, סילבר וטוטודייל נותרים בזירת הקרב, אל מול ששת הליאפרד.
ריולו מצליח לתקוף עם כדור הילה עוצמתי, שמלווה בלהביור של הגראוליט. הדבר פוגע בחזקה באחד הליאפרד, שנופל גם הוא ואיננו יכול להילחם.
--
[/COLOR][/RIGHT][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][U]דור || יער האבדון || 15:00 || ;[/U][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]אתה נכנס אל היער בזהירות רבה, ומקדיש תשומת לב מלאה למתרחש.
מימינך אתה מבחין בשתי דמויות ענקיות נלחמות זו בזו, ואתה מתקדם במהירות אל הנתיב השמאלי בתקווה לא להיתקל באותן ישויות. אתה מביט מרחוק, ומזהה חבורת האונדום נחים להם בקרחת יער קדורה.
לא רחוק משם מספר אוהלים, ועשן.
אבל... בשביל להגיע עד לשם, עליך לעבור בין עשרות האמונגוס.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/249.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/483.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/591.gif[/IMG]
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 14:00 || ;[/U]
--
בשמוע הדברים שאת מספרת, נראה שהתחיל מעט להתעורר ולהגביר את עירנותו. "מה את מספרת..." הוא ממלמל, נראה כי הוא עצמו לא בטוח אם זה סקאם שאת מבצעת כלפיו או חוסר דיוק שלך. "ליטוויק עם להבה ורודה? את בטוחה?", ואת מבטיחה לו שזו היא האמת, מהצד דון מאשרת. "ובכן.. צר לי, אני לא יודע דבר.." הוא ממלמל.
"אבל, כרגע אני נמצא על האי דיופורד, אנסה להגיע ככל שיותר מהר!" הוא מוסר, "נסו לא לבצע דבר מה פזיז, תישארו ברסטבורו, אנחנו לא יודעים מי הם האנשים!" הוא מוסיף ברצינות. את נפרדת מהפרופסור ומנתקת את השיחה.
קאיטו מגלגל את עיניו, מביט בך. "כן.. נשאר פה.. ממש" הוא אומר בסרקזם, "אנחנו יכולים לנצח אותם לבדינו!" הוא אומר ברוגז, "אתם בטוחים שכדאי שגם הוא יבוא?" שואלת דון באותו זמן, ומביטה על שון שעומד לא רחוק ומשחק עם באטרפרי.
"לקיחת אחריות כזו.. אנחנו לא יודעים עם מה אנחנו מתעסקים, מוטב שיחכה לנו אם ונצא להציל את הליטוויק."
[U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 19:15 || ;[/U]
--
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/620.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/229.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/435.gif[/IMG][/QUOTE]
ונידורינה!!
-----------
"אליסון, תום אנחנו חייבים לעבוד בשיתוף פעולה רק ככה ננצח. אנחנו כרגע 5 על 5 (נידורינה עוד בקרב) ואנחנו יכולים לעשות את זה. טוטודייל תרוץ ותתקוף בזעם את אחד הליאופרדים, תום תורה על גראוליט שלא יהסס לתקוף בלהביור אם תוקפים את טוטודייל, גם אם זה אומר פגיעה בטוטודייל, אני בטוח שהוא ישרוד את זה. נידורינה תתקפי בעוקצי רעל ותירי אותם כמו מכונת ירייה שלא מפסיקה לרגע."
-
[U]אייס || מערת הוויסמארים || 17:40 || @TOTODILE ;
[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial]בואנה איזה שישים פעם אמרתי לך, לא לתת רק הוראות. תן גם פעולות
--
נידורינה שואגת, שולחת עוקצי רעל זריזים ומדוייקים שצולפים אחד אחר השני בחבורת הליפארד.
פוקימוני החתול שמתנשאים לגודל רב, מתנערים מהמתקפה, וחושפים שיניים.
ריולו משתמש בחיקוי- שולח להביור לצד הלהביור של גראוליט, אך זוג הליאפרד מתחמקים.
טוטודייל מוצא את עצמו מול ליאפרד שניגח ועומד על רגליו האחוריות, מחייך חיוך שטני. טוטו קופץ אל עבר ליפארד, ומכה בו בחזקה- אך ליאפרד שורד את ההתקפה בקלות, תופס את טוטודייל בפיו ומעיף אותו אחורה על סילבר.
נראה כי הפוקימונים שלכם נורא תשושים, וחסרי יכולת להילחם עוד הרבה.
