-
[b][u]דודי:[/u][/b]
"אהה, מגניב" אומר דורון "שלי, כבר- אספיאון! צא!" הוא אומר וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי חתול עם אוזניים גדוות. הוא ורוד ויש לו זנב שבסופו מתפצל. במרכז המצח שלו יש מין אבן אדומה. אתה מזההאת אספיאון, כי דורון קדח לך בגן שהוא רוצה אספיאון והוא פירט לך איך יראה.
[b][u]כריס:[/u][/b]
הפוקדור פוגע במטאנג ומטאנג נכס לתוכו. הפוקדור מתנדנד ללא הפסק ולבסוף נעצר. לכדת מטאנג! אתה שמח מאוד אבל לתע משהו מסנוור אותך. אתה רואה שמגנמייט מתחיל לזהור. אבל אז הזוהר נחלש מעט ומגנמייט מפסיק לזהור.
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
אופסי...
-----------------
"לא, אני מחכה שקקונה יטען" אומר ג'ורג' בתגובה. 'יטען?' אתה חושבלעצמך 'מה הוא מתכנן?!'
[b][u]מייק:[/u][/b]
פיצ'ו מצביע לשמיים ואתה מבין שמשהו הפיל את זה. בינתיים אתה קורא את המכתב- 'החפץ שאבד לפני שנים. החפץ שלך היה כה חסר, תמצא אותו אם תעקוב אחרי הפידג'י הראשון שתראה...'. זה כל מה שכתוב.
[b][u]דניאל:[/u][/b]
ויפלום מוכה כפיים ומהנהן במרץ. אבל אז הוא מתיישב על הקרקע וחופר גומא קטנה. הוא מוציא שקיק קטן ומוציא מתוכו שלוש פוקדורים. על כל אחד כתוב שם של פקימון-
על הראשון כתוב "מצ'ופ"
על השני כתוב "מנקי"
על השלישי כתוב "טיירוג"
לפי המבט של ויפלום, אתה מבין שהוא רוצה שתבחר אחד!
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 15 2009, 09:12 PM
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
אופסי...
-----------------
"לא, אני מחכה שקקונה יטען" אומר ג'ורג' בתגובה. 'יטען?' אתה חושבלעצמך 'מה הוא מתכנן?!' [/b][/quote]
"אז הוא צריך לא לזוז כדי שזה יפעל" אגיד בלי לחכות לתשובה "גרולייט,רוץ עד שתהיה בדיוק מאחוריו!"
-
[b] [b][u]דודי:[/u][/b]
"אהה, מגניב" אומר דורון "שלי, כבר- אספיאון! צא!" הוא אומר וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי חתול עם אוזניים גדוות. הוא ורוד ויש לו זנב שבסופו מתפצל. במרכז המצח שלו יש מין אבן אדומה. אתה מזההאת אספיאון, כי דורון קדח לך בגן שהוא רוצה אספיאון והוא פירט לך איך יראה. [/b][/quote]
"חחח היו ימים בא לך להיתרב לפי מהבנתי יש עוד רג'ים נותרו 2 בוא ניראה מי יתפוס אחד מהם מה אתה אומר? ועם בא לך קרב"
-
[quote][b]
מייק:
פיצ'ו מצביע לשמיים ואתה מבין שמשהו הפיל את זה. בינתיים אתה קורא את המכתב- 'החפץ שאבד לפני שנים. החפץ שלך היה כה חסר, תמצא אותו אם תעקוב אחרי הפידג'י הראשון שתראה...'. זה כל מה שכתוב.
[/b][/quote]
אני מנסה לחפש פידג'י ואומר לפיצ'ו גם לחפש
-
[b]
ויפלום מוכה כפיים ומהנהן במרץ. אבל אז הוא מתיישב על הקרקע וחופר גומא קטנה. הוא מוציא שקיק קטן ומוציא מתוכו שלוש פוקדורים. על כל אחד כתוב שם של פקימון-
על הראשון כתוב "מצ'ופ"
על השני כתוב "מנקי"
על השלישי כתוב "טיירוג"
לפי המבט של ויפלום, אתה מבין שהוא רוצה שתבחר אחד! [/b][/quote]
לא יכולתה לשים לרביטר שלדון ארון כאלה פוקימונים :/
[b]
הפוקדור פוגע במטאנג ומטאנג נכס לתוכו. הפוקדור מתנדנד ללא הפסק ולבסוף נעצר. לכדת מטאנג! אתה שמח מאוד אבל לתע משהו מסנוור אותך. אתה רואה שמגנמייט מתחיל לזהור. אבל אז הזוהר נחלש מעט ומגנמייט מפסיק לזהור.
[/b][/quote]
"מגנמייט, אתה מרגיש בסדר?" אני שואל אותו בזמן שאני מרים את הכדור.
אני מתקרב אליו ומניח את היד שלי עליו, בשביל לבדוק אם הוא חולה.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 15 2009, 08:22 PM
[b] [b][u]ירין:[/u][/b]
כן. תבדוק בדף הראשי
------------------------------------------------------------------------------------------------
לפתע אתה שומע אזעקה חזקה כל כך, עד שכל תושבי העיר אוטמים את אוזניהם. קול אומר בכריזה: "אזהרה- תקיפת פוקימון אפל. אזהרה- תקיפת פוקימון אפל". כל האנשים בעיר מתחילים לצרוח ולברוח. אתה רואה צללית גדולה חולפת במהירות דרך בית אחד. הבית קורס.
