-
[QUOTE=Akainu;839723][B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה לא חומד ממשאבת הידרו של בלסטויז ונפגע קצת.טוטרה משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל בלסטויז.בלסטויז נכנכס מהר לשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מכדור האנרגיה של טוטרה.בלסטויז יוצא מהשריון שלו ומשתמש בגליששה על טוטרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטיבן אומר לך"אתה לוחם קשוח בינתים אף פוקימון שלך לא הפסיד בקרב.אך זה הולך להשתנות בזכות הפוקימון הבאה שלי.צא קאבוטופס שלי לחקרב."סטיבן מוציא פוכדור מכיסו הימני ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/141.png[/IMG] ענקי לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
לוקסיו מתחמק בממהירות מהלהביור של טורקול.לוקסיו רץ אל טורקול ועומד לנשוך אותו בניב חשמלי.טורקול מהר נכנכס לשריון שלו ומתחמק מהניב החשמלי של טורקול.טורקול יוצא מהשריון ומשתמש בלהביור שוב על לוקסיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר שם ללוקריו רגל שיפול.לוקריו שם לב לרגל של צ'רמנדאר ומדלג עליה וכך לא נופל.לוקריו מכה את צ'רמנדאר בחוזקה עם מכת העצם שלו.צ'רמנדאר מהמכה עף למרחק של חצי מטר.צ'רמנדאר נפגע מזה קשה.לוקאיו מעיף כדור הילה לעבר צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה שוב לא לחמוק ולתקוף בנשיכה
-
[quote=Akainu;839723][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לוקסיו מתחמק בממהירות מהלהביור של טורקול.לוקסיו רץ אל טורקול ועומד לנשוך אותו בניב חשמלי.טורקול מהר נכנכס לשריון שלו ומתחמק מהניב החשמלי של טורקול.טורקול יוצא מהשריון ומשתמש בלהביור שוב על לוקסיו.[/COLOR][/B][/quote]
"כדור חשמל ושוב ניב חשמלי!" אני מורה לו
-
[quote]לוקאס
סטיבן אומר לך"אתה לוחם קשוח בינתים אף פוקימון שלך לא הפסיד בקרב.אך זה הולך להשתנות בזכות הפוקימון הבאה שלי.צא קאבוטופס שלי לחקרב."סטיבן מוציא פוכדור מכיסו הימני ומתוכו יוצא ענקי לקרב[/quote]
"אניפריימפ צא לקרב אתה תהיה מעולה מכיוון שאתה לוחם אש" אני אומר ומוסיף "תשתמש בחפירה ותפתיע אותו עם אגרוף מאך"
-
[COLOR=Red][B]ניר
מנדאר מתכופף ומתחיל להתגלגל לכיון לוקריו.לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהגילגול של צ'רמנדאר.צ'רמנדאר מפסיק להתגל ועומד.לוקקריוו נוחת על האדמה.לוקריו מניף את זנבו מעל צ'רמנדאר ומשתמש בזנב ברזל קטלני על צ'רמנדאר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
לוקאס
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדורשלו.ומוציא מונפרנו לקרב.מונפרנו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור.מונפרנו נעלם בבור שחפר.מונפרנו יוצא מהבור שחפר ומפתיע את קבוטפוס באגרוף מאך.קאבטופסזריז ומתחמק מאגרוף המאך של מונפרנו.קאבטופס משתמש באקדח מים על מונמפרנו שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]דניס
לוקסיו מתחמק מהלהביור של טורקול.לוקסיו משתמש בכדור חשמל על טורקון.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ופנפגע קשה.לוקסיו משתמש בניב חשמל על טורקול.טרקול משתמש בבמסך אור כדי להגן עליו מפני הניב החשמלי של לוקסיו.הניב החשמלי מבוטל[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]יגאל
טוטרה לא חומג מהגלישה של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה משתמש בנשיכה על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהנשיכה של טורטרה ונפגע קשה.בלסטויז משתמש בתותח הידרו על טוטרה שלך[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;840081][COLOR=Red][B]ניר