"תקשיבו, אייס, תום" אומרת אליסון בלחץ, "אני בעד שנלך.. אנחנו לא ננצח!" היא אומרת, ותום מביט בליטוויק וסנייבי, מניד בראשו. "תקשיבו, אנחנו נחזור לפה! נחזור לשחרר את ליטוויק! אבל חבל שתאבדו גם את הפוקימונים שלכם איתו! אני חושבת שאלך.." היא מוסיפה בדאגה רבה.
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[U]
דניס || מקום בג'וטו || 15:40 || @דניס^זה^אני ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial]הקראבלסט מביטים בך בעניין רב, ואתה לעומתם נשאר אדיש.
אתה מוציא שק מכיסך, ומתחיל לרדוף אחר זוג קרבלסט שעומד יחסית קרוב אליך. אתה מתקרב אליהם במהרה, ומצליח לתפוס את השניים בזריזות. "קאר קאר!" הם זועמים ברוגז.
מאחוריך, להקה שלמה של קראבלסט מאגפים את המקום מסביבך, להוטים להילחם בחזרה.
מספר קראבלסט קופצים, את הראשון פאנפי מצליח לבלום, בעוד השני פוגע בך וחובט ברגליך עם קרנו.
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[U]דור || יער האבדון || 15:00 || @SANS ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]אתה נכנס אל היער בזהירות רבה, ומקדיש תשומת לב מלאה למתרחש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]מימינך אתה מבחין בשתי דמויות ענקיות נלחמות זו בזו, ואתה מתקדם במהירות אל הנתיב השמאלי בתקווה לא להיתקל באותן ישויות. אתה מביט מרחוק, ומזהה חבורת האונדום נחים להם בקרחת יער קדורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]לא רחוק משם מספר אוהלים, ועשן. [/FONT][/COLOR][COLOR=#666666][FONT=Arial]אבל... בשביל להגיע עד לשם, עליך לעבור בין עשרות האמונגוס.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/249.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/591.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/483.gif[/IMG]
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 14:30 || ;[/U]
[FONT=Arial][COLOR=#666666]ליטוויק מתאמץ. הוא מנסה להיזכר. 'חולצה שחורה, ופוקימון שחור, היו לו גם קרניים..' הוא מאמץ את זכרונו.
"ליטוויק מסכן..." ממלמלת איימי, מביטה על פוקימון הנר שבקושי מצליח להסתדר לבדו.
"אתה בטוח שאנחנו יכולים לעזור לו?", היא שואלת אותך בשקט, בלי שליטוויק שומע. אתה מושך בכתפיך, ומביט בליטוויק שעוד מתאמץ להיזכר. לפתע ליטוויק נכשל, עיניו נפערות, ואורו נחלש. 'הם...', הוא אומר, ואתה מביט אל עבר המקום אליו ליטוויק מביט. באותו מקום עומד לו אדם בלבוש שחור, עם משקפי שמש שחורים גם כן. לצדו שלושה פוקימונים בינוניים.
[/COLOR][/FONT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/228.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/228.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/228.gif[/IMG]
[U]מליפאן || מזרח העיר ונדרטרוף || 19:30 || ;[/U]
[FONT=Arial][COLOR=#666666]אתה מוציא את סינדקוויל, שמתגנב בשקט לצד הזירה העולה בלהבות. אתה בינתיים מביט אל עבר ליטוויק, ורואה שאורו נחלש והילתו פחותה משהייתה קודם.
"קוויל!", הוא קורא בעודו שולח מסך עשן היישר אל עבר אותם זוטרים שעומדים וחוסמים את היציאה הראשית.
בינתיים רהיהורן יוצא, ונוהם בצורה כזו שלא משאירה אף אחד אדיש. זואי ואביה מסתובבים, מבחינים בך וברהיהורן מצילים את המצב. רהיהורן שואג ויוצא מספר אבנים מהתקרה, נראה שנפלו ממש על אותם פוקימונים.
אתה מזרז את זואי ואביה לצאת מהמקום, סרביין ומיאנשהו לצידם. סינדקוויל חוזר לצדך, ומביט ברהיהורן ובך.
אבא של זואי, זואי וסרביין יצאו. מיאנשהו מחכה לראות מה איתכם
אתה מחפש במהירות אחר אורו האדום של ליטוויק, ולאחר מספר שניות ארוכות רואה את האור. אבל הוא זז לכיוון השני! מסך העשן כבר מתחיל להתפזר, ובעודו מתפזר אתה רואה את ההאונדום אוחז בו בפיו וגורר אותו אחורנית.
