-
[quote=Akainu;841748][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה ומרק מתחילים לככת לעיר הקרובה.אתם הולכים בשלג הכבד וכעבור רבעשעה אתם מגיעים לעיר הקרובה.אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים.ומגיעים אליו.הדלת של המרכז לפוקימונים נפתחת ואתם נכנכסים.האחות ג'וי אומרת לכם"שלום מה תרצו שאני עשה עבורכם"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאחות ג'וי: "אני רוצה להביא פוקימון במקום פוקימון לפרופסור, איפה המכונה הזאת פה במרכז?".
-
[QUOTE=Akainu;843095][B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו מתחמק מהחימם היתר של טורקול.טורקול התעיף מהחימום היתר שלו.לוקסיו מנצל את זה לטובתו ומתחיל לתקוף את טורקול.לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמל.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טורקקול משתמש בערפיח.אתה לא רואה את לוקסיו בערפיח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
אדם
קומבסקין מחפש עצם שיוכל לקפוץ עליו כדי להתחמק מרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין רואה עץ מולו.קומבסקין קופץ מהר על העץ ומתחמק מהרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין קופץ מהעץ קומבסקין משתמש בעיטתץ מגה על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.דונפן כבר תשוש מהקרב.דונפן יוצא אל קוצמבסקין בהורדה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מתחמק מאקדח המים של קאבוטפס.מונפרנו משתמש בלהביור ומכון אותו אל הבורות וכך יוצר גייזר אש.גיזר האש פוגע בקאבוטפס אך בקושי משפיע אליו.מונפרנו רץ אל קאבוטפס באגרוף חשמל.קאבטו]פס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש בבכוח סודי על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אופס
צ'רמנדאר נפגע מאגרוף השאיבה של לוקריו.כאשר אגרוף השאיבה פועל על צ'רמנדאר.צ'רמנדאר מנתק את איגרוף השאיבה של לוקריו.צ'רמנדאר שואב את כוחו של לוקריו.צ'רמנדאר משתמש בדחיפה ומביס את לוקריו.שלגון מחזיר לפוכדור את לוקריו ואומר לך"קרב מצוין נתן צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא משנה,כל עוד ניצחתי.
---------------------------
אני שואל את שלגון: "למה צ'ארמנדר לא מתפתח?,אמרת לי שאחרי שהוא ינצח לך פוקימון אחד הוא יתפתח,למה?"
-
[quote=Akainu;843095][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין מחפש עצם שיוכל לקפוץ עליו כדי להתחמק מרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין רואה עץ מולו.קומבסקין קופץ מהר על העץ ומתחמק מהרעידת האדמה של דונפן.קומבסקין קופץ מהעץ קומבסקין משתמש בעיטתץ מגה על דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.דונפן כבר תשוש מהקרב.דונפן יוצא אל קוצמבסקין בהורדה[/COLOR][/B]
[/quote]
"ניסיון יפה!" אגיד בחיוך
"קומבסקין תשתמש בגחלת על רגליו של דונפן כדי להפילו ואז תשתמש בבעיטת מגה ותגמור את הקרב הזה!" אצעק
-
מונפרנו מתחמק מאקדח המים של קאבוטפס.מונפרנו משתמש בלהביור ומכון אותו אל הבורות וכך יוצר גייזר אש.גיזר האש פוגע בקאבוטפס אך בקושי משפיע אליו.מונפרנו רץ אל קאבוטפס באגרוף חשמל.קאבטו]פס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש בבכוח סודי על מונפרנו
-----------------------------------------------------------11
״מונפי תשתמש באחד הבורות כדי לחמוק ותוצא בהפתעה עם אגרוף מאך משולב באגרוף חשמל(שתי המתקפות חזקות על קאבוטופוס)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות שכין מקודם וכך מתחמק מכוח ודי של קאבוטופס.מונפרנו יוצא מהבור שחפר קודם לכן.מוןנפרנו משתמש ביד אחת אגרוף מאך והיד השניה אגרוף חשמל ומשלב את זה ביחד.קאבוטופס לא מצליחלהתחמק מהשילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין משתמש בגחלת על רגליו של דונפן.דונפן לא מצליח לתחמק ונפגע קשה ומבטל את הורדה.קומבסקין קופץ מעל דונפן ומשתמש בעיטת מגה על דונפן.דונפן עוד לחא מצליח לקום ומובס בקרב.השומר מכניס את דונפן לפוכדור שלו ופותח לך את השער לעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
שלגון אומר לך"עכשיו הוא מתפתח" אתה מבחין בצ'רמנדאר שצב הגוף שלו נהיה לבן והוא גדל.לאחר כמה שניות נעלם צ'רמנדאאר ובמקומו מופיע צ'ארמיליון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/5.png[/IMG]צ'ארמיליון למד ניב אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת לך"הנה פה" האחות ג'וי מצביעה לכיון ימין שלך ושם אתה רואה את המכונה.אתה ניגש אליה יחד עם מרק ולחץ על הכפתור האדום שנמצא שם.לפתע המסך פועל ועל המסך נמצא פרופסור בירץ'.פרופסור בירץ' אומר לך"הי ג'ון איזה פוקימון תרצה שאני יבא לך??"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844087][B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות שכין מקודם וכך מתחמק מכוח ודי של קאבוטופס.מונפרנו יוצא מהבור שחפר קודם לכן.מוןנפרנו משתמש ביד אחת אגרוף מאך והיד השניה אגרוף חשמל ומשלב את זה ביחד.קאבוטופס לא מצליחלהתחמק מהשילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין משתמש בגחלת על רגליו של דונפן.דונפן לא מצליח לתחמק ונפגע קשה ומבטל את הורדה.קומבסקין קופץ מעל דונפן ומשתמש בעיטת מגה על דונפן.דונפן עוד לחא מצליח לקום ומובס בקרב.השומר מכניס את דונפן לפוכדור שלו ופותח לך את השער לעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