[/b][/quote]
סבבה
----------
"קרובאט צא! נסה להתרכז ולנעול את הצל כמטרה שלך ומהר ניב קרח בכל הכח ואזז ניב אש!" אני אומר
-
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט רץ אל מאחורי קקונה אל באותו רגע ג'ורג' אומר: "עכשיו קקונה!". קקונה מתחיל לזהור אבל הוא לא מתפתח. הזוהר שלו אדמדם. "תחזה כעת במגה חרק!" אומר ג'ורג'. הזוהר האדום פלט מקקונה ומתפשט על גופו של גרוולייט. לפתע, המון חרקים ממלאים את גרוולייט ומפילים אותו לריצפה. "גרוולייט לא יכול להלחם!" מכריז השופט.
[b][u]דודי:[/u][/b]
"אתה רוצה קרב, הא?" אומר דורון "אוקיי, אספיאון שלי נגד אמבראון שלך ורג'אייס שלי נגד ג'יג'יאס שלך. הולך?"
[b][u]מייק:[/u][/b]
אתה מחפש פידג'י ולפתע מוצא אחד, יושב ומנמנם על עץ.
אתה לוקח את הפוקדור של טיירוג ומכניס אותו לכיס. לאחר מכן ויפלום מטמין את השק באדמה ומתקרב אליך כדי שתלכוד אותו.
"מגנמייט פשוט עומד להתפתח. מה אתה לא יודע?" אומר קול מסויים. אתה מביט סביבך ורואה נער בשיער סגול מתקרב לעברך. "המטאנג שתפסת עלוב לדעתי. אם הוא הפסיד למגנמייט אז הוא בטח לא שווה את המאמץ. לפתע אתה מזהה שאתה מדבר עם אישיות מפרסמת מליגות קנטו-ג'וטו-הואן-סינו, פול.
[b][u]ירין:[/u][/b]
קרובאט מתרכז בצל ומנסה לפגוע בו. לצערך, אי אפשר לפגוע בצל. לפתע אתה שומע קול מאחורייך אבל הוא לא מדבר אליך "צריך אור, צריך אור כדי שהצל יהפוך לגוף או יברח".
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 16 2009, 08:53 PM
[b] [b][u]כריס:[/u][/b]
"מגנמייט פשוט עומד להתפתח. מה אתה לא יודע?" אומר קול מסויים. אתה מביט סביבך ורואה נער בשיער סגול מתקרב לעברך. "המטאנג שתפסת עלוב לדעתי. אם הוא הפסיד למגנמייט אז הוא בטח לא שווה את המאמץ. לפתע אתה מזהה שאתה מדבר עם אישיות מפרסמת מליגות קנטו-ג'וטו-הואן-סינו, פול.
[/b][/quote]
"אם הוא הפסיד למגנמייט זה אומר שמגנמייט חזק, לא שמטאנג חלש!" אני אומר לו בזעם.
"ומה אתה בכלל עושה פה?" אני שואל אותו ואז חושב קצת.
"תגיד, אתה רוצה אולי לשתות קצת?" אני שואל אותו "בתמימות".
-
[quote][b]
מייק:
אתה מחפש פידג'י ולפתע מוצא אחד, יושב ומנמנם על עץ.
[/b][/quote]
אני מחכה שיתעורר ואז לאן שהוא ילך אני וקיקו כמו הזנב שלו נלך אחריו.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 16 2009, 08:53 PM
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט רץ אל מאחורי קקונה אל באותו רגע ג'ורג' אומר: "עכשיו קקונה!". קקונה מתחיל לזהור אבל הוא לא מתפתח. הזוהר שלו אדמדם. "תחזה כעת במגה חרק!" אומר ג'ורג'. הזוהר האדום פלט מקקונה ומתפשט על גופו של גרוולייט. לפתע, המון חרקים ממלאים את גרוולייט ומפילים אותו לריצפה. "גרוולייט לא יכול להלחם!" מכריז השופט. [/b][/quote]
"צא! גראבלר! תשתמש בגילגול!"
-
[SIZE=4][b]ספישלילה לבן!
אני לא עושה המשכים עכשיו כי עכשיו בספיישלילה הלבן, אני רוצה שכל אחד יכתוב לי איזה פוקימון הוא הכי רוצה ללכוד, ופתאום הוא יופיע אצלו :o .
בנוסף אני עושה הגרלה עם פרסמוי! כולם לשלוח לי בפרטי את הטופס הבא-
שם:
כינוי:
ואני יגריל מיהם שני המשתמשים שיתחרו ראש בראש על הפרסמוי!
בנוסף, הבא שפותח עמוד מקבל 1000 דולר, אבן מים, אבן רעם, אבן אש ואולטרה בול.
ספיישלילה לבן שווה, לא?![/SIZE][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 16 2009, 10:55 PM
[b] [SIZE=4][b]ספישלילה לבן!
אני לא עושה המשכים עכשיו כי עכשיו בספיישלילה הלבן, אני רוצה שכל אחד יכתוב לי איזה פוקימון הוא הכי רוצה ללכוד, ופתאום הוא יופיע אצלו :o .
שם:
כינוי:
ספיישלילה לבן שווה, לא?![/SIZE][/b] [/b][/quote]
איווי!@$#@^$%*^%
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 16 2009, 10:55 PM
[b] [SIZE=4][b]ספישלילה לבן!
שם:
כינוי:
ספיישלילה לבן שווה, לא?![/SIZE][/b] [/b][/quote]
אני צריך אבן לגרולייט!@!#@#$
אה,וזה חייב להיות צורה ראשונה? כי אם כן אז טרטוויג
-
~עודכן~
תראו איזו הפתעה הכנתי לכם שם