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Zick;1497347][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[U]דור || יער האבדון || 15:00 || @SANS ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]אתה נכנס אל היער בזהירות רבה, ומקדיש תשומת לב מלאה למתרחש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]מימינך אתה מבחין בשתי דמויות ענקיות נלחמות זו בזו, ואתה מתקדם במהירות אל הנתיב השמאלי בתקווה לא להיתקל באותן ישויות. אתה מביט מרחוק, ומזהה חבורת האונדום נחים להם בקרחת יער קדורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]לא רחוק משם מספר אוהלים, ועשן. [/FONT][/COLOR][COLOR=#666666][FONT=Arial]אבל... בשביל להגיע עד לשם, עליך לעבור בין עשרות האמונגוס.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/249.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/591.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/483.gif[/IMG]
[FONT=Arial][COLOR=#666666]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
פאק מה הייתי בטוח שהגתי על זה, בבבבבטטטטטטטטוווווווחחחחחחחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"דאיימ" אני לוחש
"אוקיי אם חישוביי נכונים, הראש של אמנוגס עגול בצורה כזאת שאם אני אורה לסניזל להקפיא את כולם אוכל להחליק עליהם בשלווה" אני חושב ופועל לפי כך
-
[QUOTE=Zick;1497347]
[FONT=Arial][COLOR=#666666]אתה מוציא את סינדקוויל, שמתגנב בשקט לצד הזירה העולה בלהבות. אתה בינתיים מביט אל עבר ליטוויק, ורואה שאורו נחלש והילתו פחותה משהייתה קודם.
"קוויל!", הוא קורא בעודו שולח מסך עשן היישר אל עבר אותם זוטרים שעומדים וחוסמים את היציאה הראשית.
בינתיים רהיהורן יוצא, ונוהם בצורה כזו שלא משאירה אף אחד אדיש. זואי ואביה מסתובבים, מבחינים בך וברהיהורן מצילים את המצב. רהיהורן שואג ויוצא מספר אבנים מהתקרה, נראה שנפלו ממש על אותם פוקימונים.
אתה מזרז את זואי ואביה לצאת מהמקום, סרביין ומיאנשהו לצידם. סינדקוויל חוזר לצדך, ומביט ברהיהורן ובך.
אתה מחפש במהירות אחר אורו האדום של ליטוויק, ולאחר מספר שניות ארוכות רואה את האור. אבל הוא זז לכיוון השני! מסך העשן כבר מתחיל להתפזר, ובעודו מתפזר אתה רואה את ההאונדום אוחז בו בפיו וגורר אותו אחורנית.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'אוח טיפש, איך אני אומר להציל אותו עכשיו? יש פה בקושי מספיק אוויר עכשיו עם כל מסכי העשן והשריפה... למרות שהעשן קצת מתפזר אז יש סיכוי שאני יכול לנשום קצת. אני צריך כאן פוקימון מהיר כדי להשיג אותם." אחשוב על המצב. "צא, סרסקיט! תשתמש בהתקפה מהירה כדי לחסום את ההאונדום ואת הליטוויק, ותתקוף את האונדום בבועות! השתדל להחטיא את ליטוויק. רהיהורן, חכה כאן ותהיה על המשמר למקרה שהוא ינסה לסגת לכיוון שלנו. גם אתה, אל תפגע בליטוויק."
-
[quote=zick;1497347]
[U]
דניס || מקום בג'וטו || 15:40 || @דניס^זה^אני ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=arial]הקראבלסט מביטים בך בעניין רב, ואתה לעומתם נשאר אדיש.
אתה מוציא שק מכיסך, ומתחיל לרדוף אחר זוג קרבלסט שעומד יחסית קרוב אליך. אתה מתקרב אליהם במהרה, ומצליח לתפוס את השניים בזריזות. "קאר קאר!" הם זועמים ברוגז.
מספר קראבלסט קופצים, את הראשון פאנפי מצליח לבלום, בעוד השני פוגע בך וחובט ברגליך עם קרנו.
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=arial][COLOR=#333333]
[FONT=arial][COLOR=#666666]
[/COLOR][/FONT][/quote]
״bad food bad food״ אעשה עליהם פליים ואז אתן להם ריפורט. אתפוס את האחד שנגח בי ואתחיל ללעוס אותו כמו פולקע.
ואז אעשה פיפי מהפחד מהדברים האלו ואתחיל לרוץ בפראות למציאת סימני חיים אחרים ומכנסיים יבשים.
-
[QUOTE=Zick;1497347][U]אייס || מערת הוויסמארים || 17:40 || @TOTODILE ;
[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial]בואנה איזה שישים פעם אמרתי לך, לא לתת רק הוראות. תן גם פעולות
--
נידורינה שואגת, שולחת עוקצי רעל זריזים ומדוייקים שצולפים אחד אחר השני בחבורת הליפארד.