שלגון אומר לך"עכשיו הוא מתפתח" אתה מבחין בצ'רמנדאר שצב הגוף שלו נהיה לבן והוא גדל.לאחר כמה שניות נעלם צ'רמנדאאר ובמקומו מופיע צ'ארמיליון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/5.png[/IMG]צ'ארמיליון למד ניב אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת לך"הנה פה" האחות ג'וי מצביעה לכיון ימין שלך ושם אתה רואה את המכונה.אתה ניגש אליה יחד עם מרק ולחץ על הכפתור האדום שנמצא שם.לפתע המסך פועל ועל המסך נמצא פרופסור בירץ'.פרופסור בירץ' אומר לך"הי ג'ון איזה פוקימון תרצה שאני יבא לך??"[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי צ'ארמיליון! מעולה. עכשיו תחזור לפוקדור שלך,ואז אני ממשיך ישר.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור והולך אל העיר הבאה יחד עם מרק.אתה רואה כבר את הער הבאה אך הכניסה אליה חסומה בשערים.הומר של העיר ניגש אליך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תנצח תיכנס לעיר.אם תפסיד לא תוכל להיכנס לחעיר לעולם".אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844119][B][COLOR="Red"]ניר
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור והולך אל העיר הבאה יחד עם מרק.אתה רואה כבר את הער הבאה אך הכניסה אליה חסומה בשערים.הומר של העיר ניגש אליך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תנצח תיכנס לעיר.אם תפסיד לא תוכל להיכנס לחעיר לעולם".אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו: "תוציא קודם אתה,יש לי כמה פוקימונים ואני לא יודע במי לבחור.
אז תוציא קודם.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
השמור אומר לך"וב איך שתרצה צא סויפר לקרב "השומר מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סויפר.השומר אומר לך"תוציא פוכדור ותתקוף ראשון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844129][B][COLOR="Red"]ניר
השמור אומר לך"וב איך שתרצה צא סויפר לקרב "השומר מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סויפר.השומר אומר לך"תוציא פוכדור ותתקוף ראשון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מבקש משלגון: "אפשר בבקשה את לוקאריו?" בנתיים תחכה לי בתוך העיר,לעד המכון.
-
נ[B][COLOR="Blue"]יר
שלגון אומר לך"אתה תמיד תסתמך על הפוקימוים שלי.הפוקרימונים שלך יהפכו לחשים.בקיצור התשבה שלי היא לא.תשמתמש בצ'ארמיליון שלך"שערי העיר סגורים.השומר אומר"אני מבין שאם שותפים אז מי שמנסה להביס את המכון שנמצא יצטרך להילחם מולי ונגד סויפר שלי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844137]נ[B][COLOR="Blue"]יר
שלגון אומר לך"אתה תמיד תסתמך על הפוקימוים שלי.הפוקרימונים שלך יהפכו לחשים.בקיצור התשבה שלי היא לא.תשמתמש בצ'ארמיליון שלך"שערי העיר סגורים.השומר אומר"אני מבין שאם שותפים אז מי שמנסה להביס את המכון שנמצא יצטרך להילחם מולי ונגד סויפר שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
למה בצ'ארמליון?! אני צועק על שלגון והולך משערי העיר.
"ביקשתי ממך את לוקריו,כי הוא סוג מתכת,ורעל לא עובד עליו.
באמת הייתה יכולה להביא לי גם את מטגרוס,שהוא מסוג מתכת,ועל חושי.
ואז הוא היה סופר אפקטיבי,אבל לא הבאת לי." אגיד ואלך.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך לשערי העיר אך הם סגורים.שלגון אומר לך"אז יש לך ארון זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך.אולי הא יתפתח לך".השומר אומר לכם"טוב אז מי ילכם נגדי תעזבו תדרמה המפגרת הזאות יאלה תילחמו מולי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844143][B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך לשערי העיר אך הם סגורים.שלגון אומר לך"אז יש לך ארון זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך.אולי הא יתפתח לך".השומר אומר לכם"טוב אז מי ילכם נגדי תעזבו תדרמה המפגרת הזאות יאלה תילחמו מולי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
איך אתה יודע שיש לי ארון?! ותזכור שאם הוא לא מתפתח זה אחריות שלך,אתה עוד תפתח לי אותו.
עכשיו ארון צא,ואני מוציא את ארון.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"לפני שנפגשנו צפיתי בקרבות שלך וראיתי שיש לך ארון.אם ארון לא מתפתח לא השמתי אך עדין זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך."אתה מוציא את ארון לקרב.השומר אומר לך"טוב חיכיתי הרבה זמן.סויפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל על ארון שלך[/COLOR][/B]