מנדאר מתכופף ומתחיל להתגלגל לכיון לוקריו.לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהגילגול של צ'רמנדאר.צ'רמנדאר מפסיק להתגל ועומד.לוקקריוו נוחת על האדמה.לוקריו מניף את זנבו מעל צ'רמנדאר ומשתמש בזנב ברזל קטלני על צ'רמנדאר שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
לוקאס
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדורשלו.ומוציא מונפרנו לקרב.מונפרנו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור.מונפרנו נעלם בבור שחפר.מונפרנו יוצא מהבור שחפר ומפתיע את קבוטפוס באגרוף מאך.קאבטופסזריז ומתחמק מאגרוף המאך של מונפרנו.קאבטופס משתמש באקדח מים על מונמפרנו שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]דניס
לוקסיו מתחמק מהלהביור של טורקול.לוקסיו משתמש בכדור חשמל על טורקון.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ופנפגע קשה.לוקסיו משתמש בניב חשמל על טורקול.טרקול משתמש בבמסך אור כדי להגן עליו מפני הניב החשמלי של לוקסיו.הניב החשמלי מבוטל[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]יגאל
טוטרה לא חומג מהגלישה של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה משתמש בנשיכה על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהנשיכה של טורטרה ונפגע קשה.בלסטויז משתמש בתותח הידרו על טוטרה שלך[/B][/COLOR][/QUOTE]
צ'ארמנדר,תנשך לו את הזנב וזרוק אותו לאויר!
ואז תפעיל גחלת,כדי שלא יוכל להתחמק!
שהוא נופל לאדמה קפוץ עליו כמה שיותר מהר,ותפוס לו את הידים ואת הזנב!
ואז תנשך אותו בצוואר.
-
[quote=Akainu;840081][COLOR=green][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]לוקסיו מתחמק מהלהביור של טורקול.לוקסיו משתמש בכדור חשמל על טורקון.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ופנפגע קשה.לוקסיו משתמש בניב חשמל על טורקול.טרקול משתמש בבמסך אור כדי להגן עליו מפני הניב החשמלי של לוקסיו.הניב החשמלי מבוטל[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]יגאל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]טוטרה לא חומג מהגלישה של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה משתמש בנשיכה על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהנשיכה של טורטרה ונפגע קשה.בלסטויז משתמש בתותח הידרו על טוטרה שלך[/COLOR][/B][/quote]
"שוב ניב חשמלי!" אני מורה לו
-
[quote]לוקאס
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדורשלו.ומוציא מונפרנו לקרב.מונפרנו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור.מונפרנו נעלם בבור שחפר.מונפרנו יוצא מהבור שחפר ומפתיע את קבוטפוס באגרוף מאך.קאבטופסזריז ומתחמק מאגרוף המאך של מונפרנו.קאבטופס משתמש באקדח מים על מונמפרנו שלך[/quote]
"מונפי תשתמש באגרוף מאך כדי ליצור רוח חזקה שתסיט את אגרוף המאך" אני אומר ואז מוסיף "לאחר מכן תשתמש בחפירה ותיצור בורות רבים ככל שתוכל באדמה"
(בדקתי בסרבי וקבוטופוס לא יכול להשתמש ברעידת אדמה ככה שלא יוכל לקטול אותי בזמן שאני משתמש בחפירה"
-
[quote=Akainu;838415][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"בוא נחזור למרכז הפוקימונים שבעיר המכון השני.ושם נשלח את אלקיד פףרופסור ותקבל אז את זוארק.הדרך מאיפה שאנו נמצאים מעיר הקרובה זו לא דרך ארוכה.נקוה שהפעם לא היו פו סופת שלג שנחזור לעיר.אה עם נרוץ נגיע ממהר יותר לעיר הקרובה"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "סבבה, בוא נלך מהר, כדי שאני יוכל להכיר הרבה את זורארק שלי".