פוקימוני החתול שמתנשאים לגודל רב, מתנערים מהמתקפה, וחושפים שיניים.
ריולו משתמש בחיקוי- שולח להביור לצד הלהביור של גראוליט, אך זוג הליאפרד מתחמקים.
טוטודייל מוצא את עצמו מול ליאפרד שניגח ועומד על רגליו האחוריות, מחייך חיוך שטני. טוטו קופץ אל עבר ליפארד, ומכה בו בחזקה- אך ליאפרד שורד את ההתקפה בקלות, תופס את טוטודייל בפיו ומעיף אותו אחורה על סילבר.
נראה כי הפוקימונים שלכם נורא תשושים, וחסרי יכולת להילחם עוד הרבה.
"תקשיבו, אייס, תום" אומרת אליסון בלחץ, "אני בעד שנלך.. אנחנו לא ננצח!" היא אומרת, ותום מביט בליטוויק וסנייבי, מניד בראשו. "תקשיבו, אנחנו נחזור לפה! נחזור לשחרר את ליטוויק! אבל חבל שתאבדו גם את הפוקימונים שלכם איתו! אני חושבת שאלך.." היא מוסיפה בדאגה רבה.
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[U]
דניס || מקום בג'וטו || 15:40 || ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial]הקראבלסט מביטים בך בעניין רב, ואתה לעומתם נשאר אדיש.
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/588.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[U]דור || יער האבדון || 15:00 || ;[/U][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][COLOR=#333333]
[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[U]רון || מרכז הפוקימונים של רסטבורו || 14:30 || ;[/U]
[FONT=Arial][COLOR=#666666]ליטוויק מתאמץ. הוא מנסה להיזכר. 'חולצה שחורה, ופוקימון שחור, היו לו גם קרניים..' הוא מאמץ את זכרונו.
"ליטוויק מסכן..." ממלמלת איימי, מביטה על פוקימון הנר שבקושי מצליח להסתדר לבדו.
"אתה בטוח שאנחנו יכולים לעזור לו?", היא שואלת אותך בשקט, בלי שליטוויק שומע. אתה מושך בכתפיך, ומביט בליטוויק שעוד מתאמץ להיזכר. לפתע ליטוויק נכשל, עיניו נפערות, ואורו נחלש. 'הם...', הוא אומר, ואתה מביט אל עבר המקום אליו ליטוויק מביט. באותו מקום עומד לו אדם בלבוש שחור, עם משקפי שמש שחורים גם כן. לצדו שלושה פוקימונים בינוניים.
[/COLOR][/FONT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/228.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/228.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/228.gif[/IMG]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תפסיק להתלונן לפני שאני אפטר אותך
------------
"אז מה את מציעה לעשות? פשוט לעזוב את ליטוויק כאן ולברוח? את חושבת גם שהוא אחרי זה יסמוך עלינו?!"
-
'הבטחתי שאשמור עליו בטוח. אני הולכת לקיים את ההבטחה הזאת' אחשוב לעצמי. "קאיטו צודק. אין סיכוי שאני הולכת להישאר פה בלי לעשות כלום!" אומר בכעס. "שון בא איתנו, אני לא מוכנה שהיא יישאר מחוץ לטווח הראייה שלי-וחוץ מזה, הוא חזק יותר ממה שהוא נראה" אומר לדון בטו שמראה שאני לא מוכנה להתפשר בנושא. אוודא שכל הפוקימונים שלי מוכנים לצאת ואז אצעד אל מחוץ למרכז יחד עם כולם למקום שאליו הלך האיש שחטף את ליטוויק, בתקווה למצא רמזים למיקומו.
-
[CENTER][COLOR=#000080][B][SIZE=6]איוונט פורים~[/SIZE][/B]
[B]בום. הגיע דיאלגה.
[/B]דיאלגה לא ראה לנכון את כל מה שהולך עם הליטוויקים, והחזיר אתכם יומיים לעבר. [או במקרה שלנו חודשיים וחצי]
BOOM.
[/COLOR]-כל מי שלא הגיב מאז התגובה האחרונה שלי, WELL, דיאלגה לא החזיר אותו בזמן.
[IMG]https://49.media.tumblr.com/a2734dcc8d328fb18e0bb688b3a764db/tumblr_n2pm9cY9221s5h198o1_400.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
לוק מתכוון לענות, אך טובי מיד עונה.
"זו הגנת כותנה!! אחת ממתקפות ההגנה הפיזיות החזקות ביותר שידועות. אין פלא שגלגל להבה לא עשה נזק רב, המתקפה פיזית ביותר אפילו אם היא מסוג כמו שאש, שחזק על עשב!" הוא אומר, ולא עוצר לרגע.
"זה למה גחלת עשתה נזק רב כלכך, אחרי הכל היא מסוג אש" מפרט טובי, ומחייך לנוכח הידע הרב שלו.
לוק מושך בכתפיו, אבל מהנהן. "תודה על הקרב" הוא מודה לך, ומתחיל להתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים.
אתה מביט סביבך, ורואה שחלק מהמאמנים התפזרו חלקם עוד מסתובבים בגן הגדול.
מזג האוויר נוח ביותר, והשעה 6 בערב.
"וואו, מדהים שלמתקפות יכולה להיות השפעה כזו.." אתה ממלמל. אתה חוזר אל טובי וזואי "תגידו, אמא שלי שלחה לי הודעה שיש התפרצות געש או משהו כזה בדרך 112. אתם יודעים אם זה קרוב לפה או אם זה יכול להשפיע עלינו כל כך? אני מניח שלא יותר מדי אחרת היינו מרגישים את האובך שנוצר כתוצאה מהעפר של ההתפרצות... אבל אני לא יודע" אתה שואל, "דרך 112? הממ.. זה לא כלכך קרוב, אבל גם לא רחוק במיוחד" אומרת זואי, וטובי מתחיל מעט להילחץ.
"מה? מה זאת אומרת התפרצות געש? לא יכול להיות, מה קרה?", הוא שואל, מציף שאלות רבות שאתם לא יודעים לענות עליהן. נראה כי האנשים אינם לחוצים, וההר לא נראה לעין, לכן אתם בוחרים להישאר בעיירה.
אתה מציע ללכת אל הליצן וחבריך מסכימים, ואתם מתחילים להתקדם לעברו.
"שלום שלום!!" קורא לעברכם הליצן, פניו צבעות בלבן ופיו אדום ועגלגל. "אני הליצן של העיר ונדרטרוף, ואני יכול לעשות טריקים ממש נחמדים!" הוא אומר ומחייך, "אך בשביל זה, תצטרכו לנצח אותי בקרב פוקימונים!".
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/032.gif[/IMG]
[B]
אייס @TOTODILE ;[/B][COLOR=#ff3300]
[/COLOR]אתה מוציא את סנייבי מהפוכדור, ומתחיל לרוץ עם שני פוקימוניך אל המערה, בחיפוש אחר וויסמארים.
תום ואליסון מאחוריך, לא כלכך מתלהבים כמוך אבל כן מתקדמים במהירות.
מהצד מגיח לו וויסמאר קטן, סנייבי היחידה שמבחינה בו ומשתמשת בהצלפת גפן.
וויסמאר חוטף פגיעה ישירה, ומתחיל לרוץ אל תוך המערה בצעקות וקולות מחרישים.
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המערה, ואתה מבחין שבכל מקום עומדים וויסמארים.
חלקם בזוגות, חלק צועדים לבדם וחלק בשלישיות. [COLOR=#333333]אתה מורה לטוטודייל וסנייבי לתקוף את זוג הוויסמארים, והם אכן עושים זאת. [/COLOR][COLOR=#333333]פוקימוניך פוגעים בפוקימוני הסאונד בחזקה, גורמים להם לסגת בצעקות וצרחות מרחישות אוזניים.[/COLOR]
[COLOR=#333333]סנייבי וטוטודייל מחייכים למראה כוחם האיום, כשלפתע החיוך נמחק בעת צעקה חזקה ביותר.[/COLOR]
[COLOR=#333333]מתוך המערה יוצא לו פוקימון גדול ומפחיד, אשר קורא בקול רם וחצי מחריש אתכם. וזה אפילו לא הכי חזק שלו.[/COLOR]
[COLOR=#333333]הפוקימון נראה זועם, שמא הפרעתם למנוחתו או אף פגעתם בחבריו.[/COLOR]
הוא מתחיל לרדוף אחריכם. "אין לנו סיכוי מול אקספלאווד זועם!" מציינת אליסון, ורצה לתומה אל מחוץ למערה, מובילה את שניכם אחריה. גם הפוקימונים שלך משתדלים לתת ספרינט של הלייף. מיותר לציין כי אקספלאווד צועק ומשתמש בגלי הקול העוצמתיים שלו להרחיק ולפגוע בכם, אשר כמובן לא משפיעים על הוויסמארים לצידו. אתם ממשיכים לרוץ, כשלבסוף מצליחים לצאת מהמערה- כולכם. "וואו, זה היה קרוב.." מתנשף תום, "קרוב מידי!" מוסיפה אליסון בדאגה.