-
[quote=Akainu;838282][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין רץ אל דונפן ומשתמש בעיטת מגה עליו.דונפן מתחמק מזה עם גילגול.דונפן משתמש בגילגול על קומבסקין[/COLOR][/B]
[/quote]
"קומסקין מהר תקפוץ גבוה כדי להתחמק מהגלגול ותשתמש בגחלת קדימה!"
-
[COLOR=DarkRed][B]אדם
קומבסקין קופץ גבוה מאוד וכך מתחמק מהגילגול של דונפן.דונפן מפסיק להתגלגל על האדמה.קומבסקין נוחת על האדמה.קוחמבסקין משתמש בגחלת על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.השומר אומר לדונפן"תשתמש ברעידת אדמה"דונפן משתמש ברעידת אדמה ואדמה מתחילה לזוז[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה ומרק מתחילים לככת לעיר הקרובה.אתם הולכים בשלג הכבד וכעבור רבעשעה אתם מגיעים לעיר הקרובה.אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים.ומגיעים אליו.הדלת של המרכז לפוקימונים נפתחת ואתם נכנכסים.האחות ג'וי אומרת לכם"שלום מה תרצו שאני עשה עבורכם"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
מונפרנו מתחמק מהאקדח המים קבוטופס.מונפרנו משתמש באגרופי מאך ועם הרוח הוא מצליח להסיט את כיון אגרופי המאך אל קאבוטופס.קאבוטופס לא מצליח להתחמק מאגרופי המאך ונפגע קשה.מונפרנו משתמשבחפירה ויוצר הרבה בורות באדמה.קאבוטופס שוב משתמש באקדח מים[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][B]דניס
לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמלי.טורקון לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו ונפגע קשה.טורקול מכין חיומם יתר.טורקול יורה חימום יתר על לוקסיו שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
צ'רמנדאר נושך את זנבו של לוקריו וכך מבטל את הזנב הברזל של לוקריו.צ'רמנדאר מעיף את לוקריו לגובה.שלוקריו באויר צ'רמנדאר יורה עליו גחלת עצומה וחזקה.לוקריו לא מספיק להתחמק ונפגע קשה.לוקריו נוחת על האדמה ומשתמש באגרוף שאיבה על צ'רמנדאר שלך[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;841748][COLOR=DarkRed][B]אדם
קומבסקין קופץ גבוה מאוד וכך מתחמק מהגילגול של דונפן.דונפן מפסיק להתגלגל על האדמה.קומבסקין נוחת על האדמה.קוחמבסקין משתמש בגחלת על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.השומר אומר לדונפן"תשתמש ברעידת אדמה"דונפן משתמש ברעידת אדמה ואדמה מתחילה לזוז[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]ג'ון
אתה ומרק מתחילים לככת לעיר הקרובה.אתם הולכים בשלג הכבד וכעבור רבעשעה אתם מגיעים לעיר הקרובה.אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים.ומגיעים אליו.הדלת של המרכז לפוקימונים נפתחת ואתם נכנכסים.האחות ג'וי אומרת לכם"שלום מה תרצו שאני עשה עבורכם"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
מונפרנו מתחמק מהאקדח המים קבוטופס.מונפרנו משתמש באגרופי מאך ועם הרוח הוא מצליח להסיט את כיון אגרופי המאך אל קאבוטופס.קאבוטופס לא מצליח להתחמק מאגרופי המאך ונפגע קשה.מונפרנו משתמשבחפירה ויוצר הרבה בורות באדמה.קאבוטופס שוב משתמש באקדח מים[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][B]דניס
לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמלי.טורקון לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו ונפגע קשה.טורקול מכין חיומם יתר.טורקול יורה חימום יתר על לוקסיו שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
צ'רמנדאר נושך את זנבו של לוקריו וכך מבטל את הזנב הברזל של לוקריו.צ'רמנדאר מעיף את לוקריו לגובה.שלוקריו באויר צ'רמנדאר יורה עליו גחלת עצומה וחזקה.לוקריו לא מספיק להתחמק ונפגע קשה.לוקריו נוחת על האדמה ומשתמש באגרוף שאיבה על צ'רמנדאר שלך[/B][/COLOR][/QUOTE]
אבל מה עם כל ההמשך?