הפוקימונים שלך מתנשפים גם הם.
[B]
לילי @ALICE ;
[/B][RIGHT][COLOR=#333333]"מארר", קוראת מאריפ ומהנהנת לכיוונך. לא ברור מה צ'רובי עושה, היא מחייכת ומסתובבת לה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]מאריפ מדלגת מעט במקום, והיא שולחת מהצמר שעל גופה כל מיני כדורי כותנה קטנים אל עבר סאנדייל.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"סאנדייל, התחמקי עם חפירה!" מורה קאיטו, וסאנדייל מתחמקת במהירות. החור אליו נכנסה סאנדייל כעת מכוסה כותנה במקום. בינתיים צ'רובי עדיין מחויכת, שולחת משיכה לכל עבר- פוגעת כמובן בבאטרפרי, שמיד מתאהב בה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]שון לחוץ ולא בטוח מה לעשות, ודן לרגע עם קאיטו. "אוקיי באטרפרי תתקוף במשיכת חוט!" הוא מורה לו, אך באטרפרי מאוהב בצ'רובי ולא יכול לבצע זאת. את מורה לצ'רובי מנגד לתקוף עם עלים קסומים, ושני עליה מתכסים באור קסום. [/COLOR][COLOR=#333333]מסביב לצ'רובי נוצרים כל מיני עלים, והיא מנתרת וקופצת בחיוך, כשמסביבה העלים.[/COLOR]
[COLOR=#333333]נראה כי עבור צ'רובי הקרב הוא רק במה אחת גדולה, והיא מופיעה בה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]בינתיים עם מאריפ וסאנדייל, נראה כי מאריפ מבולבלת וחוששת מאוד, לא מצליחה להבין היכן סאנדייל.[/COLOR]
[COLOR=#333333]צ'רובי מחייכת, ומהנהת בראשה. היא שולחת את אותם עלים קסומים אל עבר באטרפרי, והוא מתחמק מהם בקושי, כבר שיפור. מאריפ נבהלת ולא מצליחה להתרכז, וסאנדייל מצליחה בקלות להפתיע אותה עם חפירה מתחתיה, גורמת לה ליפול על הצמר הורוד שלה אחורנית. את מתחילה לחשוב על תוכנית לקראת המהלך הבא.
[/COLOR][/RIGHT]
לפתע נשמעת קריאה לעזרה מכיוון החוף, "עזרה, בבקשה! אני צריכה מישהו!".
את מביטה ורואה ילדה בגילך, מביטה מהחוף לכיוון הים. בתוכו יש פוקימון מסוים, ונראה שהפוקימון טובע.
"עזרה, בבקשה! אני לא יודעת לשחות!" הילדה ממשיכה לצעוק.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/281.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/064.gif[/IMG]
[B]דור @EDGAR ;
[/B]אתה מורה לסניזל להקפיא את האמונגוסים, ואז מחליק עליהם, כל הדרך אל סוף היער.
LIKE A BOSS.
אתה יורד מראש האמונגוסים, ומתחיל לטייל לך עם סניזל עד בואך אל סופו. "טוב, זה היה קל" אתה אומר וסניזל מחייכת, תוך כדי שאתה יוצא מהיער. ברגע שאתה יוצא ממנו, נשמע צחוק. "באמת חשבת שזה יהיה כלכך קל?", והצחוק נהיה חזק וחזק יותר. לפתע מהאדמה נפער חור, עם מלא בועות ומים, וממנו יוצא.. לא אחר מטאם קנצ'. והוא ענקי.
"אני מאתגר אותך לקרב זוגות!" הוא אומר, ומוציא מפיו שני פוקימונים.
[IMG]https://49.media.tumblr.com/c1ec909de090b3612e1d5aa80597caeb/tumblr_nsaeok2nGr1une09mo1_250.gif[/IMG] [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/108.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/340.gif[/IMG][B]
דניס;
[/B]
הקאראבלאסט מדבר אליך, "לאכול אותי? כמו פולקע? תתבייש!", הוא מעיר, ואתה נבהל.
מהבהלה אתה מתחיל לרוץ כשפאנפי מאחוריך, כשלפתע אתה נתקע בפוקימון עצבני. "נסה להיזהר יותר!" הוא מתעצבן, ועוזב את המקום לאחר שמכה בך עם זרועו הימנית. אתה מתבלבל לגמרי, לא מבין מה קורה סביבך.
"פסססס.. בוא לפה~!" נשמע קול, ואתה רואה אדם מבוגר על העץ מעליך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/099.gif[/IMG] [/CENTER]
-
[QUOTE=אח של Sans;1497836][CENTER][COLOR=#000080][B][SIZE=6]איוונט פורים~[/SIZE][/B]
[B]בום. הגיע דיאלגה.
[/B]דיאלגה לא ראה לנכון את כל מה שהולך עם הליטוויקים, והחזיר אתכם יומיים לעבר. [או במקרה שלנו חודשיים וחצי]
BOOM.
[/COLOR]-כל מי שלא הגיב מאז התגובה האחרונה שלי, WELL, דיאלגה לא החזיר אותו בזמן.
[IMG]https://49.media.tumblr.com/a2734dcc8d328fb18e0bb688b3a764db/tumblr_n2pm9cY9221s5h198o1_400.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
לוק מתכוון לענות, אך טובי מיד עונה.
"זו הגנת כותנה!! אחת ממתקפות ההגנה הפיזיות החזקות ביותר שידועות. אין פלא שגלגל להבה לא עשה נזק רב, המתקפה פיזית ביותר אפילו אם היא מסוג כמו שאש, שחזק על עשב!" הוא אומר, ולא עוצר לרגע.
"זה למה גחלת עשתה נזק רב כלכך, אחרי הכל היא מסוג אש" מפרט טובי, ומחייך לנוכח הידע הרב שלו.
לוק מושך בכתפיו, אבל מהנהן. "תודה על הקרב" הוא מודה לך, ומתחיל להתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים.
אתה מביט סביבך, ורואה שחלק מהמאמנים התפזרו חלקם עוד מסתובבים בגן הגדול.
מזג האוויר נוח ביותר, והשעה 6 בערב.
"וואו, מדהים שלמתקפות יכולה להיות השפעה כזו.." אתה ממלמל. אתה חוזר אל טובי וזואי "תגידו, אמא שלי שלחה לי הודעה שיש התפרצות געש או משהו כזה בדרך 112. אתם יודעים אם זה קרוב לפה או אם זה יכול להשפיע עלינו כל כך? אני מניח שלא יותר מדי אחרת היינו מרגישים את האובך שנוצר כתוצאה מהעפר של ההתפרצות... אבל אני לא יודע" אתה שואל, "דרך 112? הממ.. זה לא כלכך קרוב, אבל גם לא רחוק במיוחד" אומרת זואי, וטובי מתחיל מעט להילחץ.
"מה? מה זאת אומרת התפרצות געש? לא יכול להיות, מה קרה?", הוא שואל, מציף שאלות רבות שאתם לא יודעים לענות עליהן. נראה כי האנשים אינם לחוצים, וההר לא נראה לעין, לכן אתם בוחרים להישאר בעיירה.
אתה מציע ללכת אל הליצן וחבריך מסכימים, ואתם מתחילים להתקדם לעברו.
"שלום שלום!!" קורא לעברכם הליצן, פניו צבעות בלבן ופיו אדום ועגלגל. "אני הליצן של העיר ונדרטרוף, ואני יכול לעשות טריקים ממש נחמדים!" הוא אומר ומחייך, "אך בשביל זה, תצטרכו לנצח אותי בקרב פוקימונים!".
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/032.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Best event evarr.
--
"טוב מאוד. אין לי מושג איזה מין טריקים אתה מסוגל לעשות, אבל אני לא אומר לא לקרב. Your opponent will be me!" אני אומר ואז אפעיל את כלום המילניום שיהפוך אותי ממליפאן אביזי ללורד אביזי. [URL="https://youtu.be/mRmT6AJX854? t=27"]רלוונטי.[/URL] או לא, כי אין דבר כזה "כלום המילניום"? לא חשוב. טוב רציתי לקשר את הסרטון רק מהשנייה ה-29 אבל לא נראה לי שאני מצליח כי זה פשוט שם את הסרטון. אז נחיה עם זה.
-
[B]מליפאן| העיירה ורדנטורף | 16:40;[/B]
הפוכדור נבלע בידך, שיערך מועף למעלה, ואור בוהק מסביבך. בום. הפכת ללורד אביזי.
"קדימה, טאנגרווט'!" אומר הליצן, וזורק פוכדור- ממנו יוצא פוקימון עבה, מלא גפנים סביב גופו.
"גרווט...", ממלמל הפוקימון, ונע לכיוונכם בצעדים מאיימים, "גרווט גרווט!", הוא קורא שוב ומחייך.