---------------------------
צ'אמנדר,תיפגע בכוונה!,כאשר חלק השאיבה מתחיל,תפוס ללוקאריו את היד,ותחסום לו את מעבר האנרגיה. ואז תשאב את מה שיש לו בעזרת אגרוף השאיבה שלו!,ואז תגמור אותו בדחיפה!.
-
[quote]לוקאס
מונפרנו מתחמק מהאקדח המים קבוטופס.מונפרנו משתמש באגרופי מאך ועם הרוח הוא מצליח להסיט את כיון אגרופי המאך אל קאבוטופס.קאבוטופס לא מצליח להתחמק מאגרופי המאך ונפגע קשה.מונפרנו משתמשבחפירה ויוצר הרבה בורות באדמה.קאבוטופס שוב משתמש באקדח מים
[/quote]
"מונפי תחמוק ואז תשתמש בלהביור לכיוון הבורות כדי ליצור גייזר אש ואז תשתמש באגרוף חשמל על קאבוטופוס"
-
[quote=Akainu;841748][COLOR=darkred][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]קומבסקין קופץ גבוה מאוד וכך מתחמק מהגילגול של דונפן.דונפן מפסיק להתגלגל על האדמה.קומבסקין נוחת על האדמה.קוחמבסקין משתמש בגחלת על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.השומר אומר לדונפן"תשתמש ברעידת אדמה"דונפן משתמש ברעידת אדמה ואדמה מתחילה לזוז[/COLOR][/B]
[/quote]
"קומבסקין תקפוץ על משהו כדי לחמוק מרעידת אדמה ואז תתקוף בבעיטת מגה!" אצעק
'מכיוון שבעיטת מגה היא סוג לחימה היא מאוד תשפיע על פוקימון מסוג אבן/אדמה' אחשוב
-
[quote=Akainu;841748][COLOR=olive][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=olive]לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמלי.טורקון לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו ונפגע קשה.טורקול מכין חיומם יתר.טורקול יורה חימום יתר על לוקסיו שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תחמוק!" אני מורה לו "כדור חשמל!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו מתחמק מהחימם היתר של טורקול.טורקול התעיף מהחימום היתר שלו.לוקסיו מנצל את זה לטובתו ומתחיל לתקוף את טורקול.לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמל.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טורקקול משתמש בערפיח.אתה לא רואה את לוקסיו בערפיח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
אדם
קומבסקין מחפש עצם שיוכל לקפוץ עליו כדי להתחמק מרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין רואה עץ מולו.קומבסקין קופץ מהר על העץ ומתחמק מהרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין קופץ מהעץ קומבסקין משתמש בעיטתץ מגה על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.דונפן כבר תשוש מהקרב.דונפן יוצא אל קוצמבסקין בהורדה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מתחמק מאקדח המים של קאבוטפס.מונפרנו משתמש בלהביור ומכון אותו אל הבורות וכך יוצר גייזר אש.גיזר האש פוגע בקאבוטפס אך בקושי משפיע אליו.מונפרנו רץ אל קאבוטפס באגרוף חשמל.קאבטו]פס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש בבכוח סודי על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אופס
צ'רמנדאר נפגע מאגרוף השאיבה של לוקריו.כאשר אגרוף השאיבה פועל על צ'רמנדאר.צ'רמנדאר מנתק את איגרוף השאיבה של לוקריו.צ'רמנדאר שואב את כוחו של לוקריו.צ'רמנדאר משתמש בדחיפה ומביס את לוקריו.שלגון מחזיר לפוכדור את לוקריו ואומר לך"קרב מצוין נתן צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]