-
[QUOTE=אח של Sans;1497850][B]מליפאן| העיירה ורדנטורף | 16:40;[/B]
הפוכדור נבלע בידך, שיערך מועף למעלה, ואור בוהק מסביבך. בום. הפכת ללורד אביזי.
"קדימה, טאנגרווט'!" אומר הליצן, וזורק פוכדור- ממנו יוצא פוקימון עבה, מלא גפנים סביב גופו.
"גרווט...", ממלמל הפוקימון, ונע לכיוונכם בצעדים מאיימים, "גרווט גרווט!", הוא קורא שוב ומחייך.[/QUOTE]
'בוא נראה.. סרסקיט ורהיהורן לא נראה לי שמתאימים לקרב שכזה. סינדקוויל נראה כמו בחירה מתבקשת, אבל באופן טאוטולוגי טנגרוות' חייב לדעת כח עתיק, וזה יכול להיות מסוכן. טוב, האמת לא כל כך אכפת לי מהתוצאה כי הקרב פה הוא על לראות טריקים של ליצן בסך הכל. אז אני חושב שאני אלך על צ'ינגלינג ואנסה להמר על המהירות והבדלי גודל שיפעלו לטובתי.' אנתח את האוייב שמולי. "צאי, צ'ינגלינג!" אני אוציא את צ'ינגלינג מהפוכדור. "תתקפי בבלבול!"
-
[QUOTE=אח של Sans;1497836][CENTER][COLOR=#000080][B][SIZE=6]איוונט פורים~[/SIZE][/B]
[B]בום. הגיע דיאלגה.
BOOM.
[B]
לילי @ALICE ;
[/B][RIGHT][COLOR=#333333]"מארר", קוראת מאריפ ומהנהנת לכיוונך. לא ברור מה צ'רובי עושה, היא מחייכת ומסתובבת לה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]מאריפ מדלגת מעט במקום, והיא שולחת מהצמר שעל גופה כל מיני כדורי כותנה קטנים אל עבר סאנדייל.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"סאנדייל, התחמקי עם חפירה!" מורה קאיטו, וסאנדייל מתחמקת במהירות. החור אליו נכנסה סאנדייל כעת מכוסה כותנה במקום. בינתיים צ'רובי עדיין מחויכת, שולחת משיכה לכל עבר- פוגעת כמובן בבאטרפרי, שמיד מתאהב בה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]שון לחוץ ולא בטוח מה לעשות, ודן לרגע עם קאיטו. "אוקיי באטרפרי תתקוף במשיכת חוט!" הוא מורה לו, אך באטרפרי מאוהב בצ'רובי ולא יכול לבצע זאת. את מורה לצ'רובי מנגד לתקוף עם עלים קסומים, ושני עליה מתכסים באור קסום. [/COLOR][COLOR=#333333]מסביב לצ'רובי נוצרים כל מיני עלים, והיא מנתרת וקופצת בחיוך, כשמסביבה העלים.[/COLOR]
[COLOR=#333333]נראה כי עבור צ'רובי הקרב הוא רק במה אחת גדולה, והיא מופיעה בה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]בינתיים עם מאריפ וסאנדייל, נראה כי מאריפ מבולבלת וחוששת מאוד, לא מצליחה להבין היכן סאנדייל.[/COLOR]
[COLOR=#333333]צ'רובי מחייכת, ומהנהת בראשה. היא שולחת את אותם עלים קסומים אל עבר באטרפרי, והוא מתחמק מהם בקושי, כבר שיפור. מאריפ נבהלת ולא מצליחה להתרכז, וסאנדייל מצליחה בקלות להפתיע אותה עם חפירה מתחתיה, גורמת לה ליפול על הצמר הורוד שלה אחורנית. את מתחילה לחשוב על תוכנית לקראת המהלך הבא.
[/COLOR][/RIGHT]
לפתע נשמעת קריאה לעזרה מכיוון החוף, "עזרה, בבקשה! אני צריכה מישהו!".
את מביטה ורואה ילדה בגילך, מביטה מהחוף לכיוון הים. בתוכו יש פוקימון מסוים, ונראה שהפוקימון טובע.
"עזרה, בבקשה! אני לא יודעת לשחות!" הילדה ממשיכה לצעוק.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/281.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/064.gif[/IMG]
יאייייייייייי
~~~~~~
אשכח מיד מהקרב מולי.
"ספל!" אצעק ואוציא את ספל מהפוקדור שלי. "לך תעזור לפוקימון הזה!" הורה לו ואצביע לכיוון הקרליה הטובע. ארוץ אל הילדה וארגיע אותה "אל תדאגי, ספל יעזור לפוקימון שלך"